Evet doğum yapmak başlı başına bi mesele zaten.
Vücudun bozulması gayet normal.
Vücudum sıkı iyi ki bide yapı meselesi bazı arkadaşlarım bekar olmasına rağmen vücutları bıngıl bıngıl.
benim sıkı eve öncedende annem bacağıma çimdik atacak olurdu taş gibisin mübarek derdi ama göbek sıkı olmuyor malesef doğumdan dolayı bıngıl bıngıl
Ara ara benim evrim geçirmiş halimi koyayım bari moral olsun bana
Eki Görüntüle 325726 Eki Görüntüle 325725 Eki Görüntüle 325721 Eki Görüntüle 325722 Eki Görüntüle 325727
84 - 81/80 - 74 - 73 - 71.3
Ahh keşke benim annemde öyle deseBende taş gibiyim ama o taşlar biraz alt katlarda Ayyyyyy şu basenler bi gitseeee bi gitsee ahhh ahhh nerde
Dün 5 kat çıktım merdivenlerden bugün oturamıyorum totomun altındaki kaslar çok acıoZavallı totom
kızlar birde beni şu düşünce olumsuz etkiliyor 15 aylık kızım var şuan değil belki ama bikaç sene sonra bir çocuk daha düşünüyorum Allah kısmet ederse, şimdi diyorum okadar uğraşıp kilo vereceğim sonra hamile kalıp yine şişeceğim
kızımı doktora götürdü annemler antibiyotiğe rağmen boğazı geçmemiş kenarları iltihaplanmış demiş 3 iğne vermiş iğne yapılırkende ben hiç yanında duramıyorum geçen gece hastanenin dışına kaçtım çığlıklarını ordan duydum kulağımı kapattım tamam zor zamanında yanında olmuyorum ama yanında olursamda hem yüzü gözümden gitmiyor hemde sesi kulağımdan
canım geçmiş olsun benimde oğluma iğne verdiklerinde ben özellikle bakarım iğneyi nasıl vuruyor nasıl şırıngayı kullanıyor ilacı hazırlanış safhası nasıl iice incelerim bir sorun çıkmasın diye allah korusun ya da çıkarsa nasıl yaptığını bileyim diye dayanamıyorum ama dört gözümle bakıyorum
ayyy ben hiç dayanamam hatta 3 aylıkta hastanede damar yolu arıyorlardı 4. katta, ben en alt kata iniyordum ağlıyordum bile çok zorlanıyorum hiççç dayanamıyorum eminim herkes dayanamıyordur ama çok zayıfım ben o konuda
pucca bi sürü sorcam sana
1. kaç yaşındasın
4. boy kaç
2. bu kiloları ne kadar sürede verdin
3. bana bütün listeni özelden mesaj atarmısın benim kendi listem 4 gün sonra bitiyor..bende sağlıklı yaşama geçeyim..
iyi yaa bi sürü olmadı
benim sıkı eve öncedende annem bacağıma çimdik atacak olurdu taş gibisin mübarek derdi ama göbek sıkı olmuyor malesef doğumdan dolayı bıngıl bıngıl
süper yaa darısı kilo vermek herkesin başına inşallah
Pucaa sana abla diyebilirim 1 yaş var aramızda
Ayy benim sunum hazırlamam lazım öptüm hepinizi kızlarrr
ahaahha sakınnnn
Topikte ilk defa benden ufak biri var sanırım 1 yaş bile olsa
Kolay gelsin canım.
Selam kızçelerrkan tahlilimi yaptırdım artık herşey haftaya çarşamba belli olacak
Geçmişe dalmadan bi selam vereyim dedim çıkamazsam merak etmeyin
ahahah dur cevaplıyım.
1- 22 yaşındayım. (89luyum)
4- 1.58 yani bodurum.
2- Hazirandan beri yediklerime dikkat ediyorum.
3- Tabi ki atarım listemi
Not: Soruların yerleri değiştirilmiş şaşırtmalı yaptın dimi.
bi de pearljam vardı 19 yaşında
yaşlanmışız be dilekkkk
bi de pearljam vardı 19 yaşında
yaşlanmışız be dilekkkk
Selam kızçelerrkan tahlilimi yaptırdım artık herşey haftaya çarşamba belli olacak
Geçmişe dalmadan bi selam vereyim dedim çıkamazsam merak etmeyin
evet soruların yerleri karışmış aslında şöyle oldu
4. soruyu en son sormaya karar verdim ama son sıraya koyarsam sıralamayı bozar gibi geldi..sonra 2. sıraya 4. soruyu yazmışım..
ne güzel genceceksin..bende 27 yim artık söylemesi bile kötüü
senin yaş kaç canım.. en yaşlı ben değilimdir umarım yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?