Hayır canım zor değl. Benim önceki işim vodafone çağrı merkezi gece vardiyesiydi ayrıca gündüzleride vodafone müşteri temsilciliği yaptım. kısacası 2 işte çalıştım. Ama asistanlık çok keyifli bi iş. Ben çok severek yapıyorum. Sadece telefonları yönlendir imza attır gelen misafirleri karşıla sunum hazırla günlük planını yap ve bağlı olduğun kişinin yükünü hafiflet. Asgeri ücretle başlıyosun ama kadroya alınınca 2 katı maaş alıyosun canım hele büyük patronların asistanıysan 3-4 katına çıkıyo maaşın ben şuan lisede staj yaptığım yerde başladımBenimde pek yok ingilizcem çat pat ama yetiyo Başvur canım sende Staj yaptığın yerlere özellikle.
aynen o övgüyü tahmin edebiliyorum
cumaya çok var canım.. bu haftalık cıss hakkını doldurdun.. sakın yapma ortim bidaha.. sana güveniyorum. .bu hafta zafer senin..
İyi yapmışsın valla ne güzel.
Benim staj yaptıgım yerlere imkansız gibi bişey.
Bi tanesi belediyeydi bitanesi de thy :)
Bakalım kadere inanırım ben çünkü ben mezun olduktan sonra 9 ay evde bekledim hiçbi yerde iş çıkmıyodu.
Hayatımı düzene koyduktan sonra başvurmadıgım iş için beni aradılar öyle başladım. 3. yılıma girdim burda.
İşimi seviyorum da gelecek yok bide oda da tekim biraz daha sosyal aktivitesi olan bi yere gitmek istiyorum.
Bakalım kader kısmet.
En çok ramazanda heryerin tadilata girmesine bi iki yer dışında açık dükkan bulamamasını garipsemişti.
Hoş alıştı şimdi oraya da hala övgü övgü üstüne
5 ay sonra bunlarda bitecek ins.
İyi yapmışsın valla ne güzel.
Benim staj yaptıgım yerlere imkansız gibi bişey.
Bi tanesi belediyeydi bitanesi de thy :)
Bakalım kadere inanırım ben çünkü ben mezun olduktan sonra 9 ay evde bekledim hiçbi yerde iş çıkmıyodu.
Hayatımı düzene koyduktan sonra başvurmadıgım iş için beni aradılar öyle başladım. 3. yılıma girdim burda.
İşimi seviyorum da gelecek yok bide oda da tekim biraz daha sosyal aktivitesi olan bi yere gitmek istiyorum.
Bakalım kader kısmet.
En çok ramazanda heryerin tadilata girmesine bi iki yer dışında açık dükkan bulamamasını garipsemişti.
Hoş alıştı şimdi oraya da hala övgü övgü üstüne
5 ay sonra bunlarda bitecek ins.
iyi geceler canımBen yatıyorum kızlar.
İyi geceler
yapmam cıssss daha bu kadar yeterli canım
haftaya zaferler hepimizin olsun inşallahhhhhhh herkes aynı kiiloda zayıflamışşşşş ola inşallahhhhhhhhhhh
aminnnnnnnnnnnnnnnnn
Ben yatıyorum kızlar.
İyi geceler
bilmiyorum ki nasıl apacağız naf gelince soralım ona...
ben şuan kuşhan diyetini yapıyorum canım yaa,, ondada menü böyle bende istemiyorum bu eti yemek ama..
Tamam şeker sana nazar boncugunu geri vericem renginide
Anlaştık.:13::13:
Ben yatıyorum kızlar.
İyi geceler
hımmm ortak ozaman sen iyi diyorsan bilemiyorum sonuçlarını gören sensin sonuçta
bende diyet yapmıyorum
sadece sağlıkla az ve sık yemeye dikkat ediyorum
bide emziriyorumya
bazen elim ayağım titriyor
özellikle tatlıya karşı ama firenliyom işte kendimi ortişimmm:2:
aman canım dikkat et sütün falan azalmasın... pucca nın ablasıda emzriyodu sanırım onda bi meni ardı na bi bak istersen...bende benim menüden tam emin değilim ama son 4 günüm kaldı onuda bitireyim sonra bende sağlıklı az yemeğe geçeceğim..
ben de derse geçiyorummm..
sonra gelirim belki
bu gece uyku yok bana
aman canım dikkat et sütün falan azalmasın... pucca nın ablasıda emzriyodu sanırım onda bi meni ardı na bi bak istersen...bende benim menüden tam emin değilim ama son 4 günüm kaldı onuda bitireyim sonra bende sağlıklı az yemeğe geçeceğim..
şubatta evleniyorsun değilmi ortak
son kararınmı bekarlık sultanlık
gerçi nikahın yapılmıştı
geçti artıkkkkk
tesekkur ettim canim icmis kadar oldumbende öyle sabah mutlaka siyah çay içmem lazım
buyur canımmmmm afiyet şeker olmasın kalori olarak dönmesin
canim ben simdi kesin karar verdim allahin izniyle mart sonu gibi turkiyeye gelme kararim var ve ozamana kadar 55 olmak istiyorum herkesin sok gecirmesini istiyorumBen oruç tutarken genelde kilo veririm.
İftarda su içerek başla sonra çorbanı eksik etme sonrasında salatanı ye bol bol sonrasında yogurt ve 4-5 kaşık sebze yemeği 1 dilim de ekmek.
Sahurda da 1 dilim ekmek domates, peynir, salatalık, yeşillik, 1 tane haslanmış yumurta, bitki çayı bunlar seni tok tutar.
Allah kabul etsin.
Bi kenara not etmek en güzeli ya ben spor yapmıyorum hiç sen acaip heveslisin ve yapıyorsun bravo valla.
ins incelmişsindir.
Hayırrrr istemesinnn blackiiimmm
Akşam hani sebzeeee evdesin he bideSenden ürküom bişi demiyorum
Afiyet olsun
bende 6. gündeyiiiim ama ölçü almadım ya. yalnız foto çekmiştim şu göbiş toplansın bir anlarık işe yarıyormu
hoşgeldiiiin
ben içiyom şu an
:125::125::125::125: ben yiyemiyom bari smile yesin dikdötgeniii
evleniyorum canım 4 şubat düğün tarihim..28 ocak kına gecem...isteyerek verdiğim tek karar diyebilirim bu evlilik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?