günaydin kizlardilekcim cok sagol güzel dileklerin icin evet aksam qivi geldi yaziyordun sonra ani cikdi :26: isallah yine gelir
Gitmeye başlamasına sevindim belki ilk zamanalr biraz fazla kaçırıyodun ölçü ayarlaması falan.
Karışımın içinde güzel seyler var evet.
Canım diyetisyenlere göre konuştum ben.
Akşam çorba varsa ekmek vermiyorlar.
sende çorba, but, sebze var o yüzden dedim.
Bide modunu bilemem ama aralarda ekmek verildiğini hiç görmedim ben.:26:
tşk ederim canımmm :)
evet daha yolun başındasın inş. istediğin kiloya sağlıklı şekilde ulaşırsınnn
neeee 7.30 muuu ben 10. uykumda olurum o saatte
günaydin kizlardilekcim cok sagol güzel dileklerin icin evet aksam qivi geldi yaziyordun sonra ani cikdi :26: isallah yine gelir
hoşgeldinnnn canımmmgünaydin kizlardilekcim cok sagol güzel dileklerin icin evet aksam qivi geldi yaziyordun sonra ani cikdi :26: isallah yine gelir
bendende kocaman bir günaydın kızlarrr...
benim durumum çok vahimm.depresyone girdim sanırım..hiçç diyet yapamadığım gibi
yemeyede başladımm..yarın için hiç umudum yok.heyecan yok..hatta bildirim yapmayıda düşünmüyorum
kendimi bir türlü düzene sokamadım..motivasyon sıfırın altına düştü
kendimi umutsuz vaka olarak görmeye başladım.
yemeyede başladımm..yarın için hiç umudum yok.heyecan yok..hatta bildirim yapmayıda düşünmüyorum
inşallahh canımm.
nisan ayında artık zayıfff olmak istiyorummm
Herkesi kendim gibi gördüm.
6 da uyanıncavücudumun daha şişkinliği inmeden tartılıyorum.
İnş. canım bakalım belki gelir.
alıntı yapacaktım vazgeçtşim..
al al bitecek gibi değil..
bi de o kadar uğraştıktan sonra alıntılarımı göremiyorum arada öyle oluyor nedense..
FTEMİZ
sabah mekik nası yapıyosun diye sormuşun..
dün lesli yaparken camdan kendimi ve sarkan göbecimi görünce
oğlum tuttu ayaklarımdan...
elimlede eşofmandan tutarak yattım kalktım..
hayatımda ilk kez..
bu akşamda yapsam iyi olcak..
hafiften karnımda acı var..
kızlar yeğenimden dolayı canım çok sıkkındı..
yemek borusu mideye gideceği yerde geri dönük yapışmış başka biyere.
düzeltmişler elhamdülillah..
dr ameliyat iyi geçti demiş biraz rahatladım çok şükür..
umay nice sağlıklı mutlu yıllar canım...
çocuğunun doğum günü olan biri vardı..
Rabbim onada hayırlı uzun ömürler versin..
yeni katılan arkadaşlar ..
umarım katılımınız daimi olur..
hoş geldiniz..
Annemgilin evlilik yildönümü ya bende is cikisi annemlen konusdum sonrada babami arayim unutmasin dedim unutmasin diye nafin dediyi gibi yapcakdim:)) caktirma diyecekdim babamda gec cikiyor normalde neyse annemi aradikdan sonra babami aradim annem cikti aaaaa :) suna bak hemen de babasini ariyo beni kapatir kapatmaz dedi oda bugün erken cikmismis :))))
yaaa uzağız canım benim ben bursadanım
albüm yaptım 73_75 kilo aralığındaki fotolarımdannn
umarım 2_3 ay sonra hedefime ulaşıppp
yeni fotoları eklerimm yanınaa
monarosa, blackcat ve pucca ya menü yorumu için teşekkürler. canlarım ben büyük ihtimal pazartesi ye kadar giremiycem nete. kilo bildirimi içn de ya int. kafeye giderim ya da komşuya artık . hepinizi öptüm bi deeeee koccamaaaaan günaydııııııın...
