70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok teşekkür ederm kızlar ögleden sonra için izin istedim
işe gelecek kadar iyi isen çalışacak kadar da iyisin demektir dedi
sevmiyorum özel sektörü lanet olsun şeytanlar çık git dio işinde batsın gücünde de dio....

valla hergün geliyoruz ama cumartesi gelemek çok dokunuyor insana.. sadece pazar yetmiyor... arada bir cumartesi bile gelmesek insana günlerce tatil yapmış gibi geliyor...

Günaydinlarrrr herkeseeee
Bursefacim süper dileklerinle motive olmus sekilde güne baslamak cok güzelll öpüyorum canimcim..

Benimmde bogazim agiriyor gece hönk hönk öksürüyordum...

motivemizi düşürmememiz gerekiyor... geçmiş olsun canım önlemini almayı unutma... :1hug::1hug::1hug:

canım ya yuh diyorum gelmesen bari gelip izin alsaydın derler gelirsin aynen dediğin gibi derler bende sevmiyorum özel sektörü
ben doktor için izin almıştım bir kere sabahtan işin ne zaman bitcek bitince gel demişti müdür bende çok sinirlenmiştim gözlerim kan çanağı gibiydi mikrop kapmış gelmedim işe uzun sürdü deyip bir kerede raporluydum sesim çıkmıodu beter durumdaydım rapor bitince geldim telefonlara bakmak zorundaydım yine sesim çıkmadığı halde kimse yardımcı olmadı çok sinir olmuştum çatlşak çatlak sesle birde kendimi zorlamıştım
allah halden anlayan patronlar göndersin başımıza inşallah :teselli:

valla canım ya sanki uzun bir süre işe gitmemiğş gibi hissediyorum kendimi :)
arada tatil bizimde hakkımız işimiz gücümüz var bizim yaaww hiç olmadı yatak keyfi yapmak istiyorum ben

inanmıyorum ya özel sektör işte birşey diyemiyorum artık... heryer aynıı.... işten başka birşey önemli değil onlar için... iyileşmese günlerce gelemese ne olacak... baştan ver izninide hemen iyileşsin.. yok ya devlet memuru olmak varmış... hatta sadece öğretmen olmak çok daha iyi... cumarteside geç çıkıyorsunuz herhalde... dayan canım... :1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.a.s.

melankolicim çok geçmiş olsun.ne kadar sinirlensen haklısın valla özel sektörde olmak malesef böyle

magrentacım bende bikez tahlil yaptırmaya gidicektim,patron dedi işin bitince gel
sabah gittim tahlilimi yaptırdım,geri geldim işlerimi hallettim sonra tekrar hastaneye gidip tahlil sonuçlarımı almıştım
Allah'tan tekrar geri gel dememişti

sağol tatlım sana da kolay gelsin inş kafana göre bi ev bulursun oğluşunun da yeni yaşını şimdiden kutlarım sağlık,mutluluk ve şans getirsin yakışıklıya a.s.
günaydın kızlar
ayyy ben yine hasta oldmuşum yaa bogazım acıyo başım çatlıyo midem bulanıyorrr
ve bu halde iş yerinde çalışmak zorundayım
offffffffffff offfffffffffffff((((
ah ah geçmiş olsun :teselli: ayrıca allah kolaylık versin hasta hasta hiç çekilmez cmt çalışmak benneyaptımki
Günaydinlarrrr herkeseeee
Bursefacim süper dileklerinle motive olmus sekilde güne baslamak cok güzelll öpüyorum canimcim..

Benimmde bogazim agiriyor gece hönk hönk öksürüyordum...
sana da geçmiş olsun tatlım :teselli: bu bahar havası herkesi çarptı anlaşılan a.s.

sağol özgecim gerçekten de hiç çekilesi bi durum değil kafamçokkarıştı kolay gelsin temizlikte benim de yapmam gerekiyo ama böyle uykusuz geçen bi gecenin ardından canım hiç istemiyo yapsam mı yapmasam mı karar veremiyorum :uhm:

günaydın fıstıklar,oku oku bitmedi valla

bende cumartesi çalışanlardanım maalesef,çok zoruma gidiyoo ama ne yapalım özel sektör

bu arada tekrar kilo verenleri tebrik ediyorum bu kupalar sizin:hooray::hooray::hooray:

sabah kahvaltım karışık simit yedim,cumartesi sabahları biraz torpil geçiyorum kendime

yağmurlu geçen bi gecenin ardından pırıl pırıl bi gün başladı,hava çok güzel,inş.tüm gün devam eder

herkese günaydın.artık daha çok dikkat etmem gerekiyor.bir ara karbonhidrat diyetini yapan arkadaşlar sonuç noldu verebildiniz mi tavsiye edermisiniz ona göre bizde yapalım.nuraycım senide tebrik ederim gayet iyi kilo vermişsin yine akşamları sadece salata yiyerek mi verdin?valla acilen benimde zayıflamam lazım 6 hazirana kadar kendime sözümü bu sefer tutmam lazım

malesef öyle oluyolar ben de bir yıl kadar önce buna benzer sebeplerden çıktım bana da izin almak için gittiğimda şöyle demişti:
-neden bugün izin isteyeceğini daha önceden söylemedin ??
töbe töbe insan hasta olacağını nerden bilsin iki gün önceden kafamçokkarıştı sonra da benim yerime bakacak birini bulamazmış bu saatten sonra izin vermemişti :tomato: işte buna benzer şeyler birikti birikti sonunda çıktım Çok üzgünüm çoook

aşkolsun kızlar grupta yokum diye bana cevap ta vermiyo musunuz?
size garfield'la beraber günaydın dedik :1no2:

Ben simdi bi bardak limonlu suyumu ve bi fincan kahvemi ictim islerimi yapcam azicik canim hicbisey istemiyor aslinda ama mecbur yiycem basim dönüyo..
Biraz yesillik yerim galiba..
Arada gelir okurum, sizleri öpüyorum

elsecim günaydın tatlım yaaa bizim bugun tam 11 ay oldu evleneli
senin 15 gün kaldı 1 yıl olmasına eeee ne yapmayı düşünüğyorsun tatlım
ben en az 4 kilo vermek istiyorum ve o güne inş bişi çıkmazsa özel bişiler yapmak istiyorum:))))

kızlar resim nasıl yapıştırılıyordu unuttum ben :uhm: hani else garfield koymuşsun ya onun gibi

günaydın canım valla kociş çalıştığı için plan program yapamıyorum o güne
daha karar verebilmiş değilim yani :sm_confused:

kızlar resim nasıl yapıştırılıyordu unuttum ben :uhm: hani else garfield koymuşsun ya onun gibi

resmin üzerinde sağ tıkla özellikler de
resmin adresi çıkıyo orayı kopyala de
sonra cevapla bölümünde dağ işareti var ya oraya tıkla ordaki yazıyı sil
adresi yapıştır tamam de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…