70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende sigara içiyorum cnm benim hemde 2 paketi buluyor gündee ama her gün düzenli yürüyorumm 25 gün oldu nerdeysee 1 saat seri bi şekilde yürüyorum açık alandaa 5 kilo verdimmm aslında 6 kilo sadece şu an adet oldumm bide gerisi gelse patlıyacam sankii bunu nasıl söktürecem bilmiyorum haftaya inş gerçek kilom çıkıcak ortayaa ben eski kıyafetlerimden çıkardım bana bol geliyolar evde tek başına sopayla 1 saate yakında hareket yapıyorum alet edevat yokk azim oldumu hepsi oluyor bi parkta yürüyorum ben bakıyorum şişko şişko karılar mangal yaıyorn allahım yarabbim ne salakmışım ben diyorum bunca kiloyu üstümde taşımışım artık niyetim yok azmedersen verirsinnn vayyy destan yazdım yaff yorulmak yokk boş durma devammmmmmmm

mrb kızlar bende geldim..79 kilolarımla bilrikte beni de alın benideeee

Son düzenleyen: Moderatör:

inan et azracim ben sigarayi bile birakmayi kafaya koydum okadar cok yoruyorki spor yapamiyorum nefesim kesiliyor,
ama bu seferde sigarayi birakirsam verdigim kilolari geri alirim korkusu var,
yoksa tadavisi var burda yapiyorlar sigara birakma merkezleri
saglikli yasamak istiyorum saglikli beslenmek spor yapabilmek istiyorum,
cok dengesiz besleniyordum
özelikle bilgisayar basinda iken abur cubur cok yerdim,
gece yarilari makarna hasladigimi bilirim ben ,
simdi beslenmeyi düzeltim ama sigarayi biraksam cok iyi olacak,

mrb kızlar bende geldim..79 kilolarımla bilrikte beni de alın benideeee

h g aramızaa çok kişi katılıyordaa ortada yok inş sen kalıcı olursunn
bu gün kilo bildirimi yapılıyorr haftaya cumaya yeniden verilecek o güne kadar başla bakalım ne kadar verecenn hade hayırlı olsun

ben hiç bir zaman sigarayı bıraka bilirim demedim yapamıcam şeye onay vermemm
eşimi bu yüzden 3 kere kandırdımm(( daha söz vermiyorumm sana dedi gerdanlık takımı alıcamm bırakırsan dedi tmm al bırakacam dedimm aldıı ama bırakamadım araba alyım dedii ama söz ver bırakıcann ehliyetimi aldımm ertesi gün arabayıda aldı ama gene bırakamadım daire aldı tapuyu üstüne vereyimm artık bırak ne olursun dedii ama olur dedimm 9 yıl oluyorr evimi alalı hala bırakamadımm daha yapamıcam şeye sözde vermiyorum yaparımda demiyorum

kızlar ben şu karbonhidrat diyetini deniyorum 3. günümdeyim bakalım işe yarıyor gibi..daha önce yapanlar var mı?? bide sporu 1 gün arayla yapın diyorlar bilgisi olan var mı ??sağlıklı zayıflamalar şekerler:)))

kizlar siz karar verin bugune kadar yedik yedikde ne oldu
yaglari depoladik
ve simdi yaglari yakmak icin nelere maruz kaliyoruz
ekmegin tadini unutdum valla,
sekerli hic birsey yemiyorum,
tadini bile unutdugum icin canim pasta cikolata hamur isi bile cekmiyor artik,

ama gecen okudum midenin kücülmesi icin tam 6 ay gecmesi lazimmis

ayyy ne iyi kocan varmis ya Allah ayirmasin
ben bosandim esimden
ama biraktigi miras sigara oldu beni sigaraya alistiran esim olmustu
senin kocanda birakasin diye nerdeyse canini vermedigi kalmis
cok sanslisin

canim ben hic bu diyeti uygulamadim
ama bu sayfada bazi arkadaslar yapti ve basarili olamadi diye duymustum,
sana tavsiyem lahana corbasi diyeti yap derim,

ayyy ne iyi kocan varmis ya Allah ayirmasin
ben bosandim esimden
ama biraktigi miras sigara oldu beni sigaraya alistiran esim olmustu
senin kocanda birakasin diye nerdeyse canini vermedigi kalmis
cok sanslisin

biz eşimle pek görüşemiyoruzzz eşim kaptan benimm özündede çok iyi birii ve ağar başlı sağolsun her istediği yapar o içmiyor derdimizde o zatenn her çareye baş vurdu ama olmadıı

ŞU BELE takılan kemer titretip terletendenmi?
faydasıını gördünmü?
artı eksilerini yazarmısın canım

ŞU BELE takılan kemer titretip terletendenmi?
faydasıını gördünmü?
artı eksilerini yazarmısın canım

ben 6 hafdair kullaniyorum canim,
cok hararetli tirediyor , ama faydasi varmi bilemem ben spor sonrasi masaj yapmak icin aldim
yorgunlugumu alsin diye,
faydasini gördügümü söyleyemem
hic terletmiyor bikere,
valla bildigimiz bu folia ile göbegimi sariyorum spor yapiyorum ve hatta öylece yatiyorum daha cok terletiyor

kemere bosuna para verme derim,,

efsanur sen 6 rakamlara düşmüşünn diğer topiğe geçmicenmii ben bi hevesle oraya geçmeye çalışıyorum kardeşim o t0piktee

peki terletmek için değilmi yaa buna böle sarıp sarmalanmaktansa eşofman almak daha iyi değilmi bende eşofman varr 1 saat yürüyüşte giydiğimde eve geldiğimde içime ayrı yetten giydiğim eşofmanlar göl oluyorr ne bilim bu poşet işşi bana ters geliyor bide terlediğinizde yerine su içmediğinizde vücut susuz kalır ben 4 litre su içiyorum bazen 5 bile oluyo r içtiğim ilaç beni susatıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…