- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
selam kızlar. bugün oruçluydum yemeğimi yedim menümü yazıp geçmişe dalıp geliyorum.
iftar menüm:
önce 3 bardak su
bir kase çorba
bir tabak mor lahana salatası
bir tabak yoğurtlu ıspanak
bir lokma ekmek
şimdi elma yiyorum.
selam kızlar. bugün oruçluydum yemeğimi yedim menümü yazıp geçmişe dalıp geliyorum.
iftar menüm:
önce 3 bardak su
bir kase çorba
bir lokma ekmek
şimdi elma yiyorum.
selamm kızlarrrr
menümmmm
sabah
limonlu ılık su
1 haşlanmış yumurta
2 parça beyaz peynir
3 zeytin
1 domates
2 dilim çavdar ekmeği
ara
yok
öğlen
1 tabak peynirli kepekli makarna
ara
2 kuru incir
akşam
1 tabak közlenmiş kırmızı biber salatası
yarım kase yoğurt
2 litres su(yatana kadar 3 olur)
şimdi de yeşil çay demlicem...
iftar menüm:
önce 3 bardak su
bir kase çorba
bir lokma ekmek
şimdi elma yiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...86-karisimla-ayda-8-kilo-vermeniz-mumkun.html
bide sen dene bakalım canım faydası olursa ne mutluuu
hoşgeldin canım.Merhaba kızlar. Dün 80'dim ama bu sabah 79 çıktım. Sanırım bende bu kategoriye giriyorum. Aranıza katılmak istiyorum beni de alırsanız :)
Ne söylemem gerekiyor, ne yapmalıyım?
Boyum 1.75
Kilom tam 79 ( 68'dim )
Yaza kadar hedefimde 65 olmak :)
Bana destek olursanız ve yardım ederseniz çok sevinirim. Her türlü önerilerinize açığım :))
canım her ne probleminiz varsa sakin olmaya çalış.ortim nerelerdesin....
ben menümü bildireyim..
sabah
1.5 dilim ekmek,
2 dilim salam
1 dilim peynir
2 tane siyah zeytin
öğlen (öğlen dediğime bakmayın akşam 4 gibi)
yarım dilim ekmek
1 tabak kereviz
hiç su içmedim desem yeri.. bugün başkada bişey yemem artık heralde...annem insanda ne iştah ne huzur bırakıyor...
Allah kabul etsin canım..
güzel olmuş iftar menün...
Canım bu top karabiber dediği normal karabiber değil mi?
Sabah:
Saat 12:30
sirkeli ve ballı su
iki dilim ekmek 1 zeytin ,çok az peynir, domates
3 ince dilim hellim peyniri, 1 yumurta
Çay (şekersiz)
Ara: 15:00
2 ince dilim hellim(kızarmış)
Öğle: yoooooook
17:00
Ara:soda
Akşam 19:00
3 parça ızgara et(toplam 150 gr kadar) salata ayran
2 litreden fazla su, 1 bardak kayısılı form çayı, 5-6 bardak şekersiz açık çay
Spor: hergün jullianla 20 dk spor (henüz yapmadım ama yatmadan mutlaka yapacam)
Sabah:
sirkeli ve ballı su
Çay (şekersiz)
akşam yemeğime başlamadan önce şöyle bişeydaha paylaşmak istedim,hoşuma gitti budaa
Kadınların vücut ölçüleri çok iyi olsa da yüzde 76'sı sürekli diyet yapma fikriyle yaşıyorlar, vücudundan memnun olan kadın sayısı çok az. Aslında mutlu oldukları gerçek kiloya ulaştıktan sonra bu düşünce ile yaşanmaması gerekiyor.
Tüm sorunlarınızı kilo verince düzelecekmiş gibi odaklamayın. Diyette yaptığınız hatalarınızın sebeberini bulmaya gayret edip tekrarlamamaya çalışın, daha sonra kalıcı beslenme alışkanlıklarını kendinize hedef olarak alın.
Diyette konulan yasak, programın başarısız olmasına neden olur. Bu sebeble ölçülü miktarda her türlü yiyecek bulunan programlara güvenin.
Diyet uygularken...
# Domates, salatalık, marul, kıvırcık, roka, yeşil soğan, maydanoz gibi salata türü yiyecekler istenildiği kadar yenebilir.
