70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi yapmışsın valla ne güzel.
Benim staj yaptıgım yerlere imkansız gibi bişey.
Bi tanesi belediyeydi bitanesi de thy :)
Bakalım kadere inanırım ben çünkü ben mezun olduktan sonra 9 ay evde bekledim hiçbi yerde iş çıkmıyodu.
Hayatımı düzene koyduktan sonra başvurmadıgım iş için beni aradılar öyle başladım. 3. yılıma girdim burda.
İşimi seviyorum da gelecek yok bide oda da tekim biraz daha sosyal aktivitesi olan bi yere gitmek istiyorum.
Bakalım kader kısmet.

aynen o övgüyü tahmin edebiliyorum

En çok ramazanda heryerin tadilata girmesine bi iki yer dışında açık dükkan bulamamasını garipsemişti.
Hoş alıştı şimdi oraya da hala övgü övgü üstüne
5 ay sonra bunlarda bitecek ins.

cumaya çok var canım.. bu haftalık cıss hakkını doldurdun.. sakın yapma ortim bidaha.. sana güveniyorum..bu hafta zafer senin..

yapmam cıssss daha bu kadar yeterli canım
haftaya zaferler hepimizin olsun inşallahhhhhhh herkes aynı kiiloda zayıflamışşşşş ola inşallahhhhhhhhhhh
aminnnnnnnnnnnnnnnnn

dükkan yokmuş ki doğru düzgünnn
bi de soğuğu tabii..
bana oltu taşından bi hediye getirmişti
ancak bunu bulabildim diye canım yaaa

Tam görevin ne canım bilgi teknik uzmanlığı mı ??
Bende bilgi teknik uzmanı yanında taj yaptım küçücük odada sıkışıyoduk
Çok rahat ama
Adam hep oyun oynuyodu
Bende oracle falan kuruyodum zavallı ben

bilmiyorum ki nasıl apacağız naf gelince soralım ona...

ben şuan kuşhan diyetini yapıyorum canım yaa,, ondada menü böyle bende istemiyorum bu eti yemek ama..

hımmm ortak ozaman sen iyi diyorsan bilemiyorum sonuçlarını gören sensin sonuçta
bende diyet yapmıyorum
sadece sağlıkla az ve sık yemeye dikkat ediyorum
bide emziriyorumya
bazen elim ayağım titriyor
özellikle tatlıya karşı ama firenliyom işte kendimi ortişimmm:2:

benim kendime faydam olana kadar geçmişi okumakla idare edicem,yazmaya fırsat kalmıyo affedin kızlar,,çocukları bahane etmem pek bi saçma gelebilir ama inanınki başım belada bunlarla:18:,çocuğu olanlar anlar en iyi beni,çıldırma noktasına geliyorum bazengeçicek sabır diyorum ama çok fazla üstüme geliyolar,eşiminde bugün tatili olmasına rağmen arkadaşlarıyla okey oynamaya gitti,bide ona sinir oldum,bitek gün tatili var biraz dinlenmem gereken dedim çocuklara o bakması gerek diye düşünürken arkadaşından telefon geldi,hemen gittiiioooy oooyöyle işte bu aralar tatsızım
evde bütün gün çocuklar böyle doğal olarak bendedaha nasıl anlatabilirimkii

Son düzenleme:

aman canım dikkat et sütün falan azalmasın... pucca nın ablasıda emzriyodu sanırım onda bi meni ardı na bi bak istersen...bende benim menüden tam emin değilim ama son 4 günüm kaldı onuda bitireyim sonra bende sağlıklı az yemeğe geçeceğim..

ben de derse geçiyorummm..
sonra gelirim belki
bu gece uyku yok bana

Son düzenleme:

evet pucca bahsetmişti menüyü isteyim bende puccadan bakalım

şubatta evleniyorsun değilmi ortak
son kararınmı bekarlık sultanlık
gerçi nikahın yapılmıştı
geçti artıkkkkk

bende öyle sabah mutlaka siyah çay içmem lazım
buyur canımmmmm afiyet şeker olmasın kalori olarak dönmesin
tesekkur ettim canim icmis kadar oldum
canim ben simdi kesin karar verdim allahin izniyle mart sonu gibi turkiyeye gelme kararim var ve ozamana kadar 55 olmak istiyorum herkesin sok gecirmesini istiyorum

bende bakalim ne olcak benimde yarin altinci gun cok yoruyo ama ya insaallah ise yarar bosuna bukadar yorulmayalim dimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…