70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selamun aleyküm hayirli cumalar

pucca ve meloj masallahhhhhhhhh ay nasil verdiniz bu kilolari

cook denedim ama hic diyet yapamadim sadece basladim

ama kk daki birkac basari hikayesini okuyunca yine heveslendim vee pazar gününden beri dikkat ettim birde sirkeli su felan ictim

neyse 2 gün önce elma diyeti carpti gözüme ee karisti tabi yine kafam :44: tamam dedim bu güzel cünkü ben dikkat edeyim derken kaciriyorum yapamiyorum yani basladimmi yemeye firenliyemiyorum kendimi neyse karar verdim denicem
dün sabah tekrar tarilayimda bakayim gercekten bukadar cok kilo verebilicemmi elma ile tartiya ciktim ki 1 kilo vermisim sadece pazardan persembeye kadar yediklerime dikkat ederek
Belki bir cogu icin 1kilo bisey degil ama ben sevindirik oldum :122: sonra dün sadece 2 dilim ekmek yedim yagsiz peynirle aslinda 1 kilo elma yemem lazim ben 1,5 elma yiyebildimve light kefir ictim o kadar tabi su

Neden böyle bisey yapdim bir an önce kilomu vereyimde isedigim kiloya ulasinca dikkat etmeye baslarim
korkarim alicam diye yiyemem zaten diye düsündüm

bu sayfaya baktimda yanlis yapiyorum galiba :26:

yani anlayacaginiz simdi kafam karma karisik üfffff

sporada üseniyorum :105:

araniza katilmak istiyorum ama ya böyle hergün yedigimi yazamazsam ya pes edersem ........

tebrik ederim orticim en azından almamış yada sabit kalmamışsın. ben 2kg gider diyodum olmadı malum regl halleri ama olsun toplamda ikimizin 2400gr oldu

evet canım yinede az değil verdiğim 1 kilo nerdeyse haftada olması gereken de o zaten ama bizler yetinmiyoruz hemen gitsin istiyoruz bu kiloların oda olmaz tabi

sende çok güzel verimşsin bu hafta regl şişkinliği vardır ve haftaya gittiğinde daha güzel sonuçlar alırsın canım

orti olarak baya iyi gidiyoruz 2400 toplamda harikayız canım

Son düzenleme:

vuuuuuuuuuuu süpeerrr tebriklerr maşallaahh

900 gr mı yabana atmaaa güzerl sonuç tbr.

günaydın herkese;

hemen bildirimimi yapayım

başlangıç: 81
geçen hafta: 79
bu hafta : 77.5
giden :1500gr
hedef :53
toplam giden:3.5 (30/12/2011'den beri)

tbrik ederimm maşaallaahhh

Hoşgeldin canım.
Ben hazirandan beri dikkat ediyorum. Sanma ki bu kiloyu 4-5 ayda verdim.
Bazı haftalar benimde gözüm dönüyor hangi yemeğe saldıracagımı bilmiyorum.
Ama bu topikte biz her cuma tartılıyoruz. Bunun verdiği bişeyle ne kadar yesemde dikkat etmeye çalışıyorum cuma çok artıda çıkmamak için veya sabit kalmak için.
Bizimde yıldığımız zamanlar oluyor.
Bu hafta bu akdar çok gitmesinin sebebi de diyetisyene başladım daaha yeni.
O bana uygun liste verdi.
Sağlıklı beslenerek ve hiç cıss yemeden verdim.
Elma, lahana vs vs diyetleri geç canım.
En güzeli sağlıklı beslnmek.

Afiyet olsun canım güzel yemeklerinin yanında 2-3 yk yoğurtta ekle istersen.
Yağ yakıcı özelliği var.

günaydın herkese;

hemen bildirimimi yapayım

başlangıç: 81
geçen hafta: 79
bu hafta : 77.5
giden :1500gr
hedef :53
toplam giden:3.5 (30/12/2011'den beri)

Süpersinnn
Tebrikler

Bence 900 gramda süper tebrikler
İstikrarlı olursan ay sonuna kadar verirsin canım.

Süperisn canım tebriklerrr

harikasın çok güzel kilo vermişsin canım tebrik ederim

Teşekkür ederim canımmm.

Günaydın arkadaşlar ve sevgili ortimmmm..

