70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sagol aciklamalar icin canim :13:
ahahahha blackk güldürdün beniiiiii

Pucca=Dilek
Sen buraya bi alış bide orti buluruz sana gül gibi kilo verip durursunuz

alisdim bileee ortimi aa olmaz ben evliyim

peki ortak olayi neyin nesi biri anlatailirmi bana yoksa 86473 mesaji okuyayimmi

Hosgedin diyenler hoosbuldumm ay sicacik bir sayfa yahuuu

kızlar yaa başarı öykülerini okuyordum 5 günde 5 kilo diyeti uygulamış biri ve acaip kilo vermiş fotoda eklemiş süper olmuş ne dersiniz sağlıksızmıdır acaba?
yok canım ya . o şok dietleri boşver çünkü dönüşleride şok oluyoooo
ben kasımdan beri buradayım. hep aynı şeyi yazıyom ama ilk ay 3 kilo verdim sonrada haftalarca veremedim. sonra dieti bıraktım 10 gün bir kilo aldım ve yine döndüm geri. şimdi de aralık başındaki halimdeyim yani... tartıda en az 72,9 gördüm onu bir geçemedim gitti. ben su 2 litre kesin içiyorum sporda yapmaya çalışıyorum. ama benim metabolizma yavaş ve az yesemde karbonhidrat ağırlıklı falan beslenmemden ötürü veremiyom. ama bu pazar zorlayıp kendimi bir haftalık yemeği hazırlayacağım. sabah için ev yapımı az yağlı, içine kepekte atılmış poçalar yapacam yanına da mutlaka domates yeşillik koyacam. öğleler için her güne lahana salatası+ sebze yemeği düşünüyorum. paketleyip dolaba dizecem başka türlü olmayacak ...ha birde yeşil çayı içemedim bir türlü. ama hergün 2 büyük bardak ıhlamur mutlaka içerim. akşam o kadar yeşil çay muhabbeti yapınca zorla bir bardak içtim ama düzenli içmek lazım sanırım....

peki ortak olayi neyin nesi biri anlatailirmi bana yoksa 86473 mesaji okuyayimmi

Orti listemiz var bide canım örneğin sen 1.000 kilo verdin ortinde 1.000 kilo verdi.
Toplam 2 kilo oluyo en çok kilo veren liste birincisi oluyo.
Hem motive etmek amaçlı hemde eglenceli.

kızlar yaa başarı öykülerini okuyordum 5 günde 5 kilo diyeti uygulamış biri ve acaip kilo vermiş fotoda eklemiş süper olmuş ne dersiniz sağlıksızmıdır acaba?

Canım o beni sıktı ne bilim uyamamıştım ben ona.
Sürekli aynı döngü de insan kasılıyor ama yapabilriim diyosan bi dene.
Kilo verenler var diye biliyorum.

Kızın ufak diye emziriyosun sanmıştım o zaman hangi liste sana iyi gelirse bi bakarsın.

PuCCaa canım listeni aldım okudum çok teşekkür ederim ama bikaç şey soracağım sana akşam yemeğinde sadece sebzemi önerdi, et ve tavukta yenebilrmi, yani öğlen menüsü çok az azaltılarak akşamda yense nasıl olur? benim eşim hep et yerde akşam sebze yemek bana çok fazla uymuyor bir şey daha soracağım aralarda elma, armut önerdimi ben okula elma getiriyorum çoğu zaman ama senin listende akşama koymuş onu merak ettim listeni not aldım ufak değişikliklerle yapmaya çalışacağım özellikle sıralamana uyacağım son bir şey daha normal çay yok hiç listede içme dedimi yoksa serbestmi?

Son düzenleme:
Saolasınn canımmm desteklerinizle gaza geldim bendeee.

Bende seni tebrik ediyorum canım 1 ayda 7 kilo ne demek.
Darısı başıma diyorummm.
İnş. beraber hedeflediğimiz kiloya ulaşırız.
inşallah canım ulaşacağız, çok inanıyorum..

hiç tavsiye etmem canım..
ben iradeliyimdir mesela diyet olayına girdiğim zaman
ama o diyetin akşamı neye uğradığı şaşırdım
saldırdım resmen patates günümdü hatırlıyorum
bir de baş dönmesi halsizlik falan oluo..
ayrıda eski düzene geçtiğin zaman geri alınır bence kilolar..
kalıcı kilo kaybı sağlamaz...

