çok zor annelik canım izn al istersen aklın çocukta kalmaz en azındanMERHABA KIZLAR... NASILSINIZ? Benim moralim bozuk kızım hasta sabah 39du ateşi doktora gittik boğazı kızarmış dedi ilaç verdi bende okula geldim annemi aradım şimdi içiremiyorum ilaç kusuyor diyor ne yapcam ben yaaa sabah fitilde attık tekrar atamam müdürden tekrar izinmi alsam diye düşünüyorum çok zor annelik yaaa çok zor
çok geçmiş olsuuunGünaydın kızlar..
Fenalardayım işe gitmedim sesim gitti dün akşam bayağı kötüydüm şimdi biraz daha iyiyim.
Geçmişe bakınayım azcık. Herkes iyidir ins.
menün çok kötü yav. ne o çikolatalar falan hemde doyurucu hiçbirşey yememişsin nasıl ayakta dutuyon sen. acık ye canım hele de kahvaltıyı atlamaGünaydın kızlar,
Geçmişe dalamam, hatta burda kalamam çok çok işim var dünkü menümü yazıp kaçayım...
Kızarsanız küserim
Sabah
1 bardak süt
Ara
Çikolata(cocostar)
Öğlen
Çorba
Haşlanmış tavuk ve 1-2 parça patates
Salata
Ara
Çikolatane olduğunu sölemicem
Akşam yemek yemeyi unuttum bu arada ne güzel dimi
Öptüm sizi görüşürüz...
canıııım sen 20 kiloya yakın vermişin şimdi durmak olur mu hadi devam pes etme daha bizim önümüzde ne kilolar var6 ayda fln verdimm kilo vermem hiç durmadı sadece dediğim gibi bu ara bi hafta yiyorum alıyorum bi hafta kısıyorum veriyorum
yani yemesem almıcam kilo verimimde durmııcak belkide ama dediğin gibi en tehlikeli dönemdeyiimmm
kendimi gaza getirmem lazım cumaya 58 den yukarıda olmamam lazım ki azimle devam edeyiimm :18::18:
Günaydın kızlar..
Tam geçmişteydim cevap yazıyodum gene cevaplanck şeyler yazmışsınız.
Dün ki menümü yazayım.
08:30
1 dil tam tahıllı ekmk,
Domates,
Peynir
10:30
2 kuru incir
12:30
Tavuklu salata
16:00
1 Türk kahvesi,
2 tane etiform
18:00
1 etiform
19:30
1 kase tavuk suyuna çorba,
2 yk içine keten tohumu atılmış (ögütülmemiş) yoğurt,
3 yk salata
banada herkes yeter daha verme dio ama bende dediğin gibi 58 den 56 ya çektim hedefimi
ki alıp verme payım olsun diee ehehehe
gaza getirin beniiiiiiii hoplatın zıplatın bişiler yapınnnn ehehehehe
Kimse menume cevap yazmamışDemekki doğru yoldayım Neyse yuruyuşe çıkıyorum
Bu arada tv de doktor söyledi biz bayanlar avm vs. gidip saatlerce mağaza mağaza dolaşmamızı spordan saymazmışızve bunu yaparkende topuklu ayakkabılarla dolaşırmışız Ama ben hep dikkat eder hem spor hem gezme olacağı için düz taban rahat ayakkabı giyerim Sizlere de anti parantez söleyim dedim
aha nasıl kaçırmışım nerde menün görmedim ki o kadar yazı varki arada bazen göremiyom hemen bakıp gelem
Vay beee 1 ayda 8 kilo olursa süper olur.
Acaip farkediliyodur.
Günaydın kızlar
SAbah kahvaltım klasik
ara öğün olarak bişey canım istemiyor:44:
Akşam yemeğinde ise balık ve bol salata var
Bu arada nedense canım hiç su istemiyor zorla gün boyu 3 bardak anca içiorum
Yeşil çay saten yasak bana
Vay beee 1 ayda 8 kilo olursa süper olur.
Acaip farkediliyodur.
Attım canım mesaj
çok zor annelik canım izn al istersen aklın çocukta kalmaz en azından
çok geçmiş olsuuun
menün çok kötü yav. ne o çikolatalar falan hemde doyurucu hiçbirşey yememişsin nasıl ayakta dutuyon sen. acık ye canım hele de kahvaltıyı atlama
canıııım sen 20 kiloya yakın vermişin şimdi durmak olur mu hadi devam pes etme daha bizim önümüzde ne kilolar var
ay aynen cevaba yetişilmiyo maşallah topikte. bir saat gelmedim 4 sf ilerlemiş ayol
bu arada menün çok güzel kıskandım ya. incecik ol inşallah emi
ahahaha çok zekiyiz
valla senin ticker benim için başlı başına gaz sebebi
sseni kim gaza getircek bilmem
kahvaltım : (gerçi öğlen oldu yaa )
1 diim beyaz peynir,yarım domates,yarım haşlanmış patates,1 dilim ekmek
ben dün gece patlamış mısır yedim :26::26: yarım bardak ta kola
kızlar bişi daha socaragım
kilolar gidiyor cok şükür de göbeğe hiçbir şey olmuyor sinirimi bozuyor
iki güne bir koşubandında 45 ya da 60dk yürüyorum
göbeğime streç sarıyorumterlesinde yağlar gitsin diye
bakıyoruz sırılsıklam olmuş
ama gram eksilmedi
nasıl vereceğiz bu göbeği ya...