# Sebzeler pişirilirken 1 kilo sebzeye 2 yemek kaşığı yağ konmalıdır.
# Şekersiz olarak açık çay, meyve çayları, ıhlamur serbesttir.
# Öğle ve akşam öğünleri yer değiştirebilir. Ara öğünler atlanılmamalı.
# Salatalara 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ya da 5 zeytin ilave edilebilir
Diyet yaparken olmazsa olmazlar
# Besin seçiminde denge oluşturun. Çok yağlı yemek yediğiniz öğünden sonra aynı gün tekrar yağ tüketmemeye çalışın.
# Eğer bir tane çikolata ile yetinemiyorsanız ardından ekşi bir şey yiyerek çikolata tadını giderin.
# Gerçekçi olun, tatilde kilo vermek yerine aynı kiloda kalmayı hedefleyin.
# Hafif bir başlangıç ardından pizza ya da büyük bir ana yemeği iki kişi paylaşmayı deneyin.
# Kilolarınıza dikkat ettiğinizi arkadaşlarınıza söylemeyin. Böylece odak noktası olmayıp rahat davranabilirsiniz.
# Su içmek için kesinlikle susamayı beklemeyin. İdrar renginiz koyu sarı ise yetersiz su tüketiyorsunuz demektir.
# Alkol tüketimini mümkün olduğunca azaltın, alkolün 1 gramında 7 kalori enerji vardır. Alkol ile beraber fazla kuruyemiş tüketmeyin.
# Dengeli beslenmeyi unutmayın ve akşam yemeğinde gün boyu tükettiğiniz besinleri düşünerek seçim yapın.
# Salatanıza sos olarak zeytinyağı ve limon tercih edin. Ancak kendiniz
# 1 tatlı kaşığı isteyerek önce ölçüp daha sonra ilave edin. Garsona emanet etmeyin.
# Tatlıya geçmeden önce 20 dakika bekleyin. Bu sürede beyin doyduğunuzun sinyalini alacaktır. Böylece gereksiz şeker ve yağ almamış olursunuz.
akşam yemeğime başlamadan önce şöyle bişeydaha paylaşmak istedim,hoşuma gitti budaa
Kadınların vücut ölçüleri çok iyi olsa da yüzde 76'sı sürekli diyet yapma fikriyle yaşıyorlar, vücudundan memnun olan kadın sayısı çok az. Aslında mutlu oldukları gerçek kiloya ulaştıktan sonra bu düşünce ile yaşanmaması gerekiyor.
Tüm sorunlarınızı kilo verince düzelecekmiş gibi odaklamayın. Diyette yaptığınız hatalarınızın sebeberini bulmaya gayret edip tekrarlamamaya çalışın, daha sonra kalıcı beslenme alışkanlıklarını kendinize hedef olarak alın.
Diyette konulan yasak, programın başarısız olmasına neden olur. Bu sebeble ölçülü miktarda her türlü yiyecek bulunan programlara güvenin.
Diyet uygularken...
# Domates, salatalık, marul, kıvırcık, roka, yeşil soğan, maydanoz gibi salata türü yiyecekler istenildiği kadar yenebilir.
# Besin seçiminde denge oluşturun. Çok yağlı yemek yediğiniz öğünden sonra aynı gün tekrar yağ tüketmemeye çalışın.
# Eğer bir tane çikolata ile yetinemiyorsanız ardından ekşi bir şey yiyerek çikolata tadını giderin.
# Hafif bir başlangıç ardından pizza ya da büyük bir ana yemeği iki kişi paylaşmayı deneyin.
# Kilolarınıza dikkat ettiğinizi arkadaşlarınıza söylemeyin. Böylece odak noktası olmayıp rahat davranabilirsiniz.
# Su içmek için kesinlikle susamayı beklemeyin. İdrar renginiz koyu sarı ise yetersiz su tüketiyorsunuz demektir.
# Alkol tüketimini mümkün olduğunca azaltın, alkolün 1 gramında 7 kalori enerji vardır. Alkol ile beraber fazla kuruyemiş tüketmeyin.
# Dengeli beslenmeyi unutmayın ve akşam yemeğinde gün boyu tükettiğiniz besinleri düşünerek seçim yapın.
# 1 tatlı kaşığı isteyerek önce ölçüp daha sonra ilave edin. Garsona emanet etmeyin.
# Tatlıya geçmeden önce 20 dakika bekleyin. Bu sürede beyin doyduğunuzun sinyalini alacaktır. Böylece gereksiz şeker ve yağ almamış olursunuz.
bende yapamazdım ama zorlayınca oluyoo. dün canım hiç istemiyordu yine de yaptım. bugün de kesinlikle yapacam. 3-5 gün kendini zorla sonra zaten yapıyorsun :)canim ne güzel spor yapiyorsun ya ben yapamiyorum birtürlü öyle bir zor geliyo ki
menülerini düzelttin sen de farkındayımmm
ama hafta sonu olunca geç kalkıldığı için karışıyor haliyle..
peyniri çok kaçırmışsın bi de masum gibi gelio ama çok kalorili ...
