70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben niye göremiyorum acaba? 100. den sonra mı gözükecek ki

canım nikin yazıyor ya tofti diye canın oğlunun resmi var onun tam karşı köşesinde mesajlar ve giriş tarihi yazıyor orda mesajlar bölümünde yazan senin kaçıncı mesajın olduğudur o sayı

sen tubanın karışımından içiyormusun

ewt canım içiyorum . bir de liptonun 5i bir arada çayını içiyorum. benim wc problemim düzeldi artık günlüğe döndü şimdilik inşallah bozulmaz hep böle devam eder.istersen sen de dene

ewt canım içiyorum . bir de liptonun 5i bir arada çayını içiyorum. benim wc problemim düzeldi artık günlüğe döndü şimdilik inşallah bozulmaz hep böle devam eder.istersen sen de dene

bende deneyim bakalım bugünden sonra acaba wc problemin çaydan mı düzeldi yoksa karışımdan mı bir fikrin var mı bu konuda

canım nikin yazıyor ya tofti diye canın oğlunun resmi var onun tam karşı köşesinde mesajlar ve giriş tarihi yazıyor orda mesajlar bölümünde yazan senin kaçıncı mesajın olduğudur o sayı

ayyy ewttt şimdi gördüm walla körmüyüm neyim ben? ama 101. olduuuu yupppiiiiiiii.

canim dilekcim sagol msjin icin cok sagol fistigim ben seni cok seviyom demisdim dimi

bende deneyim bakalım bugünden sonra acaba wc problemin çaydan mı düzeldi yoksa karışımdan mı bir fikrin var mı bu konuda

bunu tam çözemedim açıkçası çünkü herikisine de aynı gün başladım. sen istersen sırayla başla

woooowwwwwwwww tebrikler süpersin MAŞALLAHHHHHHHH
Günaydın arkadaşlar ve sevgili ortimmmm..

Haftalardır değişmeyen kilo bildirimimi yapıyorum.

başlangıç:79
geçen hafta:77
bu hafta:77
gelen/giden:0
toplamda giden:2
hedef:65

Tebr,k ederim çok güzel

tebriklerrrrr
900 grda çok iyi süper tebrikler

günaydın herkese;

hemen bildirimimi yapayım

başlangıç: 81
geçen hafta: 79
bu hafta : 77.5
giden :1500gr
hedef :53
toplam giden:3.5 (30/12/2011'den beri)
tebrikler

inşallah menünü düzgün bir şekilde az ve sık yiyerek toparlarsın
3 ana ve aralar az ve öz düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…