anlatmayız ne olduğunu okuyacan tüm sayfaları... zaten her yeni arkadaş önce bütün sayfaları okuyup özet halinde bir sunumn yapıyo öyle alıyoz topiğe

bütün kilo verenleri tebrik ediyor kendimide bu eziyetten kurtarma yolunda ilerlemeye adıyorum,,bakalım 2 günlük şok diyet yapmaya çalışıcam,,2 günde 2-3 kilo diyolar,çokta kolay bişey uyarım gibi geliyo,,en azından iddayı kazansam yeter sonra normale dönerim
ben yemek hazırlıcam görüşürüz

Son düzenleme:

ya bende birkere öyle bir diet denemiştim. ilk günü sadece patates yedim akşam öğürüyordum hatta kustum pateleri. ikinci gün sadece çorbaydı ona da dayandım. üçüncü gün meyveydi sanırım o gün öğlen baş ağrısı mide bulantisi ile pes etmiştim.

Ben gün içinde yedikçe oraya yazıyorum, ertesi sabah da buraya aktarıyorum da o yüzden. Yoksa unutuyorum.

kızlar aranıza gireli henüz 1 hafta bile olmadı ama sizlerden acayip destek alıyorum
sanki bir okul gibi açıköğretim dersi görüyormuşuz gibi
okul yıllarım aklıma geldi
sanalda olsa birbirimize destek olup inançla yol kat etmek çok güzelmiş
sağlıklı bir şekilde yemek yemesini öğrendim herşeyden önce
çünkü yaptığım diyet değil diyet olarak düşünürsek bu kiloları verdikten sonra dönüşümüde çok kolay olur
sağlıkla besleniyorum
öncden sabahları kahvaltımda doyana kadar yerdim akşama kadar acıkmazdım
aralarda kuruyemiş ekmek arası cips kola gibi yiyecekler tüketir sağlıksız beslenirdim
şimdi meyvamıda yiyorum sebzemide etimide tatlımıda
ama nasıl yenmesi gerektiğini bilerek yiyorum buda bana büyük bir haz veriyor
sizlere çok teşekkür ederim
gerçekten birlikten güç doğarya hepimiz biriz biz birlikte güçlüyüz
yaşasın 70-79 kilocuların birlikteliği
hepinizi çok çok öpüyorum

KAtılıyorummm

Başlangıç: 75.7
Geçen Hafta: 71.5
Bu hafta:71.5
Giden:0
Toplamda giden: 4.200
Hedef: 65

Kızlaar geçmişe bakamadım. Herkese hayırlı bildirimler. Benim regl dönemim olduğu için sanırım. Moralim bozuldu valla. Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim. Benim gibi veremeyenlerde haftaya inşallah.

anlatmayız ne olduğunu okuyacan tüm sayfaları... zaten her yeni arkadaş önce bütün sayfaları okuyup özet halinde bir sunumn yapıyo öyle alıyoz topiğe

hmmm anladim cnim tabi zaten 86487 mesaji pc basinda okuyayim derkende erim erim eriyosun simdi caktim bu topigin hilesin böyle erim erim eritiyonuz kizlari :86:

Ihmm başlıyım cevaplamaya..
Tavuk ve eti sadece öğlen yemeğine yazdı canım. Sebze akşamları daha hafif geliyor bide mideyi çalıştırıyor.
Tavuk ve et yenilince o kadar verilmiyor bi ara ben denemiştim.
Sebze ağırlıklı beslenince daha kolay gidiyor kilo.
Ama mesela dün akşam bezelye vardı içinde kuşbaşı doğranmış tavuklar vardı 2-3 ufak parça onlardan yedim ben.
Heptende kısmadım yani.
Akşam için sadece elma yazdı gündüzdeki arada 2 tane mandalina da var zaten bi sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.
Meyve sonuçta çokta güzel ara olur.
Listenin arkasına yazmıştı yazmayı unutmuşum 8 çay bardağı herhangi istediğim bi bitki çayı içmemi söyledi.
Kekik, yeşilçay vs.

başlangıç:72
geçen hafta buraya başlangıç kilom:69
bu hafta:67
toplamda giden:5
hedef:60

Özelime de msj at canım.

Ne güzell bi yazı bu böyleee.
Katılımın hep daim olurda hep beraber güzel kilolar veririz.

merhaba kizlar kilo bildirimim
baslangic 70,2
gecen hafta 61,2
buhafta 60,9
giden 300gr
toplamda giden 9.300
hedef 55

buhafta az vermisim ama wc problemim var haftaya daha guzel bildirimde bulunurum insaallah

Canım geçmiş olsun, geçecek bu günler. Teşekkür ederim, haftaya birlikte veririz, takma kafana. Olur böyle. Ben devam edelim diyorum, vazgeçmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…