he benimki zayıf ama o lafı sokma hakkı yoktuuuu. bende ona sen kısasın desem nasıl hisseder acaba. ben uzun boylu şöyle iri yarı koca istiyom desembu kilolusun diyen beyler varya.... bunların hepsi zayıf mı yaaa???
Ben döktürürüm öyle
Bende cezalandırmak istiyorum Valla benimki napar bilmiyorum tenhada kıstırır valla
ayol kalori yakiyon kalorii yais adama birakma hic
kiz sen diyettesin diye adamidami diyete soktun
valla gitti ,,her gece 1de geliyoduya bu işten,,e bende klasik metodlar başım ağrıyo yorgunum vs..1 hafta bitti gitti,dünde şeyetmeyince adam bugün kudurukça gitti işe
Aman yarabbim
cezalıı haaa
kız şimdi gelecek editööööööör fırça yiycez cıs cıs konuşuyoz diye.
ben benimkini ... dietine soktum yok ona ondan o bana kilolusun dedi cezalııııııııı
hu huuuuuuu
kıstırır valla ben kurtulamıyorum,,cezalandırmak 1 günü geçmiyoo,ama bahaneler işe yarıyoo,bahane üret
Ben döktürürüm öyle
Bende cezalandırmak istiyorum Valla benimki napar bilmiyorum tenhada kıstırır valla
benimki evlenirken ikimizde 62ydik şimdi ben onca kiloyu verdim adama,o şimdi 78 kilo ,,göbekte ama maşallah kilolar vücuda arkadan bakınca fit,yan dönmeye görsün balkon maşallahbu kilolusun diyen beyler varya.... bunların hepsi zayıf mı yaaa???
yaa zaten canım istemesede sırf kalori yakayım sabah ekside çıkayım diye cuma arefesi şeyediyodum,ama bu hafta perşembe bile olmadı,ben anladım zaten ondan 300gr artıda çıktımayol kalori yakiyon kalorii yais adama birakma hic
kiz sen diyettesin diye adamidami diyete soktun
7 senedir kandırmaya çalışıyo sözde spormuş zayıflarmışızZavallım çok çekiyo Ama dayansın 2 senesi kaldı sonra sağ çıkarmıyım bilmiyorummm :26::26::26::26::26:
Hareket yapmayın arkadaşım
Oynayamam ben
Beyim kızar
simdi olacazzzay kız ne güzel didin ama ben hayatımda hiç 36 beden olmadıııım
kız fırında kek tezgahta poçalar var bak ben onların yanında oturdum size laf yetiştirem yemeyecem YEMEYECEZ İNCELECEZ KIZZLAAAR.
yağlara ölümmmm
koş yıka çocuğu hadi çabuuuk
unutulur bebegim sIkma canini ben camdan bile atliyordum nolducanım tşk ederim......
umarım unutulur bu yaşanılanlar... oksa annemden iyice soğuyacağım...
allahtan ben baklavayı fazla sevmiyorumda sorun olmuyo.. ama çikolataya dayanamıyorum..
is isden gecti artikbencedeee,,,
şey geldi aklıma çocuk doğurcam diye vücudumu bozamam veya çocuk emzircem diye göğüslerimi bozamam diyenler geldi aklıma
[/COLOR][/B]
sen o gelince bi tartiya cik yavrumla 10dk ayrıldım 2 sayfa ilerlemişiniz hay ağzınızaa....sağlık canım
ben gidiyorum varmı isteğiniz azcık daha iş yapemkocam böyn gelmicek her yer karlı ya,işyerinde kalcak yarın akşam 5e kadar kocasızıııım,ve bizde 1 haftadır tık yok,adamı kuduruk bişekilde yolladım bugün işe iyimii
ne is kocis geliyo diye kaciyonben kaçtım kızlarrrrrrrrrrrrr
byeeeeee
aksam oldu konusabilirik :18: normalde biz tugbayla bu konulari gece 12den sonra el atiyorduk erken basladik
kız şimdi gelecek editööööööör fırça yiycez cıs cıs konuşuyoz diye.
