Günaydın kızlar..
Fenalardayım işe gitmedim sesim gitti dün akşam bayağı kötüydüm şimdi biraz daha iyiyim.
Geçmişe bakınayım azcık. Herkes iyidir ins.
ya kızlaaarrrr ben 78 le diyete başladım ve çok nadir kaçamaklar ve serbest günler yaparak
indim buralara ama 1 aydır 5 leri gördüğümden beri rahatlıktan mıdır nedir
bi hafta 58 i görüorum bi hafta oyemeye dayanıyorummm o haftanın sonundada 1-1500 almış oluyorum
aldıımı görünce tekrar diyetime dönüyorum yine 58 lere iniyorum hep böyle devam ediyo
bu hafta 58.6 oldum dedim bu sefer diğer haftalar gibi yapmıcam normal devam edicem
57 leri görücem haftaya d€dim ama yine olmadıı yaaa ayiyorum ha bi gayret yani şöyle
gün içinde normal hiç bi sıkıntım yokk ama akşaamm gözüm dönüyoo su içiorm yeşil çay içiormm
yookkk hiç işlemiyo iştahımı kesmio önceleri nasıl dayanmışım diorum yaaa bu hafta yine 59 veya 60 larada
çıkıcam galibaaa öööffffff
slm kızlar
öğleye mantarlı tavuklu kaşarlı yemek var :))) yağı cok az koydum
ne düşünüyorsunuz ne kadar yemeliyim
hımmm bi de fırın poşetinde tavuk var...hani şu magii soslu olan
bunun hakkında ne düşünüyrsunuz ne kadar yemeliyim
dileekkk çok geçmiş olsunn eve gidince yat iice dinleennnn
kıslas bişey sorcam sabah ve akşam tartımında ne kadar oynar en fazla:)
sabah : domates,peynir, 1 dilim ekmek
öğlen :4 adet light biüsküvi ( hani şu kartona benzeyenden ) öğlen çarşıda işlerim vardı bişi yiyemedim..
akşam : 2 adet biber dolması ,1 kase mercimek çorbası
sabah
limonlu ılık su
3 küp şeker büyüklüğünde peynir
5 yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı ayva reçeli
domates, yeşil biber
1.5 dilim çavdar ekmeği
ara
1 mandalina
öğlen( 2 gbi)
4 kaşık sebzeli bulgur pilavı
havuç salatası
ara
1 parça haşlanmış tavuk
akşam
yarım kase tavuk çorbası
1 tabak ıspanak
yarım kase yoğurt
3 kupa yeşil çay
2 lt su(yatana kadar 3 olur)
sevgilerrrrr
alıntılarım karışmış yav yapamadım neyse aklımda kalanı yazayım.
yumurta sormuş biri. ben bunu araştırdım arkadaşlar yumurta =kolestrol değil kesinlikle. çoğu doktor bu görüşte. ve çoğu haftada 5-6 taneye kadar okey diyor. mesela dunkan rejiminde günde iki tane yiyin diyor . yumurtanın sarısının fazla yağ içermesi biraz korkulan mevzuudur. dunkan kitabında beyazının günde sınırsız olarak tüketebilirsiniz demiş. beyaz saf proteinmiş ve yağ içermediğinden korkulacak yönü yokmuş. diğer doktorlarda günde ikiye okey diyor. hatta haftada 4 mutlaka tüketin diyor. şayet kalp yada karaciğer yağlanması gibi bariz bir sağlık sorununuz yoksa yiyin derim. ilgili makalelere bakacaktım ama başım çok kötü müsait olunca bakar yazarım. ama rejim için aslında bulunmaz bir dost ben ilk haftalar iki günde bir yemeye çalışıyodum ama bayağıdır boşladım durun kaynatamda yarı işe getirem yav.
bu arada sabah akşam evet farklı çıkıyo. normali sabah en düşük kilo çıkmasıdır. ama bendekini yazam. sabah fazla çıkıyom akşam eve gelince hiçbirşey yemeden tartılırsam daha az . bugün sabah kalktığımda 74.1 çıkmıştım akşam eve gelince tartıldım 73.1şaka gibiyim yav. başım çok ağrıyo size iyi akşamlar arkadaşlar gelmeyebilirim bye...
geçmişi hızla okudum geldim..alıntılarımı sonra yapıcam...çocuklar izin verirse...
