70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar yaaa makinemden birsürü su geldi babami ccagirdim lastiki alincakmis kaldimi camasirlarim üff yaa

esime söyleyeyimde baksin canim
tamam canim
anam bunların hepsi fesat kız spor yapcam dedim yaaaaaaaaaa
ay çok yorgunum kızlar yaaaa
mecalim yok yazamıyom
hadi iyi geceler kara kedi uslu dur

evde spor yapmak icin ne olursa jimlastik ayrobik.....
bende plates cd si var ebru nun ay sinir
sen ne yapiyosun?
canim dilek leslie yi nasil indircegimizi söylemisdi :44: gelsinde bi sor istersen ben unuttum :26:

ay makinanmi bozuldu canim :44: bize makinami dayanir benimkide skarken geziniyo bazen

kara kedi kalori yakiyo rahat birak

ay cok merak ettim su leslie yi ya herkes onu diyor :44:

Herkese iyi geceler tatlı rüyalaar
iyi geceler canim :80:
ay makinanmi bozuldu canim :44: bize makinami dayanir benimkide skarken geziniyo bazen

ya nebileyim durduk yere :44: benimki kacamiyo yaninda firin öbür yaninda da bulasik makinasi sIkIsIk durumda yani
kulaklari cinlayacak simdi kara kedinin
ya dilek googleden leslie yi aratir sonra:44: dur bi bakem dönecem

vaybe kaynatmışınız gene,güldüm güldümde geldim,herkez kalori yakma peşinde özendiriyonuz vallakocam yok ya başımda özendirin
lesliyi indirmek için canım googleye leslie yaz çıkan linklerdeki 2. sırada diyetcenterin küçültülmüş linkleri yazar oraya gir hangini istiyorsan indir...

pişt napıyon kız...

bugun türk kahvesı aldım ne zaman ıçecez..?

tubaaaaaaaa elmalı karışıma devam edıyon mu? gördün mu faydasını ?
ben 1 kez yaptım erındım bı dahah da yapmadım....

kizlar iyi geceler bugun daha yeni girebildim nasilsiniz bende bugun yeni ev sahibiyle konustuk ve esimle karar verdik evi kesin tutma konusunda evin yeri iyi odalar felanda iyi ama mutfak kucuk onda biraz tereddutde kaldim ama tamam tutalim dedim bu ayin sonuna kadar tasincaz insaallah bugun vitrindekileri mutfaktaki fazlaliklari koliledim kiyafetlerin buyukbi kismini topladim bavullara doldurdum aksamda sporumu yaptim simdide kizimin uyumasini bekliyorum uyursa bende uyuycam bu haftalar biraz az girebilirim tasinma telasi affola yeni evdede hemen internet olmayabilirmis

hah buldum google.com.tr den leslie sansone indir yazip aratiyorsun sonra VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs diye sayfa var 8inci sirada ona tiklayip indiriyon

bak bu 500 adımlık leslie en basitibu adresi hepsini işaretle adres çubuğuna yapıştır enter de gelen şeye diske kaydet de video sana yüklencek

file:///C:/Documents%20and%20Settings/user/Belgelerim/Kar%C5%9F%C4%B1dan%20Y%C3%BCklenenler/Leslie_Sansone_-_Walk_Your_Way_Thin_-_Walk_Off_10_Pounds_-_500_Step_Walk__5_min___Fitness_.avi

ben ararken sen hemen yazdin niye urastirdin beni gelir simdi kocisin merak etme sen tartiyi hazirla
kacak sudem napim sen napiyon gelmiyon artikim kahve icmeye fal ima da bakacanmi ozaman barisirik geri ben tugbanin karisimini anneme söyledim onlan birlikte hüpletiyoruz
iyi gecelerrr kızlarrrr
yarın görüşürzzz:79:
iyi geceler canim :80:
hayirlisi olsun canim isallah güzel olur sizin icin degisiklik ama bizden uzakmi olcan simdi fazla özletme emi

kizlarya jilliani tavsiye ederim cok yoruyo ama etrkisi daha cok olcak gibi geliyo bana

halen devam ediyorum ama yediklerime dikkat etmediğim halde maşallahı var tabi ona bağlamak yersiz sadece,,çünkü elma sirkeside içiyorum,bence elma sirkesi daha çok işe yarıyo,,o olmasaydı 4 aydır neler yedim hemde gece gece ama üstüne 4 kilo vermişim helal olsun banaaa

çok sevindim canım hayırlısı olsun,,burayı merak etme ne zaman gelirsen kabulumuzsün

Herkese iyi geceler tatlı rüyalaar
iyi geceler caniim
sudeeeem masallahh nasil verdin bu kiloyu ???
iyi gecelerrr kızlarrrr
yarın görüşürzzz:79:
iyi geceleeeerrrrn
kolay gelsin canim sana güle güle otur evinde insallahh

tamam canim denicem

ayyy sinir oldum yaaa

esim sabah 6 da kalkiyo ise gidiyo suan burda saat 23 20 bizim bir tanidik var o ariyo nasil korkdum ay sinir oluyorum yaa ne düsüncesiz adam ama hep böyle günler cuvala girmis sanki düsüncesiz acmadi esimde iyi yapti ayyy sinir oldum bir kerede yatakdan kaldirdi ya

bende sizi ozliycem elimden geldigi kadar tasinmadan girmeye calisirim canim daha bir haftam var obur hafta kira sozlesmesi yapilcak ben bukadar disiplinli adam gormedim bosuna demiyolar alman disiplini diye ben o arada evdeki esyalari topliycam

sagol canim nasip bakalim insaallah guzel gunler goruruz orda

amin insaallah canim

olmadi canim ya :44:
kizlarya jilliani tavsiye ederim cok yoruyo ama etrkisi daha cok olcak gibi geliyo bana
sagol canim
benimki gelirse kacarim haberiniz ola

niyekine

benimde bi arkadasim var gece 2 de bile arar yani yilbasi gecesi 2.30 3 e geliyordun
bende sizi ozliycem elimden geldigi kadar tasinmadan girmeye calisirim canim daha bir haftam var obur hafta kira sozlesmesi yapilcak ben bukadar disiplinli adam gormedim bosuna demiyolar alman disiplini diye ben o arada evdeki esyalari topliycam

canim benim sana kolay gelsin canim birsürü sey iste sonradan da birsürü ivir sivir cikacak postaneye bildir oturtugunuza kayit bankaya bildir falan filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…