70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bi bakıyım nasıl bişeydi o,,görmüştüm ama hatırlamıyorum,,inşallah uyabilicem bişeydir:26:

kolay aslinda canim bana tek uymayan yumurta ben sevmem yumurta yemegi helede birgun hic yiyemem onun yerinede sut yada yogurt diyolar

canımya hatırladım baktım şimdii,,eşim olmasa bi dk düşünmem uyabilirim,,ama eşim eve geldiği sürece imkansız
çünkü onunla yemiyorum diye çok tartışma yaşadık,,heleki sonki tartışmamızda perşembeydi aylar oluyo gerçide,,yarın cuma diye erken yiycektik ama eşim geç geldi,,bende onu beklemeden yemiştim,,7de gelmişti ve sırf geç geldiği için kızdım,haliyle oda kızdı başlarım senin diyetine hesabı,neyse hadi koyda yiyelim dedi bende ben yedim sana koyarım kendin yersin dediydim,bayabi tartışma çıkmıştıneyse bidahada olmadı öyle bişey,,tartışcak mecalim yok artık çünkü,iyice strese bağlıyorumneyse dikkatli beslenmeye çalışıcam artık,akşamdan sonra çok kriz geliyo nedense tutmaya çalışıyorum ama bazen kaçıyo..:26:ya bide akşam yemeklerinde evde olucağı haftaya giricez pazardan itibaren dahada yandım,,vede kaybettim garanti

benim esimde birlikte yemek istiyo ama bana yardimci oluyo iste zorlamiyo sunu ye bunu ye diye kaynana soyluyo hamur isi yapiyo ben yemiyorum tabi yedio baya esim hemen diyo o yemiyo bosver biz yiyelim o diyet yapiyo yemez diyo ben salata felanla gecistiriyorum ama birlikte ayni sofraya oturmayi tum erkekler istiyo canim benim sansim esim en gec 6da evde oluyo ve ozaman yemk yiyoruz hic bekletmem eve girince hemen masayi kurarim nekadar erken yersek benim icin okadar iyi diye

allah var hiç zorlamıyo öyle şunu ye bunu ye diye,,biliyo huyumu ve ne yaptığımıda,mesela beyaz ekmeği bıraktığım zaman laf eder sanıyodum ama sağolsun istediğim bütün ekmek çeşitlerini uzak olsada gidip alıveriyo,,ayreten kendinede beyaz alıyobide eşim vardiye dönünce akşam 5te servisten iniyo,eve 5dk da geliyo,,çok iyi oluyo ozamanama arkadaşlarını gördümü dışarda gezicem diye 7lerde geliyo,,ozamanda onsuz yedimmi laf yiyorum diye onunla yiyorum salata çorba vs..ama güzel yemekler oluncada dayanamıyorum,,pilav makarna meselaöyle öyle mahvoluyo kilo verme..neyse bakalım nolucaksa olsun,bu idda zaten beni iyice stres yaptıı

neguzel iste canim cogu erkek banane der senin esin gidip aliyomus bencede canim stresden kilo veremiyo olabilirsin etkiliyo cunku

bukadar kilonun nasıl gittiği anlaşıldı
çok güzel menü

tşk ederim canımmm ama 65 ten sonra azaltmaya başladım

öncelerinde bu kdr az yeseydim olmazdı hem yetmezdi birden kestiğim için

hemde birden kesince daha sonralarda kısmaya bişi kalmazdı

darısı başına inş..

en önemlisi azim ve istikrar gerisi kolay ztn

gelinnn geliinnn gaza geliinnn haftaya süpeerr kilo vermiş olursun inş... bacımmm

bu yeşilçayı nasıl içiyorsunuz yaa benim midemi bulandırıyor..

ilk 2 seferinde tuhaf gelmişt ama sonra alıştım ben bu tür şeylere çabuk alışıom

nasıl bi damak tadım varsa artıkın ihihi

ecriiinnnn şekeriimm bak hep sölüomm sanada söleyimmm

ara öğünleri ihmal etme kalıcı,sağlıklı ve daha hılzı verirsin o zmn

ayy dıslaarrrr dısslaaarrrr

jillian michealssss o neymiş beaaaaaa 1. leveli yaptım ama bacaklarım benlemi artık deil mi şüphe ediorum

ne terleme amaa hakikatennn leslie de bile bu kdr terlemedim kii onun 4. milinde ne kdr terletio diodumm

tuuubbaa canım o kdr dert etme kendine evet iddaya girdiniz ve önemli bi konu olduunu sölemiştin

ama araya aksilikler girdi bi şekilde aksadı sen kafana taktıkca veremiceksin yoksa amaann

bırkak o kazansın iddayııı nolcak sankiii hayat boyuu iddaa bitmez bidahakini sen kazanırsınnn

üzme kendini şekerimm

Son düzenleme:
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn.
hayırlı cumalar güzel bir gün olur inşallah.
kilo bildirimi yapacam diye uykum gelmedi yatakta döndüm durdum ve sonuç: sabahın köründe bildirimimi yapıyorum.

