- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
günaydın bursefa desene biz çalışan ameleler grubu burdayız nefret ediyorum cmrt çalışmaktan işler düzene girsin konuşucam müdürlerle bişi yaptığımız yok oturmaya gelioz yazık günah bizede bizim sistem değişti eski müdür gidince bir hafta çalışcam bir hafta çalışmıcam cmrt günleri o bile şimdilik kar :) haftaya geşlmicem inşallah müdürler burda olmazsa
Günaydinlarrrr herkeseeee
Bursefacim süper dileklerinle motive olmus sekilde güne baslamak cok güzelll öpüyorum canimcim..
Benimmde bogazim agiriyor gece hönk hönk öksürüyordum...
çok teşekkür ederm kızlar ögleden sonra için izin istedim
işe gelecek kadar iyi isen çalışacak kadar da iyisin demektir dedi
sevmiyorum özel sektörü lanet olsun şeytanlar çık git dio işinde batsın gücünde de dio....
valla hergün geliyoruz ama cumartesi gelemek çok dokunuyor insana.. sadece pazar yetmiyor... arada bir cumartesi bile gelmesek insana günlerce tatil yapmış gibi geliyor...
motivemizi düşürmememiz gerekiyor... geçmiş olsun canım önlemini almayı unutma... :1hug::1hug::1hug:
sevmiyorum özel sektörü lanet olsun şeytanlar çık git dio işinde batsın gücünde de dio....
sağol tatlım sana da kolay gelsin inş kafana göre bi ev bulursun oğluşunun da yeni yaşını şimdiden kutlarım sağlık,mutluluk ve şans getirsin yakışıklıya a.s.canısı erkeklerin hemen hemen hepsi öledir benim başımda da var bitane aman sen sakın hasta olma diyorum ona erkek milletinin hastalığı çekilmez allah yardımcın olsun arkadaşım sana eşlik etmek isterdim ama çoook uykum var yrn yorucu bir gün beni bekliyor 4-5 adet ev buldum onları gezecez pztesi oğluşun d.günü alışverişim var zaten haftasonları bayaa yoğun oluyorum pztesi görüşürüz inşallah sıkma canını nette takıl biraz sonra sende yatarsı hade iigeceler....
ah ah geçmiş olsun :teselli: ayrıca allah kolaylık versin hasta hasta hiç çekilmez cmt çalışmak benneyaptımkigünaydın kızlar
ayyy ben yine hasta oldmuşum yaa bogazım acıyo başım çatlıyo midem bulanıyorrr
ve bu halde iş yerinde çalışmak zorundayım
offffffffffff offfffffffffffff((((
sana da geçmiş olsun tatlım :teselli: bu bahar havası herkesi çarptı anlaşılan a.s.Günaydinlarrrr herkeseeee
Bursefacim süper dileklerinle motive olmus sekilde güne baslamak cok güzelll öpüyorum canimcim..
Benimmde bogazim agiriyor gece hönk hönk öksürüyordum...
geçmiş olsun canım erkeklerle uğraşmak çok zor valla hiç çekilmiyorlar hastayken allah yardımcın olsun :)
günaydın kızlar iyi sabahlar gevrek peynir yedim sabah şimdide çayımı içiyorum limonlu tek şekerli hemde esmer şekerli :)
bugün eve gidip dip köşe temizlik yapmayı düşünüom pazar günü sefgilimin doğumgünü o güne bişi kalmasın :)
aşkolsun kızlar grupta yokum diye bana cevap ta vermiyo musunuz?
size garfield'la beraber günaydın dedik :1no2:
elsecim günaydın tatlım yaaa bizim bugun tam 11 ay oldu evleneli
senin 15 gün kaldı 1 yıl olmasına eeee ne yapmayı düşünüğyorsun tatlım
ben en az 4 kilo vermek istiyorum ve o güne inş bişi çıkmazsa özel bişiler yapmak istiyorum:))))
kızlar resim nasıl yapıştırılıyordu unuttum ben :uhm: hani else garfield koymuşsun ya onun gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?