70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam tekrardan $ekerler..
Aksam yemegimde ye$il salata, mercimek çorbasi(wazgecilmezim) we yogurtlu makarna wardiii...
Yemekten sonra 30 dk yürüyüs yaptim..
Haftaya cuma gününe kadar 1 kg wermem lazimmm:1closedeyes:

haftaya benimde kardşimin sözü var bende bu hafta biraz verirsem iyi hissedicem

Masallah birsürü yazi vardi oku oku bitmedi...
Bu arada kupa almisim kendimle gurur duyuyorummm trin trin trinnnn
Hadin fistiklar ben yatiyorum yeni bir hafta bizi bekliyor..
Herkese azimli kacamaksiz ve kilo kaybederekten süper bir hafta diliyorum
Ben yatiyorum herkese iyi geceler..

iyi geceler tatlim

öncelikle selda'cım ellerine sağlık a.s.a.s.a.s. ... liste çok güzel olmuş.. senide yoruyoruz valla...

kilo veren arkadaşları çok tebrik ediyorum.... :hooray::hooray::hooray:

benimgibi yerinde sayanlarıda kutluyorum en azından almadan koruduk...yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

kilo alan arkadaşların özel nedenleri var haftaya inşallah olarda toparlarlar kendilerini.... :1hug::1hug:

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz a.s.a.s.a.s.... doğru yerdesiniz... çok memnun kallacaksınız... topiğimiz çok neşeli, çok seviyeli,içi dışı bir arkadaşlardan oluşuyor... hepimiz birbirimize destek vererek aşacağız sorunlarımızı....

İyi akşamlar kızlar ben birazcık geç kaldım sanırım ama yinede bildirmek istedim kilomu nihayet yaklaşık 5 seneden beri ilk kez tartım 6 lı rakamları gördükaydirigubbakcemile3 zavallıcık 69.700 çıktım sabah 700 gr vermişim ama olsun çok mutluyum
1'5 ay için bence yaklaşık 5.500 kilo fena sayılmaz dimi kaydirigubbakcemile2 aradada epey bi kaçamak yaptım keşke yapmasaydım kesin 2-3 kilo daha giderdi ama bundan sonra daha çok dikkat edicem daha fazla hırslandım gerçekten galiba bu sefer olucak:dance:

selam kızlar bu akşam bir nete gireim dedim
akşam yemeğine dışardaydın sevenup ve patates kızarması birde burger yedim acaip bişidi bugün kaçırmış oldum biraz yarın akşam yine dengelerim inşallah :)
gelince bir tartılayım dedim 68 çıktı anlamadım bu işi ben :))) inşalah haftaya artık 68in altına inerim :)

sedacıgım lıste super yıne,ellerine saglıka.s.

ben de bu aksam kacırdım,arkadasa caya davetlıydım,sarmalar su boreklerı goturdum valla,neyse bır aksam da free olalım dımı:roflol:

bu hafta yenı bır karar alıyyorum kendımce,hergun tartılmayacagım bu sefer ,cuma gunune kadar sabredecegım,belki daha azımlı olmamı saglar bu ,bır de boyle deneyelım bakalım sonuc ne olacak

geçmiş olsun meryem kontrole mi gittin nerden öğrendin? bende çok yavaş kilo veriyorum kan tahlili yaptırıcam bakalım ben nie veremiyorum:1shok:

sagol canım evet dr'a gittim metobolizmam okadar yavaşlamıştıki rahatsız olmaya başlamıştımçok az yememe ragmen şişkinlik ve tuvalete çıkamama oluyodu oda zaten sindirim bozuklugundan kaynaklanıyomuş 3gündür dr'un verdigi ilaçları kullanıyorum ve daha rahatım bence geç kalmadan sende dra görün geçmiş olsun canım

listemizin son hali arkadaşlar...

iyi yapmışın canım ben dahiliyeden randevu alıp gidicem kan testi yaptırıcam sen ne yaptın peki hangi bölüme gittin?

bu aletden kullanan varmi kizlar?
ben aldim ama 20 kereyi zor yapiyorum :-(((
karnima agrilar giriyor nefes nefese kaliyorum,

aynısı bende var canım bikaç kullanım sonrasında vücut alışıyo nefes nefese kalmıyosun ama düzenli yapmak gerekiyo seviyeyide ona göre ayarlarsan fene degil karın egrezsizi için

canım bende dahiliyeye gittim esastaysa gastroentolojiye gitmem gerekiyodu o bölüm hastaneden kaldırılmış oyüzden dahiliyeye gitmek zorunda kaldım iyi geceler arkadaşım

canım bende dahiliyeye gittim esastaysa gastroentolojiye gitmem gerekiyodu o bölüm hastaneden kaldırılmış oyüzden dahiliyeye gitmek zorunda kaldım iyi geceler arkadaşım

saol canım bugün gitmeyi düşünüodum ama adetim bitsin die beklemeye karar verdim sanırım idrar tahlilide alıyolarmış haftaya gidip yaptırıcam bakalım :)
tekrar iyi geceler:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…