kızlar bi taraftan doktorum programını izliyorum bir yandan geçmişi okuyorum.neyse sonunda okumayı bitirdim.
mercimek bakliyat grubunda olduğundan protein içerdiğini düşünmüştüm.
ama karbonhidrat,vitamin ve protein içeriomuş.gerçekten lif açısından zengin bir yiyecek.aynı zamanda
besleyici ve bol vitaminli..hele sebzeli yapılınca tadına doyum oılmaz..
mercimek çorbasını ben wc problemi yaşayanlara
şiddetle öneririm.çok çok işe yarıyor.
çok geçmi,ş olsun tubiş.seni anlayabiliyorum cnm.ama artık daha fazla bekleme başka bir çocuk dr na götür derim.
3 günden fazla süren ateş tehlike sinyallerinin işaretidir.geçsin diye bekleme.:18:
bu kadar üzülme umaycım..hepimiz bazen aynısını yapıyoruz.bende dün öğünlerimi abarttım mesela.
pişmanlığımı anlatamam.fakat önüme bakıyorum..yapacak bişe yok....
cnm ben karabükteyim.aslında elfida da güzeldi ama ben ruveydayı tercih ettim
kulağıma çok hoş geliyorr..çok beğeniyorum..bu arada dörtlük gerçekten güzelmiş..
mümkünse kahvaltılarında peynir zeytin yumurta ve yeşillik olsun cnm.
ben çaysızkahvaltı düşünemeyenlerdenim..
cnm dün sabah sporum vardı plates yapıyorum.eve gelince öğle yemeğimde
salata yaptım.nohut pilav yapmıştım dünden onları ısıttım bide çok severim ikisinide.
acık daha derken. garfield gibi olmuşum..neyse akşama dengelerim derken,
çocuklar makarna istedi.daha acıkmadan bide dayanamayıp ketçaplı makarna yidim büyük bi zevkle..
sonrası malum bitmeyen pişmanlıklar...sonrasında yorgundum ama ceza olarak
yatmadan önce kendimi zorlayarak yarım saat yürüdüm..yeterli değildi ama yürüyesim olmadığı için
ceza verdim kendime..market cıslarını almaya bende karşıyım.önceden azda olsa alırdım.artık almıyorum.o yüzden mutluyum.
onlar gerçekten çok cısss..çok zararlı...
bu arada kv yi anlamadım cnm.ne demek acaba.??.
aynen cnm yaa.
ben gelem önce senin evi halledek,
sonrada sen gel benim evi halledek..
ayyy hergün aynı şeyler..sil süpür,yıka pakla..
sabırmı kalır insanda...
ayyy şiir gibi oldu.
günaydınlar kıslarrrr naberrreşimi işe yolladım kızım uyandı okula gitcem diye eşimde kar var yollar kötü ögle almaya gelemem diye götürmedi agladı kızım onu teselli ettim yatagında boya yapıyo bende buraya geldimmmmmm
evet canımm sen yazmışsın ben çıkmışım tşkler cvp için bugun eşim evde olmadıgı için gece olur olursan ederiz sohbett
çok geçmiş olsun canımm acil şifalar
mrb canımm ne güzel mutlu bir gün geçirmen inşş hep öyle günler geçirirsin geçmiş olsun canım doktor bende de kist var dedi bende dedigi günden beri çok kötü hisssediyorum kendimi zahmet olmassssa nasıl anladın ne kadarlıkmış ayrıntı yazabilirmisin yada yazdıysan görmedimde benimki utrasanda belli oldu solda 1.5 cmlikmis ve zararı yok dedi adetim gecikirse hormon testi yapacakmis bakalım
kayınvalideyle yasamak zor allah kolaylık versin canımmmm kuzunu allah bagışlasın allahım acısını göstermesin
çok tşkler güzel bilgiler
kizlar nasilsiniz gecmis nekadar cok birikmis tugbacim cok gecmis olsun hasta olan herkese ve bebeklerinize cok gecmis olsun kizlar rabbim acil sifalar versin
selam fıstıklar michelin siparişini verdim engeç 3 gün içinde bende sporcu olcam yuuuupiiiii
ben de dambıllarımı bekliyorum
yarına gelir..
