Ayyy inşallah Tuğba'cım :):) Kendisine kilo aldırıyorum zaten şu an. Leziz yemeklerime karşı koyamıyor78 kilo oldu. Benden 1 kilo eksik. Ama benden 2 cm'de kısa
65 olmayı hedefliyorum, inşallah desteklerinizle olacağım :))) Eee bana önerileriniz neler? Mesela zayıflatan bir bitki, bir yiyecek, bir çay ya da bir egzersiz? Neler önerirsiniz? :)
Zayıflayınca öyle olmayacağız ama, kavak gibi görünücez o da var :)[/QUOTE
sana bikaç öneride bulunabiliri cnm.
sabahları kalkar kalkmaz ılık tercihen ballı sirkeli suyun u içiyosun.ılık su bağırsakları çalıştırıyo.elma sirkesi yağları yakıyo.bal enerji veriyo.bu şekilde metabolizma çalışmaya başlıyo zaten
.yarım saat sonra saat 10:00 dan önce kahvaltı yapıyosun.iki dilim tam buğday yada çavdar ekmeği ile sınırsız yeşillik ile klasik kahvaltı yımırta.zeytin peynir v.s
ara öğün yapıyosun
öğle 13-14 arası yemeğinde çorba salata yoğurt ve bikaç kaşık et veya sebze yemeği
ara öğün yapıyosun
akşam yemeği18-19 arası:çorba salata yoğurt 4-5 kaşık sebzee yemeği yiyebilyosun
gün boyunca 2-3 litre su
2 bardak yeşil çay yağ yakıyo.
sana bol iradeler cnm.aarmıza sık sık gelmeye çalış motivasyon açısından faydasını görürsün..
bu arada öğrencimydin sen
başka sorun olursa sorabilirsin cnm..
Ayyy inşallah Tuğba'cım :):) Kendisine kilo aldırıyorum zaten şu an. Leziz yemeklerime karşı koyamıyor78 kilo oldu. Benden 1 kilo eksik. Ama benden 2 cm'de kısa
65 olmayı hedefliyorum, inşallah desteklerinizle olacağım :))) Eee bana önerileriniz neler? Mesela zayıflatan bir bitki, bir yiyecek, bir çay ya da bir egzersiz? Neler önerirsiniz? :)
Zayıflayınca öyle olmayacağız ama, kavak gibi görünücez o da var :)
gün boyunca 2-3 litre su
2 bardak yeşil çay yağ yakıyo.
sana bol iradeler cnm.aarmıza sık sık gelmeye çalış motivasyon açısından faydasını görürsün..
bu arada öğrencimydin sen
başka sorun olursa sorabilirsin cnm..
Insallah ya...
Bu kadar olur nenim esim de 6 cm kisa benden
Ben de sismanlattim 63 ten 75 e cikti
Merhaba kizlar
basim agriyor yakahvaltidada kacirdim biraz sanki orti duymasin :18:
yeni gelenler var gerci bende yeniyim hosgeldiniz diyorum sizlerede
hoşgeldiiiin çizelgen doğrumu bmı değerin çok küçük çıkmışta acaba boyunu yanlış mı girdinHoşbulduk canım :)) Boyum kilomu kaldırıyor ama erkek arkadaşımın gözüne batıyor :/ 79 kilo kadın mı olur dedi bana. Görecek o. Yaşım 21 daha evli değilim :)))
Hoşbulduk canım benim. İnşallah :)) Tamam ben verdiğin konuyu okuyor ve gerekeni yapıyorum. Yapamazsam yardımınızı isterim çok teşekkürler :))
hoşgeldiiin tskıl bize çıtır olselam kızlar sanırım bende artık bu topıge katılmalıyım. 88 den 76 ya düstüm boy 170. 7yi gördük şükür, bakalım 6yı görebilecekmiyiz. :)
tubiiiiiiiiiş görüşemedik kaç gündür nasılsın . okuyom çocuklar yoruyomuş seni valla kolay gelsin allah sabır versin canım :) paylaşım için sağooolbak sen öyle diyince şunu paylaşayım dedim,zayıflatan 10 yiyecek,zayıflamaya karar vermekle başlangıç yaptın,ve bunlarda yardımcı olucak bikaç yiyecek
Diyete başlıyorum dediniz ve vucüt tipinize uygun bir diyet listesi seçtiniz. Diyet yaparken sağlıklı kilo vermenizi sağlayacak 10 mucize yiyeceği sizler için araştırdık. Keyifle besinlerek zayıflamanın, formda kalmanın tadını çıkarın!
