70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün ki menüm ;
Sabah 2 tam buğday ekmeğinden tost az kaşarlı
Yanında doğal elma suyu

Ara öğün ;
5 adet kuru incir

Öğlen yemeği
4 ymk kaşığı bulgur pilavı
1 kase yağsız yoğurt

Ara öğün ;
1 ekşi elma

Akşam yemeği;
1 ince orta büyüklükte yağsız kızartılmış kırmızı et
1 kase yağsız yoğurt
Birazcık ketçap

Ara öğün ;
1 portakal

Yarın tartılma günümüz sabah hemen tartılıp bildireceğim ..
Ancak bildirim nasıl olucak ben unuttum :18::18::18::18:

canım menün güzellll
bildirimi PUCCAAya özel mesajla
başlangıç kilo
geçen hafta
bu hafta
giden kilo
toplam giden
hedef kilo
şeklinde göndereceksin

bildirim dileke olacak sabah o hatırlatır tekrar nasıl olacağını yada yapan arkadaşlardan görürsün merak etme :)

Naber arkadaşlar. Hepinize iyi geceler. Menümü yazayım hemen. Bugün kursum vardı geç girdim nete. Birde uydu cihazını bozdum onunla uğraşıyrum hala.

Sabah: 2 dilim t.b.ekmeği, 1 yumurta, 2 siyah zeytin, yeşillik, biraz peynir, şekersiz çay
1 Türk
Öğlen: 1 dilim pırasalı börek, 1 tane mercimek köftesi, şekersiz çay
Ara: 1 yeşil çay
Akşam: 1 kase salatalıklı yoğurt
Ara: 1 7 otlu çay
1,5 lt su

Menüm kötü bugün. Annemdeyim kadında biz gelicez diye yapmışta yapmış. Hastaydı da. Kıyamadım biraz yedim ne yapayım kızlar.

nasilsin ortim aksam hic yememissin bende tam tersi aksam cok yedim ya

nasilsin ortim aksam hic yememissin bende tam tersi aksam cok yedim ya

Yaa cnm öğlen ki kaçamakları görmedin mi. Ondan yemedim akşam. Şimdi nasıl açım nasıl açım. Birde pırasa ve mercimek yani, ayy patlıycam karnımın şişkinliğinden. Ağrılarda giriyo dokandı bana ya. İkisi ağır geldi. Sen nasılsın cnm. Kızın nasıl?

banane ya bananeeeeeeeeeeeeee,,aylardır bu kilolardayım revamı bu banaaa,,,

gecmis olsun canim ben simdi dikkatli yiyorum yoksa banada dokunuyo pazartesi esimle disardaydik durum doner yedik feci agri cektim sonrasinda tabi

kizim allaha sukur iyi hala uyumadi tabi bekliyorum uykusu gelsin uyutayim diye
senin kizlar nasil

kızlar cuma günkü kilo bildirimleri aşağıdaki gibi dilek'in (pucca) özeline yapılacak lütfen mj sayınıza bakın ve uygunsa özel mj atın kesinlikle,,yeni gelenlerse sadece başladığı kiloyu yazarak göndersinler,,yeni olduklarınıda belirtsinler,, aşağıdaki gibi aynen eksiksiz yapılacak bildirimlerhadi bakalım

başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
gelen/giden:
toplamda giden:
hedef:

verdiyseniz giden ,,aldıysanız gelen yazın dikkatlice

yeni gelenler ise

bu ilk bildirimim yazıp
başlangıç:

mesaj sayısı henüz yetersiz olup özel mj atamayanlarsa=

pucca'nın dikkatine kocaman başlığa yazıp altına aynen yukarıdaki gibi bildirimleri yapsınlar eksiksiz..yeni gelenlerde aynen dediğim gibi buraya yazsınlar mj sayısı yetersizse ama

bu şekilde yollasınlar,,hepinize güzel bi kilo verimi olsun gece boyunca diyorum inşallah benim içinde

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

2-Günde 2.5-3 litre su içilecek

3-Kahvaltıda 2 dilim ,öğle ve akşam 1dilim olmak üzere (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok , eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse sabah veya öğlen 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..abartmadan tabiki..

4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek.

5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde çok az porsiyon yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir..

6-Ara öğün tekrar yapılacak

7-Akşam öğünü en geç 6-7 de yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt veya ayran olabilir..

8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay ,biberiye,7 otlu çay ve form çayı önerilir..

9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak sütün içine 1-2 tatlı kaşığı pekmez katıp içilecek ve iananın tatlı isteğiniz hemen ortadan kalkıcak,,2. seçenek ise sütün veya bitki çayının içine çubuk tarçın atarak içicez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkıcak..

10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak..

11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim

12-her cuma kilo bildirimi sabah kıyafetsiz ve aç karına wc'den sonra tartılıp pucca'ya özel mj atılıyo

BOL İRADELERRR ARKADAŞLAR
bendeniz TUĞBA

banane ya bananeeeeeeeeeeeeee,,aylardır bu kilolardayım revamı bu banaaa,,,

canim kilolar bazen gitmiyo bide sen istedigin kadar ugras verilmeyen kilolar var misal ben 55in altina nekadar ugrassamda veremiyodum eskiden ama kiloda almiyodum simdi yine oyuzden 55 hedef koydum kendime cunku daha inemiyorum
canim iddea icin sana hic uymaz sevmiyosun ama 5gunde 5kilo digetini denesene belki gider 3kilo sende kazanmis olursun bide yaninda spor yaparsan hepten gidebilir belki

Herkese İyi geceler. Öpüyorum hepinizi. Yarın hepimizi güldüren bildirimler yaparız inşallah.

ben bugün 61.5i gördüm tartıda yarına hiç ümidim yok,,,kurtulamıycam bu ruh halinden,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…