70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok güzel bilgiler canım tşkler
elmalı karışım benimde hoşuma gidiyor en azından sirkeli sudan bin kat iyi
ben bir hafta içtim bu hafta yeşil çay ve sirkeli suya başladım
iiiiiğğğkkk sabah sabah aç karnına içerken sirkeliyi nerdeyse böööğğk olcaktım

monicim ne güzel sen ve dilek azminize hayranım.istikrarlı bi şekilde gidiyosunuz..
yarın bende menümü paylaşmak istiyorum inş.

saol canım.. inan zor değill..
ben de dün kahvaltıda batırdım ama sonradan toparladım
tabiki her zaman diyet olmuyor arada kaçıyor ama dengeyi bulmak lazım..
yarın senden bomba menü bekliyorum ona göre

Faydasini gordun mu canim:26:

bende bugün çok yoruldum ortim 4 gibi girdim ama seni göremedim yeni gelen arkadaş vardı birtek kızcaz kimseyi bulamadı bitek ben vardım topicikte yararlı olduysam ne mutlu onun için, neysemmm menün çok az neden hiç bişey yemedin canın mı sıkkın orticim
seni biraz güldüreyim
:122::122::122::118:

çok güzel bilgilerr
saol canım
evet kızlar diyette olduğunuzu arkadaşlarınıza söylemeyin
engel olmak için herşeyi yaparlarr tecrübeyle sabittir

çok haklısın katılıyorum sana
bir arkadaşım var daha doğrusu pek ark sayılmayız
çok kilolu bir bayan 85-90 arası
geçenlerde facede yazışıyoduk
bana gelsene felan dedi
börek çörek pasta felan gibi bende dieet olduğumu söyledim
neyse sonra bana dediki bende 5 kilo verdim bu ara görüşmeyeli dedim
bende dedim resimlerin hiç öyle göstermiyor
ya diyo 75 olsam iyi
dedim boyun kaç 1.68miş boyu 75 ideal kilosuymuş kızcazın töbe töbe şaşırdım
ozaman ben diyet miyet yapmayım dedim sen buna iyi diyosan
senden uzunum ayrıca okilonunda altındayım benim ideal kilom 60 iken sen nasıl 75 oluyosun dedim
ne dedi biliyormusunuz
aaaa olurmu ben 75 düşünce çok zayıf çıtır kız oluyorum belimi ellerimle kavrıyom
kala kaldım bişey diyemedim:26:

Faydasini gordun mu canim:26:

gördüm canım tabi sadece bitkisel çaylarla olmuyo
günde 3 kez spor yapıyorum
mekik çekiyorum
vede yediklerime dikkat ediyorum
ben birde emzirdiğim için
sizler kadar çok az yiyeiyorum daha dikkatli olmam lazım
dün gece mesela kan şekerim üştü fenalık geçirdim
hemen ağzıma şekerli bişey aldım kendime geldim
emziren anneler daha dikkatli olması lazım

olayı sen iyisin diyet yapmana gerek yoka getiriyor anlaşılan
bu da ayrı sinir olduğum bi konu..
diyette değilken habire laf sokarlar
bi diyet yapmaya başlasan 100 kilo da olsan iyisin hoşsun gerek yoka getiririler..
işte bunun altında art niyet ararım ben..

birde şu var ben üniversitedeyken
ne zaman diyette olduğum söylesem normalde ayy yok o saatte
yemek mi yenir ayy bu çok yağlı diyenler gecenin bir körü pizza, dürüm vs.
sipariş ederlerdi

ya evet ben,m bugün 7 günüm olacak ve kaslarımın sertleştiğini hissediyorum kilo verdirmi bilmem ama sıkılaştıracağı kesin ve 20 dk ama mahvediyor insanı kardiolarda nefen nefese kalıyorum halaa..

canım sabahları kahvaltı yapamıyorum midem almıyor işyeine gittikten yarım saat sonra falan zorla yiyorum . poça diet değil yanlış anlaşılmasın. ama içine koyduğum herşeyi ölçtüm ve toplam kaloriyi hesaplayıp poça sayısına böldüm. tanesi 70 kalori oldu. her sabah 2 tane için ideal. poçalar küçük bu arada birde yağ olarak becelin formum diye bir yağı var kalori oranı normal yağın %40 ı onu koydum. haftaya yulaf kepeği alacam yarıya onunla yapacam poçayı dukan diyetinde kullanılan kepek. ne yapayım kendimce çözümler buluyorum diete:) bir de burada tam buğday ekmeğide pek bulunmuyor genelde beyaz ekmeğe kalıyorum o sebeple en azından ev yapımı içinde ne olduğunu bildiğim birşey yiyeyim dedim...

misafirlikden geldim birazdan cocugu yikiyacam girmeden yapamadim hem menü paylasayim

tesekkür ederim canim insallah verecez fazlaliklarimizi
hosgeldin canim aramiza
tesekkür ederim tugbacim güzel yorumlarin icin hic denk gelmiyoruz artik özletiyorsun kendini
selam kızlar sanırım bende artık bu topıge katılmalıyım. 88 den 76 ya düstüm boy 170. 7yi gördük şükür, bakalım 6yı görebilecekmiyiz. :)
hosgeldin canim
Merhaba kizlar

basim agriyor ya kahvaltidada kacirdim biraz sanki orti duymasin :18:

