slm kızlaaaaaar aaa kimseyok
Merhaba kızlar. Dün 80'dim ama bu sabah 79 çıktım. Sanırım bende bu kategoriye giriyorum. Aranıza katılmak istiyorum beni de alırsanız :)
Ne söylemem gerekiyor, ne yapmalıyım?
Boyum 1.75
Kilom tam 79 ( 68'dim )
Yaza kadar hedefimde 65 olmak :)
Bana destek olursanız ve yardım ederseniz çok sevinirim. Her türlü önerilerinize açığım :))
Merhaba kızlar. Dün 80'dim ama bu sabah 79 çıktım. Sanırım bende bu kategoriye giriyorum. Aranıza katılmak istiyorum beni de alırsanız :)
Boyum 1.75
Kilom tam 79 ( 68'dim )
Bana destek olursanız ve yardım ederseniz çok sevinirim. Her türlü önerilerinize açığım :))
Hoşgeldin canım
öncelikle sağlıkla zayıflamanı dilerim
kilo çizelgesi yapılıyor
canım linki vereym oku ordan gir
sonra kontrol panelinden, profil düzenle seçeneklerinde kişisel bilgiler bölümünde çizelge yazan kısma kopyala
eğer sorun olursa biz yardımcı oluruz ok
hoşgeldin tekrardan aramıza
linki unutmuşum yazmayı
http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php
Hoşbulduk canım :)) Boyum kilomu kaldırıyor ama erkek arkadaşımın gözüne batıyor :/ 79 kilo kadın mı olur dedi bana. Görecek o. Yaşım 21 daha evli değilim :)))hoşgeldin cnm.boyun ne kadar uzun..kiloyu kaldırıyodur aslında.bu arada yaşın kaçç.evlimisin??
gereken cevapları sana pucca arkadaşımız yazacaktır..
Hoşbulduk canım benim. İnşallah :)) Tamam ben verdiğin konuyu okuyor ve gerekeni yapıyorum. Yapamazsam yardımınızı isterim çok teşekkürler :))Hoşgeldin canım
öncelikle sağlıkla zayıflamanı dilerim
kilo çizelgesi yapılıyor
canım linki vereym oku ordan gir
sonra kontrol panelinden, profil düzenle seçeneklerinde kişisel bilgiler bölümünde çizelge yazan kısma kopyala
eğer sorun olursa biz yardımcı oluruz ok
hoşgeldin tekrardan aramıza
Boyum 1.75
Kilom tam 79 ( 68'dim )
Hosgeldiiiiin :)
Ben de 174 um ve 80 kgim
Boylu olmak guzel ama sanki daha bi iri oluyo insan
Insallah vericez kilolari
hemde nasıl bi azmaktır anlatamam,akşama kadar 20 defa aynı yerleri topluyorum,bütün çekmeceler kurcalanıyo,yetmiyo gibi bide oturduğumuz odaya getiriyolar çıkarttıklarını,kaç kere yapıştırdım ama nafile,iyine bantları açabiliyolar,yice akıllandılar,hiçbişey sökmüyo anlıycan,kafayı yedircekler sonunda,kolay gelsin canim senin isin cok daha zor ikiside yasit daha fazla aziyolardir allah kolaylik versin
gözünü seyirttirdim olmuşmuSopa sopa!!
Orti batircan mi sen bizi kiz!!
Bende 1 tane var canavarrrrr
Anliyorum canim ben seni..
(gozum segiriyo mu ne)
Allah mesut etsin canim :)
işte aynen öyle canım ikiside açmadık kurcalamadık çekmece dolap bırakmıyolar,işin yoksa akşama kadar tekrar topla dur,,emeklerken bukadar beter değillerdi yaa,büyüdükçe azıyolar,sizde ufaklığın bu hallerinin kıymetini bilin,ilerde bu yaşını arıycaksınız eminimKolay gelsin canım sana 2 çocukla delirmediğin iyi.
Bizde de bi bıdık var şimdi emekliyo ama emeklerken bile tüm çekmecelerin içini çıkarıyo dağıtıyo istediği olmayınca bagırıyo
Ondan bi tane oluncaolmann normal.
