70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bu zaten dıyetısyen listesiiii
ayrıca diyetsıyen kıtapları da okudum ben 70 kg dekı
örnek danısanını gunde 10 dilim ekmekle baslatıyodu bir kase corba 1 ekmek+1 yağ olrk hesaplanıyo
besin olrk

benim bilgi aldıgım öneren diyetısyenler şeyma tuna ve simge cıtak

bendende kocaman bir günaydın kızlarrr...
benim durumum çok vahimm.depresyone girdim sanırım..hiçç diyet yapamadığım gibi
yemeyede başladımm..yarın için hiç umudum yok.heyecan yok..hatta bildirim yapmayıda düşünmüyorum
kendimi bir türlü düzene sokamadım..motivasyon sıfırın altına düştü
kendimi umutsuz vaka olarak görmeye başladım.

günaydin kizlar dilekcim cok sagol güzel dileklerin icin evet aksam qivi geldi yaziyordun sonra ani cikdi :26: isallah yine gelir
hoşgeldinnnn canımmm

günaydın canımm..ben de çok yaşadım bu dönemleri
ama önemli olan pes etmemek işte bi pes ettin mi ipin ucu kaçıyor..
bildirimini yap bence yarın ve sakın bırakma başa dönme tekrar...

ben bazen düşünüyorum hayatımında mutszluğun en büyük sebeplerinden biri
bu kilo olayı cidden..ama bunu tersine çevirmek bizim elimizde
duygusal açlığımızı yemek yiyerek doyurmaya çalışmayalımm yaaa

Son düzenleme:

hayıııırrrrrr bozma moreliniiii bu hafta böle oldu diyip geç cuma günü tartıl bildirimde yap

bi dahaki haftaya çok iyi dönnnn sıkma canınııı umutsuzlukk yokkkkk

inşallahh canımm.
nisan ayında artık zayıfff olmak istiyorummm

inşallah canımcımmm

Allah şifa versin canım

Ahahhaha bari baban hatırlıyomuymuş canım yakalandığına değseydi

yaaa uzağız canım benim ben bursadanım

Olsun bigün yolumuz düşer belki

albüm yaptım 73_75 kilo aralığındaki fotolarımdannn
umarım 2_3 ay sonra hedefime ulaşıppp
yeni fotoları eklerimm yanınaa

Bakim bi

Neden giremiyceksin canım :26: bende öptüm dikkat et kendine

Ayy baktım geçmişten çıkamıycam geri geldim menülere yorumlar yapılmış zaten savunmalarda yapılmış ben şuan menülerim örnek olmadığı için paylaşmıyorum haftaya perşembeden itibaren menülerim sizlerle

günaydın kızlar bugün çok yoğunum anca geldim bir mesaj yazıp kaçacam bir saatdir açık sf ne okuyabildim ne yazabildim ya.
herkesi alıntılayamadım hızlıca bir baktım sflara

canım marketten kocaman bir lahana aldım havuç lahana ve yoğurtla basit bir salata tarifi buldum ondan yapıp hergün yanımde getirecem. aman gaz sorunu bende fecidir inşallah lahana daha da mahfetmez beni.bir de karnıbahar aldım fırında kaşarlı bir taririm var ondan yapacam. başka sebze yok ne yazık ki. ıspanaklar falan çok kötüydü. diet ürün aldım biraz da. peynir falan. ah ekmek yoktu. bizim buralarda bir fırın var onda çıkıyo bazen tam tahıllı ekmek onda yakalarsam alıyom işte...haftasona kepek unu ve un karışımı ile az yağlı şöyle sağlıklı bir poça yapmayı düşünüyorum bir haftalık her sabah yerim en azından. yani planım haftasonu önümüzdeki haftanın tüm günlerinin yemeğini ayarlamak. listelerim çok kötü haklısınız düzeltmeye çalıştıkça batırdım en iyi çözüm sanırım haftalık hazırlamak...
ben ismimi hiç yazmadım zaten canım :) blackcat olmayı seviyom...ay iyi bende dedim 3,5 poça 2 ekmek nasıl yedi sabah sabah
kız çık depresyondan bakiiiim. yok öyle depr falan yasak. ümitsizliğe kapılma. ya bana bak kasımdan beri buralardayım ver al ver al oyuncak ettim dieti ama pes etmedim hala devam diyorum. yeme düzenimi bir oluştursam verecem eminim. sen de öyle yeme düzenini bir oturt gider mutlaka. pes etme canım bak ben hep şunu düşünüyorum." bu kiloları ben 3-5 günde yada ayda almadım. senelerin birikmişliği bunlar ve de tabi 3-5 ayda gitmeye bilir. birde zayıflamak sadece yemekten kısmak spor değil. yaşam alışkanlığını değiştirmeyi gerektiriyor. yediklerini saatlerini hepsini" VERECEĞİZ PES ETME UMUTSUZ OLMA BU TOPİK KOMPLE ARKANDA ...
şimdili bye kızlar fırsat bulursam gelirim. hepinize iyi incelmeleeer