yeni gelenler var gerci bende yeniyim hosgeldiniz diyorum sizlerede
gecmis olsun canim
sağol canımm..şuan o kadar sinirliyim yazmaya kalksam telafisi olmayan kelmeler kullanacağım..27 yılı zehir eden o insan şurda evlenmeme 1 ay bile kalmadı hala hayatı burnumdan getiriyor..
canim öyle oluyor bazen tatsizliklar oo sen bilsen biz annemlen neler yasadik simdi yine ara ara fikir anlasmazligi oluyor ama geri düzeliyor sIkma canini oda bunaliyordur bazen herseyden biz gibi
allah kabul etsin canim

cok güzel bilgiler canim

Tarifini aldm canim malzemeleri alinca baslicm
Her gun 3 lt iccz mi

kadınım 3lt değil,3 lt kaynatıp karışım bitinceye kadar ki benimki 2 gün gibi yetiyo yani 2.günün akşam bitmiş oluyo akşamki 2 bardağı içmek içinde hemen tekrar kaynatıyorum 3lt daha,,2 2 2 toplam 6 bardak içicez günde bu demek oluyoki 3 lt 2 gün gibi yetmesi lazım,bardağı fazla büyük tutma,çabuk bitiyo ozaman

bugünkü menüm

gec kalktim 12 gibi

2 dilim kara ekmek 2 dilim kasar peynir zeytin domates biraz haslanmis patates

ara: 1 erik

misafirlikde: 1 tas corba, salata , 3 kücük put tavuk (kurufasulye pilav vardin almadim)

sonra hercesit kurabiye tatlilari getirdiler tadina bile bakmadim 2 bardak cay ictim

ara: 2 dilim pastirma yedim (kayseriden getirmisler tadina bakmadan olmaz )

kızlar çayımı aldım geldim bakın sohbete hadi acık laflayak yaaaa
bu arada giderek kalabalıklaşıyoz maaşallah diyet gruplarının en favorisi olduk be

anladım benim bi derdim yokişte mutluluk bi insan daha ne isterki,eşim ve çocuklarımla beraberim

bazen diyorum ya hayattan bezdim artık diye,şu açıdan düşündüğüm zamanlarda oluyo,en çok haberlerde yürüyemeyen anneleri görünce çocuklarının hiç ihtiyacını göremiyolar,kucağına bile alamayan anneler var veya çocuğu özürlü olan anneleri görünce şükret tuğba,sende sağlıklısın,çocuklarında sağlıklı daha ne istiyorsun,abartma herşeyi diyorum,ama sizde biliyosunuzdur bi an oluyoki hiçbişeyi gözümüz görmüyo,ama inanırmısınız hergece kafamı yastığa koyunca gün içinde yaptıklarım gözümün önüne geliyo,değmezdi tuğba,(çocuğa kızıpta bağırınca veya vs.gibi başka bi olaya kızıp eşime bağırmam falan)değmezdi diyorum noldu pişman olan yine sen oldun,noldu yinede barıştınız keşke adama bağırmasaydın büyütmeseydin okadar diyorum,yarın yeni bigün olucak ve hiç hata yapmıycaksın diyorum ama gün içinde öyle yoruluyorumki ister istemez patlıyorum gene,,neyse eşim sağolsun kötü biri değil,yapar herşeyi,ev işlerine yardım eder hep,, bulaşık hariçütüsünü çoğu kez kendi yapar,ben bundukça bunuyorum hemi
şu günlerde yorgunluğumun olmadığı ve kendimi çok rahat mutlu hissettiğim iki an var,
biri,,, sabah kalkıp çocukları kaldırıp eşimi uyandırıp kahvaltıya oturduğumuz o muhteşem an,
biride,,, gece eşimin koynuna kafamı yaslayıp uykuya daldığım o sıcacık an
hiç bişeye değişmem yaaa.allahım dertsiz tasasız uykuya dalmayı hep daim etsin herkezee
çocuklarımızın ailemizin acısını göstermesin inşallah

Son düzenleme:
haklisin aslinda ortim basladim bir ara ama biraktim yine
bende ebru sallinin cd sini aldim 1 saat sürüyo ay gina geldi anlatimini begenmedim hic

sagol canim

aferin benim önüme koysalardı o kurabiyeleri acık şundan acık bundan derkene hoooop hepiciğinden yerdim..
yeni sloganını çok tuttum... ben de o zaman 1 marta 67 diyom hadi yarışak tamam mı kazanan 1 nisana 60 olsun :122::122::122:

inşallah canımmmmm

güzeeeell,efferim kadınım başarmışsın iradene hakim olmayı,,bütün hafta azimle yoluna devaaaamm

bu arada giderek kalabalıklaşıyoz maaşallah diyet gruplarının en favorisi olduk be

ben laflayamammm,,çok işim vardı ama buraya bi oturdummu çenem düşüyoo3 makina çamaşır yıkandı 1ini astım ötekiler duruyo yerde yok napcam bilmem,neyse evin orta yerine ipmi assam eski usule bide 3gün önce kuruyan çamaşırlarım var katlancak bekliyoo,e artık hepsini şimdi yapıcam istekliyim heeeeçünkü arka sıradakilerim başladı yeni sezonla ilk bölümünü verdiler şimdi,ona bakıyorum bi taraftan çene çalıyorum burda,,neyse işlerimi halledeyim arada girer bakarım kara kedim benim

heee dogru diyon lafyak ya

haklisin canim vallahi sicacik evinde karnin tok evladin esin yaninda gecirdigin hergünün kiymetini bilmeli insan

bana bak kiz cok yorma adami dir dir etme aaaaa kacicak adam ayol

benim çamaşır olayına son çarem.. evdeki tüm kapıların üstünde bir çarşaf var ne edim yer yok hem eyi oluyo tüm ev mis gibi kokuyooo. ama misafir gelse ne pasaklı karı der yaaa
:119::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…