canım sadece yürüyüşle olmuyo göbek eritmek mutlaka zorla kendini mekik çekmeye çalış ama mutlaka bir haftada belli edicek bak görürrsün
20 li yaşlarda kilo vermek daha bi kolay oluyodu .30 lu yaşlarda biraz daha zor oluyo..teşekkürler canımm..
ilk başlarda gitmesi daha kolay oluyor kiloların tabi
verirsin tabi, burası çok etkili oluyo gerçekten...
bende mutfağı toparlayıp beyaz lahana sardım yaaaa..sayfa açık kalmış ben neler yaptım neler
mutfağı topladım, yemek yaptım bu karlı havada balkonu yıkadım
yoruldum.. gece de ders çalışırım artık
kesinlikle katılıyorum..doğru olanı yapıosun..bir de beni düşün
ben daha çocuk da doğurmadımmm
bu kiloyla hamile kalsam 90la bitririm hamileliği heralde
çocuk düşünmüyorum şimdilik ama zayıflamamk istememin nedenlerinden biri de
ilerde rahat bi hamilelik ve sonrası geçirmek....
inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız...
ah canım ben peynir, zeytin ve malesef çiy yeşillik yiyemeyenlerdenim. sadece salatalık ve domates yiyebiliyorum
canım senin adına çok sevindim.geçmiş olsun...merhaba canim ben test yapmistm hamile cikmistim ama kanamam vardi doktor muayene etti hamilelik gorulmuyo dedi tekrar gittim kanama vardiye ozaman kantesti felan yapti dusuk oldugu anlasildi ama tam iki ay surdu lekelenme daha sonra ultrasonda5cmlik kist var dedi ama dusukten dolayimi oldu yoksa turkiyedeki doktorumda regliyle gecen kistim odugunu soylemsti bu doktorda regliyle gecicekmi bakalim dedi ve cok uzun sure bekledik devamli lekelenmem vardi kanama olmuyodu ilc verdi kanama oldu ve regli bittikten sonra dun gittim muayene yapti tamamen tertemiz kendinden gecenlerdenmis dedi amin canim rabbim hekesin bebekleriini korusun
şimdiden hayırlı olsunselam fıstıklar michelin siparişini verdim engeç 3 gün içinde bende sporcu olcam yuuuupiiiii
20 li yaşlarda kilo vermek daha bi kolay oluyodu .30 lu yaşlarda biraz daha zor oluyo..
çok uğraşmak lazım çokk.önceden spor yapmak hiç zor gelmezdi.
şimdi nerdeyse bir çekiciden yardım istiicem o derece yanii..
bende mutfağı toparlayıp beyaz lahana sardım yaaaa..
kar yağışı hala devam ediyomu orda??..
kesinlikle katılıyorum..doğru olanı yapıosun..
bir de beni düşün
ben daha çocuk da doğurmadımmm
bu kiloyla hamile kalsam 90la bitririm hamileliği heralde
çocuk düşünmüyorum şimdilik ama zayıflamamk istememin nedenlerinden biri de
ilerde rahat bi hamilelik ve sonrası geçirmek....
inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız...
Aynen bende hep dar alırım7_7.5 da olabilir 8 olmaz belki
farkeilmez mi
eşim saolsun her gün çatır çatır çatladığını dile getiriyor
kendisi kilo veremio da
pantolanlarım tam olmaya başladı
bol gelmio tam oluo çünkü hiç üzerime tam olan bişeyim yoktu
hepsi dar geliodu, huyum kurusun hep küçük beden alırım
ya tamamahada buldum tabii o kadar kısaki menü gibi görememişim. hani öğle yemeğin bakim. arada yok bak hiç. vede su içecen zorla da olsa yolu yok. bende yeşil çayın tadını sevmediğimden içmiyom ama su için zorluyom kendimi. ev de işte heryerde yarım litrelik su şişeleri gözümün önünde günde en az 4 tane yani 2 litre içiyorum. banada başta zor geliyordu ama zorla kendini vücat alışıyor bir süre sonra. şöyle düşün su içmezsen ve yağ yakarsan ne olur. vücat yağı atamaz ve o yağ damarlarında kalır buda kolestrol ve damar tıkanıklığına yol açar. zaten su içmeden yağ yakman zor da ben gözün korksun diye dedim. iç suyunu ihmal etmeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?