70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kolay gelsin canim senin isin cok daha zor ikiside yasit daha fazla aziyolardir allah kolaylik versin

kizlar beennn immmm
:26:

bennn seyyyy

ay dilim varmiyor söylemeye
:18:

beeeenn ciiiiissss yediimmm

:84:

Sopa sopa!!
Orti batircan mi sen bizi kiz!!

Bende 1 tane var canavarrrrr
Anliyorum canim ben seni..
(gozum segiriyo mu ne)

evleniyorum canım 4 şubat düğün tarihim..28 ocak kına gecem...isteyerek verdiğim tek karar diyebilirim bu evlilik...
Allah mesut etsin canim :)

dükkan yokmuş ki doğru düzgünnn
bi de soğuğu tabii..
bana oltu taşından bi hediye getirmişti
ancak bunu bulabildim diye canım yaaa

Ne güzel oltu taşını bende çok seviyorum. Hoş taşları seviyorum ben.

Bilgi işlem yazılımdayım canım programda cıkan hatalara bakıyoruz bazı programların kurulumu, desteği vs ben bakıyorum.
İşimi seviyorumda şirketten memnun değilim maalesef.

Kolay gelsin canım sana 2 çocukla delirmediğin iyi.
Bizde de bi bıdık var şimdi emekliyo ama emeklerken bile tüm çekmecelerin içini çıkarıyo dağıtıyo istediği olmayınca bagırıyo
Ondan bi tane olunca olmann normal.

evet pucca bahsetmişti menüyü isteyim bende puccadan bakalım

Atarım canım.

Hedefine bişey kalmamış bu azimle verirsin sen.
2 ay sonra 55sin sana güveniyorum.

Günaydın kızlarr.

günaydınn kızlaaarrrr

Dilekk liste için ellerine sağlıkkkk seni ve diğer kilo verenleri tebrik ediyorumm :)

dün ki menümü yazayımm da kocişe kahvaltı hazırlamaya koyulayımmm :)

kahvaltı:

zeytin,peynir
domates,2 dilim salam
yumurtaa
2 dilim çavdar

ara:

1 mandalina,1 avuç fındık

öğlen:

5-6 kaşık karnıbahar yemeği
1 kase çorba
1 dilim çavdar

ara :

yokkkk

akşam:

1 tabak çorba
biraz yoğurt

gün içinde 1.5 lt su
2 bardak yeşilçay
sabah akşam sirkeli su

ben peynir delisiyimdir de ondan sordum her türlüsünü çooook severim ama maviyi ilk kez duydum:44:
bende peynir hastasiyim canim peynir zeytin yeter aslinda bana pazartesi alayim eklerim canim
Ara da yemediğin başka bişi varmıydı kuzum Şaka bi yana güzelmiş. Sebzeee yeeeee kaç kere dicem bide.
sagol dilekcim gectim yani sinavi brokkoli haslayacakdm caydim bugün yaparim sanirsam
arkadaşlar ben cips hastasıyım ne yapmalıyım sizce ama öyle böyle değil 10 paket bile yiyebilirim bi defada lütfen yardım edin...
bende cips hastasiyim ama bayadir yemiyorum :44: yagli oldugunu düsündükce herhalde
slm arkadaşlar bende zyıflamak istiyorumm....
şuan 69 kiloyum ama bu topicte olmak istedim. bende 60 kilo olmak istiyorum inşallah :)
hosgeldin canim
Tamam canim :)
Sonunda kendim gibi birini buldum galba hayirlisi

Bensuzinin topicte gordum seni ne diyosun 10ln2 yapalimmi
Ben 1 gununde karataya uygun deam etmeyi dusunuyorum
ay isallah faydasini görürsün canim
kizlar beennn immmm
:26:

bennn seyyyy

ay dilim varmiyor söylemeye
:18:

beeeenn ciiiiissss yediimmm

olsun dengelersin canim geri

aaaaa kizlaar disarida günes var sanki yaz havasi veee ben tartida 74.2 gördüm yani -1 kg cok mutluyum tutmayin beni
misafirliye gitcez bugün :18: birazdan yine görüsürük kendime geleyim :111:

kahvaltimi yaptim cok yedim sanki
2 dilim kara ekmek 2 dilim kasar peynir zeytin domates biraz patates ama simdi sistim kaldim

migdem kücüldümü ne normalde doymam :86:

Edit: haslanmis patetes kizartma degil

Son düzenleme:
amanen mart la mayisi karistirmissim 1 mayis da 69 kiloyum yaziyo yeni fark ediyom imza da mayis da oho 65 planliyom dermissim :101:
deyistireyim

2 dilim kara ekmek 2 dilim kasar peynir zeytin domates biraz patates ama simdi sistim kaldim

canım bakıyorum cumadan beri
iyi gidiosunn
hep böyle devam ettt

evet canim cok sagol keyfim yerine geldi kurtulcam artik yeter dedim kendime hep birilerini bahane ediyordum yok annem yok isarkadasi onlari dinlemiycem artik

canım kendimiz için yapmalıyız bunu
benim eşim de çok destekçi değil mesela bana
ama ben görmüyorum duymuyorum kimseyi..
kendim için, kendimi iyi hisstetmek için başarmak istiyorum
böle düşün sen de ozaman daha kararlı oluyor insan..

evet ya benimkide öyle diyor ye gitsin aman yarin tutarsin bosver diyo yani
ama olan da bana oluyor dedigin gibi

ara: 1 erik yedim simdi aksama hepsini toplar yine yaparim bildirimimi ama unutuyorum ondan yazayim

kizlar dün aksam acikdim ne yaptim bi yerde okumusdum siyah cay yaptim icine biraz süt dökdüm ictim ondan sonra canim birsey istemedi fazla bilginize

simdi müzik acacam suralari toparlayip cikacam misafirliye gidiyoruz cay dan baska birsey icmeyi düsünmüyorum belki kahve görüsürüz:80:

evleniyorum canım 4 şubat düğün tarihim..28 ocak kına gecem...isteyerek verdiğim tek karar diyebilirim bu evlilik...
Allah mesut etsin ortak, hayırlı mutlu mesut herşeyden önce sağlıklı sıhatli nice seneler geçirmeni dilerim eşinle birlikte

Edit: haslanmis patetes kizartma degil
çok güzel canım sabah kahvaltısı
vücut neye alışırsa öyle gidiyor aslında evet ufaldı biraz cozutunca sanki çok şey yemiş gibi oluyoruz
ama bu cozutmaları abartmamakta gerekiyor
inşallah hedefine ulaşır tekrardan almazsın canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…