70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

seda teşekkür ederim cnm benimm ellerine sağlık emek vermişinnn sağolasınnn çok güzel olmuşş inşş haftaya bende kupa alıcammm

1,5 ay once 79kilo ile basladim bu topige 67.7 gordum inanilmaz cok hizli verdim ama simdi kilo verim hizim dustu sanirim kilo korumaya gecti insallah asarim 8kilo fazlam kaldi sagol arkadasimŞeniz
çok normal durması ben 14 k,lo verdigim zaman
5 kilodan sonra durmuştu
bi kaç ay sonra bi baktım bi anda 65lere düşmüşüm..
daha sonra birden gösteriyo etk,isini rejim

ellerine sglık çok güzel olmuş

mrb canım içtiğim ilaç susatıyor yazmışsın merak ettim ne ilacı içiyosun?

evet dogru
ama ben almanyada yasiyorum ve terleten esortman burda yok
olsa hemen alacam
sadece üst buldum aldim ama acayip platik kokuyor boguluyorum icinde
bildigimiz müsamba
al bak bu var bende acayip kokuyor,

canım evde yagmurlugunuz varsa onuda giyebilirsinizz
ben giyiyorumm inanın o denilen eşortmanlarda hiç farkı yok
tabi sadece üst giyiniyorum

Umarim dileyen herkez verir almak ne kolay degil mi vermek ise olum gibi en cokta yiyip yiyp zayif kalan insanlara nasil sinir oluyorum anlatamam nasil bir metabolizma varsa ben test yaptirmistim sorun cikmamaisti ama yinede zorlaniyorum

listeyii yapan arkadaşımızz seda eline saglık canımmm
liste çok güzelll
umarımm haftayada kupa alırımmm:hooray:

Sedacim ellerine saglik tatlim.. a.s.
bakalim bu hafta kaç kilo werecegizz.. sositososito

mrb canım içtiğim ilaç susatıyor yazmışsın merak ettim ne ilacı içiyosun?

bebişim ben 18 yıldır sivilce sorunu olan bi insanım şu an tedavi görüyorum ilacn dozu arrttı 5 aya girdimm susuz yaşayamaz hale geldimm cilt için bu
ROACCUTANE diye bir hap ama kesinlikle gidip eczaneden alamıyorsunuz 60 mgram alıyorum günde 30 la başladık şu an doz en yüksekte doktora imza atıyorsunuz o imzalı kağıtla veriyor eczanee bu bana su içiriyor ve doktorun bir hastası bu ilacı kullanırken içtiği su yüzünden dal gibi kalmış eczacıda aynı şeyi anlattı bana kaç hasta varki bu ilaç içtiğinde zayıfladı dedii

eline sağlık canıma.s. bi de ben şu nazar boncuklarından yukarı çıkabilsem kupa alabilsem ama haftada 3 kilo filan hayal bana:1no2:

kutluyorum hepimizi, paylaştıkça yok olacak bu kilolar:enbuyukkk:

Umarim dileyen herkez verir almak ne kolay degil mi vermek ise olum gibi en cokta yiyip yiyp zayif kalan insanlara nasil sinir oluyorum anlatamam nasil bir metabolizma varsa ben test yaptirmistim sorun cikmamaisti ama yinede zorlaniyorum

sen de hızlı verdin canım baya, haksızlık etme kendinekaydirigubbakcemile5

merhabalar, bugün çok güzel bir diyet günüydü benim için Bugün 40 dakika 6.5- 7 km hızla yürüdüm, üstüne 10 dakika bisiklet, üstüne de bacak hareketleri çalıştım. Ve sadece 2 dilim ekmek, biraz fazla olsada light peynir,5 adet kuru kayısı ve ıspanak yedim. Bugün kendimle gurur duydum Vallaa, inşAllah hep böyl devam ederim kaydirigubbakcemile2

ellerine sağlık sedacım.verenleri tebrik ediyorum veremeyenlerde üzülmesin devam bu iş uzun bir sabır istiyor hepimize Allah sabır ve dayanma gücü versin

Kızlar kusura bakmayın hiç katılamıyorum aranıza bugünlerde.Ev boya badana oluyor.annem geldi onu bırakamıyorum.hastane doktor işleri falan.En azından cumayı kaçırmak istemedim.Kilom şükürler olsun 70 in altına düştü.bugün 69.4 kilo geldim.sedacım ben listeye eklersin umarım.iyi akşamlar arkadaşlar.hepinizi tek tek öpüyorum.veren arkadaşları gönülden kutluyorum.darısı az verenlere ve hiç veremeyenlere.

kilo çizergeme 69,2 yazmışım Allah mı yazdırdı ne.Valla değişmiycem bakalım vardır bi hikmet :Saruboceq:

CANIM 40DAKİKADA 6BUÇUK 7KM GİTMEK ÇOK DEGİLMİİ:1shok::1shok:
KOŞMAN LAZIMM
BİRDE ÜZERİNE DİGERLERİNİ YAPTINN VALLA MAŞALLAH SANA
BENDE YARIM SATTE ANCAK 3KM YÜRÜYEBİLİYORUM
AKŞAMDA ZIPLAMAKLA YETİNİYORUMM

BUARADA SENDE ÇOK GÜZEL KİLO VERMİŞSİN FOTONU KOYSANA SENDEyerimsenibenyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…