70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

allah mutlulugunuzu daim etsin canim benim isallah allahim dert verip derman aratirmasin
ay hic sorma babam takirdadi simdi 5-6 dilim kek getirmis biz yedik sizde yiyin diye :18: suan oglisin önüne koydum sevdi isallah hepsini bitirir :101:
tamam hadi bakalim dur bi cizelgene bakayim

bende acik birakacam ara ara gelirim cocugu yikayim buraya oturdummu benimde kalkasim gelmiyo sagol canim evet bozmaya da niyetim yok simdilik

heee dogru diyon lafyak ya

haklisin canim vallahi sicacik evinde karnin tok evladin esin yaninda gecirdigin hergünün kiymetini bilmeli insan

bana bak kiz cok yorma adami dir dir etme aaaaa kacicak adam ayol
o beni bırakıp gidemez gitsede dönüp dolaıp dönüceği yer yine benim yanım
ama haklısın çok dır dırcıyım sanırsam dilin kemiği yok ne edem,susturamıyorum

benim çamaşır olayına son çarem.. evdeki tüm kapıların üstünde bir çarşaf var ne edim yer yok hem eyi oluyo tüm ev mis gibi kokuyooo. ama misafir gelse ne pasaklı karı der yaaa
:119::119::119:

valla bende çarşafları kapılara asarım genelde,napalım canım bu soğukta balkona ascak halim yok heraldeemisafir gelceği zaman elimiz ayağımıza dolanıyo eşimle hapur hupur çarşaf topluyoz her odanın kapısından

kızlar çayımı aldım geldim bakın sohbete hadi acık laflayak yaaaa
bu arada giderek kalabalıklaşıyoz maaşallah diyet gruplarının en favorisi olduk be

ben yeni koydum çay demlenmesini bekliyrumm
eşimi bekliyorum bi yandan da yoldaymış.
evet çoookkk populerizzzz

bitirmesse yandın deseneee,ben hiç dayanamam kekeeeeeee hoop mideye gider saat kaç olursa olsuuun
ay bide su cizelgemi bir düzelte bilseydim eyiydi

nasıl düzeltcen kilo verdinde onumu şeyetcen yansıtcan oraya yani,aynı bunu nerden nasıl yaptıysan oşekilde yenilicen

Son düzenleme:
sabrliyim de canim kendine hep bunu söyle beynini inandir buna
sabirliyim
kendimi konturol ediyorum
de tekrarla bunu her gün kendi kendine sesli aklina geldikcede icinden
yardım edem canım sorun neydi boy mu?

ay kilo verdimde söylemesi ayip
ama boyum uzamadi

kiloyu degistiricem canim

yok yemiycem simdiye kadar yedim de noldu 5 dakikalik zevk icin fiziyimmi bozamam

canım çizelgeyi baştan yapacan o zaman google amca çeviri yapıyo tcker sitesine gir dur ben girem sana yazam ama hangi noktada tıkandın tam anlamadım

Selam çıtır olma yolunda ilerleyen fıstıklar

yok yemiycem simdiye kadar yedim de noldu 5 dakikalik zevk icin fiziyimmi bozamam

yeme kııııız verelim gel biz beraber bak fırında kocaman kek var eşime yaptım ve en sevdiğim şeydir ama tadına bilem bakmadım bakmayacam da. bir 38 beden olam tüm kekler benim...
TÜM KEKLEEEEEER BİZİM...
OH OH BİR ZAYIFLAYAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…