görmicez duymıycaz işte onları
biz kendimize bakcaz canımmm
cevabı en güzel böyle veririzi
bencedeee,,,
şey geldi aklıma çocuk doğurcam diye vücudumu bozamam veya çocuk emzircem diye göğüslerimi bozamam diyenler geldi aklıma
selam canım iyi geceler ,,bende arka sıradakilere bakıyorum bi yandan çamaşır asıyorum bi yandan da arada gelip çene yapıyorum burdaa
yeme zaten bu saatte 1 bütün ekmek ye aynı şey
evet canım öylee
evet herşey birincilik için, tavsiye ederim kızlarrr
aglamaaaaaaa eyyyyyyyyyyy
la 10dk ayrıldım 2 sayfa ilerlemişiniz hay ağzınızaa....sağlık canım
ben gidiyorum varmı isteğiniz azcık daha iş yapemkocam böyn gelmicek her yer karlı ya,işyerinde kalcak yarın akşam 5e kadar kocasızıııım,ve bizde 1 haftadır tık yok,adamı kuduruk bişekilde yolladım bugün işe iyimii
Benden günah gitti ozaman :124::124::124::124::124::124::124:92::92:122:
ben gidiyorum varmı isteğiniz azcık daha iş yapemkocam böyn gelmicek her yer karlı ya,işyerinde kalcak yarın akşam 5e kadar kocasızıııım,ve bizde 1 haftadır tık yok,adamı kuduruk bişekilde yolladım bugün işe iyimii
oynamam diyene bak hele nasıl döktürmüş
kız şimdi gelecek editööööööör fırça yiycez cıs cıs konuşuyoz diye.
ben benimkini ... dietine soktum yok ona ondan o bana kilolusun dedi cezalııııııııı
ayol kalori yakiyon kalorii yais adama birakma hicla 10dk ayrıldım 2 sayfa ilerlemişiniz hay ağzınızaa....sağlık canım
kız şimdi gelecek editööööööör fırça yiycez cıs cıs konuşuyoz diye.
ben benimkini ... dietine soktum yok ona ondan o bana kilolusun dedi cezalııııııııı
Ben döktürürüm öyle
Bende cezalandırmak istiyorum Valla benimki napar bilmiyorum tenhada kıstırır valla
benimki elma diyetinden daha iyidir gel buraya diyo
kandim bende ay kadirdi bu beni zayiflamadim hic
ben kaçtım kızlarrrrrrrrrrrrr
byeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?