yada 15 dk kalıkyok yemiycem simdiye kadar yedim de noldu 5 dakikalik zevk icin fiziyimmi bozamam
ay durr geldiiim:118:
lülülülllllllüüüüüüüüüüüü
hmmmm kolay gelsin canim
ilahi suzi 5 dakkalık zevk derken???
Selam çıtır olma yolunda ilerleyen fıstıklar
amanneennnn karakedi costu
canim benimarada ayrilik iyidir daha cok özlersiniz birbirinisi
yeme kııııız verelim gel biz beraber bak fırında kocaman kek var eşime yaptım ve en sevdiğim şeydir ama tadına bilem bakmadım bakmayacam da. bir 38 beden olam tüm kekler benim...
TÜM KEKLEEEEEER BİZİM...
OH OH BİR ZAYIFLAYAK
eyvallahhhhhmmmm kolay gelsin canim
:
İçin fesat şekerim
yada 15 dk kalık
kıvır kıvır yandan yandan...
eyvallahhhh
valla kizlar mutfakta bir baklava vaarr
sadece sabah yarim attim agzima :26: okadar aksam yine canim istedi amaa cissss dedim
olayı sen iyisin diyet yapmana gerek yoka getiriyor anlaşılan
bu da ayrı sinir olduğum bi konu..
diyette değilken habire laf sokarlar
bi diyet yapmaya başlasan 100 kilo da olsan iyisin hoşsun gerek yoka getiririler..
işte bunun altında art niyet ararım ben..
birde şu var ben üniversitedeyken
ne zaman diyette olduğum söylesem normalde ayy yok o saatte
yemek mi yenir ayy bu çok yağlı diyenler gecenin bir körü pizza, dürüm vs.
sipariş ederlerdi
yada 15 dk kalık
kocisin geliyor aklin nerelerde seni gidi seni simdi gittim ama
Hareket yapmayın arkadaşım
Oynayamam ben
Beyim kızar
ayol bu haftanin birincisi simdiden belli cok kalari yakican monarosaeyvallahhhh
baklava mıııı
iki dilim baklava yicene git 1 ekmek ye daha iyiii
caydırıcı oldu mu???
anladım benim bi derdim yok işte mutluluk bi insan daha ne isterki,eşim ve çocuklarımla beraberim
bazen diyorum ya hayattan bezdim artık diye,şu açıdan düşündüğüm zamanlarda oluyo,en çok haberlerde yürüyemeyen anneleri görünce çocuklarının hiç ihtiyacını göremiyolar,kucağına bile alamayan anneler var veya çocuğu özürlü olan anneleri görünce şükret tuğba,sende sağlıklısın,çocuklarında sağlıklı daha ne istiyorsun,abartma herşeyi diyorum,ama sizde biliyosunuzdur bi an oluyoki hiçbişeyi gözümüz görmüyo,ama inanırmısınız hergece kafamı yastığa koyunca gün içinde yaptıklarım gözümün önüne geliyo,değmezdi tuğba,(çocuğa kızıpta bağırınca veya vs.gibi başka bi olaya kızıp eşime bağırmam falan)değmezdi diyorum noldu pişman olan yine sen oldun,noldu yinede barıştınız keşke adama bağırmasaydın büyütmeseydin okadar diyorum,yarın yeni bigün olucak ve hiç hata yapmıycaksın diyorum ama gün içinde öyle yoruluyorumki ister istemez patlıyorum gene,,neyse eşim sağolsun kötü biri değil,yapar herşeyi,ev işlerine yardım eder hep,, bulaşık hariçütüsünü çoğu kez kendi yapar,ben bundukça bunuyorum hemi
şu günlerde yorgunluğumun olmadığı ve kendimi çok rahat mutlu hissettiğim iki an var,
biri,,, sabah kalkıp çocukları kaldırıp eşimi uyandırıp kahvaltıya oturduğumuz o muhteşem an,
biride,,, gece eşimin koynuna kafamı yaslayıp uykuya daldığım o sıcacık an
hiç bişeye değişmem yaaa.allahım dertsiz tasasız uykuya dalmayı hep daim etsin herkezee
çocuklarımızın ailemizin acısını göstermesin inşallah
aynen öyle
dostun olan çok yakının olan zaten seni korur bilir arkandadır
ama normal vasat arkadaşlarında etrafındaki kişilerde hep bir kıskançlık çekememezlik alıp götürür
bakışlarından bile anlarsın değil ki söylesin
ay kız ne güzel didin ama ben hayatımda hiç 36 beden olmadıııımivett yemiyek
pastaneye gidecemmm en güzel kekleri yiyecem 36 bedene düseyimde
kız fırında kek tezgahta poçalar var bak ben onların yanında oturdum size laf yetiştirem yemeyecem YEMEYECEZ İNCELECEZ KIZZLAAAR.valla kizlar mutfakta bir baklava vaarr
sadece sabah yarim attim agzima :26: okadar aksam yine canim istedi amaa cissss dedim
koş yıka çocuğu hadi çabuuukamanennn sanki sandalyeyeee yapisdimmm :111::111: cocugu yikacam yatircam bidakkaacik birakiyom ona göre
Hareket yapmayın arkadaşım
Oynayamam ben
Beyim kızar
canım tşk ederim......bende bugün çok yoruldum ortim 4 gibi girdim ama seni göremedim yeni gelen arkadaş vardı birtek kızcaz kimseyi bulamadı bitek ben vardım topicikte yararlı olduysam ne mutlu onun için, neysemmm menün çok az neden hiç bişey yemedin canın mı sıkkın orticim
seni biraz güldüreyim
:122::122::122::118:
umarım unutulur bu yaşanılanlar... oksa annemden iyice soğuyacağım...canim öyle oluyor bazen tatsizliklar oo sen bilsen biz annemlen neler yasadik simdi yine ara ara fikir anlasmazligi oluyor ama geri düzeliyor sIkma canini oda bunaliyordur bazen herseyden biz gibi
ayol bu haftanin birincisi simdiden belli cok kalari yakican monarosa
slm kızlar menümü yazayım sonra sayfaları okuyum
sabah 8.30 spor
1 bardak sirkeli ballı su ,
kahvaltı 9.30
2 çt peynir
4 çt k.peyniri
2 dilim t.b.ekmeği
1 haşlama yumrt
1 tatlı kaşığı bal
ara yok saat 13'de 2 kuru incir
saat 14'de 2 kaşık yoğurt (övlen yemek istemed, canım karnım toktu)
ara : saat 16: 1 bardak süt 6 adet badem, 2 etiform
akşam yemeği
saat 19:
3 kaşık ıspanak
2 kaşık b.pilavı
çorba çok az
ekmek yok
6 adet kuru siyah üzüm(kan şekerim düşük)
2 litreye yakın su, 2 kupa yeşil çay
yok yemiycem simdiye kadar yedim de noldu 5 dakikalik zevk icin fiziyimmi bozamam
Selam çıtır olma yolunda ilerleyen fıstıklar
Amin canım aminnnn; Allah herşeyden önce sağlık sıhat versin ondan sonra herşey gelir yeterki temiz kalple istemek ve çalışmak
ben bilmemmmmm beyim bilirrrrrrrrr
ay kız ne güzel didin ama ben hayatımda hiç 36 beden olmadıııım
kız fırında kek tezgahta poçalar var bak ben onların yanında oturdum size laf yetiştirem yemeyecem YEMEYECEZ İNCELECEZ KIZZLAAAR.
yağlara ölümmmm
koş yıka çocuğu hadi çabuuuk
görmez o boşver hadi hadi yandan yandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?