mekik cekmeye kalktım hepi topu 3gun sürdürebildim
siz göbek sıkıntısını nasıl hallediyrsnz
bari diyet içtim de de yüreğime inmesin
normal kolanın bir bardağında bir kaşık şeker var haberiniz olsun çok canınız istiyorsa en azından mutlaka diet yada zero için...
ama kola vücuttaki su dengesini etkiliyormuş diyetisyenim kola içersen mutlaka bir o kadar da fazladan su iç demişti
gecmıs olsun canım aynısını benım dayımda yasamsıtı uzun süre ne oldugunu anlayamadılar her türlü ılac kullandı en son acılde kıl payı bagırsak düğümlenmesi oldugunu anlamıslarda amelıyata almıslar cok tehlıkelıymıs gercekten allah korusun banada yaz o sıteyı canım meraklıyımdır o tarz seylereKaç dr. gittim cnm. Ben genelde 1 dr. güvenmem daha önce yaşadığım tecrübeler dolayısıyla. Onun için eğer içime sinmezse yanıtları başka bir dr. daha götürürüm. Ne yapayım sağlık bu ihmale gelmez. Ufak kızım 7 aylıkken yine böyle kusma yaşadık. Serumlar takıldı 2 gün uğraştım, hastane hastane gezdim sonuç yok. sonrasında bağırsak düğümlenmesi çıktı ve acil ameliyat oldu. Onun için özel hastanelere ve onların acil servislerine hiiç itimatım yok. Tabi istisnalar kaideyi bozmaz. Mutlaka iyileri de vardır da bana denk gelmiyoor. Allah şükür bebeğim kurtuldu ama kaybedebilirmişiz de . Öyle ciddi bir durummuş yani. Allah geçmiş etsin. Onun için biz anne ve babalara çok sorumluluk düşüyor dr. diye hemen güvenmek yanlış. Araştırmak lazım elimizden geldiğince. Kusma başlayıp ishale dönerse kusma durmazsa akabinde virütik deniyor cnm. Ama kusma durursa virütik değil. Virütik hastalıkta antibiyotik kesinlikle bir yarar sağlamıyor aksine hastalığın geçme süresini uzatıyor. Rota virüsü veya noraydı sanırım. Küçük çocuksa genelde rota virüsüymüş. Ayrıca sana bir site öneririm ilgilenirsen çok faydalı, ve orada çok iyi bir çocuk dr. var. Sorularıda yanıtlıyor.
Canım rabbim şifa versin tez zamanda inşallah bebişinize. Duamıda yapıcam.
Ohhh sefasını sür valla. Ben İstanbul'dayım. Hasret kaldık kara.
MERHABA KIZLAR... NASILSINIZ? Benim moralim bozuk kızım hasta sabah 39du ateşi doktora gittik boğazı kızarmış dedi ilaç verdi bende okula geldim annemi aradım şimdi içiremiyorum ilaç kusuyor diyor ne yapcam ben yaaa sabah fitilde attık tekrar atamam müdürden tekrar izinmi alsam diye düşünüyorum çok zor annelik yaaa çok zor
göbeğin tek devası mekik canım. günde 20*2 setle başla ertesi gün 20*3 yap mesela çok zorlamadan her gece yatakta yatmadan bile yapabilirsin. ben zayıfladığımda ilk göbiş eridiğinden rahatım. bende de bir kol var görseniz korkarsınız 10 kiloda versem öyle olduğu gibi duruyo incelmiyo birtürlü. şınavda çekemiyoooom. ama yarım şınava başladım hergün 10*2 yapıyom inşallah bu sefer incelirkızlar bişi daha socaragım
ama gram eksilmedi
göbek için en etkili şey mekik canım
zor da olsa yapmaya çalışş
ben de tam tersi göbek düz
alt taraf basen kalça bacak hiç gitmio
zayıflasam da alt taraf hep daha kalın duruoo
kızlar bişi daha socaragım
ama gram eksilmedi
göbeğin tek devası mekik canım. günde 20*2 setle başla ertesi gün 20*3 yap mesela çok zorlamadan her gece yatakta yatmadan bile yapabilirsin. ben zayıfladığımda ilk göbiş eridiğinden rahatım. bende de bir kol var görseniz korkarsınız 10 kiloda versem öyle olduğu gibi duruyo incelmiyo birtürlü. şınavda çekemiyoooom. ama yarım şınava başladım hergün 10*2 yapıyom inşallah bu sefer incelir
göbek için en etkili şey mekik canım
zor da olsa yapmaya çalışş
ben de tam tersi göbek düz
alt taraf basen kalça bacak hiç gitmio
zayıflasam da alt taraf hep daha kalın duruoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?