sagol aciklamalar icin canim :13:balkaymakım bildirileri mj sayın yeterliyse dileğin özeline yapıyorsun..
yetmiyorsa buraya puccaanın dikkatine diye yazıyoruz..
aynı zamanda bildirimlerimizi burayada yapıyoruz ki herkes görüyor iyi oluyor..
gaza geliyoruz..
seyyah tebrikler canım..
yalnız bildirim yaparken gelen varsa gelen
giden varsa sadece giden diye yazıyoruz..
böyle gelen/giden yazınca kafa karışıyor biraz...
ahahahha blackk güldürdün beniiiiii
Pucca=Dilek
Sen buraya bi alış bide orti buluruz sana gül gibi kilo verip durursunuz
yok canım ya . o şok dietleri boşver çünkü dönüşleride şok oluyooookızlar yaa başarı öykülerini okuyordum 5 günde 5 kilo diyeti uygulamış biri ve acaip kilo vermiş fotoda eklemiş süper olmuş ne dersiniz sağlıksızmıdır acaba?
sagol aciklamalar icin canim :13:
alisdim bileeeortimi aa olmaz ben evliyim
peki ortak olayi neyin nesi biri anlatailirmi bana yoksa 86473 mesaji okuyayimmi
Hosgedin diyenler hoosbuldumm ay sicacik bir sayfa yahuuu
kızlar yaa başarı öykülerini okuyordum 5 günde 5 kilo diyeti uygulamış biri ve acaip kilo vermiş fotoda eklemiş süper olmuş ne dersiniz sağlıksızmıdır acaba?
ben liste yapıyorum 21 aralıkta başlamışım 70,2 ile nerdeyse 1 ay olacak ancak 3 kilo vermişim çaba yokki sonuç olsun benim en büyük sorunum ben su içemiyorum dün zorla 1,5litre içtim şuana kadarda daha 1 bardak içmedim
tamam çok sağol hemen bakacağım birde ben emzirmiyorum kızım 10 aylıktı kendisi bıraktı
inşallah canım ulaşacağız, çok inanıyorum..Saolasınn canımmm desteklerinizle gaza geldim bendeee.
Bende seni tebrik ediyorum canım 1 ayda 7 kilo ne demek.
Darısı başıma diyorummm.
İnş. beraber hedeflediğimiz kiloya ulaşırız.
kızlar yaa başarı öykülerini okuyordum 5 günde 5 kilo diyeti uygulamış biri ve acaip kilo vermiş fotoda eklemiş süper olmuş ne dersiniz sağlıksızmıdır acaba?
sagol aciklamalar icin canim :13:
alisdim bileeeortimi aa olmaz ben evliyim
peki ortak olayi neyin nesi biri anlatailirmi bana yoksa 86473 mesaji okuyayimmi
Hosgedin diyenler hoosbuldumm ay sicacik bir sayfa yahuuu
inşallah canım ulaşacağız, çok inanıyorum..
hiç tavsiye etmem canım..
ben iradeliyimdir mesela diyet olayına girdiğim zaman
ama o diyetin akşamı neye uğradığı şaşırdım
saldırdım resmen patates günümdü hatırlıyorum
bir de baş dönmesi halsizlik falan oluo..
ayrıda eski düzene geçtiğin zaman geri alınır bence kilolar..
kalıcı kilo kaybı sağlamaz...