üçü bi yerden çekiştiriyor...
herbirinin ayrı isteği var...
menümü yazayım..çok örnek bi menü değil ama idare eder..
sabah kalkınca 2 bar su..
kahvaltıda
1 tavada yum az zeytinyağlı
3 zeytin
2 dilim çav ekm
1 tk incir reçeli
çatal ucuyla turunç reçeli
az az çeçil+tulum+beyaz peynir
reçel fazla ama eşim yeni getirdiği için tadına baktı..
ardından 2 bar karışım....
ara 1.5 portakal 1 ısırık muz
öğlen karalahana çorbası....
ara yok
öğünler arası azdı acıkmadım..
akşam 1 kaşık pilav
2 kaşık yeşil fasulye
biraz k.bahar haşlama
küçük bi kase yoğurt
öğün sonrası karışımdan içtim..
inşallah bi işe yarar zorla içiyom valla
bu hafta ciddi bi kayıp olmazsa yapmam bi da
şu anda evde su böreği,profiterol,ve pişmaniye var...
hepsini de çok severim...
sınavım büyük bu akşam..
Tekrar geçmiş olsun canımacaba neden hasta oldun
iyi akşamlar kızlar.
menümü yazayım hemen
sabah
1 yumurta
5 zeytin
yarım domates
yarım salatalık
biraz maydonoz
2 dlm kpk ekm.
ara
1 ayran
1 elma
öğlen
1 kase çorba
2 dlm kpk ekm.
karnabahar salatası
yoğurt
ara
2 ceviz
1 su ba. süt
1 elma
akşam
1 kase çorba
3 köfte (2 olması gerekti)
salata
4 yemek kaşığı kepekli makarna
ara
1 çay ba. süt
1 elma
merabaa
son iki gündür siteye giremiyorum ve spor yapamıyorum. çok fena grip oldum yatıyorum iki gündür.
çok üzgünüm bu yüzden tartıya çıkamıyorum korkuyorum. neyse ki şimdi iyiym, ama lütfen teselli edin beni ihtiyacım var.
iyi akşamlar kızlaaar
ya benim kızın ateşi geçmedi gitti,,sabah ilaç veriyorum gündüz iyi oluyo,koşuyo oynuyo,tabi az halsizlik hala var ,,sonra akşam olunca bi ateştir başlıyo,,geçmiyoda,,4gündür böyle yaa:26:bide ateşini ölçtümmü 39.7ydi ilaç verdim indi,,bide dün akşam yine ateşi var diye ölçtüm 39.3 çıktıınoluyo anlamadım gitti,tam diyorum ilaç verincede geçmezse bidaha dr'a gidelim,bakıyorum yarım saate top koşturyo kız:44:vazgeçiyoruz,,ama bugün yine akşama kadar iyi geçti,,saat 19 gibi ateşi çıktı ayıla bayıla yanımda yatmak istiyo,,yanından kalktığımı farkettiği an ağlıyo tutuyo elimi gitme dercesine asılıyoo ya noluyo kızımın vücudunda bi bilsem,hastaneye gidelim dedik geçen gün iğne vurur geçer dedi eşim,,ama dr iğne verince sabah akşam 10gün veriyo,oğlanıda bırakıp çıkamıyorum saatler hiç denk gelmiyo,,geçen yıl tek bebek arabasıyla ikisinide götürüp getirmiştim,,bu sene ikiz arabası aldık kolay olur diye,ama kış geldi ikisinide sabah akşam perişan edicem soğukta ,,hastane uzak çünküü napcam ben yaaa eşim ilk defa bu sabah,,sen napıyosun nasıl dayanıyosun akşama kadar bunlaraa aaaayyy dedi,,hasta olmasalar yine idare ediliyo bişekil,ama hasta olan onlar olunca beter olan yine ben oluyorum,,dayanamıyorum onun halsizliğine