Haftalardır değişmeyen kilo bildirimimi yapıyorum.

başlangıç:79
geçen hafta:77
bu hafta:77
gelen/giden:0
toplamda giden:2
hedef:65

Sabit kalmakta bazen büyük bi başarı oluyor canım.
Haftaya vereceksin ben eminim.

neden exel de yaz yapıştır uğraşıosun kiii

ben buraya yazıorm direkk

normal yazıorm alta geçmek için entera basıorm

renk vermek için renklendirmek istediğim yazıyı seçip

yukarıda A harfi var ona tıklayıo renk seçiorum oluyo bitioo

teşekkür ederim inşallah veririm ama haftaya daha dikkatli olucam

aleykümselammm hoşgeldinn

ben sağlıklı beslenerek herşeyden yiyerek verdim bu kdr kiloyu

hazirandan beri düzgün besleniyorumm

herşeydenm yiyerek dediğim yanlış anlaşılmasın ölçülü ama

zamanı gelincede istediğimi yiyerekkk yani

bu elma diyeti fln dediğin şeyler sağlıksız günde 1 kilo elma yenir mi Allah aşkına

mantıklı olmak lazımm o kdr elmayı yiyeceğine bi tabak sebze yemeği tahılllı bir dilim ekmek ve yoğurt

bir ana öğün için daha güzel daha lezzetli ve daha sağlıklı

eğer böyle kilo vermeyi istiyorsan önce böyle şeyleri aklından çıakr ve kilo vermeyi zayıflamayı

iyice aklına yerleştir ii karar verr sonrası ztn gelirrrr başarılarr

ayy bende bildirimimi yapayım bariiii

başlangıç : 78

geçen hafta : 58.6

bu hafta :58.8

gelen :200 gr

toplam giden : 19.2

ayy bu haftanın 3 günü çok fenaydııı 4 gün düzenime döndümmm toparlamışım çok şükürrrrr

200 gr bişi olmazzzz

ewt canım gayet iyiyiz inşallah gelecek hafta 2şer gider:26:

bu arada orticim benim daha en fazla 90 mesajım falan oldu 10-15 msj daha yazarsam özel msj atabilcem. orti bildirimini napcaz orcim?

imm seyy peki bende söyle araniza gelsem

insallah pes etmem :26: kararliyim bu sefer gerci de korkuyorum yinede ama sanki burda cok destek görücem gibi geliyor

insallah pes etmem :26: kararliyim bu sefer gerci de korkuyorum yinede ama sanki burda cok destek görücem gibi geliyor

Burdaki kısçeler destek verirler canım.
Bugün bildirim günümüz başlangıç ve hedef kilonu bana msj atarsan haftaya listeye girersin.
Hergün menü paylaşıyoruz her haftada listemiz var.

Günaydın kızlar
Kg bildirimim şöyle ki kg vermem yavaşladı sanırım. Haftada yarım yarım veriyorum. Buna da şükür neyseki

Başlangıç kg : 76,20 kg
Geçen hafta : 71,10 kg
Bu hafta : 70,50 kg
Giden :0,60 kg
Toplamda giden : 5,70 kg
Hedef :65,00 kg

burda muhabbet ede ede ztn zamanla öğrenirsin nasıl besleneceğini

kaçamak yapmamamn gerektiğini

hoşgeldin tekrardan

hiç verememekten güzel nesini beğenmiosnnn

tbriklerr

Hoşgeldin canımcım burası gerçekten süper. Herkes birbirine destek oluyor. Sende yediklerini ve yaptıklarını yazarsan sana doğruyu yanlışı söylerler ona göre beslenirsin..

Bize uyy hayatını yaşa :))

Burdaki kısçeler destek verirler canım.
Bugün bildirim günümüz başlangıç ve hedef kilonu bana msj atarsan haftaya listeye girersin.
Hergün menü paylaşıyoruz her haftada listemiz var.

canim ben pazar günü basladim o kilomumu yazayim yoksa bugün tartilip onumu yazayim

aslinda baslangic kilom 77 istersen bugünde tartilip yazayim ve bugün baslamis olayim

ancak hergün girip yediklerimi yazabilirmiyim bilmiyorum calisiyorum ögleden sonra calisiyorum ama isim olursa acamiyorum sabahlari
birde bu ayin sonunda cuma sabahlarida calisicam her cuma tartilirim ama yazmam gec olabilir buraya umarim problem olmaz

:26:

Yada yediğin bi iki parça toblerone, bi kaç parça gofretin, bi kaç parça biscolatanın etkisi vardır hı?
Sevgilim ablacım
Ayrıca vermişsin daha ne istiyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…