neden exel de yaz yapıştır uğraşıosun kiii
ben buraya yazıorm direkk
normal yazıorm alta geçmek için entera basıorm
renk vermek için renklendirmek istediğim yazıyı seçip
yukarıda A harfi var ona tıklayıo renk seçiorum oluyo bitioo
kızlar aranıza gireli henüz 1 hafta bile olmadı ama sizlerden acayip destek alıyorum
sanki bir okul gibi açıköğretim dersi görüyormuşuz gibi
okul yıllarım aklıma geldi
sanalda olsa birbirimize destek olup inançla yol kat etmek çok güzelmiş
sağlıklı bir şekilde yemek yemesini öğrendim herşeyden önce
çünkü yaptığım diyet değil diyet olarak düşünürsek bu kiloları verdikten sonra dönüşümüde çok kolay olur
sağlıkla besleniyorum
öncden sabahları kahvaltımda doyana kadar yerdim akşama kadar acıkmazdım
aralarda kuruyemiş ekmek arası cips kola gibi yiyecekler tüketir sağlıksız beslenirdim
şimdi meyvamıda yiyorum sebzemide etimide tatlımıda
ama nasıl yenmesi gerektiğini bilerek yiyorum buda bana büyük bir haz veriyor
sizlere çok teşekkür ederim
gerçekten birlikten güç doğarya hepimiz biriz biz birlikte güçlüyüz
yaşasın 70-79 kilocuların birlikteliği
hepinizi çok çok öpüyorum
anlatmayız ne olduğunu okuyacan tüm sayfaları... zaten her yeni arkadaş önce bütün sayfaları okuyup özet halinde bir sunumn yapıyo öyle alıyoz topiğe
PuCCaa canım listeni aldım okudum çok teşekkür ederim ama bikaç şey soracağım sana akşam yemeğinde sadece sebzemi önerdi, et ve tavukta yenebilrmi, yani öğlen menüsü çok az azaltılarak akşamda yense nasıl olur? benim eşim hep et yerde akşam sebze yemek bana çok fazla uymuyor bir şey daha soracağım aralarda elma, armut önerdimi ben okula elma getiriyorum çoğu zaman ama senin listende akşama koymuş onu merak ettim listeni not aldım ufak değişikliklerle yapmaya çalışacağım özellikle sıralamana uyacağım son bir şey daha normal çay yok hiç listede içme dedimi yoksa serbestmi?
başlangıç:72
geçen hafta buraya başlangıç kilom:69
bu hafta:67
toplamda giden:5
hedef:60
kızlar aranıza gireli henüz 1 hafta bile olmadı ama sizlerden acayip destek alıyorum
sanki bir okul gibi açıköğretim dersi görüyormuşuz gibi
okul yıllarım aklıma geldi
sanalda olsa birbirimize destek olup inançla yol kat etmek çok güzelmiş
sağlıklı bir şekilde yemek yemesini öğrendim herşeyden önce
çünkü yaptığım diyet değil diyet olarak düşünürsek bu kiloları verdikten sonra dönüşümüde çok kolay olur
sağlıkla besleniyorum
öncden sabahları kahvaltımda doyana kadar yerdim akşama kadar acıkmazdım
aralarda kuruyemiş ekmek arası cips kola gibi yiyecekler tüketir sağlıksız beslenirdim
şimdi meyvamıda yiyorum sebzemide etimide tatlımıda
ama nasıl yenmesi gerektiğini bilerek yiyorum buda bana büyük bir haz veriyor
sizlere çok teşekkür ederim
gerçekten birlikten güç doğarya hepimiz biriz biz birlikte güçlüyüz
yaşasın 70-79 kilocuların birlikteliği
hepinizi çok çok öpüyorum
merhaba arkadaşlar yine bir bildirim günü ve benim moralim bozuk sabah kalktım kızımın yine ateşi var çok üzülüyorumöğleden sonra yine doktora gideceğiz sonrada tartıldım perşembe günü -200düm ama bugün +200 olmuşum yani 1 günde 400gr almışım öğleden sonra mercimek köftesi yemiştim ama akşam yemedim dengelemek için 400 gr farkedermiymiş demek hastalık olmazsa haftaya daha güzel olacak fena hırslandım, ama nezaman böyle hissetsem aileden biri hasta oluyor ve benimde en son derdim yediklerime dikkat etmek oluyor bazen stresten fazla yiyorum bazende yemeyi unutuyorum salıdan beride spor yapamıyorum
buarada ortilik devam ediyormu hala orti bildirimi yapacakmıyız? istersen değiştirebilirsin orticim mahcup oluyor sana, ne güzel bir kilo vermişsin
başlangıç:70,2
geçen hafta:66,9
bu hafta:67,1
gelen:200
toplamda giden:3100
hedef:58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?