aaaaa kizlaar disarida günes var sanki yaz havasiveee ben tartida 74.2 gördüm yani -1 kg cok mutluyum tutmayin beni
misafirliye gitcez bugün :18: birazdan yine görüsürük kendime geleyim :111:
bence çok güzel olmuş hiçte fazla olmamış,,ama miden küçülüyo olabilir devam et çok güzel bişey buukahvaltimi yaptim cok yedim sanki
2 dilim kara ekmek 2 dilim kasar peynir zeytin domates biraz patates ama simdi sistim kaldim
migdem kücüldümü nenormalde doymam :86:
Edit: haslanmis patetes kizartma degil
hoşgeldin canım ben tuğba,23 yaşında 2 çocuk annesiyim ev kuşuyum,60 kiloyum,bak bende doğumlardan sonra 79 kiloydum,çoğu gitti azı kaldı,sende sık dişini verirsin merak etme,hem boşver adamı konuşsun,zayıflayıncada sen ona dersin ,Hoşbulduk canım :)) Boyum kilomu kaldırıyor ama erkek arkadaşımın gözüne batıyor :/ 79 kilo kadın mı olur dedi bana. Görecek o. Yaşım 21 daha evli değilim :)))
Hoşbulduk canım benim. İnşallah :)) Tamam ben verdiğin konuyu okuyor ve gerekeni yapıyorum. Yapamazsam yardımınızı isterim çok teşekkürler :))
Hem de ne biçim ya
Anaç tavuk gibi görünüyorum
Yani çok isterdim sevgilimin yanında şöyle çıtı pıtı olayım. Ama nerdeee?? Bodyguard gibi duruyorum O.O
Hem de ne biçim ya
Yani çok isterdim sevgilimin yanında şöyle çıtı pıtı olayım. Ama nerdeee?? Bodyguard gibi duruyorum O.O
Sabah pogacayla geçiştirmişsin canım.
Kabızlık vs sorunun varsa form çaylarından alabilirsin.
Veya sabah ılık suya 1 tk bal ardından ceviz yiyebilirsin.
.
canım hem ara öğünün yok hemde yemeklerin çok az
akşam 2 kaşık türlü ve 1 kaşık pilav yemişsin daha şimdiden bu kdr kıstıysan
ileride neyden kısıcaksın yanlış benceee
ara öğün yapmazsan metabolizman çalışmaz ve bünyen beklemeye geçer
yemek porsiyonlarına ve öğünleerine dikkat et
yoksa kendine hiç bir yararın olmaz birden kilo vericem derken
olduğun yerde sayarsınn :26:
hoşgeldin canım ben tuğba,23 yaşında 2 çocuk annesiyim ev kuşuyum,60 kiloyum,bak bende doğumlardan sonra 79 kiloydum,çoğu gitti azı kaldı,sende sık dişini verirsin merak etme,hem boşver adamı konuşsun,zayıflayıncada sen ona dersin ,belki sen verirken oda alır he ne dersin,benim eşimle evlenirken ikimizde 62 kiloyduk ben hadi hamilelik geçirdim kilo aldım neyse,ona noluyo şuan 78 kilo o,ben eski kilomunda altına düştüm,artık ben ona diyodum göbekli erkekmi olur zayıfla diye,1haftadır çok dikkat ediyo bakalım zayıflayabilicekmi,gerçi boyu var onun 175 kilosu abartılı değil ama,göbek maşallah önde gidiyo sadece onu eritse gider bi 5 kilo heraldee
olursun canım sabret,,takma okadar kafanı,herkez zamanında diliyodu bunları ve çoğumuz idealimize ulaştık,sende olursun devam et burda bizimle
Zayıflayınca öyle olmayacağız ama, kavak gibi görünücez o da var :)Ay al benden de o kadar yani
Hem de ne biçim ya
yapmayın kızlar okadarda değil..
bak sen öyle diyince şunu paylaşayım dedim,zayıflatan 10 yiyecek,zayıflamaya karar vermekle başlangıç yaptın,ve bunlarda yardımcı olucak bikaç yiyecekAyyy inşallah Tuğba'cım :):) Kendisine kilo aldırıyorum zaten şu an. Leziz yemeklerime karşı koyamıyor78 kilo oldu. Benden 1 kilo eksik. Ama benden 2 cm'de kısa
65 olmayı hedefliyorum, inşallah desteklerinizle olacağım :))) Eee bana önerileriniz neler? Mesela zayıflatan bir bitki, bir yiyecek, bir çay ya da bir egzersiz? Neler önerirsiniz? :)
Zayıflayınca öyle olmayacağız ama, kavak gibi görünücez o da var :)
bense yardımcı olması için yeşil çay,7 otlu çay,biberiye çayı içiyorum gün içinde,ve en önemlisi ve olmazsa olmazımızsa 2.5-3 litre suuuuuuha birde elmalı karışımım var bakalım düzenli içemedimiştim ama dünden itibaren tekrar düzenli içmeye başladım,,1 ayda 8 kilo verdirir diyo,ben 4 kiloyada razıyım,,ama iştahı çok güzel kesiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?