70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kabus gibi bir gece geçiriyorum arkadaşlar oğlum çok huysuzlanıyor ve iştahsız oldu sürekli kucağımda olmak istiyor, eşimde aniden rahatsızlandı midesi bulanıyormuş onun da bebekten farkı kalmadı ikisi birden aynı anda mızmızlamaya başladılar :1shok: çığlık atacaktım neredeyse şu erkekler nasılda koyuveriyolar kendilerini :bbo: bilmem benim eşim mi öyle hiç dayanamaz ağrıya yorgan döşek hasta olur senağlama oğlanı zar zor uyuttum bakalım ne olacak kimseler kalmamış bu gece uzun olacağa benziyo benim için :1ninca:

canısı erkeklerin hemen hemen hepsi öledir benim başımda da var bitane aman sen sakın hasta olma diyorum ona erkek milletinin hastalığı çekilmez allah yardımcın olsun arkadaşım sana eşlik etmek isterdim ama çoook uykum var yrn yorucu bir gün beni bekliyor 4-5 adet ev buldum onları gezecez pztesi oğluşun d.günü alışverişim var zaten haftasonları bayaa yoğun oluyorum pztesi görüşürüz inşallah sıkma canını nette takıl biraz sonra sende yatarsı hade iigeceler....

canım benım tebrıkler:lepi:

kızlar her hafta nereye bildiriyosunuz kilonuzu nasıl listeye giriyosunuz yani? valla süper biyer burası sizlerle tanışıcağım için çok mutluyum.ne güzel yanlız değilim bu kilolarla herkez birbirine destek.süpeeeeer hadi benide gaza getirin ya çok ihtiyacım var. bu haftayı okudumda aslında çoğunuz kaçamak yapmışsınız ama bundan sonra dikkat edelim birbirimizi motive edelim.hadi kadınlar kulubü eleleeeeee yehuuuukaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

afferın kıss sabah gördümde gece baya bı ter dökmüssün

ay sorma almiracım ya baya uğraştım ama çözdüm sonunda adresi sonuna kadar eklemiyomuşum ben ondan çizelgeyi yapamadım ama inat ettim yaptım inşallah kilo verirkende bu azmim benimle olur

canım sen sadece her cuma tartılıp kılonu kac kılo aldın verdın onu yazıyosun lısteyı arkadas hazırlıyo.ama kılo cızelgenı kendın degıstırıyosun.aynı hazırladgın sayfaya gırıyosun verdınmı aldınmı ordan degıstırıyosun burası süpper bızlerı tanıdıkca daha cok sevceksın:1hug:

hmmmm peki canım beni bilgilendirdiğin için çok sağol.bu arada almıraaaa biz seninle aynı kiloyu hedeflemişiz süper ya seni bırakmam vallasen 69 kg sın ben daha yeni başladım.bakalım sana yetişebilicekmiyim.yarış başladıııııkaydirigubbakcemile5

ok canım sana özelimdede arkadaslık teklıf edıyodum sende bana bunu yazmıssın kanımız ısındı bırbırımıze seker pardon sweet ananas

canım, yok40 dakikada 7 km. yürümedim, 7 km hızla yürüdüm. Teşekkür ederim,sizin kadar olmasada verdik bişiyler sırnaşık şey Ben koşamıyorum çok ya, çok yoruluyorum, bide ünü bir diyetisyen tv de hızlı yürümenin koşmaktan daha yararlı olduğunu söylemişti, koşmak kalbe gereksiz yük bindiriyor demişti. Benimde işime geldi, ama 7 km hızla zaten koşmuş kadarda oluyorum a.s Evet, fotomu koyucam bende

GÜNAYDIN K.K'nın ÇITIR OLACAK KIZLARIII...... Yeni bir hafta yeni :sm_cool: :sm_cool: bir umut yeni bir yarış... yeni haftamız hepinize hayırlı uğurlu, kaçamaksız, bol sporlu kaydirigubbakcemile2 , kalori yakmakla, yağlarını eritmekle geçsin inşallah... hihoyyyt hepine güzel bir hafta sonu ve hedefe bir adımdaha yaklaşacağınız bir hafta diliyorum... :1hug::1hug:

bize destek vermeyen herkez için inatla :enbuyukkk::enbuyukkk: elele :enbuyukkk::enbuyukkk:

UĞRAŞAMAM DÜNÜMLE DÜNDEKİLERLE, BEN GELECEĞE BAKARIM YANIMDAKİLERLE....

a.s.:1hug: a.s.:1hug: a.s.:1hug: a.s.:1hug: a.s.:1hug:

günaydın kızlar
ayyy ben yine hasta oldmuşum yaa bogazım acıyo başım çatlıyo midem bulanıyorrr
ve bu halde iş yerinde çalışmak zorundayım
offffffffffff offfffffffffffff((((

geçmiş olsun canım... malesef özel sektör olunca çaşılmak gerekiyor... hafta sonu dinleşir iyileşirsin inşallah... bizden başka kimsede yok cumartesi olduğu için...

geçmiş olsun canım erkeklerle uğraşmak çok zor valla hiç çekilmiyorlar hastayken allah yardımcın olsun :)
günaydın kızlar
ayyy ben yine hasta oldmuşum yaa bogazım acıyo başım çatlıyo midem bulanıyorrr
ve bu halde iş yerinde çalışmak zorundayım
offffffffffff offfffffffffffff((((

geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine havlar bi düzelemediki bizde ona göre giyinelim dikkat edelim :)
benimde boğazlarım biraz acıo havadan herlade :)

günaydın kızlar iyi sabahlar gevrek peynir yedim sabah şimdide çayımı içiyorum limonlu tek şekerli hemde esmer şekerli :)
bugün eve gidip dip köşe temizlik yapmayı düşünüom pazar günü sefgilimin doğumgünü o güne bişi kalmasın :)

geçmiş olsun canım... malesef özel sektör olunca çaşılmak gerekiyor... hafta sonu dinleşir iyileşirsin inşallah... bizden başka kimsede yok cumartesi olduğu için...

günaydın bursefa desene biz çalışan ameleler grubu burdayız nefret ediyorum cmrt çalışmaktan işler düzene girsin konuşucam müdürlerle bişi yaptığımız yok oturmaya gelioz yazık günah bizede bizim sistem değişti eski müdür gidince bir hafta çalışcam bir hafta çalışmıcam cmrt günleri o bile şimdilik kar :) haftaya geşlmicem inşallah müdürler burda olmazsa:sm_cool:

Günaydinlarrrr herkeseeee
Bursefacim süper dileklerinle motive olmus sekilde güne baslamak cok güzelll öpüyorum canimcim..

Benimmde bogazim agiriyor gece hönk hönk öksürüyordum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…