Canım arkadaşlarda yazmış. Umutsuzluk yok abartsanda tekrar düzelene kadar devam.
Ben temmuzdan beri burdayım bende abarttım önemli olan toparlayabilmek.
Yedin gitti boşver önüne bak sen.
Yarında bildirimini istiyorum.

ooooooo 6 çok erkeeennnn

Aynen hocayla beraber uyanıyoruz güne

Ben bi ara öyle yapıyordum daha iyi oluyo h.sonu alışverişini de yapıyosun ne yiyeceksen doldur sonra yavaş yavaş çıkarırsın.
Öğlen aç kalmak çok kötü bişi bi ara o işkenceyi kendime uyguluyordum boşyere heba etmekten baska bşi değil.

Zerracim canim benim cepden okuyordum gördüm cok sükür atlatmis bebisimiz isallah biran önce iyilesir allah korusun onu cok öptüm
tşk suzim...
nice yıllara canım..kaçıncı yılı devirdiler..
oyleyim canim ama ruhen kendimi hic 30mus gibi hissetmiyorum kadinlar hissettikleri yastadirya bende oyle

cok gecmis olsun canim rabbim sifalar versin
sağolasın betülcüm..
benden de herkese iyi geceler. hayatımda ilk kez plates yaptım hi hi az kaldı yogaya da başladım mı buhar olup ruhani bir varlık haline gelip uçacam bu diyarlardan

afiyet olsun...
evet bugün dikkat edelim yarın bildirim varrrrrrrrrrr..
ben se düne göre 1 kg artıdayım..
köfteden mi muzdan mı bilemedim..
tşk ettim arzum..
durmak yok yola devam canım..
bugün dikkat et farkı görcen...
sağol nafım....

blackim ben ekmeği dondurucuya koyuyorum..yicem zaman çıkarıyorum ..
5 dak. da çözünüyor..
sen mahrumuyet bölgesindesin..
bulunca al deep freze koy canım..

Bugün canım sıkkındı ama kendime geldim toparlandım

Herşey çok güzel olacak kızlarr zayıflayıp boy boy resimler çekilcezz

Ümitsizlik yokkkkk

Ağaoğlu gibi söylüyorummm yaptım olacakk

Gel çarşamba gellllllll

hoşgeldin suziii yine gelgit yampışın emmmeee yakalayamıozzz

bozma morelini canim bak ben bozuyormuyum :84: gecen hafta icime inek kacmisdin da
Herkesi kendim gibi gördüm.
6 da uyanınca vücudumun daha şişkinliği inmeden tartılıyorum.

İnş. canım bakalım belki gelir.

hosbulduk sagol canim

bu kadinin kafasinda var gercekden ikiye bi sandalyeyle arkadeki dolapa kayiyo merakli melahat

aynennnn yaptıkkk olacakkkkk
günaydınnnnnnnn..
selam vermeyi unutmuşum...

günaydınnn canım....

hayıııırrrrrr bozma moreliniiii bu hafta böle oldu diyip geç cuma günü tartıl bildirimde yap

bi dahaki haftaya çok iyi dönnnn sıkma canınııı umutsuzlukk yokkkkk

inşallah canımcımmm

kızlar desteklerinizden dolayı size çok teşekkür ediyorum..ama inanın kendimi berbat hissediyorum..
bu yeme işine ne zaman odaklansam bende ters tepiyo.üzerimde büyük bir yük hissediyorum.
kendimi büyük bir baskı altında hissediyorum.tabiki pes etmek yok..lakin bu durum beni ziyadesiyle olumsuz etkiliyor.
bunalıma sokuyor..hergün yeni bir gün.yeni bir başlangıç diye başlıyorum.ancak devamı gelmiyor..
sonra kendimi suçluyorum.kızlar bu hep böle suratıma tokat gibi iniyo..eşimin artık zayıflayacağıma dair inancı kalmadı.
kiloyu günahı kadar sevmez.bu halimle beni beğenmediğini söledi zaten..beni gaza getirmek için elinden geleni yaptı ..
eşimi çok seviyorum kızlarr.ama ben artık kendimde o gücü göremiyorum..bıkkınlık oluştu..
napicam ben yaa offf yaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…