canım marketten kocaman bir lahana aldım havuç lahana ve yoğurtla basit bir salata tarifi buldum ondan yapıp hergün yanımde getirecem. aman gaz sorunu bende fecidir inşallah lahana daha da mahfetmez beni.bir de karnıbahar aldım fırında kaşarlı bir taririm var ondan yapacam. başka sebze yok ne yazık ki. ıspanaklar falan çok kötüydü. diet ürün aldım biraz da. peynir falan. ah ekmek yoktu. bizim buralarda bir fırın var onda çıkıyo bazen tam tahıllı ekmek onda yakalarsam alıyom işte...haftasona kepek unu ve un karışımı ile az yağlı şöyle sağlıklı bir poça yapmayı düşünüyorum bir haftalık her sabah yerim en azından. yani planım haftasonu önümüzdeki haftanın tüm günlerinin yemeğini ayarlamak. listelerim çok kötü haklısınız düzeltmeye çalıştıkça batırdımBlack sana yazdım mı hatırlayamadım.
Beyaz lahana almakla iyi yapmışsın. Doktorcum da bana lahana salatası yap demişti.
Kırmızı veya beyaz farketmez. Bağırsakları çalıştırıyomuş.
Biz normal salatanın içine atıyoruz.
Bugün bende kırmızı lahana getirdim.
Azcık yağ attım içine normalde salatalık turşusu falan da koyuluyo ama koyamadım için yoğurtlu yapıcam sade.
ben ismimi hiç yazmadım zaten canım :) blackcat olmayı seviyom...ay iyi bende dedim 3,5 poça 2 ekmek nasıl yedi sabah sabahArkadaşlar isimlerinizi bilmiyorum kusura bakmayın malum yeni sayılırım henüz
kullanıcı isminizle hitap ediyorum
black'cim dün 3.5 poğaça ve 2 dilim k ekmeği yazmıştımya
yanlış yazmışım 2 k.ekmeği yok yani altta belirtmiştim sonra gözden kaçırmışsın sanırım
yoksa cezalarımıda poça için yaptım dün
kız çık depresyondan bakiiiim. yok öyle depr falan yasak. ümitsizliğe kapılma. ya bana bak kasımdan beri buralardayım ver al ver al oyuncak ettim dieti ama pes etmedim hala devam diyorum. yeme düzenimi bir oluştursam verecem eminim. sen de öyle yeme düzenini bir oturt gider mutlaka. pes etme canım bak ben hep şunu düşünüyorum." bu kiloları ben 3-5 günde yada ayda almadım. senelerin birikmişliği bunlar ve de tabi 3-5 ayda gitmeye bilir. birde zayıflamak sadece yemekten kısmak spor değil. yaşam alışkanlığını değiştirmeyi gerektiriyor. yediklerini saatlerini hepsini" VERECEĞİZ PES ETME UMUTSUZ OLMA BU TOPİK KOMPLE ARKANDA ...
ooooooo 6 çok erkeeennnn
günaydın kızlar bugün çok yoğunum anca geldim bir mesaj yazıp kaçacam bir saatdir açık sf ne okuyabildim ne yazabildim ya.
herkesi alıntılayamadım hızlıca bir baktım sflara
canım marketten kocaman bir lahana aldım havuç lahana ve yoğurtla basit bir salata tarifi buldum ondan yapıp hergün yanımde getirecem. aman gaz sorunu bende fecidir inşallah lahana daha da mahfetmez beni.bir de karnıbahar aldım fırında kaşarlı bir taririm var ondan yapacam. başka sebze yok ne yazık ki. ıspanaklar falan çok kötüydü. diet ürün aldım biraz da. peynir falan. ah ekmek yoktu. bizim buralarda bir fırın var onda çıkıyo bazen tam tahıllı ekmek onda yakalarsam alıyom işte...haftasona kepek unu ve un karışımı ile az yağlı şöyle sağlıklı bir poça yapmayı düşünüyorum bir haftalık her sabah yerim en azından. yani planım haftasonu önümüzdeki haftanın tüm günlerinin yemeğini ayarlamak. listelerim çok kötü haklısınız düzeltmeye çalıştıkça batırdımen iyi çözüm sanırım haftalık hazırlamak...
