bayanlar herkesi alıntılayamadım çok sf var gözden kaçırdıklarım şimdiden özür.
neskuik su ile ilgili paylaşımın çok güzel çok teşekkürleeer...
çok güzel bir bilgi canım çok hoş sağol
çok geçmiş olsun . canım sen git doktora mutlaka. doktora araç sorunum var ilacı hap olarak verin dersin. iğne ile hap arasında çok önemli bir fark yok. önemli olan ilacı vücudun düzenli alması. sanırım senin kız daha tam mikrobu atamamış vücuttan. bir de mutlaka verilen ilacı sonuna kadar kullan. biz türkler hep iyileleştik diye tedaviyi yarıda kesiyoruz ama vücat miikroptan arınmadığı için tekrar ediyor hastalık
canım oluyo arada ya. çok dayanamazsan keki falan ye ama çikolataya hayır demeye çalış. niye dersen bu hazır çikolatalarda tek sorun şeker değil. içine konulan koruyucu ürünler ve de yağ da metobalizmayı kötü etkiliyor. oysaki kakao çekirdeği vücut için o kadar zararlı değil hatta metabolizmayı uyarıcı etkisi bile vardır.
slm canım sevindim gününün iyi geçmesine
canım öncelikle 3 köftede hiç bir şey yok. sonuçta protein alıyon. ama makarnayı ya yeme yada daha da az ye. birde akşamdan önceki aran çok kalabalık onu ikiye böl iki ara yap akşamdan önce. günde 3 ana 6 ara ile zayıflatmıştı beni diyetisyen
çok geçmiş olsun. sen iyileş önce canım. bol sıvı tüket ve taze meyve sonra gelirsin biz buralardayız hep :)
canım menün iyi ama öğlen poça yerine keşke ekmek yeseydin. sana birde sür için bir ipucum var. migrosta satılıyor başka büyük marketlerde de vardır belki. armut suyu malt içecek diye geçiyor. alkollü değil ama şişesi birayı andırıyor. emziren arkadaşlarımdan duymuştum armut suyu sütü artırıyormuş. birde mayalı farklı birşey bu. yapımı biraya benziyor ama kesinlikle alkollü değil korkma. şunun için yazdım birayı. biranında sütü artırıcı etkisi vardır mayalı olduğundan...
menün çok güzel:) ya o karışımı bende yaptım ama sadece pazar içtim oda zorla sevmedim tadını kalan dolapta içmeyecem galiba
gayet iyi menün ama o çeyrek pideyide görmedim sanma
gayet iyi canım. ya evde kestane var bende yemek istiyom akşam yiyecem işye banane
menüleri yorumlamama inşallah kızmıyonuz hanımlar valla bildiğim kadar yazmaya çalışıyorum çok okuduğum için bayağı bilgiliyim bu konuda ama kendim henüz kilo vermediğim için birazsen sus derseniz alınmam nede olsa önce bir zayıfla öyle konuş demeye hakkınız var
slm kızlarrrrrr
dışarıda lapa lapa kar var benim içim yanıyorrrrrr dermişim
cidden ya süperrr kar yağıyor çıkıp kar topu oynamak istiyorummm
kahvaltımı yaptım çayımı yudumluyorum şimdi..herkese güzl bir gün olsunnn
günaydın demeden dalmışım direk ihihihi
GÜNAYYYDDIIINNNNNNN
bişey değil canım afiyetle için
bol bol su tabi çoğuda zarar biliyorsunuz zehirlenmeye yol açıyor
bu arada herkese günaydınlar hasta olan arkadaşlarımızada çok çok geçmiş olsun
bol bol portakal ve yeşil çayda gribe iyi geliyor bunları tüketin
sağlıklı günler diliyorum
kızlar sizden bişey rica edicem..
Dün kardeşim doğum yaptı.
Bir kızı oldu...
Bebeği su yuttu demişler küvezdeymiş..lütfen dua edermisiniz..
Selam kızçelerancak fırsat buldum geldim geçmişi okudum alıntıladım elimden geldiğince cevaplamaya çalıştım atladığım olduysa affola
Dilek hastaydı biliyosunuz :2: bugün izinliymiş işe gelmeyecek haliyle haberiniz olsun
Eee ne var ne yok
slm kızlarrrrrr
hoşgeldin naf nafff :)
diyetisyenede gittin güzel sonuçlar alırsın inş...
dilek'e çok geçmiş olsunnn dinlenirde toparlanır inş.
