- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
canim kilolar bazen gitmiyo bide sen istedigin kadar ugras verilmeyen kilolar var misal ben 55in altina nekadar ugrassamda veremiyodum eskiden ama kiloda almiyodum simdi yine oyuzden 55 hedef koydum kendime cunku daha inemiyorum
canim iddea icin sana hic uymaz sevmiyosun ama 5gunde 5kilo digetini denesene belki gider 3kilo sende kazanmis olursun bide yaninda spor yaparsan hepten gidebilir belki
bi bakıyım nasıl bişeydi o,,görmüştüm ama hatırlamıyorum,,inşallah uyabilicem bişeydir:26:
kolay aslinda canim bana tek uymayan yumurta ben sevmem yumurta yemegi helede birgun hic yiyemem onun yerinede sut yada yogurt diyolar
canımya hatırladım baktım şimdii,,eşim olmasa bi dk düşünmem uyabilirim,,ama eşim eve geldiği sürece imkansız
çünkü onunla yemiyorum diye çok tartışma yaşadık,,heleki sonki tartışmamızda perşembeydi aylar oluyo gerçide,,yarın cuma diye erken yiycektik ama eşim geç geldi,,bende onu beklemeden yemiştim,,7de gelmişti ve sırf geç geldiği için kızdım,haliyle oda kızdı başlarım senin diyetine hesabı,neyse hadi koyda yiyelim dedi bende ben yedim sana koyarım kendin yersin dediydim,bayabi tartışma çıkmıştıneyse bidahada olmadı öyle bişey,,tartışcak mecalim yok artık çünkü,iyice strese bağlıyorum neyse dikkatli beslenmeye çalışıcam artık,akşamdan sonra çok kriz geliyo nedense tutmaya çalışıyorum ama bazen kaçıyo..:26:ya bide akşam yemeklerinde evde olucağı haftaya giricez pazardan itibaren dahada yandım,,vede kaybettim garanti
benim esimde birlikte yemek istiyo ama bana yardimci oluyo iste zorlamiyo sunu ye bunu ye diye kaynana soyluyo hamur isi yapiyo ben yemiyorum tabi yedio baya esim hemen diyo o yemiyo bosver biz yiyelim o diyet yapiyo yemez diyo ben salata felanla gecistiriyorum ama birlikte ayni sofraya oturmayi tum erkekler istiyo canim benim sansim esim en gec 6da evde oluyo ve ozaman yemk yiyoruz hic bekletmem eve girince hemen masayi kurarim nekadar erken yersek benim icin okadar iyi diye
allah var hiç zorlamıyo öyle şunu ye bunu ye diye,,biliyo huyumu ve ne yaptığımıda,mesela beyaz ekmeği bıraktığım zaman laf eder sanıyodum ama sağolsun istediğim bütün ekmek çeşitlerini uzak olsada gidip alıveriyo,,ayreten kendinede beyaz alıyobide eşim vardiye dönünce akşam 5te servisten iniyo,eve 5dk da geliyo,,çok iyi oluyo ozaman ama arkadaşlarını gördümü dışarda gezicem diye 7lerde geliyo,,ozamanda onsuz yedimmi laf yiyorum diye onunla yiyorum salata çorba vs..ama güzel yemekler oluncada dayanamıyorum,,pilav makarna mesela öyle öyle mahvoluyo kilo verme..neyse bakalım nolucaksa olsun,bu idda zaten beni iyice stres yaptıı
bukadar kilonun nasıl gittiği anlaşıldı
çok güzel menü
caanııım kıyamam sana. ya ben şaka yaptım. 2013 e 50leri görün inşallah emi :) girme depresyona kız...
ayy ne güzel menüler ya. ah ah yarın hepiniz vereceniz biliyom sizden gaza geliyom haftaya bende çok güzel yiyecem. pazar günü bir haftalık yemek yapacam atacam dolaba taşıyacam hergün
bu yeşilçayı nasıl içiyorsunuz yaa benim midemi bulandırıyor..
