70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bişey değil canım afiyetle için
bol bol su tabi çoğuda zarar biliyorsunuz zehirlenmeye yol açıyor
bu arada herkese günaydınlar hasta olan arkadaşlarımızada çok çok geçmiş olsun
bol bol portakal ve yeşil çayda gribe iyi geliyor bunları tüketin
sağlıklı günler diliyorum

Selam kızçeler ancak fırsat buldum geldim geçmişi okudum alıntıladım elimden geldiğince cevaplamaya çalıştım atladığım olduysa affola

Dilek hastaydı biliyosunuz :2: bugün izinliymiş işe gelmeyecek haliyle haberiniz olsun

Eee ne var ne yok

Hiçte kıskanmadımm kiii kıskanamdımm kiiii

günaydın demeden dalmışım direk ihihihi

GÜNAYYYDDIIINNNNNNN

Günaydın canım

Su hayattır yaa kışın çok içemiyorum ama yazın 3-4 litre hiç sıkılmadan içerim yeşil çayımı içtim mandalinamı yedim korksun benden virüsler

kızlar sizden bişey rica edicem..
Dün kardeşim doğum yaptı.
Bir kızı oldu...
Bebeği su yuttu demişler küvezdeymiş..lütfen dua edermisiniz..

allah yar ve yardımcısı olsun dualarımız onunla rabbim şifa versin bebeğinize ve tüm hasta kardeşlerimize

hoşgeldin naf nafff :)

diyetisyenede gittin güzel sonuçlar alırsın inş...

dilek'e çok geçmiş olsunnn dinlenirde toparlanır inş.

kışı sevmem dolayısıyla karıda hiiç sevmem ilk yağınca görüntüsü güzel olyuoda

sonraa üstünden geçildikçe heryer vıcık vıcıkkk ayyy fenalık gelio bana öle oluncaa

hoşgeldin naf nafff :)

diyetisyenede gittin güzel sonuçlar alırsın inş...

dilek'e çok geçmiş olsunnn dinlenirde toparlanır inş.

Sağol canım henüz liste vermedi haftaya çarşamba liste verecek :26: şimdilik yediklerimi yazıyorum ayıp olmasın diye kastım kendimi

Günaydın kızlar..
Fenalardayım işe gitmedim sesim gitti dün akşam bayağı kötüydüm şimdi biraz daha iyiyim.
Geçmişe bakınayım azcık. Herkes iyidir ins.

Ben sana yat demedim mi nen nasıl oldun :26:

Günaydın kızlar
SAbah kahvaltım klasik
ara öğün olarak bişey canım istemiyor:44:
Akşam yemeğinde ise balık ve bol salata var

Bu arada nedense canım hiç su istemiyor zorla gün boyu 3 bardak anca içiorum

Yeşil çay saten yasak bana

Hiçte kıskanmadımm kiii kıskanamdımm kiiii
ben de pencereden bakmakla yetiniyorum zati
Günaydın kızlar..
Fenalardayım işe gitmedim sesim gitti dün akşam bayağı kötüydüm şimdi biraz daha iyiyim.
oyy geçmiş olsun fıstığımmm..
kışı sevmem dolayısıyla karıda hiiç sevmem ilk yağınca görüntüsü güzel olyuoda

sonraa üstünden geçildikçe heryer vıcık vıcıkkk ayyy fenalık gelio bana öle oluncaa

akdenizli olunca kar görmemişiz haliyle
bi güzel gelio bana
ama evet bi kere düşmüşlüğüm vardır karda, artık bakmakla yetiniorum ekşın yok

evet bende sessız gördüm topıgı dunden berı neysekı gelmısler
hosgeldın canım tesekkurler haber verdıgın ıcın
Günaydın kızlar..
cok gecmıs olsun dılekcım senı de vurdu bu hastalık demek ıns uzun sürmez işe gitmediğin iyi olmuş dınlen bolca

Ben şimdi anlayamadım burda, doktora güveniyorum mu demek istedin, güvenmiyorum mu? Benim kızda da virüs mü var diye şüpheleniyorum da?

