70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ben satın aldıııım 15 tl ye satın almanı öneririm çünkü dvd şeklinde ve türkçeeee. türkçe olunca kadın iyi gaza getiriyor, yaparken
ozmaan bende satın alayım, teşekkürler...

doktorun verdiği özel bir liste varsa bende alabilir miyim belki uyabilirim? burda diyetisyen devlet hastanesinde var onuda kimse önermiyor yoksa bende gitmek istiyorum

neden kimse moral vermemiş bana sadece 1 kişi yazmış teşekkür ederim ona alıntı yapmamışım, kaç sayfa okudum üzüldüm zaten moralim bozuk

canım sen gene yenı geldın ben aylardır boyleyım sıkıldım artık çözüm benım ırademde ama yemıyo sanırım

saol canım bılıyorum görüntüm kötü deil boyuma gore kılom ıdare eder ama ben ırı kemıklııyım cok bısey ıstemıyom 62 hedef koymustum ama bogazımıda tutamıyorum ıste kendımle celısıyom yanı bebek düşünüyoruz daha az kgyle hamıle kalsam daha ıyı olur tabı senıde tebrıke dıyorum bu hafat ıyıce ucmussun masallah

kilo veren herkesi tebrik ederim
darısı başıma inşallah ve
azminiz hiç sönmesin

kızlarrrrrrrrrr 15 marta kadar 70 olmam gerekkkk. kaldı 7,5 kg. offf offff stres yaptım

kilo bildirim
başlangıç:73
geçen hafta :68.200
bu hafta:68
giden:200gr
toplamda giden: 5kg
hedef:58 kg
ya takıldım kaldım bu kiloda

kilo veren herkesi sonsuzzzzzzzzzzz tebrik ederimmm.
veremeyenler de üzülmesin bu hafta daha hırslı olsunlar daha dikkat etsinler başarılmayacak şey yok

ben karamsarlığa düştüğüm anda başarı öykülerini okuyorum onlar gerçekten çok iyi motive ediyo.

inşallah menünü düzgün bir şekilde az ve sık yiyerek toparlarsın
3 ana ve aralar az ve öz düzelir
isallah canim cok sagol
Bilmem demişmidinnn acaba
Her zaman destek veririm canımcım.
Sen azcık azimlen yeter.

yok morelimi düzeltiniz kizlar haftaya iyi gelecem kendimde bunu hissediyorum sizin desteklerinizle iyiki varsiniz arkadaslarim
burda yazmak icimi dökmek cok iyi geliyor gecen hafta koptum burdan ondan oldu

Son düzenleme:
HEEEYYYYYYYYYYYY BENİM ORTİM NERDEEEEEEEEEEEEE EDİRNEEE ÇIK KIZ ORTAYAAAA

**kızlar ayrıca bildirimi kime yapıyoruz ????

ortim yettim gari sorma sabahtan beri koşturuyodum anca girebildim canım helal olsun kıs 1.5 kg vermişin yürüe kim tutar seni orti bildirimini ben yaparım cnm

kız ne yenisi 3 ay oldu al ver al ver oyuncak oldum :)=
azminiz hiç sönmesin

canım sen ne zaman başlamıştın. birde üzülme yav burada moral bulmaya varız

azminiz hiç sönmesin

Amin canım ins uzun bi süre böyle devam eder.

Mesaj attım canım listeyi. Emziriyosun ama sen sana uymayabilir.
Ablamda emziriyo o da diyetisyene gitmişti o liste sana daha uygun olur birazdan onu da atarım.
Bide sayfalar çabuk ilerliyo gözden kaçmış olabilir.

geçmişi okuyayım dedimmmm beceremedim valla ne çok birikmiş
dilekçimmmm tebrik ederim canım harikasınnnnnnnn valla kendimden gitmiş gibi sevindimmmmmm

kilo verenleri tebrik ediyorumm.. veremeyenler de haftaya daha iyi olacak inş...

bildirimimi yapayım.
başlangıç 73
geçen hafta 67
bu hafta 66
giden 1
toplam giden 7
hedef 55
(bugün diyete başlayalı tam 1 ay oldu)

Son düzenleme:

kızlar cuma günkü kilo bildirimleri aşağıdaki gibi dilek'in (pucca) özeline yapılacak lütfen mj sayınıza bakın ve uygunsa özel mj atın kesinlikle,,yeni gelenlerse sadece başladığı kiloyu yazarak göndersinler,,yeni olduklarınıda belirtsinler,, aşağıdaki gibi aynen eksiksiz yapılacak bildirimlerhadi bakalım

başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
gelen/giden:
toplamda giden:
hedef:

verdiyseniz giden ,,aldıysanız gelen yazın dikkatlice

yeni gelenler ise

bu ilk bildirimim yazıp
başlangıç:

mesaj sayısı henüz yetersiz olup özel mj atamayanlarsa=

pucca'nın dikkatine kocaman başlığa yazıp altına aynen yukarıdaki gibi bildirimleri yapsınlar eksiksiz..yeni gelenlerde aynen dediğim gibi buraya yazsınlar mj sayısı yetersizse ama

bu şekilde yollasınlar,,hepinize güzel bi hafta diliyorum inşallah benim içinde

Saolasınn canımmm desteklerinizle gaza geldim bendeee.

bildirimimi yapayım.
başlangıç 73
geçen hafta 67
bu hafta 66
giden 1
toplam giden 7
hedef 55
(bugün diyete başlayalı tam 1 ay oldu)

Bende seni tebrik ediyorum canım 1 ayda 7 kilo ne demek.
Darısı başıma diyorummm.
İnş. beraber hedeflediğimiz kiloya ulaşırız.

kız ne yenisi 3 ay oldu al ver al ver oyuncak oldum :)=

canım sen ne zaman başlamıştın. birde üzülme yav burada moral bulmaya varız
ben liste yapıyorum 21 aralıkta başlamışım 70,2 ile nerdeyse 1 ay olacak ancak 3 kilo vermişim çaba yokki sonuç olsun benim en büyük sorunum ben su içemiyorum dün zorla 1,5litre içtim şuana kadarda daha 1 bardak içmedim

tamam çok sağol hemen bakacağım birde ben emzirmiyorum kızım 10 aylıktı kendisi bıraktı

başlangıç:79.8
geçen hafta:60.6:26:
bu hafta:60.9
gelen:300
toplamda giden:18.900
hedef:57

kızlar yaa başarı öykülerini okuyordum 5 günde 5 kilo diyeti uygulamış biri ve acaip kilo vermiş fotoda eklemiş süper olmuş ne dersiniz sağlıksızmıdır acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…