başlangıç:75
geçen hafta:73.4
bu hafta:72.2
giden:1.200gr.
toplamda giden:2.800gr.
hedef:65

canım çok geçmiş olsun. annelik gibisi yok canından can kopuyor.
iyi geceler canim

canım banada linki yollar mısın. daha önce bir arkadaş yolladı ama eşim bunu indirmek saatleri bulur deyip biraz söylendi. bende tamam dursun dedim. siz nasıl indiriyorsunuz uzun sürüyor mu. bende vücut çalıştıran hareketler istiyorum basenlerim çok geniş zayıflasamda gitmiyor. belki bu işe yarar.

iste o an sinirden olan bana oluyo sonradan pisman oluyorum da iste
zeynepberat mi canim

Hırsını yemeklerden alma die kaç kere dicem beaa canım evet zeynetberat okuyordu bi ara

dilek canım menünü çok güzel ama sabah ekmeğini az buldum
gerçi şok yapiosn ama bilemedim yinede

Doktor öyle liste verdi canım bende istemezmiyim 2 - 3 dilim ekmek yemeği.

arkadaşlar hep çok güzel menü demişler evet güzel bencede ama çok az değilmi ben doymam bu menüyle ve aklım hep yemekte olur

Canım diyetisyene gidiyorum ben o verdi listeyi.
Bide yemeklerimi sırasıyla yiyorum ve aklım yemekte olmuyo hele ki sebzenin yanında yediğim 1 dilim ekmek ben çok tutuyor.
Sırasıda şu şekilde;
1-2 bardak su,
Çorba,
Salata,
Yoğurt,
Ana yemek.
Bu şekilde bigün Naf denemişti onun bile anayemeğine yer kalmamış midesi acaip dolmuş.
Bi denersen ne demek istediğimi anlıyacaksın.

Bende yürüyorum canım sabah ve akşam durak mesafem biraz var.
Bazende avmye gidiyoruz o zaman yürüyorum.

Pattiss kızartmasııı
Afiyet olsun abla.

Makarna accık sırıtmış ama az yemişsin zaten afiyet olsun.

Farkındasın zaten ama düzeltirsin artık bugün bi engel çıkmazsa

Süpersinnn
Tebrik ederim.

Günaydınn kısçelerrr
Sonunda beklenen gün geldii..
Dün Tuğba nasıl bildirim yapmanız gerektiğini yazmış.
Hayırlı cumalar.
Bende bildirimi yapayım.

Başlangıç: 86 :83:
Geçen hafta: 70.6
Bu hafta: 68.4 :111:
Giden: 2.200 :119:
Hedef: 65
Toplamda giden: 17.6

Bu da inş son olacak yeni rakamımın resmi: :119::119:

Günaydın arkadaşlar ve sevgili ortimmmm..

Haftalardır değişmeyen kilo bildirimimi yapıyorum.

başlangıç:79
geçen hafta:77
bu hafta:77
gelen/giden:0
toplamda giden:2
hedef:65

harikasın çok güzel kilo vermişsin canım tebrik ederim

Herkese günaydınlarr,

Kilo bildirimimi yapayım, geçmişi okumaya çalışacağım. 1 kilo vermişim, çok mutluyummm..
başlangıç:70.6
geçen hafta:68.7
bu hafta:67.7
gelen/giden:1
toplamda giden:2.9
hedef:60

Son düzenleme:
günaydın herkese

puccaa nın dikkatine kilo bildirimi yapıyorum özele yazamıyorum çünkülük ondan buraya yazıyorum

başlangıç: 77,6
geçen hafta: 72,9
bu hafta: 72 :26:
giden:900 gr
toplamda giden: 5,6
hedef: 60

bu hafta iyi sonuç olmadı çünkü çok dikkat edemedim tam sopalığım bu hafta iki haftam kaldı 70 olmama annemlere gelesiye düşmem lazım ocak sonunda gelecekler

Son düzenleme:
günaydın herkese;

hemen bildirimimi yapayım

başlangıç: 81
geçen hafta: 79
bu hafta : 77.5
giden :1500gr
hedef :53
toplam giden:3.5 (30/12/2011'den beri)

Menümü de paylaşayım. 1 avuç üzümü kansızlık için yiyorum, aran fazla olmuş diyebilirsiniz açıklamasını yapayım dedim. Bİr de menülerimi ben excelde yazıyorum, buraya yapıştır yapıyorum. Ama düzgün çıkmıyor. Siz nasıl yapıyorsunuz?

sbh:hamb.ekmeğine tost
yarım domates-1 çatal peynir
1 bardak süt

1 bardak yeşil çay

öğle:1 tbk.kereviz yemeği
4 kaşık brokoli salata

ara:1 portakal
1 bardak yeşil çay

saat 17:1 avuç üzüm

akşam:1 tas mercimek çorba
yeşillik(tere-roka-maydanoz)
[TABLE="width: 132"]
[TR]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

tebrik ederim orticim en azından almamış yada sabit kalmamışsın. ben 2kg gider diyodum olmadı malum regl halleri ama olsun toplamda ikimizin 2400gr oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…