Günaydın kızlar..
Fenalardayım işe gitmedim sesim gitti dün akşam bayağı kötüydüm şimdi biraz daha iyiyim.
Geçmişe bakınayım azcık. Herkes iyidir ins.
Hiçte kıskanmadımm kiii kıskanamdımm kiiii
oyy geçmiş olsun fıstığımmm..Günaydın kızlar..
Fenalardayım işe gitmedim sesim gitti dün akşam bayağı kötüydüm şimdi biraz daha iyiyim.
kışı sevmem dolayısıyla karıda hiiç sevmem ilk yağınca görüntüsü güzel olyuoda
sonraa üstünden geçildikçe heryer vıcık vıcıkkk ayyy fenalık gelio bana öle oluncaa
başla mutlaka ben bu kadını çok sevdim. 20 dk ama mahfediyor hareketler kardio kısmının tamamını bile yapamıyorum. ve her yerim ağrıyooo. baldır bacak kol sırt ve karın hepsi sızlıyo şuan . demek ki çalışıyorlar çok mutlu oluyom . birde konuşmaları ile teşvik ediyor" hadi devam bayanlar o yağlar eriyecek biz yanınızdayız hareketi bitirin 20 dk spor salonundan saatlere bedel olacak " gibi iyi gaza getiriyor. ilk gün çok zorlanıyorsun ama leslii ile 40-60 dk yaparken çok sıkılıyordum şimdi kısa sürmesi de daha teşvik edici .
neyse menümüde yazam size sonra acık çalışacam görüşürük...
menüme geçem kızlar. akşam 2 parça haşlanmış tavuk ve yoğurtla kapattım. süt içmedim sonrasında dün 2 litre su içebildim. akşam onda yumurta haşladım bugün için ve gelirken unuttum iyi mi
Sabah: 4 kaşık yoğurt, bir muz, 2 kaşık nefsitten yapılma kahvaltılığım. hepsini yiyemedim yarısını ara da yiyecem
ara kalan kahvaltılık
öğle
3 çorba kaşığı kadar kavrulmuş mantarlı et ve bir dilim ekmek (bu kadar başka birşey bulamadım evde ne yazık ki )
ara kayısı kurusu
akşam 2 parça haşlanmış tavuk, yoğurt, birde markette malzeme bulursam salata
ve kestaneeee aklıma soktunuz ne edem yiyecem akşama yoksa şişer bir tarafım
bu arada dilek naf neredesiniz yav tubada yok başsız kaldı topik
hosgeldın canım tesekkurler haber verdıgın ıcınSelam kızçelerancak fırsat buldum geldim geçmişi okudum alıntıladım elimden geldiğince cevaplamaya çalıştım atladığım olduysa affola
Dilek hastaydı biliyosunuz :2: bugün izinliymiş işe gelmeyecek haliyle haberiniz olsun
Eee ne var ne yok
cok gecmıs olsun dılekcım senı de vurdu bu hastalık demek ıns uzun sürmez işe gitmediğin iyi olmuş dınlen bolcaGünaydın kızlar..
Ben şimdi anlayamadım burda, doktora güveniyorum mu demek istedin, güvenmiyorum mu? Benim kızda da virüs mü var diye şüpheleniyorum da?
Canım rabbim şifa versin tez zamanda inşallah bebişinize. Duamıda yapıcam.kızlar sizden bişey rica edicem..
dün kardeşim doğum yaptı.
bir kızı oldu...
bebeği su yuttu demişler küvezdeymiş..lütfen dua edermisiniz..
Ohhh sefasını sür valla. Ben İstanbul'dayım. Hasret kaldık kara.slm kızlarrrrrr
ben de eskişehirdeyim canımmOhhh sefasını sür valla. Ben İstanbul'dayım. Hasret kaldık kara.
