yaptım orticim inşallah olmuştur.
ozmaan bende satın alayım, teşekkürler...canım ben satın aldıııım 15 tl ye satın almanı öneririm çünkü dvd şeklinde ve türkçeeee. türkçe olunca kadın iyi gaza getiriyor, yaparken
Suzicimm suziciimmm düzeleceksinnn bu hafta yoğun olmazsan sana mesajlarımla destek veririm ben.
Yapıcakların çok basit zaten.
İstersen sana h.içi yiyebileceklerinin listesini yapalım ona göre alışverişe çık.
canım sen gene yenı geldın ben aylardır boyleyım sıkıldım artık çözüm benım ırademde ama yemıyo sanırımüzülme canım bende aynıyım ya. 2 gün güzel güzel diete uyuyom sonra 2 gün azıtıyom. sonuç ilk günler veriyom cumaya yaklaştıkçada alıyom verdiğimi :)
bize bir çözüm gerek ama neee:76::76::76:
arzucum
yine alıntı yapamadım arada böyle oluyor nedense gıcık ediyor beni..
sen zaten ideal kilolardasın..
kilonu korumanda güzel..
aradaki kaçamaklar fazla olmasa vericen ama bence sen bu halinden memnunsun..
ben de olsam memnun olurdum zati..
isallah canim cok sagolinşallah menünü düzgün bir şekilde az ve sık yiyerek toparlarsın
3 ana ve aralar az ve öz düzelir
Bilmem demişmidinnn acaba
Her zaman destek veririm canımcım.
Sen azcık azimlen yeter.
HEEEYYYYYYYYYYYY BENİM ORTİM NERDEEEEEEEEEEEEE EDİRNEEE ÇIK KIZ ORTAYAAAA
**kızlar ayrıca bildirimi kime yapıyoruz ????
kız ne yenisi 3 ay oldu al ver al ver oyuncak oldum :)=canım sen gene yenı geldın ben aylardır boyleyım sıkıldım artık çözüm benım ırademde ama yemıyo sanırım
saol canım bılıyorum görüntüm kötü deil boyuma gore kılom ıdare eder ama ben ırı kemıklııyım cok bısey ıstemıyom 62 hedef koymustum ama bogazımıda tutamıyorum ıste kendımle celısıyom yanı bebek düşünüyoruz daha az kgyle hamıle kalsam daha ıyı olur tabı senıde tebrıke dıyorum bu hafat ıyıce ucmussun masallah
kilo veren herkesi tebrik ederim
darısı başıma inşallah ve
azminiz hiç sönmesin
kilo veren herkesi tebrik ederim
darısı başıma inşallah ve
azminiz hiç sönmesin
ozmaan bende satın alayım, teşekkürler...
doktorun verdiği özel bir liste varsa bende alabilir miyim belki uyabilirim? burda diyetisyen devlet hastanesinde var onuda kimse önermiyor yoksa bende gitmek istiyorum
neden kimse moral vermemiş bana sadece 1 kişi yazmış teşekkür ederim ona alıntı yapmamışım, kaç sayfa okudum üzüldüm zaten moralim bozuk
selam arkadaşlar :)
özel uyguladığınız bir şey var mı kolay kilo alan ama vermede zorlanan biri olarak merak ettim de:)
Günaydınn kısçelerrr
Sonunda beklenen gün geldii..
Dün Tuğba nasıl bildirim yapmanız gerektiğini yazmış.
Hayırlı cumalar.
Bende bildirimi yapayım.
Başlangıç: 86 :83:
Geçen hafta: 70.6
Bu hafta: 68.4 :111:
Giden: 2.200 :119:
Hedef: 65
Toplamda giden: 17.6
Bu da inş son olacak yeni rakamımın resmi: :119::119:
Eki Görüntüle 325553
geçmişi okuyayım dedimmmm beceremedim valla ne çok birikmiş
dilekçimmmm tebrik ederim canım harikasınnnnnnnn valla kendimden gitmiş gibi sevindimmmmmm
kilo verenleri tebrik ediyorumm.. veremeyenler de haftaya daha iyi olacak inş...
bildirimimi yapayım.
başlangıç 73
geçen hafta 67
bu hafta 66
giden 1
toplam giden 7
hedef 55
(bugün diyete başlayalı tam 1 ay oldu)
ben liste yapıyorum 21 aralıkta başlamışım 70,2 ile nerdeyse 1 ay olacak ancak 3 kilo vermişim çaba yokki sonuç olsun benim en büyük sorunum ben su içemiyorum dün zorla 1,5litre içtim şuana kadarda daha 1 bardak içmedimkız ne yenisi 3 ay oldu al ver al ver oyuncak oldum :)=
canım sen ne zaman başlamıştın. birde üzülme yav burada moral bulmaya varız
tamam çok sağol hemen bakacağım birde ben emzirmiyorum kızım 10 aylıktı kendisi bıraktıAmin canım ins uzun bi süre böyle devam eder.
Mesaj attım canım listeyi. Emziriyosun ama sen sana uymayabilir.
Ablamda emziriyo o da diyetisyene gitmişti o liste sana daha uygun olur birazdan onu da atarım.
Bide sayfalar çabuk ilerliyo gözden kaçmış olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?