bugunki menum
sabah ilik sirkeli su
kahvalti 2dilim kizarmis ekmek uslerine surme peynir ve 4zeytin
ara bir avuc badem
aksam yayla corbasi biraz makarna firinda 1tavuk budu ve biraz patates
ara bir avuc badem
4bardak rezene 1 bucuk litre su ve heryemekten sonra karisimdan 2bardak
iki ogun yiyorum mecburen cunku 11bucukda kahvalti yapiyorum
canımya hatırladım baktım şimdii,,eşim olmasa bi dk düşünmem uyabilirim,,ama eşim eve geldiği sürece imkansız
çünkü onunla yemiyorum diye çok tartışma yaşadık,,heleki sonki tartışmamızda perşembeydi aylar oluyo gerçide,,yarın cuma diye erken yiycektik ama eşim geç geldi,,bende onu beklemeden yemiştim,,7de gelmişti ve sırf geç geldiği için kızdım,haliyle oda kızdı başlarım senin diyetine hesabı,neyse hadi koyda yiyelim dedi bende ben yedim sana koyarım kendin yersin dediydim,bayabi tartışma çıkmıştıneyse bidahada olmadı öyle bişey,,tartışcak mecalim yok artık çünkü,iyice strese bağlıyorum neyse dikkatli beslenmeye çalışıcam artık,akşamdan sonra çok kriz geliyo nedense tutmaya çalışıyorum ama bazen kaçıyo..:26:ya bide akşam yemeklerinde evde olucağı haftaya giricez pazardan itibaren dahada yandım,,vede kaybettim garanti
canım çok geçmiş olsun. annelik gibisi yok canından can kopuyor.merhaba kızlar... kaç gündür pek giremiyorum :26::26: kızım rahatsızdı gece acilde iğne yaptırdık bugün iyi çok şükür geçmişide okuyamadım :26::26: bugün sevk aldım doktora gittim benimde boğazım 10 gündür kötü eve erken geldim dinleneyim diye sonra temizliğe giriştim... yarın bildirim günü inşallah artıda çıkmam bugün tartıldım dayanamayıp 200gr eksideydim bakalım yarın ne olacak hastalıktan dolayı yine dikkat edemedim ne yedim hiç bilmiyorum sporda yapamadım ne zaman dikkat edecem desem ailede biri hasta oluyor benim spor yatıyor neyse sağlık olsunda.... haa buarada bugün bibayanla karşılaştım babamın arkadaşı doğumda görmüştü beni tanıyamadım ozaman şişmandın şimdi zayıflamışsın dedidaha 1 aylık doğum yapmıştım ozaman ama olsun yinede sevindirik oldum
iyi geceler canim
iste o an sinirden olan bana oluyosonradan pisman oluyorum da iste
zeynepberat mi canim
dilek canım menünü çok güzel ama sabah ekmeğini az buldum
gerçi şok yapiosn ama bilemedim yinede
arkadaşlar hep çok güzel menü demişler evet güzel bencede ama çok az değilmi ben doymam bu menüyle ve aklım hep yemekte olur
tşk ederim canım bende bekarken bundan 2 yıl önce muhasebecilik yaptığım yıllarda 6'da kalkardım 58 kiloydum ne aşağı ne yukarı çıkmıştım
sabahları erken kalkar namazımı kılar bildiğim duaları okur evden çıkardım otobüse 2 durak önce biner 2 durak öncesi inerdim maksat yürüyüş olsun
çünkü akşama kadar totom sadece günde 3 defa wcye gitmrk için kalkardı
yürüyüş çok önemli
şimdi çocuk var çok sık çıkamıyorum malum hava şartları kendi sağlığımız derken çocuğun sağlığından olmak Allah korusun
çalışan arkadaşlara tsavsiyem özellikle masa başı işinde çalışanlar bunları uygulasın çok güzel basen karın çalışıyo
menümüde yazıp yatıcam..
karnımda nedense gaarip bi ağrı ve şişlik var..
sabah kalkınca 2 tane mandalina
kahvaltı
3 dilim ttb ekm
1 dilim kaşar
yarım kk beyaz peynir
dom,salatalık
1 tavada yum.
ara 1 armut
öğlen
2 köfte,10 tane pat. kızartma
ara yok akşam
1 kase kadar yeşil fasulye
karalahana çorbası..
gün içinde 6 bar karışım..
1 bar rezene
2 fincan kar. bitki çayı
şimdide 1 form çayı içcem..
1 lt kdr da su içtim..
yarına güzel bi güne uyanmak dileğiyle..
bugunki menum
sabah ilik sirkeli su
kahvalti 2dilim kizarmis ekmek uslerine surme peynir ve 4zeytin
ara bir avuc badem
aksam yayla corbasi biraz makarna firinda 1tavuk budu ve biraz patates
ara bir avuc badem
4bardak rezene 1 bucuk litre su ve heryemekten sonra karisimdan 2bardak
iki ogun yiyorum mecburen cunku 11bucukda kahvalti yapiyorum
Naber arkadaşlar. Hepinize iyi geceler. Menümü yazayım hemen. Bugün kursum vardı geç girdim nete. Birde uydu cihazını bozdum onunla uğraşıyrum hala.
Sabah: 2 dilim t.b.ekmeği, 1 yumurta, 2 siyah zeytin, yeşillik, biraz peynir, şekersiz çay
1 Türk
Öğlen: 1 dilim pırasalı börek, 1 tane mercimek köftesi, şekersiz çay
Ara: 1 yeşil çay
Akşam: 1 kase salatalıklı yoğurt
Ara: 1 7 otlu çay
1,5 lt su
Menüm kötü bugün. Annemdeyim kadında biz gelicez diye yapmışta yapmış. Hastaydı da. Kıyamadım biraz yedim ne yapayım kızlar.
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn.
hayırlı cumalar güzel bir gün olur inşallah.
kilo bildirimi yapacam diye uykum gelmedi yatakta döndüm durdum ve sonuç: sabahın köründe bildirimimi yapıyorum.
başlangıç:75
geçen hafta:73.4
bu hafta:72.2
giden:1.200gr.
toplamda giden:2.800gr.
hedef:65
Günaydınn kısçelerrr
Sonunda beklenen gün geldii..
Dün Tuğba nasıl bildirim yapmanız gerektiğini yazmış.
Hayırlı cumalar.
Bende bildirimi yapayım.
Başlangıç: 86 :83:
Geçen hafta: 70.6
Bu hafta: 68.4 :111:
Giden: 2.200 :119:
Hedef: 65
Toplamda giden: 17.6
Bu da inş son olacak yeni rakamımın resmi: :119::119:
Eki Görüntüle 325553
günaydın herkese
puccaa nın dikkatine kilo bildirimi yapıyorum özele yazamıyorum çünkülük ondan buraya yazıyorum
başlangıç:77,6
geçen hafta:72,9
bu hafta26:
giden:900 gr
toplamda giden:5,6
hedef:60
bu hafta iyi sonuç olmadı çünkü çok dikkat edemedim tam sopalığımbu hafta iki haftam kaldı 70 olmama annemlere gelesiye düşmem lazım ocak sonunda gelecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?