selam arkadaşlar bende bu guruba katılmak istiyorum 73 kg zayıflamak istiyorum
kabus gibi bir gece geçiriyorum arkadaşlar oğlum çok huysuzlanıyor ve iştahsız oldu sürekli kucağımda olmak istiyor, eşimde aniden rahatsızlandı midesi bulanıyormuş onun da bebekten farkı kalmadı ikisi birden aynı anda mızmızlamaya başladılar :1shok: çığlık atacaktım neredeyse şu erkekler nasılda koyuveriyolar kendilerini :bbo: bilmem benim eşim mi öyle hiç dayanamaz ağrıya yorgan döşek hasta olur senağlama oğlanı zar zor uyuttum bakalım ne olacak kimseler kalmamış bu gece uzun olacağa benziyo benim için :1ninca:
e ben bi komşu topiğe sorayım bakiim:)
yaşasııııın benimde artık bi çizelgem var yuppiiiii
Masallah birsürü yazi vardi oku oku bitmedi...
Bu arada kupa almisim kendimle gurur duyuyorummm trin trin trinnnn
Hadin fistiklar ben yatiyorum yeni bir hafta bizi bekliyor..
Herkese azimli kacamaksiz ve kilo kaybederekten süper bir hafta diliyorum
Ben yatiyorum herkese iyi geceler..
afferın kıss sabah gördümde gece baya bı ter dökmüssün
kızlar her hafta nereye bildiriyosunuz kilonuzu nasıl listeye giriyosunuz yani? valla süper biyer burası sizlerle tanışıcağım için çok mutluyum.ne güzel yanlız değilim bu kilolarla herkez birbirine destek.süpeeeeer hadi benide gaza getirin ya çok ihtiyacım var. bu haftayı okudumda aslında çoğunuz kaçamak yapmışsınız ama bundan sonra dikkat edelim birbirimizi motive edelim.hadi kadınlar kulubü eleleeeeee yehuuuukaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
canım sen sadece her cuma tartılıp kılonu kac kılo aldın verdın onu yazıyosun lısteyı arkadas hazırlıyo.ama kılo cızelgenı kendın degıstırıyosun.aynı hazırladgın sayfaya gırıyosun verdınmı aldınmı ordan degıstırıyosun burası süpper bızlerı tanıdıkca daha cok sevceksın:1hug:
CANIM 40DAKİKADA 6BUÇUK 7KM GİTMEK ÇOK DEGİLMİİ:1shok::1shok:
KOŞMAN LAZIMM
BİRDE ÜZERİNE DİGERLERİNİ YAPTINN VALLA MAŞALLAH SANA
BENDE YARIM SATTE ANCAK 3KM YÜRÜYEBİLİYORUM
AKŞAMDA ZIPLAMAKLA YETİNİYORUMM
BUARADA SENDE ÇOK GÜZEL KİLO VERMİŞSİN FOTONU KOYSANA SENDEyerimsenibenyerimseniben
--------------------------------------------------------------------------------
günaydın kızlar
ayyy ben yine hasta oldmuşum yaa bogazım acıyo başım çatlıyo midem bulanıyorrr
ve bu halde iş yerinde çalışmak zorundayım
offffffffffff offfffffffffffff((((
--------------------------------------------------------------------------------
geçmiş olsun canım erkeklerle uğraşmak çok zor valla hiç çekilmiyorlar hastayken allah yardımcın olsun :)kabus gibi bir gece geçiriyorum arkadaşlar oğlum çok huysuzlanıyor ve iştahsız oldu sürekli kucağımda olmak istiyor, eşimde aniden rahatsızlandı midesi bulanıyormuş onun da bebekten farkı kalmadı ikisi birden aynı anda mızmızlamaya başladılar :1shok: çığlık atacaktım neredeyse şu erkekler nasılda koyuveriyolar kendilerini :bbo: bilmem benim eşim mi öyle hiç dayanamaz ağrıya yorgan döşek hasta olur senağlama oğlanı zar zor uyuttum bakalım ne olacak kimseler kalmamış bu gece uzun olacağa benziyo benim için :1ninca:
günaydın kızlar
ayyy ben yine hasta oldmuşum yaa bogazım acıyo başım çatlıyo midem bulanıyorrr
ve bu halde iş yerinde çalışmak zorundayım
offffffffffff offfffffffffffff((((
geçmiş olsun canım... malesef özel sektör olunca çaşılmak gerekiyor... hafta sonu dinleşir iyileşirsin inşallah... bizden başka kimsede yok cumartesi olduğu için...
GÜNAYDIN K.K'nın ÇITIR OLACAK KIZLARIII...... Yeni bir hafta yeni :sm_cool: :sm_cool: bir umut yeni bir yarış...yeni haftamız hepinize hayırlı uğurlu, kaçamaksız, bol sporlu kaydirigubbakcemile2 , kalori yakmakla, yağlarını eritmekle geçsin inşallah... hihoyyyt hepine güzel bir hafta sonu ve hedefe bir adımdaha yaklaşacağınız bir hafta diliyorum... :1hug::1hug:
bize destek vermeyen herkez için inatla :enbuyukkk::enbuyukkk: elele :enbuyukkk::enbuyukkk:
UĞRAŞAMAM DÜNÜMLE DÜNDEKİLERLE, BEN GELECEĞE BAKARIM YANIMDAKİLERLE....
a.s.:1hug: a.s. :1hug: a.s. :1hug: a.s. :1hug: a.s. :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?