benim kendime faydam olana kadar geçmişi okumakla idare edicem,yazmaya fırsat kalmıyo affedin kızlar,,çocukları bahane etmem pek bi saçma gelebilir ama inanınki başım belada bunlarla:18:,çocuğu olanlar anlar en iyi beni,çıldırma noktasına geliyorum bazen geçicek sabır diyorum ama çok fazla üstüme geliyolar,eşiminde bugün tatili olmasına rağmen arkadaşlarıyla okey oynamaya gitti,bide ona sinir oldum,bitek gün tatili var biraz dinlenmem gereken dedim çocuklara o bakması gerek diye düşünürken arkadaşından telefon geldi,hemen gittiii oooy oooy öyle işte bu aralar tatsızım
evde bütün gün çocuklar böyledoğal olarak bende daha nasıl anlatabilirimkii
kizlar beennn immmm
:26:
bennn seyyyy
ay dilim varmiyor söylemeye
:18:
beeeenn ciiiiissss yediimmm
:84::84:
Bende 1 tane var canavarrrrr
benim kendime faydam olana kadar geçmişi okumakla idare edicem,yazmaya fırsat kalmıyo affedin kızlar,,çocukları bahane etmem pek bi saçma gelebilir ama inanınki başım belada bunlarla:18:,çocuğu olanlar anlar en iyi beni,çıldırma noktasına geliyorum bazen geçicek sabır diyorum ama çok fazla üstüme geliyolar,eşiminde bugün tatili olmasına rağmen arkadaşlarıyla okey oynamaya gitti,bide ona sinir oldum,bitek gün tatili var biraz dinlenmem gereken dedim çocuklara o bakması gerek diye düşünürken arkadaşından telefon geldi,hemen gittiii oooy oooy öyle işte bu aralar tatsızım
Allah mesut etsin canim :)evleniyorum canım 4 şubat düğün tarihim..28 ocak kına gecem...isteyerek verdiğim tek karar diyebilirim bu evlilik...
dükkan yokmuş ki doğru düzgünnn
bi de soğuğu tabii..
bana oltu taşından bi hediye getirmişti
ancak bunu bulabildim diye canım yaaa
Tam görevin ne canım bilgi teknik uzmanlığı mı ??
Bende bilgi teknik uzmanı yanında taj yaptım küçücük odada sıkışıyoduk
Çok rahat ama
Adam hep oyun oynuyodu
Bende oracle falan kuruyodum zavallı ben
evet pucca bahsetmişti menüyü isteyim bende puccadan bakalım
tesekkur ettim canim icmis kadar oldum
canim ben simdi kesin karar verdim allahin izniyle mart sonu gibi turkiyeye gelme kararim var ve ozamana kadar 55 olmak istiyorum herkesin sok gecirmesini istiyorum
bende bakalim ne olcak benimde yarin altinci gun cok yoruyo ama ya insaallah ise yarar bosuna bukadar yorulmayalim dimiii
Gunaydinnnnnnn
günaydın...
bende peynir hastasiyim canim peynir zeytin yeter aslinda banaben peynir delisiyimdir de ondan sordum her türlüsünü çooook severim ama maviyi ilk kez duydum:44:
sagol dilekcim gectim yani sinaviAra da yemediğin başka bişi varmıydı kuzumŞaka bi yana güzelmiş. Sebzeee yeeeee kaç kere dicem bide.
bende cips hastasiyim ama bayadir yemiyorum :44: yagli oldugunu düsündükce herhaldearkadaşlar ben cips hastasıyım ne yapmalıyım sizce ama öyle böyle değil 10 paket bile yiyebilirim bi defada lütfen yardım edin...
hosgeldin canimslm arkadaşlar bende zyıflamak istiyorumm....
şuan 69 kiloyum ama bu topicte olmak istedim. bende 60 kilo olmak istiyorum inşallah :)
ay isallah faydasini görürsün canimTamam canim :)
Sonunda kendim gibi birini buldum galba hayirlisi
Bensuzinin topicte gordum seni ne diyosun 10ln2 yapalimmi
Ben 1 gununde karataya uygun deam etmeyi dusunuyorum
kizlar beennn immmm
:26:
bennn seyyyy
ay dilim varmiyor söylemeye
:18:
beeeenn ciiiiissss yediimmm
:84::84:
kahvaltimi yaptim cok yedim sanki
2 dilim kara ekmek 2 dilim kasar peynir zeytin domates biraz patates ama simdi sistim kaldim
migdem kücüldümü nenormalde doymam :86:
canım bakıyorum cumadan beri
iyi gidiosunn
hep böyle devam ettt
evet canim cok sagolkeyfim yerine geldi kurtulcam artik yeter dedim kendime hep birilerini bahane ediyordum yok annem yok isarkadasi onlari dinlemiycem artik
canım kendimiz için yapmalıyız bunu
benim eşim de çok destekçi değil mesela bana
ama ben görmüyorum duymuyorum kimseyi..
kendim için, kendimi iyi hisstetmek için başarmak istiyorum
böle düşün sen de ozaman daha kararlı oluyor insan..
Allah mesut etsin ortak, hayırlı mutlu mesut herşeyden önce sağlıklı sıhatli nice seneler geçirmeni dilerim eşinle birlikteevleniyorum canım 4 şubat düğün tarihim..28 ocak kına gecem...isteyerek verdiğim tek karar diyebilirim bu evlilik...
çok güzel canım sabah kahvaltısıkahvaltimi yaptim cok yedim sanki
2 dilim kara ekmek 2 dilim kasar peynir zeytin domates biraz patates ama simdi sistim kaldim
migdem kücüldümü nenormalde doymam :86:
Edit: haslanmis patetes kizartma degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?