ben bugün 61.5i gördüm tartıda yarına hiç ümidim yok,,,kurtulamıycam bu ruh halinden,,
canım benim sen zaten çıtır anne oldun ne üzülüyon 2-3 kilo için. blkide vücudunun benimsediği kilo budur boşver. bu kiloda kal resimlerde şahanesiiiinn..
Eki Görüntüle 325482
Eki Görüntüle 325483
ayy dıslaarrrr dısslaaarrrr
jillian michealssss o neymiş beaaaaaa 1. leveli yaptım ama bacaklarım benlemi artık deil mi şüphe ediorum
ne terleme amaa hakikatennn leslie de bile bu kdr terlemedim kii onun 4. milinde ne kdr terletio diodumm
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn.
hayırlı cumalar güzel bir gün olur inşallah.
kilo bildirimi yapacam diye uykum gelmedi yatakta döndüm durdum ve sonuç: sabahın köründe bildirimimi yapıyorum.
başlangıç:75
geçen hafta:73.4
bu hafta:72.2
giden:1.200gr.
toplamda giden:2.800gr.
hedef:65
Günaydınn kısçelerrr
Sonunda beklenen gün geldii..
Dün Tuğba nasıl bildirim yapmanız gerektiğini yazmış.
Hayırlı cumalar.
Bende bildirimi yapayım.
Başlangıç: 86 :83:
Geçen hafta: 70.6
Bu hafta: 68.4 :111:
Giden: 2.200 :119:
Hedef: 65
Toplamda giden: 17.6
Bu da inş son olacak yeni rakamımın resmi: :119::119:
Eki Görüntüle 325553
Günaydın arkadaşlar ve sevgili ortimmmm..
Haftalardır değişmeyen kilo bildirimimi yapıyorum.
başlangıç:79
geçen hafta:77
bu hafta:77
gelen/giden:0
toplamda giden:2
hedef:65
Herkese günaydınlarr,
Kilo bildirimimi yapayım, geçmişi okumaya çalışacağım. 1 kilo vermişim, çok mutluyummm..
başlangıç:70.6
geçen hafta:68.7
bu hafta:67.7
gelen/giden:1
toplamda giden:2.9
hedef:60
günaydın herkese
puccaa nın dikkatine kilo bildirimi yapıyorum özele yazamıyorum çünkülük ondan buraya yazıyorum
başlangıç: 77,6
geçen hafta: 72,9
bu hafta: 72 :26:
giden:900 gr
toplamda giden: 5,6
hedef: 60
bu hafta iyi sonuç olmadı çünkü çok dikkat edemedim tam sopalığımbu hafta iki haftam kaldı 70 olmama annemlere gelesiye düşmem lazım ocak sonunda gelecekler
günaydın herkese;
hemen bildirimimi yapayım
başlangıç: 81
geçen hafta: 79
bu hafta : 77.5
giden :1500gr
hedef :53
toplam giden:3.5 (30/12/2011'den beri)
hoşgeldin canım sen takıl buraya mutlaka verirsiiiinselamun aleyküm hayirli cumalar
pucca ve meloj masallahhhhhhhhh ay nasil verdiniz bu kilolari
cook denedim ama hic diyet yapamadim sadece basladim
ama kk daki birkac basari hikayesini okuyunca yine heveslendim vee pazar gününden beri dikkat ettim birde sirkeli su felan ictim
neyse 2 gün önce elma diyeti carpti gözüme ee karisti tabi yine kafam :44: tamam dedim bu güzel cünkü ben dikkat edeyim derken kaciriyorum yapamiyorum yani basladimmi yemeye firenliyemiyorum kendimi neyse karar verdim denicem
dün sabah tekrar tarilayimda bakayim gercekten bukadar cok kilo verebilicemmi elma ile tartiya ciktim ki 1 kilo vermisimsadece pazardan persembeye kadar yediklerime dikkat ederek
Belki bir cogu icin 1kilo bisey degil ama ben sevindirik oldum :122: sonra dün sadece 2 dilim ekmek yedim yagsiz peynirle aslinda 1 kilo elma yemem lazim ben 1,5 elma yiyebildimve light kefir ictim o kadar tabi su
Neden böyle bisey yapdim bir an önce kilomu vereyimde isedigim kiloya ulasinca dikkat etmeye baslarim
korkarim alicam diye yiyemem zaten diye düsündüm
bu sayfaya baktimda yanlis yapiyorum galiba :26:
yani anlayacaginiz simdi kafam karma karisik üfffff
sporada üseniyorum :105:
araniza katilmak istiyorum ama ya böyle hergün yedigimi yazamazsam ya pes edersem ........
:86: olmaz olmazayy bende bildirimimi yapayım bariiii
başlangıç : 78
geçen hafta : 58.6
bu hafta :58.8
gelen :200 gr
toplam giden : 19.2
ayy bu haftanın 3 günü çok fenaydııı 4 gün düzenime döndümmm toparlamışım çok şükürrrrr
200 gr bişi olmazzzz