hasta olanlar geçmiş olsun diyorum ve menümü yazyorum
sabah: 2dilim çavdar ekmeği domates salatalık 3 zeytin 1 karper peynirçay
ara: 1 türk kahvesi
öğle: yarım tabak türlü yemeği .3 kaşık bulgur pilavı 1 kase cacık
ara:1 portakal yeşil çay
akşam:actıfıryda tavuk but 1 dilim çavdar ekmeği salata 1 bardak meyve suyuişte bunu içmemeliydim biliyorum
ara:1 acvıtıva yeşil çay
2-2.5 lt su bu akşam spor yapamadım artık yarın yaparım kısmetse
merhaba kızlar nasılsınız? ben bugün yine dağıttım gün içinde fena değildi ama akşam dolaptaki çikolatalar aklımı aldı valla yememek için kendimi temizliğe verdim ama galip çıkamadım malesef.... bende şöyle bişeyde vardır evde olmasın aramam hiç cıssları canım hiç çikolata çekmez malum günler hariç ama evde varsada aklımdan çıkmaz bitireyim baride kurtulayım dedim bende akşam 1 kase çorba, salata yoğurt 2 yemek kaşığı taze fasülye ve yarım dilim ekmek yedim sonrasında 1 çikolata, 1 dilim kek ve bikaç tane çubuk kraker... dövün valla benivurun kafama kafama
Dünkü menümü paylaşayım,
çeyrek tost
7 zeytin
1 dilim peynir
1 bardak süt
5 badem
7 otlu çay
8-10 kadar üzüm
taze fasulye
5 kaşık bulgur pilavı
salata
1 avuç üzüm
5 badem
1 elma
7 hamsi
yeşillik
çeyrek etli pide
günaydın arkadaslarrr
maelsef benım ıstahım acıldı dun yaaa:18::18:bugunde kayınvaldeme gıdıcez cars ve persembe dengeleyıp az da olsa eksıde cıkmam lazım banane:84:
kızlar sizden bişey rica edicem..
dün kardeşim doğum yaptı.
bir kızı oldu...
bebeği su yuttu demişler küvezdeymiş..lütfen dua edermisiniz..
dilek bugün görünmüyor..
naf da çok giremiyor heralde..
başla mutlaka ben bu kadını çok sevdim. 20 dk ama mahfediyor hareketler kardio kısmının tamamını bile yapamıyorum. ve her yerim ağrıyooo. baldır bacak kol sırt ve karın hepsi sızlıyo şuan . demek ki çalışıyorlar çok mutlu oluyom . birde konuşmaları ile teşvik ediyor" hadi devam bayanlar o yağlar eriyecek biz yanınızdayız hareketi bitirin 20 dk spor salonundan saatlere bedel olacak " gibi iyi gaza getiriyor. ilk gün çok zorlanıyorsun ama leslii ile 40-60 dk yaparken çok sıkılıyordum şimdi kısa sürmesi de daha teşvik edici .
neyse menümüde yazam size sonra acık çalışacam görüşürük...