FINDIK
E vitamininden zengin olan fındık, antioksidan özelliği ile vücudu mikroplardan arındırıyor. Diyet sırasında kas zayıflamasını önlüyor. Sinir sistemine pozitif etkisinden dolayı, diyet yapanların günde 10 tane, koruma programlarında olanların ise haftada 3 defa 50 gr. fındık tüketmesi tavsiye ediliyor. Fındık her ne kadar yararlı bir kuruyemiş olsa da, gerektiğinden fazla tüketildiğinde kilo verimini engelleyeceği için, diyet yapanların bu sayıyı geçmemesi gerekiyor. Zaten, günde 10 fındık ile 2 avuç fındık yemenin vücuda sağlayacağı fayda aynı.
BROKOLİ
Brokoli kansere ve bağışıklık sistemi hastalıklarına karşı koruyan en önemli yiyeceklerimizdendir. Brokolinin içinde bulunan sulforofan kanserden koruyucu bir maddedir. Bu yüzden sebze seçiminde brokoli önerilir. Ancak, gaz şikâyetiniz varsa, bu sebzeyi iyi pişirin. Haşladıktan sonra birkaç parçaya bölüp, iyi çiğnedikten sonra tüketmelisiniz.
KİVİ VE GREYFURT
Ciddi bir C vitamini kaynağıdır. Bağışıklık sistemimizi güçlendirerek enfeksiyonlara karşı korur. Ayrıca, C vitamininden yüksek gıdaların tüketiminin (kivi, greyfurt gibi) meme kanseri oluşma riskini azalttığı bilinmektedir. Mutlaka günde 2 adet kivi ve 2 adet greyfurtu diyetinize eklemelisiniz.
CEVİZ
E vitamini yönünden zengin ceviz, kolesterolü düşürüyor. Diyet sırasında kilo kontrolü ve çok fazla enerji almamak için günde 5 tane ceviz yemeniz yeterli.
BALIK
İçerdiği Omega 3 ve Omega 6 sebebi ile kolesterolünüzü düşüren, lenf dolaşımını düzene sokan mucizevi yiyecek haftada en az 3 defa yenilmelidir.
SOĞAN VE SARIMSAK
Birçok insan kokusundan dolayı sarmısak ve soğanı yemek istemez. Oysa, sarmısak ve soğanın kalp krizi riskini, kireçlenmeyi ve kanser oluşma riskini azalttığını biliyor muydunuz? Sarmısak ve soğan kanser yapıcı maddeleri etkisiz hale getirerek, kötü huylu tümörün oluşumunu başlangıç safhasında engeller. .
YOĞURT
Bz (Riboflevin) vitamininden zengin olan yoğurdun cildimize, kemik ve dişlerimize yararlı olduğunu çoğumuz biliyoruz. Yoğurt aynı zamanda sinir sistemimiz için de yararlı bir besin. Günde 1 kase yoğurdu ihmal etmeyin.
KEPEKLİ EKMEK
Kepek ekmeği ise içerik olarak değerlidir ve bağırsakların da düzenli çalışmasını sağlar. Ancak aşırı kepek alımı da kalsiyum, demir gibi bazı minerallerin emilimini engelleyebilir. Bu yüzden diyetinizde, doygunluk veren bağırsak çalışmasını sağlayan, vücutta mineral emilimini engellemeyen B vitamininden zengin tam buğday ekmeği veya tahıllı ekmeği tercih edin.
Sağlıklı Günler
bense yardımcı olması için yeşil çay,7 otlu çay,biberiye çayı içiyorum gün içinde,ve en önemlisi ve olmazsa olmazımızsa 2.5-3 litre suuuuuuha birde elmalı karışımım var bakalım düzenli içemedimiştim ama dünden itibaren tekrar düzenli içmeye başladım,,1 ayda 8 kilo verdirir diyo,ben 4 kiloyada razıyım,,ama iştahı çok güzel kesiyoo
canım su içmeye hemen başla günde 2 litre zayıflamada çok yardımcı inan. ilk hafta kendini şiş gibi hissetsen de ikinci hafta vücut ihtiyacı olan suyu tamamlayıp yağ yakımına geçecekEvet tatlım ben öğrenciyim :)
Ama günde 2-3 litre suyu bırak 2-3 bardak bile bende ağırlık yapıyor. Resmen içtiğim su bende kalıyor, o yüzden kilo vermiyorum. Bende su içmiyorum
Hoşbuldukkk :)))hoşgeldiiiin çizelgen doğrumu bmı değerin çok küçük çıkmışta acaba boyunu yanlış mı girdinl
canım su içmeye hemen başla günde 2 litre zayıflamada çok yardımcı inan. ilk hafta kendini şiş gibi hissetsen de ikinci hafta vücut ihtiyacı olan suyu tamamlayıp yağ yakımına geçecek
ortim nerelerdesin....
ben menümü bildireyim..
sabah
1.5 dilim ekmek,
2 dilim salam
1 dilim peynir
2 tane siyah zeytin
öğlen (öğlen dediğime bakmayın akşam 4 gibi)
yarım dilim ekmek
1 tabak kereviz
hiç su içmedim desem yeri.. bugün başkada bişey yemem artık heralde...annem insanda ne iştah ne huzur bırakıyor...