Kaç dr. gittim cnm. Ben genelde 1 dr. güvenmem daha önce yaşadığım tecrübeler dolayısıyla. Onun için eğer içime sinmezse yanıtları başka bir dr. daha götürürüm. Ne yapayım sağlık bu ihmale gelmez. Ufak kızım 7 aylıkken yine böyle kusma yaşadık. Serumlar takıldı 2 gün uğraştım, hastane hastane gezdim sonuç yok. sonrasında bağırsak düğümlenmesi çıktı ve acil ameliyat oldu. Onun için özel hastanelere ve onların acil servislerine hiiç itimatım yok. Tabi istisnalar kaideyi bozmaz. Mutlaka iyileri de vardır da bana denk gelmiyoor. Allah şükür bebeğim kurtuldu ama kaybedebilirmişiz de . Öyle ciddi bir durummuş yani. Allah geçmiş etsin. Onun için biz anne ve babalara çok sorumluluk düşüyor dr. diye hemen güvenmek yanlış. Araştırmak lazım elimizden geldiğince. Kusma başlayıp ishale dönerse kusma durmazsa akabinde virütik deniyor cnm. Ama kusma durursa virütik değil. Virütik hastalıkta antibiyotik kesinlikle bir yarar sağlamıyor aksine hastalığın geçme süresini uzatıyor. Rota virüsü veya noraydı sanırım. Küçük çocuksa genelde rota virüsüymüş. Ayrıca sana bir site öneririm ilgilenirsen çok faydalı, ve orada çok iyi bir çocuk dr. var. Sorularıda yanıtlıyor.

dün kardeşim doğum yaptı.
bir kızı oldu...
bebeği su yuttu demişler küvezdeymiş..lütfen dua edermisiniz..
Canım rabbim şifa versin tez zamanda inşallah bebişinize. Duamıda yapıcam.

Ohhh sefasını sür valla. Ben İstanbul'dayım. Hasret kaldık kara.

Ortiimm çok geçmiş olsun kurtulmuşun kistten nihayet. Ohh güzelde bir gün geçirmişin allah huzurunu ve mutluluğunu daim etsin cnm.

Sağol canım henüz liste vermedi haftaya çarşamba liste verecek :26: şimdilik yediklerimi yazıyorum ayıp olmasın diye kastım kendimi

canım bence normal ye herzaman ki gibi çünkü sen yazıcam die kasıosun oda senin yediklerine göre liste çıkarıcak

bakıcak ki dr. yediklerin az bu sefer ona göre liste vericek yetmicek sana listedelkiler zorlanıcaksın

bence normalin neyse onu yazz şekeriimm

slm kızlar
öğleye mantarlı tavuklu kaşarlı yemek var :))) yağı cok az koydum
ne düşünüyorsunuz ne kadar yemeliyim

hımmm bi de fırın poşetinde tavuk var...hani şu magii soslu olan
bunun hakkında ne düşünüyrsunuz ne kadar yemeliyim

ya kızlaaarrrr ben 78 le diyete başladım ve çok nadir kaçamaklar ve serbest günler yaparak

indim buralara ama 1 aydır 5 leri gördüğümden beri rahatlıktan mıdır nedir

bi hafta 58 i görüorum bi hafta oyemeye dayanıyorummm o haftanın sonundada 1-1500 almış oluyorum

aldıımı görünce tekrar diyetime dönüyorum yine 58 lere iniyorum hep böyle devam ediyo

bu hafta 58.6 oldum dedim bu sefer diğer haftalar gibi yapmıcam normal devam edicem

57 leri görücem haftaya d€dim ama yine olmadıı yaaa ayiyorum ha bi gayret yani şöyle

gün içinde normal hiç bi sıkıntım yokk ama akşaamm gözüm dönüyoo su içiorm yeşil çay içiormm

yookkk hiç işlemiyo iştahımı kesmio önceleri nasıl dayanmışım diorum yaaa bu hafta yine 59 veya 60 larada

çıkıcam galibaaa öööffffff

ikisinden birini seç bence
kaşarlıyı yemeeeee
fırın poşetinde tavuk çok daha masummm:)

dün kardeşim doğum yaptı.
bir kızı oldu...
bebeği su yuttu demişler küvezdeymiş..lütfen dua edermisiniz..
hayırlı olsun inşş kötü birşeyi yoktur geçmiş olsun
mrb canım buradada kar yagıyor sen nerdesin acaba benn afyondayımm
mrb canımm nasılsınnn bakalımm
Günaydın kızlar..

çok geçmiş olsun canımmm acil şifalarrr:2::2::2:

yorumların güzel cnm.bence devam et derim..

ahahaha kv kayınvalidenin kısaltması ben çözdüm olayıı
hakikaten de şiiirr gibiii olmuşşş kafiyeli kafiyelii

anladım cnm.tşkler....

acıkta buraya yollada oynayak.öyle uzaktan uzağa olmaz....

rüveydacım kv=kayınvalide
sağol cnm.öğrenmemek ayipmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…