menüme geçem kızlar. akşam 2 parça haşlanmış tavuk ve yoğurtla kapattım. süt içmedim sonrasında dün 2 litre su içebildim. akşam onda yumurta haşladım bugün için ve gelirken unuttum iyi mi
Sabah: 4 kaşık yoğurt, bir muz, 2 kaşık nefsitten yapılma kahvaltılığım. hepsini yiyemedim yarısını ara da yiyecem
ara kalan kahvaltılık
öğle
3 çorba kaşığı kadar kavrulmuş mantarlı et ve bir dilim ekmek (bu kadar başka birşey bulamadım evde ne yazık ki )
ara kayısı kurusu
akşam 2 parça haşlanmış tavuk, yoğurt, birde markette malzeme bulursam salata
ve kestaneeee aklıma soktunuz ne edem yiyecem akşama yoksa şişer bir tarafım
bu arada dilek naf neredesiniz yav tubada yok başsız kaldı topik
Günaydın kızlar,
Geçmişe dalamam, hatta burda kalamam çok çok işim var dünkü menümü yazıp kaçayım...
Kızarsanız küserim
Sabah
1 bardak süt
Ara
Çikolata(cocostar)
Öğlen
Çorba
Haşlanmış tavuk ve 1-2 parça patates
Salata
Ara
Çikolatane olduğunu sölemicem
Akşam yemek yemeyi unuttum bu arada ne güzel dimi
Öptüm sizi görüşürüz...
slm kızlarrrrrr
dışarıda lapa lapa kar var benim içim yanıyorrrrrr dermişim
cidden ya süperrr kar yağıyor çıkıp kar topu oynamak istiyorummm
kahvaltımı yaptım çayımı yudumluyorum şimdi..herkese güzl bir gün olsunnn
Selam kızçelerancak fırsat buldum geldim geçmişi okudum alıntıladım elimden geldiğince cevaplamaya çalıştım atladığım olduysa affola
Dilek hastaydı biliyosunuz :2: bugün izinliymiş işe gelmeyecek haliyle haberiniz olsun
Eee ne var ne yok
hoşgeldin naf nafff :)
diyetisyenede gittin güzel sonuçlar alırsın inş...
dilek'e çok geçmiş olsunnn dinlenirde toparlanır inş.
Ben sana yat demedim mi nennasıl oldun :26:
oyy geçmiş olsun fıstığımmm..
evet bende sessız gördüm topıgı dunden berı neysekı gelmısler
hosgeldın canım tesekkurler haber verdıgın ıcın
cok gecmıs olsun dılekcım senı de vurdu bu hastalık demek ıns uzun sürmez işe gitmediğin iyi olmuş dınlen bolca
slm kızlar
eskişehirdeyim canım.. yakınmışız hee afyona gittim bi kaç kere...hayırlı olsun inşş kötü birşeyi yoktur geçmiş olsun
mrb canım buradada kar yagıyor sen nerdesin acaba benn afyondayımm
acıkta buraya yollada oynayak.öyle uzaktan uzağa olmaz....
QUOTE]
gel buraya camdan bakalım birlikte ancak onu yapıyorum ben MERHABA KIZLAR... NASILSINIZ? Benim moralim bozuk kızım hasta sabah 39du ateşi doktora gittik boğazı kızarmış dedi ilaç verdi bende okula geldim annemi aradım şimdi içiremiyorum ilaç kusuyor diyor ne yapcam ben yaaa sabah fitilde attık tekrar atamam müdürden tekrar izinmi alsam diye düşünüyorum çok zor annelik yaaa çok zor
geçmiş olsun canım ya bu seneki virüs geçen seneye göre çok daha fazlaymışş
çevremdeki çoğu kişi hasta, dikkat etmek lazım..
tekrar bi götür doktora canım...
canım ne kadar sürede verdin 20 kiloyu
bilmiyorum ama belli bir süreden sonra kilo verme duruyor biliosun
ilk 1_2 ay gibi olmuyor..
bir de baya kilo verdikten sonra
iştahda açılmalar olabiliyor ben de yaşadım daha önce
işte bu nokta çok önemli çünkü ben hep bu noktada kilo almaya başladım geri..
koruma süreci işte..çok tehlikeli bir noktadasın eğer bi koyverirsen tekrar gelir kilolar
gaza getir kendini, hakim ol kendine..
