Anladm canim iviri ziviri alayim yapcm
Ay plates deme deli oluyorum
Basim agriyo car car konustuklari icin
Adi gecen egzersiz 20 dk zorla kendini yap bomba gibi olursun
Ben yarin baslicm kismtse tekrar
migdem yaniyor canim ya bende zencefil cayi iciyorum oda metabolizmayi hizlandiriyo galiba :44:
ay bide su cizelgemi bir düzelte bilseydim eyiydi
sabrliyim de canim kendine hep bunu söyle beynini inandir buna
sabirliyim
kendimi konturol ediyorum
de tekrarla bunu her gün kendi kendine sesli aklina geldikcede icinden
ay kilo verdimde söylemesi ayip
ama boyum uzamadi
kiloyu degistiricem canim
yalaaaaaaaaaaaaannnn 300kalori falan değil şey yapmak 17 kalori yaktırıyomuş değermi sizceeeeeeeeeeeeeeeeee
ama taklit yaparsan 67 kalori yakılıyomuş,,bende napsam taklitmi yapsam diye düşünmedim değil
bu gece erken giriştik +18e haaanapalım tuğbanın suçu ne,,daha doğrusu eşimin suçu nee 1 haftadır adama zehir ediyorum gece hayatınııı
ya nebiliyim ben okadar çok oldukki,kim kimdi hatırlmıyorum çoğu zamanneyse yaşın tutuyo demi,yanında konuşuyoz amaa,sen okumadan geçiver en iyisii
26 dakika aralıksız yapılan .... bir pizzanın yarı kalorisini götürüyor.
18 dakika aralıksız yapılan ... büyük bir dilim çikolatalı pastayı yakar.
Bir cheeseburgerden aldığınız kaloriyi 53 dakikalık Fransız öpücüğüyle yok edebilirsiniz.
Partnerini soyan bir kişi, soyarken tek elini kullanırsa 2 katı daha fazla kalori yakar.
Soyma işlemi 'dişlerle' yapılırsa 87 kalori harcanır.
1 saat yüzme ortalama 500 kalori harcattırır. 1 saat aralıksız ve yoğun bir .... yine 500 kalori harcanır.
hadi kocislerinizin yanina
ben napayım abla
Canim cumadan cumaya degistr bence
aham 17 kalori için değmez yaaa. dişlerle soya işini tuttum ama zor iş yaaaaao kadar sabretmez gibi
1 saat çıktık hemen azıtmışınız yeni duş aldım yav şimdi zor bir daha duşşş
ben de yeni bişeyler denemek istiyorumm
7 otlu çay varmış doğadanın ondan alcam bakalım
yağ yakıyomuş...
bende duydumda onu ama ben almanyadayim alamam
niye dus aldin sen bakeemm duydun .....kalori yakildigini kayboldun ortadan hayirdir
onlar var canimayy evet çoğu şeyi bulamıyosundur sen orda..
sebze meyve falan da burdaki gibi bol yoktur
aaaaaaaaakiz fesat spor yaptım duşumu aldım geldim yaaaaaaaa
onlar var canim
bilemicem artik
ay yeme bende yemedim süt ic cay ic yeme bende kahve yaptim onu icdimmerhaba kızlariyisiniz bugün çok güldüm valla muhabbetinize
bütün gün hiç giremedim haftasonu daha yoğun geçiyor ev işlerinden yatmadan önce bir bakayım dedim keyfimi yerine getirdiniz valla güldürdünüz beni... yaaa ben acıktım:26: busaatte ne etsemki ben şimdiuzun zamandır gece açlık yaşamıyordum nerden çıktı bu?
dus mu aldin
aham 17 kalori için değmez yaaa. dişlerle soya işini tuttum ama zor iş yaaaaao kadar sabretmez gibi
1 saat çıktık hemen azıtmışınız yeni duş aldım yav şimdi zor bir daha duşşş
canim bende avusturyadayim burdada dogadan form caylari var belki bulursun türk marketlerinde detoks etkili yaziyo bazilarindabende duydumda onu ama ben almanyadayim alamam
cocugu yatirdim geldum
ay yeme bende yemedim süt ic cay ic yeme bende kahve yaptim onu icdim
dus mu aldin
canim bende avusturyadayim burdada dogadan form caylari var belki bulursun türk marketlerinde detoks etkili yaziyo bazilarinda
cocugu yatirdim geldum
ay yeme bende yemedim süt ic cay ic yeme bende kahve yaptim onu icdim
dus mu aldin
canim bende avusturyadayim burdada dogadan form caylari var belki bulursun türk marketlerinde detoks etkili yaziyo bazilarinda
atesli karakedisen ne sporu yapiyosun ? kizlar varmi nette bildiginiz bir link ben buradan bulmustum cok güzel ama 1 saat birde fransizca ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?