ben benimkini ... dietine soktum yok ona ondan o bana kilolusun dedi cezalııııııııı
sineray in sucu ne
Ben döktürürüm öyle
dogru söylüyobenimki elma diyetinden daha iyidir gel buraya diyo
kandim bende ay kadirdi bu beni zayiflamadim hic
7 senedir kandırmaya çalışıyo sözde spormuş zayıflarmışızZavallım çok çekiyo Ama dayansın 2 senesi kaldı sonra sağ çıkarmıyım bilmiyorummm :26::26::26::26::26:
hayirli isleerr ay pardon hayirli geceleeeeer
valla gitti ,,her gece 1de geliyoduya bu işten,,e bende klasik metodlar başım ağrıyo yorgunum vs..1 hafta bitti gitti,dünde şeyetmeyince adam bugün kudurukça gitti işe
cezalıı haaagüzeell,,bende cezalandırıyorum bazen ama kilolusun diyemediği gibi binbir bahane bulmak zorunda kalıyorum
:78:
kıstırır valla ben kurtulamıyorum,,cezalandırmak 1 günü geçmiyoo,ama bahaneler işe yarıyoo,bahane üret
benimki evlenirken ikimizde 62ydik şimdi ben onca kiloyu verdim adama,o şimdi 78 kilo ,,göbekte ama maşallah kilolar vücuda arkadan bakınca fit,yan dönmeye görsün balkon maşallah
yaa zaten canım istemesede sırf kalori yakayım sabah ekside çıkayım diye cuma arefesi şeyediyodum,ama bu hafta perşembe bile olmadı,ben anladım zaten ondan 300gr artıda çıktım
2sene derkeeen:44:
he benimki zayıf ama o lafı sokma hakkı yoktuuuu. bende ona sen kısasın desem nasıl hisseder acaba. ben uzun boylu şöyle iri yarı koca istiyom desem
he he diette oda ... dietiiiiii
bu arada aşağısı 16 kişi olmuş kim okuyo leyn biziiiiiiiiiiiiiiiiii
bi bakem dedimbugün her ev de +18 olacak herhalde bugün sey günümü ilan ediniz
simdi olacazzz
unutulur bebegim sIkma canini ben camdan bile atliyordum nolduaz birbirimizi yemedik yani düzelir canim merak etme
is isden gecti artikgerci ben emziremedim tas gibiler ama büyük oldugundan bi care bulmam lazim simdi bide zayiflayinca sarkar mi ki
sen o gelince bi tartiya cik yavrum
ne is kocis geliyo diye kaciyonsonra gel de anlat dermissim
aksam oldu konusabilirik :18: normalde biz tugbayla bu konulari gece 12den sonra el atiyorduk erken basladikiyi yapmissin
sineray in sucu ne
dogru söylüyo300 kalori yakiyormussun
geri kactim
Evli değilim ben bebişim
yalaaaaaaaaaaaaannnn 300kalori falan değil şey yapmak 17 kalori yaktırıyomuş değermi sizceeeeeeeeeeeeeeeeee
ama taklit yaparsan 67 kalori yakılıyomuş,,bende napsam taklitmi yapsam diye düşünmedim değil
bu gece erken giriştik +18e haaanapalım tuğbanın suçu ne,,daha doğrusu eşimin suçu nee 1 haftadır adama zehir ediyorum gece hayatınııı
ya nebiliyim ben okadar çok oldukki,kim kimdi hatırlmıyorum çoğu zamanneyse yaşın tutuyo demi,yanında konuşuyoz amaa,sen okumadan geçiver en iyisii
yalaaaaaaaaaaaaannnn 300kalori falan değil şey yapmak 17 kalori yaktırıyomuş değermi sizceeeeeeeeeeeeeeeeee
ama taklit yaparsan 67 kalori yakılıyomuş,,bende napsam taklitmi yapsam diye düşünmedim değil
bu gece erken giriştik +18e haaanapalım tuğbanın suçu ne,,daha doğrusu eşimin suçu nee 1 haftadır adama zehir ediyorum gece hayatınııı
ya nebiliyim ben okadar çok oldukki,kim kimdi hatırlmıyorum çoğu zamanneyse yaşın tutuyo demi,yanında konuşuyoz amaa,sen okumadan geçiver en iyisii
26 dakika aralıksız yapılan .... bir pizzanın yarı kalorisini götürüyor.
