Ihmm başlıyım cevaplamaya..
Tavuk ve eti sadece öğlen yemeğine yazdı canım. Sebze akşamları daha hafif geliyor bide mideyi çalıştırıyor.
Tavuk ve et yenilince o kadar verilmiyor bi ara ben denemiştim.
Sebze ağırlıklı beslenince daha kolay gidiyor kilo.
Ama mesela dün akşam bezelye vardı içinde kuşbaşı doğranmış tavuklar vardı 2-3 ufak parça onlardan yedim ben.
Heptende kısmadım yani.
Akşam için sadece elma yazdı gündüzdeki arada 2 tane mandalina da var zaten bi sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.
Meyve sonuçta çokta güzel ara olur.
Listenin arkasına yazmıştı yazmayı unutmuşum 8 çay bardağı herhangi istediğim bi bitki çayı içmemi söyledi.
Kekik, yeşilçay vs.
Özelime de msj at canım.
Ne güzell bi yazı bu böyleee.
Katılımın hep daim olurda hep beraber güzel kilolar veririz.
merhaba kizlar kilo bildirimim
baslangic 70,2
gecen hafta 61,2
buhafta 60,9
giden 300gr
toplamda giden 9.300
hedef 55
buhafta az vermisim ama wc problemim var haftaya daha guzel bildirimde bulunurum insaallah
bildirimimi yapayım.
başlangıç 73
geçen hafta 67
bu hafta 66
giden 1
toplam giden 7
hedef 55
(bugün diyete başlayalı tam 1 ay oldu)
kızlar aranıza gireli henüz 1 hafta bile olmadı ama sizlerden acayip destek alıyorum
sanki bir okul gibi açıköğretim dersi görüyormuşuz gibi
okul yıllarım aklıma geldi
sanalda olsa birbirimize destek olup inançla yol kat etmek çok güzelmiş
sağlıklı bir şekilde yemek yemesini öğrendim herşeyden önce
çünkü yaptığım diyet değil diyet olarak düşünürsek bu kiloları verdikten sonra dönüşümüde çok kolay olur
sağlıkla besleniyorum
öncden sabahları kahvaltımda doyana kadar yerdim akşama kadar acıkmazdım
aralarda kuruyemiş ekmek arası cips kola gibi yiyecekler tüketir sağlıksız beslenirdim
şimdi meyvamıda yiyorum sebzemide etimide tatlımıda
ama nasıl yenmesi gerektiğini bilerek yiyorum buda bana büyük bir haz veriyor
sizlere çok teşekkür ederim
gerçekten birlikten güç doğarya hepimiz biriz biz birlikte güçlüyüz
yaşasın 70-79 kilocuların birlikteliği
hepinizi çok çok öpüyorum
kız ne yenisi 3 ay oldu al ver al ver oyuncak oldum :)=
canım sen ne zaman başlamıştın. birde üzülme yav burada moral bulmaya varız
bu ilk bildirimim
başlangıç:75
şuan :71,5
hedef :63
giden:3,5
ben başlayalı 10 gün oldu diyete...
Canım geçmiş olsun, geçecek bu günler. Teşekkür ederim, haftaya birlikte veririz, takma kafana. Olur böyle. Ben devam edelim diyorum, vazgeçmiyorum.
Ara ara benim evrim geçirmiş halimi koyayım bari moral olsun bana
Eki Görüntüle 325726 Eki Görüntüle 325725 Eki Görüntüle 325721 Eki Görüntüle 325722 Eki Görüntüle 325727
84 - 81/80 - 74 - 73 - 71.3
71le bile iyi görünüyorsun evli olmadığın ve doğum yapmadığın için sanırım ben bikaç sene önce spor salonuna gidiyordum orda bayanlar evli değilmisin diyorlardı evliyim deyince ozaman çocuğun yok vücudun sıkı duruyor demişlerdi doğum yapanlarda göbek sorunu gitmiyor malesef...
tebrik ederim canım bende başlayalı 15 gün oldu 3,5 kg verdim. inşallah 1.ayı doldurduğumuzda 7 kg gitmiş olur
tşkler canım... verirsin tabi azimli olduğun sürecemaaşallah tebrik ederim ne güzel vermişsiniz inşallah bende bir ayda bu kadar verebilirim:26:
Eki Görüntüle 325726 Eki Görüntüle 325725 Eki Görüntüle 325721 Eki Görüntüle 325722 Eki Görüntüle 325727
Evet doğum yapmak başlı başına bi mesele zaten.
Vücudun bozulması gayet normal.
Vücudum sıkı iyi ki bide yapı meselesi bazı arkadaşlarım bekar olmasına rağmen vücutları bıngıl bıngıl.
aman allahım bu ne değişim.... hangi simileyle ifade etsem duygularımı bilemedim...
tşkler canım... verirsin tabi azimli olduğun sürece
başka iki insan gibi fotolarrrr yaaaa
benim de çok sıkı vücudum zayıflayınca da çok spor yapmamama rağmen yumuşama olmuyor pek..
evet aynen bnim de arkadaşlarım var bıngıl bıngıll kız çok şişman değil normal ama bacağına bi vuruyodu dalganıodu resmen..
bi de gelip bana gösteriodu
tşkler canım... verirsin tabi azimli olduğun sürece
başka iki insan gibi fotolarrrr yaaaa
benim de çok sıkı vücudum zayıflayınca da çok spor yapmamama rağmen yumuşama olmuyor pek..
evet aynen bnim de arkadaşlarım var bıngıl bıngıll kız çok şişman değil normal ama bacağına bi vuruyodu dalganıodu resmen..
bi de gelip bana gösteriodu
kızlar hepinize merhaba!!
bugün sporum vardı.hocamız değişiklik yapıp yürüyüş yaptırdı.ormanda ve tempolu.
açıkçası bol bol ter attım ve çok yoruldum.eve gelince duşumu aldım ve ev bidolu iş bana bakar..
çocuklarda okuldan geldiler.yemeğimi yedim ve şimdi kilo bildirimimi yapıcam.çok şükür moralim düzeliyo.
tekrardan kendimi motive etmeye çalışıyorum..umarım muvaffak olurum..geçtiğimiz hafta 70 lerin hayalini kurmuştum.
hatta 6 ların.( suziii duy sesimi bende senin gibiyim bakkk yalnız değilsin. kader arkadaşım.300-500 suzi ve rufii olduk).
oysa geçen hafta metabolizmam o kadar hazırdıki vermeye.bide çok istikrarlıydım.ama olmadı.yiyecekler ve aç olan ruhum bunu engelleyemedi.ve
yine sonuç hüsranla bitti..neyse sağlık olsun diyelim.
tabikide önümüze bakıcaz,,,yapıcak başka bişe yok...
kilo verenleri tebrik ediyor veremeyenlerinde üzülmemesini diliyorum.bir gün olucak mutlaka vericez demi...
yürüyüşten gelince tartıldım.400 gr artıdayım.artıkın inş.bidahaki hafta 70 leri 6 ları görürüm..
kilo bildirimi:
başlangıç :76
geçen hafta:72.5
bu hafta :72.9
gelen :400
toplam giden :3100
hedef :55
Suzi ve rufi bayıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?