efsanur sen 6 rakamlara düşmüşünn diğer topiğe geçmicenmii ben bi hevesle oraya geçmeye çalışıyorum kardeşim o t0piktee
peki terletmek için değilmi yaa buna böle sarıp sarmalanmaktansa eşofman almak daha iyi değilmi bende eşofman varr 1 saat yürüyüşte giydiğimde eve geldiğimde içime ayrı yetten giydiğim eşofmanlar göl oluyorr ne bilim bu poşet işşi bana ters geliyor bide terlediğinizde yerine su içmediğinizde vücut susuz kalır ben 4 litre su içiyorum bazen 5 bile oluyo r içtiğim ilaç beni susatıyorr
peki terletmek için değilmi yaa buna böle sarıp sarmalanmaktansa eşofman almak daha iyi değilmi bende eşofman varr 1 saat yürüyüşte giydiğimde eve geldiğimde içime ayrı yetten giydiğim eşofmanlar göl oluyorr ne bilim bu poşet işşi bana ters geliyor bide terlediğinizde yerine su içmediğinizde vücut susuz kalır ben 4 litre su içiyorum bazen 5 bile oluyo r içtiğim ilaç beni susatıyorr
geçmemmi gerekiyo düşünce?
bilmiyodum.gerekiyosa geçerim tabi .a.s
ne bilim 60 69 topiği var burda oraya geçiliyoooo
e ben bi komşu topiğe sorayım bakiim:)
tbrk ederim nuraycım süper gidiyorsunson bildirimim 69.0di en son bu oglen itibari ile 67.7olmus 1300e bunada sukur iyi degil ama almaktan iyidir degil mi
bendekini bi tv programından almıştımm 8 sene oldu çok kaliteliymiş hala kullanıyorum lacivert o zaman 25 ytl amıştımm hala sağlam ama koku falan yok dediğiniz şekildee her gün eve geldiğimde duş alıyorum onlarıda yıkıyorum hala bi şeyb olmadı soğuk havada çıkmayın dışarı üşürsünüz
eve gelince hemen duş alınn artı içinize ayrı bi eşofman giyinn teri çeksin diyee
arsız gönlüm biz senle beraber yarışalım cnmmm varmısınnn birlikte geöçeriz diğer topiğe aşa yukarı kilomuz aynıı orda kardeşimde var 65 kilo oldu şu andaa
tbrk ederim nuraycım süper gidiyorsun
1,5 ay once 79kilo ile basladim bu topige 67.7 gordum inanilmaz cok hizli verdim ama simdi kilo verim hizim dustu sanirim kilo korumaya gecti insallah asarim 8kilo fazlam kaldi sagol arkadasimŞeniz
1,5 ay once 79kilo ile basladim bu topige 67.7 gordum inanilmaz cok hizli verdim ama simdi kilo verim hizim dustu sanirim kilo korumaya gecti insallah asarim 8kilo fazlam kaldi sagol arkadasimŞeniz
azracam tabiki olur sevinirim
biz gecen hafta yaristik 3 kisi
ben sadece 1kg verebildim,
ikinci oldum yani
kaybeden arkadas ceza aliyor,
cam acip karsimizda 100 mekik cekecek hehehehhe
cezaya razi isen aramiza gel hihoyyythihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?