70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tamam canım gönderdim

merhaba kizlar kilo bildirimim
baslangic 70,2
gecen hafta 61,2
buhafta 60,9
giden 300gr
toplamda giden 9.300
hedef 55

buhafta az vermisim ama wc problemim var haftaya daha guzel bildirimde bulunurum insaallah

aynı sorun bendede var .wc problemine bi çözüm bulabilsek..

ne güzel yazmışsın öyle..tebrik edrim cnm..

Canım geçmiş olsun, geçecek bu günler. Teşekkür ederim, haftaya birlikte veririz, takma kafana. Olur böyle. Ben devam edelim diyorum, vazgeçmiyorum.

teşekkür ederim :) orti bildirimini yaptım bugün acaip gaza geldim haftasonları pek olmuyor çabuk sönüyorum ama olsun, ben bugün artıda çıktım ama göbeğimdeki değişimi farkediyorum kimse kilo vermişsin demesede eskisi gibi pırtlamıyor 3 kiloda farkedildiyse 58e inince süpper olacak

71le bile iyi görünüyorsun evli olmadığın ve doğum yapmadığın için sanırım ben bikaç sene önce spor salonuna gidiyordum orda bayanlar evli değilmisin diyorlardı evliyim deyince ozaman çocuğun yok vücudun sıkı duruyor demişlerdi doğum yapanlarda göbek sorunu gitmiyor malesef...

Evet doğum yapmak başlı başına bi mesele zaten.
Vücudun bozulması gayet normal.
Vücudum sıkı iyi ki bide yapı meselesi bazı arkadaşlarım bekar olmasına rağmen vücutları bıngıl bıngıl.

maaşallah tebrik ederim ne güzel vermişsiniz inşallah bende bir ayda bu kadar verebilirim:26:
tşkler canım... verirsin tabi azimli olduğun sürece başka iki insan gibi fotolarrrr yaaaa
benim de çok sıkı vücudum zayıflayınca da çok spor yapmamama rağmen yumuşama olmuyor pek..
evet aynen bnim de arkadaşlarım var bıngıl bıngıll kız çok şişman değil normal ama bacağına bi vuruyodu dalganıodu resmen..
bi de gelip bana gösteriodu

Son düzenleme:
aman allahım bu ne değişim.... hangi simileyle ifade etsem duygularımı bilemedim...

Ayy sevindirik oldum.
İnş. daha da başka insan olucam

Aynen zayıf arkadaşlarımda da durum öyle iyi ki sıkı vücudumuz var.
Başka bi insan daha olurum ins yaza kadar

kızlar hepinize merhaba!!
bugün sporum vardı.hocamız değişiklik yapıp yürüyüş yaptırdı.ormanda ve tempolu.
açıkçası bol bol ter attım ve çok yoruldum.eve gelince duşumu aldım ve ev bidolu iş bana bakar..
çocuklarda okuldan geldiler.yemeğimi yedim ve şimdi kilo bildirimimi yapıcam.çok şükür moralim düzeliyo.
tekrardan kendimi motive etmeye çalışıyorum..umarım muvaffak olurum..geçtiğimiz hafta 70 lerin hayalini kurmuştum.
hatta 6 ların.( suziii duy sesimi bende senin gibiyim bakkk yalnız değilsin. kader arkadaşım.300-500 suzi ve rufii olduk).
oysa geçen hafta metabolizmam o kadar hazırdıki vermeye.bide çok istikrarlıydım.ama olmadı.yiyecekler ve aç olan ruhum bunu engelleyemedi.ve
yine sonuç hüsranla bitti..neyse sağlık olsun diyelim.
tabikide önümüze bakıcaz,,,yapıcak başka bişe yok...
kilo verenleri tebrik ediyor veremeyenlerinde üzülmemesini diliyorum.bir gün olucak mutlaka vericez demi...
yürüyüşten gelince tartıldım.400 gr artıdayım.artıkın inş.bidahaki hafta 70 leri 6 ları görürüm..

kilo bildirimi:
başlangıç :76
geçen hafta:72.5
bu hafta :72.9
gelen :400
toplam giden :3100
hedef :55

Ay Yarabbim ya çok güldüm

Pucca maşallah canım Bide ben sıkılaşşam

Suzi ve rufi bayıldım.

Suzi ve rufi bayıldım.

pucca bi sürü sorcam sana

1. kaç yaşındasın
4. boy kaç
2. bu kiloları ne kadar sürede verdin
3. bana bütün listeni özelden mesaj atarmısın benim kendi listem 4 gün sonra bitiyor..bende sağlıklı yaşama geçeyim..

iyi yaa bi sürü olmadı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…