70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim sıkı eve öncedende annem bacağıma çimdik atacak olurdu taş gibisin mübarek derdi ama göbek sıkı olmuyor malesef doğumdan dolayı bıngıl bıngıl

benim sıkı eve öncedende annem bacağıma çimdik atacak olurdu taş gibisin mübarek derdi ama göbek sıkı olmuyor malesef doğumdan dolayı bıngıl bıngıl

Ahh keşke benim annemde öyle dese Bende taş gibiyim ama o taşlar biraz alt katlarda Ayyyyyy şu basenler bi gitseeee bi gitsee ahhh ahhh nerde
Dün 5 kat çıktım merdivenlerden bugün oturamıyorum totomun altındaki kaslar çok acıo Zavallı totom

kızlar birde beni şu düşünce olumsuz etkiliyor 15 aylık kızım var şuan değil belki ama bikaç sene sonra bir çocuk daha düşünüyorum Allah kısmet ederse, şimdi diyorum okadar uğraşıp kilo vereceğim sonra hamile kalıp yine şişeceğim

kızımı doktora götürdü annemler antibiyotiğe rağmen boğazı geçmemiş kenarları iltihaplanmış demiş 3 iğne vermiş iğne yapılırkende ben hiç yanında duramıyorum geçen gece hastanenin dışına kaçtım çığlıklarını ordan duydum kulağımı kapattım tamam zor zamanında yanında olmuyorum ama yanında olursamda hem yüzü gözümden gitmiyor hemde sesi kulağımdan

zavallı totom ay çok güldüm buna

canım geçmiş olsun benimde oğluma iğne verdiklerinde ben özellikle bakarım iğneyi nasıl vuruyor nasıl şırıngayı kullanıyor ilacı hazırlanış safhası nasıl iice incelerim bir sorun çıkmasın diye allah korusun ya da çıkarsa nasıl yaptığını bileyim diye dayanamıyorum ama dört gözümle bakıyorum

ayyy ben hiç dayanamam hatta 3 aylıkta hastanede damar yolu arıyorlardı 4. katta, ben en alt kata iniyordum ağlıyordum bile çok zorlanıyorum hiççç dayanamıyorum eminim herkes dayanamıyordur ama çok zayıfım ben o konuda

bende dayanamıyorum ama ya bişey olur düşüncesi bana daha kötü geliyor ve özellikle bakıyorum yanlış birşey yapmasınlar diye

ahahah dur cevaplıyım.
1- 22 yaşındayım. (89luyum)
4- 1.58 yani bodurum.
2- Hazirandan beri yediklerime dikkat ediyorum.
3- Tabi ki atarım listemi

Not: Soruların yerleri değiştirilmiş şaşırtmalı yaptın dimi.

Evet yaş ve doğum falan etkiliyor işte bu sebepler.

süper yaa darısı kilo vermek herkesin başına inşallah

Amiinn aminnnnn

Selam kızçelerr kan tahlilimi yaptırdım artık herşey haftaya çarşamba belli olacak

Geçmişe dalmadan bi selam vereyim dedim çıkamazsam merak etmeyin

Selam kızçelerr kan tahlilimi yaptırdım artık herşey haftaya çarşamba belli olacak

hoşgeldinnn canımmm
hadi bakalım iyi olacak herşey..

çıkamaman muhtemel canım

evet soruların yerleri karışmış aslında şöyle oldu

4. soruyu en son sormaya karar verdim ama son sıraya koyarsam sıralamayı bozar gibi geldi..sonra 2. sıraya 4. soruyu yazmışım..

ne güzel genceceksin..bende 27 yim artık söylemesi bile kötüü

bi de pearljam vardı 19 yaşında
yaşlanmışız be dilekkkk

Valla ya ben ailede en küçük olduğum için hep abi-abla lafları bana düşerdi kimse bana demezdi.
Geçen stajyer abla diyince noluyoruz dedim.

Kan aldırması bile ayrı meşhur arkadaşım.

Gençsin daha be biz makara yapıyoruz işte.
Senin şubatta düğünün var dimi? Karıştırmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…