70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

batmana gidiyorum bende tam mahrumyet bölgesi:18::18::18:

Gümüşhane de okudum blackim hani size 3 saat uzaklıkta olan il
Bi sitede yazmışlardı çok gülmüştüm.
Erzurumda 3 mevsim yaşanır diye.
Sonbahar, kış, kara kış

Evet canım mankenlere ama büyük beden mankenlerinee

bilg. programcıların puanları bayağı düşüyor canım . çok şanslısın..

Evet canım ama keşke kazandığımda sağlık meslek lisesine gitseydim. Birsürü ATT hemşire aranıyo. Hayatta işsiz kalmazlar.

Tamam şeker sana nazar boncugunu geri vericem renginide
Anlaştık.:13::13:

eşim de 2 sene erzurumda çalıştı
biz nişanlıydık ozamanlarrr

erzurum hakkında söyledği şeyleri yazmaya kalksam kk kaldırmaz
banlanırırım valla

Canım ben meslek lisesi bilgisayar programlama okudum ordan geçiş yapıp pc programlamaya geçtim. Ama mesleğimi yapmadım bayan için çok çok zor canım. Şuan bir fabrikada genel müdür asistanıyım.

Gümüşhane de okudum blackim hani size 3 saat uzaklıkta olan il
Bi sitede yazmışlardı çok gülmüştüm.
Erzurumda 3 mevsim yaşanır diye.
Sonbahar, kış, kara kış
çok güldüm Sonbahar, kış, kara kış
Evet canım mankenlere ama büyük beden mankenlerinee

Evet canım ama keşke kazandığımda sağlık meslek lisesine gitseydim. Birsürü ATT hemşire aranıyo. Hayatta işsiz kalmazlar.
bende kazandığım halde gitmedim...gidemedim

eşim de 2 sene erzurumda çalıştı
biz nişanlıydık ozamanlarrr

erzurum hakkında söyledği şeyleri yazmaya kalksam kk kaldırmaz
banlanırırım valla

Aynen aynennnn
Sevdiceğim bugün pek bi övdü
Ayy çok güldüm

Canım ben meslek lisesi bilgisayar programlama okudum ordan geçiş yapıp pc programlamaya geçtim. Ama mesleğimi yapmadım bayan için çok çok zor canım. Şuan bir fabrikada genel müdür asistanıyım.

Benim sonumda öyle bişey herhalde.:26:
İş arıyorum bende bizim firma aslında bayaa büyük ama işçiye hakkını vermeyenlerden maalesef.
Asistanlık zor mu;?
Sıkıldım ben başvuruyorum öyle bilgisayarla olan işlere ama bişey çıkmıyo ingilizce bilmiyorum maalesef.
Ondan tüm işler askıda kalıyor.

hayir 8 de yedim :18::18:

Ihmm geç saatte yemişsin artık hafta boyunca dikkat edersin yememeye

ortim menün çok güzel lakin akşam biraz fazla menü eti öğlene çekersen daha iyi olur
akşamları daha çok sebze ağırlıklı yiyelim

Hayır canım zor değl. Benim önceki işim vodafone çağrı merkezi gece vardiyesiydi ayrıca gündüzleride vodafone müşteri temsilciliği yaptım. kısacası 2 işte çalıştım. Ama asistanlık çok keyifli bi iş. Ben çok severek yapıyorum. Sadece telefonları yönlendir imza attır gelen misafirleri karşıla sunum hazırla günlük planını yap ve bağlı olduğun kişinin yükünü hafiflet. Asgeri ücretle başlıyosun ama kadroya alınınca 2 katı maaş alıyosun canım hele büyük patronların asistanıysan 3-4 katına çıkıyo maaşın ben şuan lisede staj yaptığım yerde başladım Benimde pek yok ingilizcem çat pat ama yetiyo Başvur canım sende Staj yaptığın yerlere özellikle.

bildirelim ortağım nasıl etcek:44:
bilmiyorum ki nasıl apacağız naf gelince soralım ona...
ortim menün çok güzel lakin akşam biraz fazla menü eti öğlene çekersen daha iyi olur
akşamları daha çok sebze ağırlıklı yiyelim

ben şuan kuşhan diyetini yapıyorum canım yaa,, ondada menü böyle bende istemiyorum bu eti yemek ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…