ben ismimi hiç yazmadım zaten canım :) blackcat olmayı seviyom...ay iyi bende dedim 3,5 poça 2 ekmek nasıl yedi sabah sabah
kız çık depresyondan bakiiiim. yok öyle depr falan yasak. ümitsizliğe kapılma. ya bana bak kasımdan beri buralardayım ver al ver al oyuncak ettim dieti ama pes etmedim hala devam diyorum. yeme düzenimi bir oluştursam verecem eminim. sen de öyle yeme düzenini bir oturt gider mutlaka. pes etme canım bak ben hep şunu düşünüyorum." bu kiloları ben 3-5 günde yada ayda almadım. senelerin birikmişliği bunlar ve de tabi 3-5 ayda gitmeye bilir. birde zayıflamak sadece yemekten kısmak spor değil. yaşam alışkanlığını değiştirmeyi gerektiriyor. yediklerini saatlerini hepsini" VERECEĞİZ PES ETME UMUTSUZ OLMA BU TOPİK KOMPLE ARKANDA ...
şimdili bye kızlar fırsat bulursam gelirim. hepinize iyi incelmeleeer
tşk suzim...Zerracim canim benim cepden okuyordum gördüm cok sükür atlatmis bebisimiz isallah biran önce iyilesir allah korusun onu cok öptüm
nice yıllara canım..kaçıncı yılı devirdiler..Annemgilin evlilik yildönümü ya bende is cikisi annemlen konusdum sonrada babami arayim unutmasin dedim unutmasin diye nafin dediyi gibi yapcakdim:)) caktirma diyecekdim babamda gec cikiyor normalde neyse annemi aradikdan sonra babami aradim annem cikti aaaaa :) suna bak hemen de babasini ariyo beni kapatir kapatmaz dedi oda bugün erken cikmismis :))))
sağolasın betülcüm..oyleyim canim ama ruhen kendimi hic 30mus gibi hissetmiyorum kadinlar hissettikleri yastadirya bende oyle
cok gecmis olsun canim rabbim sifalar versin
benden de herkese iyi geceler. hayatımda ilk kez plates yaptım hi hi az kaldı yogaya da başladım mı buhar olup ruhani bir varlık haline gelip uçacam bu diyarlardan
afiyet olsun...Günaydın kısçeler.:119:
Cumaaya son 1 gün.
Yarın bildirimleri bana yapıcaksınız.
Başlangıç kilo:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Giden/Gelen:
Toplam verilen:
Hedef:
Bunları belirtip mesaj atabilirsiniz.
Ben kahvaltı edeyim artık.
tşk ettim arzum..cok gecmıs olsun canım ıns kısa sure ıcınde ıyılesır kuzucuk
canım buraya ılk geldıgın zamanlar foton vardı 68 felan cok guzel duruyordun gercı sımdı de o kılolardaymıssın sen mıdeden ve bazenden kılo alıyorsun anladıgım kadarıyla
bende yapıcaktım burda yearslater38 vardı tarıf vermıstı ama yazmamıstım hosuma gıtmıstı benım lahana kaldı oyel annemden aldıydım kapuskada yapmadım esım yemem dedı ben kendım de bıtıremem dıye bırde cok gaz yapıyo lahana eger haslamayı düşünüyosan fırında basemal soslu tarıflerı var nette guzle yemek olurbu arada menun ıcın dılek dogru soyluyor cok duzensız beslenıyon yanı o kadar zormu markette tam bugday ekemgınden sandvıc ekmekelrı oluyo onların ıcıne peynır domates zeytın yesıllık koyup getırsen süper kahvaltı olur bence ben cocuklu oldugum ahlde getrııyom evden kahvaltı ıcın valla alısınca cok guzel oluyor
herkese günaydınnn bugunu ıyı gecırmem lazım yoksa kesın artıda cıkıcam dun cok duzensız oldu bugun telafı etmelıyımmm
durmak yok yola devam canım..