ne oldu ne etti kız annen. Ama akşam bari çorba falan iç yav sabaha kadar miden kazınır
Bu elmalı karışımı merak ettim. Gerçekten de 1 ayda 8 kilo verdirir mi? :)))
Ayy heyecanlandım :)))
güzel canım menü. ya benimde bugün iki öğün oldi :) tabii 12 de kahvaltı yaparsan
Sabah kahvaltım ;
Sosisli 1 yumurta yağsız
1 dilim keçi peyniri
1 dilim kızarmış ekmek
1 çay bardağı çay şekersiz
Ara öğün ;
3 dilim ayva
Akşam Yemeği (Öğlen acıkmadığım için yemedim );
Ispanak çorbası
1 dilim yağsız börek
Ara öğün ;
1 portakal
neler ettiğini saysam sen hala nasıl anne diyorsun o kadına dersin..
iyiyle kötü arasında gidip geliyorum napiyim canavarlar büyüdükçe insanda bi rahat nefes bırakmıyorlar,,sabret sabret napıcam bakalım refaha çıkarım bigün,o günü iple çekiyorum iştee,,hoşgeldiiiin çizelgen doğrumu bmı değerin çok küçük çıkmışta acaba boyunu yanlış mı girdin
hoşgeldiiin tskıl bize çıtır ol
tubiiiiiiiiiş görüşemedik kaç gündür nasılsın . okuyom çocuklar yoruyomuş seni valla kolay gelsin allah sabır versin canım :) paylaşım için sağoool
canım su içmeye hemen başla günde 2 litre zayıflamada çok yardımcı inan. ilk hafta kendini şiş gibi hissetsen de ikinci hafta vücut ihtiyacı olan suyu tamamlayıp yağ yakımına geçecek
slm kızlaaar .oturdum kalorisini hesaplayarak poça yaptım bir yıldır poça yapmayan ben diet için poça yapıyom komik :))))
sabahları hazır yiyeceğime bari bunu yerim dedim :) bir tanesi 70 kalori ama küçükler ondan ya birde akşam ne yiyecem bulamadım henüz eşimde kebap söyleyelim diyoo en masum kebabı arıyoom :) ızgara falan mı yesem ki. canımda feci beyti çekiyo acep yarım yesem kaç kalori olur
ortim nerelerdesin....
ben menümü bildireyim..
sabah
1.5 dilim ekmek,
2 dilim salam
1 dilim peynir
2 tane siyah zeytin
öğlen (öğlen dediğime bakmayın akşam 4 gibi)
yarım dilim ekmek
1 tabak kereviz
hiç su içmedim desem yeri.. bugün başkada bişey yemem artık heralde...annem insanda ne iştah ne huzur bırakıyor...
akşamki yağsızda olsa sonuçta hamur işi öğlene atsaydın onu bari erken yemişsindir veya yicendir umarım afiyet olsun gerisi çok güzel
Sabah kahvaltım ;
Sosisli 1 yumurta yağsız
1 dilim keçi peyniri
1 dilim kızarmış ekmek
1 çay bardağı çay şekersiz
Ara öğün ;
3 dilim ayva
Akşam Yemeği (Öğlen acıkmadığım için yemedim );
Ispanak çorbası
1 dilim yağsız börek
Ara öğün ;
1 portakal
güzel canım menü. Ya benimde bugün iki öğün oldi :) tabii 12 de kahvaltı yaparsan
Ne oldu canım ya annen çok kızırmış anlaşılan konuyu bilmediğimden yorum yapmayacam ama üzme kendini herşey çözülür inşallah
düğüne az kaldı ya streslisin canım birazda o yüzden batıyordur her hareketisağol canımm..şuan o kadar sinirliyim yazmaya kalksam telafisi olmayan kelmeler kullanacağım..27 yılı zehir eden o insan şurda evlenmeme 1 ay bile kalmadı hala hayatı burnumdan getiriyor..
selamm kızlarrrr
menümmmm
sabah
limonlu ılık su
1 haşlanmış yumurta
2 parça beyaz peynir
3 zeytin
1 domates
2 dilim çavdar ekmeği
ara
yok
öğlen
1 tabak peynirli kepekli makarna
ara
2 kuru incir
akşam
1 tabak közlenmiş kırmızı biber salatası
yarım kase yoğurt
2 litres su(yatana kadar 3 olur)
şimdi de yeşil çay demlicem...
selam kızlar. bugün oruçluydum yemeğimi yedim menümü yazıp geçmişe dalıp geliyorum.
iftar menüm:
önce 3 bardak su
bir kase çorba
bir tabak mor lahana salatası
bir tabak yoğurtlu ıspanak
bir lokma ekmek
şimdi elma yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?