slm kızlar
cok gecmıs olsun dılekcım senı de vurdu bu hastalık demek ıns uzun sürmez işe gitmediğin iyi olmuş dınlen bolca
ya kızlaaarrrr ben 78 le diyete başladım ve çok nadir kaçamaklar ve serbest günler yaparak
indim buralara ama 1 aydır 5 leri gördüğümden beri rahatlıktan mıdır nedir
bi hafta 58 i görüorum bi hafta oyemeye dayanıyorummm o haftanın sonundada 1-1500 almış oluyorum
aldıımı görünce tekrar diyetime dönüyorum yine 58 lere iniyorum hep böyle devam ediyo
bu hafta 58.6 oldum dedim bu sefer diğer haftalar gibi yapmıcam normal devam edicem
57 leri görücem haftaya ddim ama yine olmadıı yaaa ayiyorum ha bi gayret yani şöyle
gün içinde normal hiç bi sıkıntım yokk ama akşaamm gözüm dönüyoo su içiorm yeşil çay içiormm
yookkk hiç işlemiyo iştahımı kesmio önceleri nasıl dayanmışım diorum yaaa bu hafta yine 59 veya 60 larada
çıkıcam galibaaa öööffffff
hayırlı olsun inşş kötü birşeyi yoktur geçmiş olsun
çok geçmiş olsun canımmm acil şifalarrr:2::2::2:
MERHABA KIZLAR... NASILSINIZ? Benim moralim bozuk kızım hasta sabah 39du ateşi doktora gittik boğazı kızarmış dedi ilaç verdi bende okula geldim annemi aradım şimdi içiremiyorum ilaç kusuyor diyor ne yapcam ben yaaa sabah fitilde attık tekrar atamam müdürden tekrar izinmi alsam diye düşünüyorum çok zor annelik yaaa çok zor
geçmiş olsun dilekk hemenciikkk atlatırsın inş..
Güzelmiş canımcımm bu hafta ne kadar vereceksin merak ediyorum.
Topiğe davet ettiğimden beri süper menüler görüyorum senden.
eskişehirdeyim canım.. yakınmışız hee afyona gittim bi kaç kere...evet canım yakınmışız hımm bende eskişehiri merak ediyorum ama daha nasip olmadıacıkta buraya yollada oynayak.öyle uzaktan uzağa olmaz....
QUOTE]
gel buraya camdan bakalım birlikte ancak onu yapıyorum ben
geçmiş olsun canım ya bu seneki virüs geçen seneye göre çok daha fazlaymışş
çevremdeki çoğu kişi hasta, dikkat etmek lazım..
tekrar bi götür doktora canım...
4-5 yk kaşığı ekmeksiz yiyebilirsin bence yanında 2 yk yoğurtta al.
Yoğurt hemen hemen her yemeğin yanında diyetisyen verdi.
Yağ yakıcı özelliğinden dolayı.
Valla bünyem sağlam derdim ama ben bile yatak döşek yatıyorum. Saolasun Arzu abla.
Belli bi rakamı görünce rahatlık oluyor sanırım canım.
Bende 70 i görünce bayağı bi saldım kendimi baktım toparlanamıcam diyetisyene gittim.
Çünkü kendimi bu kiloda iyi görmeye başladım ne de olsa giymeye kıyafet buluyorum ya tamam.
68 falan olunca genelde diyeti bırakırdım zaten sonra hooppp tekrar kilo artışına.
2-3 hafta sık dişini elimizden geldiğince yardım etmeye calısırız.
Listemi atayım istersen doktor bana şok liste verdi.
Zor gelmezse onu uygularsın.
Vayyy sen sabah sabahhh buralardasınn.
Nasılsın canım bıdıkların nabıyo?
Çalışan bi anne için daha da zor sanırım. İnsan yanındayken bişey yapamasa bile yanında olsa yeter diye düşünüyo.
