gaziantep buranın yanında antalya kalır canım. buranın soğuğu bir başka. damdan dama kedi atlarken dondu dediklei yer ahan da burası. gece -25 oluyo yaaa. gündüz -15 i gördüm seninki nerede tam hep soracam unutuyom. ya birde hakkaten mhrumiyet burası . taze meyve sebze yooook. karadeniz 3 saat mesafe taze balık bilem yooook.
neyse kızlar ben kaçar ütüyü eşime yıkmıştım gidemde kurtaram onu sonra acıkda spor ve duş uyumazsam gelirim yine öpüldünüüüüz
gaziantep buranın yanında antalya kalır canım. buranın soğuğu bir başka. damdan dama kedi atlarken dondu dediklei yer ahan da burası. gece -25 oluyo yaaa. gündüz -15 i gördüm seninki nerede tam hep soracam unutuyom. ya birde hakkaten mhrumiyet burası . taze meyve sebze yooook. karadeniz 3 saat mesafe taze balık bilem yooook.
neyse kızlar ben kaçar ütüyü eşime yıkmıştım gidemde kurtaram onu sonra acıkda spor ve duş uyumazsam gelirim yine öpüldünüüüüz
ne demek tosuncuk canım...nice mankenlere taş çıkarırız biz...
yok canım önlisansta bölüm çok önemli, büro yönetimi,bilg. prog falansan 80 e kadar düştü puanlar.. hele sağlıkçılar...senin kaç alman gerekiyoo
bilg. programcıların puanları bayağı düşüyor canım . çok şanslısın..
Sen çalışıyosun olacağı varsa olur zaten.
Herkesin anlama derecesi aynı değil canım bide orası var.
İns kazanır ve atanırsın.
inşallah canım...tiiiçırım
:yok canım önlisansta bölüm çok önemli, büro yönetimi,bilg. prog falansan 80 e kadar düştü puanlar.. hele sağlıkçılar...senin kaç alman gerekiyoo
bilmiyorum okadarını..
81le kapattı bu sene bizim bölüm..
tabi bizim sınav farklı ya eğitim bilimleri bitirio beniii
ingilizce öğretmenine ingilizce sormuyolar trajikomik..
ben de eşim gibi olcam sanırım tarih öğretmeni o da ama bambaşka bi iş yapıo
zayıflasam da polisliğe falan mı girsem ahahahahaah
haklısın canım,ben ona bişey demiyorum zaten,en iyisini yapmışsın hoşumada gitti bunu yapmamakla
ama ona lafım yokta bari nazar boncuğumu geri ver banabide mavi rengimi başka bişey istemiyorum,
alttaki yazılaraysa bayıldım,herşey hoş ve güzel,ama aması o saydığım 2 şeyama yinede son karar senin..düpe düz değilde en azından renkli olsun azcık dediydim gene:119::129:
ortim tebrikler ne güzel yeilçay içebilmişsin yaa...sen cıss mı yedin yapma ortim haftaya beraber bildirim yapcaz olmaz cıss
kizlar beennn immmm
:26:
bennn seyyyy
ay dilim varmiyor söylemeye
:18:
beeeenn ciiiiissss yediimmm
:84::84:
Bilgisayar programcılıgı canım önlisans mezunuyum.
Ayy aynenMeslektaşmışız.
Bende ilerisi için iyi diyorum devlet işi.
Böyle her an zırt pırt işyerinden aranıyoruz bi iki gün işe gitmeyince surat oluyor.
Devlette çalışma saatleri de süper.
Hele ilerde evlenince en iyisi devlette calısmak diyorum.
Bu saatte mi yenir kıs cıss
Gümüşhane de okudum blackim hani size 3 saat uzaklıkta olan il
Bi sitede yazmışlardı çok gülmüştüm.
Erzurumda 3 mevsim yaşanır diye.
Sonbahar, kış, kara kış
bende kazandığım halde gitmedim...gidemedimEvet canım mankenlere ama büyük beden mankenlerinee
Evet canım ama keşke kazandığımda sağlık meslek lisesine gitseydim. Birsürü ATT hemşire aranıyo. Hayatta işsiz kalmazlar.
Sen çalışıyosun olacağı varsa olur zaten.
Herkesin anlama derecesi aynı değil canım bide orası var.
İns kazanır ve atanırsın.
inşallah canım...
bilmiyorum okadarını..
81le kapattı bu sene bizim bölüm..
tabi bizim sınav farklı ya eğitim bilimleri bitirio beniii
ingilizce öğretmenine ingilizce sormuyolar trajikomik..
ben de eşim gibi olcam sanırım tarih öğretmeni o da ama bambaşka bi iş yapıo
zayıflasam da polisliğe falan mı girsem ahahahahaah
herkesin yaptığı o zaten..
ama ortak 2 kare yedim azıcıkkkkk valla:18: gerikalan paketide ellerim titredi kaldırırken
eşim de 2 sene erzurumda çalıştı
biz nişanlıydık ozamanlarrr
erzurum hakkında söyledği şeyleri yazmaya kalksam kk kaldırmaz
banlanırırım valla
Canım ben meslek lisesi bilgisayar programlama okudum ordan geçiş yapıp pc programlamaya geçtim. Ama mesleğimi yapmadım bayan için çok çok zor canım. Şuan bir fabrikada genel müdür asistanıyım.
hayir 8 de yedim :18::18:
ortim bizde orti bildirimini naf a bildirelim...
sabah: 1 dilim k. tahılı ekmek,1 dilim peynir,domats,salatalık
öğlen : etiformun mısır patlağı varya ondan yedim,ayran
ara :2 dili o mısır patlağından
akşam : salata,kuzu pirzola 3 parça,2 kaşk bezelye ,2 kaşık kereviz.
2 bardak su
Aynen aynennnn
Sevdiceğim bugün pek bi övdü
Ayy çok güldüm
:
Aynen aynennnn
Sevdiceğim bugün pek bi övdü
Ayy çok güldüm
Benim sonumda öyle bişey herhalde.:26:
İş arıyorum bende bizim firma aslında bayaa büyük ama işçiye hakkını vermeyenlerden maalesef.
Asistanlık zor mu;?
Sıkıldım ben başvuruyorum öyle bilgisayarla olan işlere ama bişey çıkmıyo ingilizce bilmiyorum maalesef.
Ondan tüm işler askıda kalıyor.
Ihmm geç saatte yemişsin artık hafta boyunca dikkat edersin yememeye
bilmiyorum ki nasıl apacağız naf gelince soralım ona...bildirelim ortağım nasıl etcek:44:
ortim menün çok güzel lakin akşam biraz fazla menü eti öğlene çekersen daha iyi olur
akşamları daha çok sebze ağırlıklı yiyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?