Sağol canımhenüz liste vermedi haftaya çarşamba liste verecek :26: şimdilik yediklerimi yazıyorum ayıp olmasın diye kastım kendimi
slm kızlar
öğleye mantarlı tavuklu kaşarlı yemek var :))) yağı cok az koydum
ne düşünüyorsunuz ne kadar yemeliyim
hımmm bi de fırın poşetinde tavuk var...hani şu magii soslu olan
bunun hakkında ne düşünüyrsunuz ne kadar yemeliyim
hayırlı olsun inşş kötü birşeyi yoktur geçmiş olsunkızlar sizden bişey rica edicem..
dün kardeşim doğum yaptı.
bir kızı oldu...
bebeği su yuttu demişler küvezdeymiş..lütfen dua edermisiniz..
mrb canım buradada kar yagıyor sen nerdesin acaba benn afyondayımmslm kızlarrrrrr
mrb canımm nasılsınnn bakalımmSelam kızçelerancak fırsat buldum geldim geçmişi okudum alıntıladım elimden geldiğince cevaplamaya çalıştım atladığım olduysa affola
Eee ne var ne yok
Günaydın kızlar..
yorumların güzel cnm.bence devam et derim..bayanlar herkesi alıntılayamadım çok sf var gözden kaçırdıklarım şimdiden özür.
neskuik su ile ilgili paylaşımın çok güzel çok teşekkürleeer...
çok güzel bir bilgi canım çok hoş sağol
çok geçmiş olsun . canım sen git doktora mutlaka. doktora araç sorunum var ilacı hap olarak verin dersin. iğne ile hap arasında çok önemli bir fark yok. önemli olan ilacı vücudun düzenli alması. sanırım senin kız daha tam mikrobu atamamış vücuttan. bir de mutlaka verilen ilacı sonuna kadar kullan. biz türkler hep iyileleştik diye tedaviyi yarıda kesiyoruz ama vücat miikroptan arınmadığı için tekrar ediyor hastalık
canım oluyo arada ya. çok dayanamazsan keki falan ye ama çikolataya hayır demeye çalış. niye dersen bu hazır çikolatalarda tek sorun şeker değil. içine konulan koruyucu ürünler ve de yağ da metobalizmayı kötü etkiliyor. oysaki kakao çekirdeği vücut için o kadar zararlı değil hatta metabolizmayı uyarıcı etkisi bile vardır.
slm canım sevindim gününün iyi geçmesine
canım öncelikle 3 köftede hiç bir şey yok. sonuçta protein alıyon. ama makarnayı ya yeme yada daha da az ye. birde akşamdan önceki aran çok kalabalık onu ikiye böl iki ara yap akşamdan önce. günde 3 ana 6 ara ile zayıflatmıştı beni diyetisyen
çok geçmiş olsun. sen iyileş önce canım. bol sıvı tüket ve taze meyve sonra gelirsin biz buralardayız hep :)
canım menün iyi ama öğlen poça yerine keşke ekmek yeseydin. sana birde sür için bir ipucum var. migrosta satılıyor başka büyük marketlerde de vardır belki. armut suyu malt içecek diye geçiyor. alkollü değil ama şişesi birayı andırıyor. emziren arkadaşlarımdan duymuştum armut suyu sütü artırıyormuş. birde mayalı farklı birşey bu. yapımı biraya benziyor ama kesinlikle alkollü değil korkma. şunun için yazdım birayı. biranında sütü artırıcı etkisi vardır mayalı olduğundan...
menün çok güzel:) ya o karışımı bende yaptım ama sadece pazar içtim oda zorla sevmedim tadını kalan dolapta içmeyecem galiba
gayet iyi menün ama o çeyrek pideyide görmedim sanma
gayet iyi canım. ya evde kestane var bende yemek istiyom akşam yiyecem işye banane
menüleri yorumlamama inşallah kızmıyonuz hanımlar valla bildiğim kadar yazmaya çalışıyorum çok okuduğum için bayağı bilgiliyim bu konuda ama kendim henüz kilo vermediğim için birazsen sus derseniz alınmam nede olsa önce bir zayıfla öyle konuş demeye hakkınız var
ahahaha kv kayınvalidenin kısaltması ben çözdüm olayıı
hakikaten de şiiirr gibiii olmuşşş kafiyeli kafiyelii
slm kızlarrrrrr
acıkta buraya yollada oynayak.öyle uzaktan uzağa olmaz....
sağol cnm.öğrenmemek ayipmişrüveydacım kv=kayınvalide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?