Biz bile hasta olunca ne hale düşüyoruz ufaklıkların halini düşünemiyorum.
Çok geçmiş olsun.. İzin verirse izin al git bence.
evet canım arada geliyorummçok nadirde olsa tşkler canım iyiyim bi onlara bakıyom susun durun diyom bi yorumları okuyorum canım çok yaramazlar çok hışım çıkıyo bunlarda dışarda karda yagıyo kızı okula göndeermedik ikisi bir de olunca düşün ev savasta gibi
ben de çookk merak ediyorum
ama verdiğimi de hissediyorum baya baya:)
davetin beni gaza getirdi yavrum
ayın 13 yani cuma günü tam 1 ay olcakkkk
8 kilo vermiş olmayı umuyorummmm
4-5 yk kaşığı ekmeksiz yiyebilirsin bence yanında 2 yk yoğurtta al.
Yoğurt hemen hemen her yemeğin yanında diyetisyen verdi.
Yağ yakıcı özelliğinden dolayı.
Valla bünyem sağlam derdim ama ben bile yatak döşek yatıyorum. Saolasun Arzu abla.
Belli bi rakamı görünce rahatlık oluyor sanırım canım.
Bende 70 i görünce bayağı bi saldım kendimi baktım toparlanamıcam diyetisyene gittim.
Çünkü kendimi bu kiloda iyi görmeye başladım ne de olsa giymeye kıyafet buluyorum ya tamam.
68 falan olunca genelde diyeti bırakırdım zaten sonra hooppp tekrar kilo artışına.
2-3 hafta sık dişini elimizden geldiğince yardım etmeye calısırız.
Listemi atayım istersen doktor bana şok liste verdi.
Zor gelmezse onu uygularsın.
Vayyy sen sabah sabahhh buralardasınn.
Nasılsın canım bıdıkların nabıyo?
Çalışan bi anne için daha da zor sanırım. İnsan yanındayken bişey yapamasa bile yanında olsa yeter diye düşünüyo.
Biz bile hasta olunca ne hale düşüyoruz ufaklıkların halini düşünemiyorum.
Çok geçmiş olsun.. İzin verirse izin al git bence.
6 ayda fln verdimm kilo vermem hiç durmadı sadece dediğim gibi bu ara bi hafta yiyorum alıyorum bi hafta kısıyorum veriyorum
yani yemesem almıcam kilo verimimde durmııcak belkide ama dediğin gibi en tehlikeli dönemdeyiimmm
kendimi gaza getirmem lazım cumaya 58 den yukarıda olmamam lazım ki azimle devam edeyiimm :18::18:
Rejime başlayalı mı 1 ay olcak
Bu menülerle verirsin canım sen.
canım ikisinden de azar azar yiyeyim yoksa bi tarafım şişebilirikisinden birini seç bence
kaşarlıyı yemeeeee
fırın poşetinde tavuk çok daha masummm:)
buyur gel canım...yurtdışındayım amabence az ye ben geliorum yemeyenerdesin hangi şehirde
kaşarlı mantarlıdan çorba da yiyeceksen 3-4 kaşık yiyebilirsin
çorbasız olucaksa 6 kaşık yiyebilirsin 1 dilim ekmekle
yine fırın poşetindeki için çorbayla 1 tane
çorbasız 2 tane 1 abardak ayran ve ekmekle olabilirrr
afiyet olsunnn
biz seni gaza getiririz burdaaaa
benim de ideal kilom 60 aslında ama ben hedefi 55
yaptım ki 55e geldikten sonra 60a fırlayabileceğim bi 5 kilo hakkım olsun diye
ivet canım rejime başlayalı 1 ay olcak
inşallahhhhhh
evet galiba rahatlama oldu bende de
dediğin gibi iyi görüyorum kendimii
ayyy canım bakıyım bi şok listeyeee
inş. yapabiliriiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?