sağol nafım....Allah şifa versin canım
Ahahhaha bari baban hatırlıyomuymuş canım yakalandığına değseydi
Olsun bigün yolumuz düşer belki
Bakim bi
Neden giremiyceksin canım :26: bende öptüm dikkat et kendine
Ayy baktım geçmişten çıkamıycam geri geldimmenülere yorumlar yapılmış zaten savunmalarda yapılmış ben şuan menülerim örnek olmadığı için paylaşmıyorum haftaya perşembeden itibaren menülerim sizlerle
günaydın kızlar bugün çok yoğunum anca geldim bir mesaj yazıp kaçacam bir saatdir açık sf ne okuyabildim ne yazabildim ya.
canım marketten kocaman bir lahana aldım havuç lahana ve yoğurtla basit bir salata tarifi buldum ondan yapıp hergün yanımde getirecem. aman gaz sorunu bende fecidir inşallah lahana daha da mahfetmez beni.bir de karnıbahar aldım fırında kaşarlı bir taririm var ondan yapacam. başka sebze yok ne yazık ki. ıspanaklar falan çok kötüydü. diet ürün aldım biraz da. peynir falan. ah ekmek yoktu. bizim buralarda bir fırın var onda çıkıyo bazen tam tahıllı ekmek onda yakalarsam alıyom işte...haftasona kepek unu ve un karışımı ile az yağlı şöyle sağlıklı bir poça yapmayı düşünüyorum bir haftalık her sabah yerim en azından. yani planım haftasonu önümüzdeki haftanın tüm günlerinin yemeğini ayarlamak. listelerim çok kötü haklısınız düzeltmeye çalıştıkça batırdımen iyi çözüm sanırım haftalık hazırlamak...
ben ismimi hiç yazmadım zaten canım :) blackcat olmayı seviyom...ay iyi bende dedim 3,5 poça 2 ekmek nasıl yedi sabah sabah
hoşgeldin suziii yine gelgit yampışın emmmeee yakalayamıozzz
bozma morelini canim
Herkesi kendim gibi gördüm.
6 da uyanıncavücudumun daha şişkinliği inmeden tartılıyorum.
İnş. canım bakalım belki gelir.
hosbulduk sagol canimhoşgeldinnnn canımmm
günaydın canımm..ben de çok yaşadım bu dönemleri
ama önemli olan pes etmemek işte bi pes ettin mi ipin ucu kaçıyor..
bildirimini yap bence yarın ve sakın bırakma başa dönme tekrar...
ben bazen düşünüyorum hayatımında mutszluğun en büyük sebeplerinden biri
bu kilo olayı cidden..ama bunu tersine çevirmek bizim elimizde
duygusal açlığımızı yemek yiyerek doyurmaya çalışmayalımm yaaa
günaydınnnnnnnn..
selam vermeyi unutmuşum...
aynennnn yaptıkkk olacakkkkkBugün canım sıkkındı ama kendime geldim toparlandım
Herşey çok güzel olacak kızlarrzayıflayıp boy boy resimler çekilcezz
Ümitsizlik yokkkkk
Ağaoğlu gibi söylüyorummm yaptım olacakk
Gel çarşamba gellllllll
günaydınnnnnnnn..
hoşgeldinnnn canımmm
günaydın canımm..ben de çok yaşadım bu dönemleri
ama önemli olan pes etmemek işte bi pes ettin mi ipin ucu kaçıyor..
bildirimini yap bence yarın ve sakın bırakma başa dönme tekrar...
ben bazen düşünüyorum hayatımında mutszluğun en büyük sebeplerinden biri
bu kilo olayı cidden..ama bunu tersine çevirmek bizim elimizde
duygusal açlığımızı yemek yiyerek doyurmaya çalışmayalımm yaaa
hayıııırrrrrr bozma moreliniiii bu hafta böle oldu diyip geç cuma günü tartıl bildirimde yap
bi dahaki haftaya çok iyi dönnnn sıkma canınııı umutsuzlukk yokkkkk
inşallah canımcımmm
günaydınnnnnnnn..
bu kadinin kafasinda var gercekdenikiye bi sandalyeyle arkadeki dolapa kayiyo merakli melahat
[/B]
:26: 30 seneyi gecti canimbu zamande nerde 30 seneyi geckin evlilikler sagol canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?