70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım tuzlu suyla agzını çalkalarsan oda kanamayı durduruyo ben çektirdigimde öyle kanamayı durdurmuştum

hayır tatlım vermedıler özele gıttım bıde agrı kesıcı ve antıbıyotık verdı bıde 3 tane morfın vurdu bukadar

ufak beyaz bişey genelde orada koyarlar zaten ama agrı kesici ve antibiyotikte iyigelirr
neden 3tane morfin vurdularr zormu çektilerr:uhm:
canim bak böyle acayip terletiyor kasintida yapmiyor
tv de petek dinöz önerdi böyle yapiyormus bende spor yaparken yapiyorum ve cok terletiyor

canım bukadar katlı sarmasamda çok durunca vücudumda kaşıntı yapıyor
ama spor yaparken süper terletiyorr
bell kemerleri fasa fiso bunun yanında bencekaydirigubbakcemile5

kizlar ya su göbegin güzelligine bi bakin

ama dogum yapmis bir kadinin göbeginin zayiflayarak bu hale gelecegine inanmiyorum,
sporla bile bu hale gelmez ya :-(((
estetik ameliyati ile belki ben gercekten düsünüyorum
zayifladikdan sonra karnimi gerdimcem

geçmiş olsun canım tuzlu suyla agzını çalkalarsan oda kanamayı durduruyo ben çektirdigimde öyle kanamayı durdurmuştum

evet canım bunu bende duymuştum ama arkadaşımızı yanlış yönlendirmek istemedim ama kanama devam ederse dene bence
parmagınlada tuzda basabilirsin

canım neden olmasınn
abru şallı var dogum yaptı ama hala fıstık gibi göbüşüde böyle
onun gerdirdigini sanmam sporla olmuştur yani

valla haklisin benim tiresim aletim bu bi ise yaramiyor bi kere hic terletmiyor sadece bi güzel calkaliyor,

ben folie ile sardikdan sonra iyice isinmasi icin sanuna kemeri takiyorum üstüne bi güzel pisiriyor beni

cok ucuza aldim 10 eruo verdim ama iyi yakiyor

canım neden olmasınn
abru şallı var dogum yaptı ama hala fıstık gibi göbüşüde böyle
onun gerdirdigini sanmam sporla olmuştur yani

benim kizim 10 yasinda canim zaminda yapmadim dogumdan sonra göbek bile sarmadim ceker ceker dediler
ama nerde zayifladikca göbegim daha cok sarkiyor :çok üzgünüm:

Arsizimmmm kiz sana bosunami diyom yakinda mööööliycem diye ot yemekten :))
Tavuk var bugün menüde yani cocuklara yapcam ucundan bende yerim..
Ya ben kendimi mahrum birakmyiorumki herseyin tadina baktigim anlarda oluyor ama elimden geldigince nefsim cekmedikce uzak durmaya calisiyorum
Bu arada temizlik yapmaktan yoruldum ben ya
Temizleyim derken daha cok döktügümün farkina variyorum nedense

bugün çok canım sıkkın acilen zayıflamam lazım moduna girdiğimden.karbonhidrat diyetini uygulayan var mı diye sordum memnun kaldılar mı kaç kilo verdiniz diye ama yine kimseden ses seda çıkmadı uygulayacak 3,5 kişi vardı ama kimlerdi tam hatırlamıyorum

tamam tatlım sagol deneyecegım tesekkurler
büyük gecmis olsun canim
dis cektirmesi cok kötü ya acil sifalar dilerim a.s.
sagol canım tesekkurler

evet canım bunu bende duymuştum ama arkadaşımızı yanlış yönlendirmek istemedim ama kanama devam ederse dene bence
parmagınlada tuzda basabilirsin

tamam canım mutlaka yapacam hemen bı bakayım cok sagolun kızlar valla cok iyisiniz hekım arkadaslarım benım sogolun kılar hepınızı öptüm a.s.:asigim:Şeniz

valla canim ben hala kicimi kaldiramadim
sözde tembellik yapmiacaktim ama canim istemiyor,
nbizim burasi yagmurlu
daha alisveris yapacam otlar disarda beni bekliyor gel al ye beni diye ))

güzelim senin bahsettigin diyetden yapan arkadaslar oldu
ama benim bildigim ise yaramamis masal olarak kaldi dediler

sepze diyeti yap daha iyi bence
yada benim gibi lahana corbasi yap ye
gerci ben ara verdim
normal diyete döndüm cok yapmak iyi deyilmis lahanayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…