18 dakika aralıksız yapılan ... büyük bir dilim çikolatalı pastayı yakar.
Bir cheeseburgerden aldığınız kaloriyi 53 dakikalık Fransız öpücüğüyle yok edebilirsiniz.
Partnerini soyan bir kişi, soyarken tek elini kullanırsa 2 katı daha fazla kalori yakar.
Soyma işlemi 'dişlerle' yapılırsa 87 kalori harcanır.
1 saat yüzme ortalama 500 kalori harcattırır. 1 saat aralıksız ve yoğun bir .... yine 500 kalori harcanır.
hadi kocislerinizin yanina
sen yüz en iyisibak 500 kalori yakiyormus
Bir cheeseburgerden aldığınız kaloriyi 53 dakikalık Fransız öpücüğüyle yok edebilirsiniz.
Partnerini soyan bir kişi, soyarken tek elini kullanırsa 2 katı daha fazla kalori yakar.
1 saat yüzme ortalama 500 kalori harcattırır. 1 saat aralıksız ve yoğun bir .... yine 500 kalori harcanır.
Sağol ablaaa
Ben yatıyorum yablız yatağımaİyi geceler hepinize evli baayanlar
ayyy canim benim
Sağol ablaaa
Ben yatıyorum yablız yatağımaİyi geceler hepinize evli baayanlar
ayyy ne güldürdün beni deli kiz
heeeeeeeee,senin dediğin uzunlamasına ön sevişme dahili diyolar onlar,,benim dediğim zurnanın zort dediği yer,,yani sadece zort dediğimiz yer 16 kalori harcatıyormuş,,ön sevişmeyide katarsak ohoooo,biz evlendiğimiz zaman hergün yapardık meğersem ondan kilo almıyomuşum öküz gibi yediğim haldee anladım ben şimdiiii
ah ah çocuklar olmasa 7gün 24 saat şeyetcez amaah o çocuklar yokmu,,oğlan babasının beni öpmesine bile dayanamıyo dövüyo babasını,,napalım ha mapalım biz suçumuz neee
heeeeeeeee,senin dediğin uzunlamasına ön sevişme dahili diyolar onlar,,benim dediğim zurnanın zort dediği yer,,yani sadece zort dediğimiz yer 16 kalori harcatıyormuş,,ön sevişmeyide katarsak ohoooo,biz evlendiğimiz zaman hergün yapardık meğersem ondan kilo almıyomuşum öküz gibi yediğim haldee anladım ben şimdiiii
ah ah çocuklar olmasa 7gün 24 saat şeyetcez amaah o çocuklar yokmu,,oğlan babasının beni öpmesine bile dayanamıyo dövüyo babasını,,napalım ha mapalım biz suçumuz neee
anaaam amma arastirmisin kiiii
dis ile soymamayi tuttumdaa kiz benim adami ben disimle soyayim diyene kadaarr benim agzimda dis kalmaz kis günü lahana gibi giyiniyo
gözün kör olmasin emiii
kızlar noliiiiiiii
açık kalmışım neler kaçırmışım
cozutmuşsnuz siz yaaaaa
gülme krizine girdim
benimkide niye gülüyon diye yanıma geldi
yazılarını okuyodu
sayfayı kapadım
gel doğru söylüyorlar der diye çok korktummmmm:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?