hatanı sen de biliosun zaten bitter çikolata olmamışslm arkadaşlar bende bugünkü menümü yazayım.
sabah: 1 yeşilçay
2 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
5 tane zeytin
3 dilim kaşar
1 bardak şekersiz çay.
ara: malesef kocamın gazabına ugradım ve 3 dikdörtgen bitter yedim
1 yeşilçay
öğle: 5 kaşık nohut yemeği , 4 kaşık pirinç pilavı
küçük bir kase yoğurt
2 dilim denge ekmeği :)
ara: 2 minik mandalina ve 1 armut
akşam:öğleyi dışarda olduğum için geç yedim oyüzden akşam bişey yemedim.
son olarak form çayımı içerim.
tabi ki 2,5 litrede su içtim.
hatanı sen de biliosun zaten bitter çikolata olmamış
nacizane önerilerim olcak
kaşar peynir yerine beyaz peynir tercih edebilirsin daha az kalorili
ekmeği sadece kahvaltıda 2 dilim şeklinde tüketsen
çok daha iyi olur.ya da ille de öğlen de yicem diyorsan akşamları
kesinlikle tüketme..
aramıza yeni katıldın sanırım.. hoşgeldin
canim ne güzel spor yapiyorsun ya ben yapamiyorum birtürlü öyle bir zor geliyo ki
Allah kabul etsin canım..bende başlasaydım borçlarımı ödemeye...
Çok ciddiyim bak
Yani 1.75 boyum var aslında 1.76 ama yuvarlak 1.75 diyorum ben, bir de geniş bir göğüs kafesim var. Aslında göğüslerim büyük değil, hatta göğsümün küçük olduğundan şikayetçiyim bir avuç falan. Ama göğüs kafesim o kadar iri ki 90lık gibi görünüyor göğüslerim. Bir iki kemikte görünüyor göğüs kafesinden. Hem de bu kilom ile. Zayıflasam göğüs kemiklerim sayılacak 1,2,3,4 şeklinde. Hem iri görünüyor hemde kibar görünüyorsun diyorlar. Nasıl birşey anlamadım ben. O göğüs beni anaç tavuk gibi gösteriyor zaten. Babam dedi ki göğüslerim küçük deyip duruyorsun ama iyi ki küçük yoksa kamyon tekeri gibi görünürdün. Gülsem mi ağlasam mı?
Evet tatlım ben öğrenciyim :)
Ama günde 2-3 litre suyu bırak 2-3 bardak bile bende ağırlık yapıyor. Resmen içtiğim su bende kalıyor, o yüzden kilo vermiyorum. Bende su içmiyorum
hoşgeldiiiin çizelgen doğrumu bmı değerin çok küçük çıkmışta acaba boyunu yanlış mı girdin
hoşgeldiiin tskıl bize çıtır ol
tubiiiiiiiiiş görüşemedik kaç gündür nasılsın . okuyom çocuklar yoruyomuş seni valla kolay gelsin allah sabır versin canım :) paylaşım için sağoool
canım su içmeye hemen başla günde 2 litre zayıflamada çok yardımcı inan. ilk hafta kendini şiş gibi hissetsen de ikinci hafta vücut ihtiyacı olan suyu tamamlayıp yağ yakımına geçecek
slm kızlaaar .oturdum kalorisini hesaplayarak poça yaptım bir yıldır poça yapmayan ben diet için poça yapıyom komik :))))
sabahları hazır yiyeceğime bari bunu yerim dedim :) bir tanesi 70 kalori ama küçükler ondan ya birde akşam ne yiyecem bulamadım henüz eşimde kebap söyleyelim diyoo en masum kebabı arıyoom :) ızgara falan mı yesem ki. canımda feci beyti çekiyo acep yarım yesem kaç kalori olur
sağol canımm..şuan o kadar sinirliyim yazmaya kalksam telafisi olmayan kelmeler kullanacağım..27 yılı zehir eden o insan şurda evlenmeme 1 ay bile kalmadı hala hayatı burnumdan getiriyor..
selamm kızlarrrr
menümmmm
sabah
limonlu ılık su
1 haşlanmış yumurta
2 parça beyaz peynir
3 zeytin
1 domates
2 dilim çavdar ekmeği
ara
yok
öğlen
1 tabak peynirli kepekli makarna
ara
2 kuru incir
akşam
1 tabak közlenmiş kırmızı biber salatası
yarım kase yoğurt
2 litres su(yatana kadar 3 olur)
şimdi de yeşil çay demlicem...
iftar menüm:
önce 3 bardak su
bir kase çorba
bir lokma ekmek
şimdi elma yiyorum.
Sabah:
sirkeli ve ballı su
Çay (şekersiz)
Diyet uygularken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?