he canım sauna didim,ev saunası,içine giriyosun sadece kafan dışarda kalıyo komik bi pozisyonda terliyosun işte,dışarı çıktığında su gibi heryerinden ter akıyooilk girdiğimde badiyle girmiştimde çıktığımda aha böyleydi,ama artık nü olarak giriyorum anadan doğma,tabi eşimde evde oluyo kimi zaman çıktıktan sonrasını tahmin etmek zor olmasa gerek
Eki Görüntüle 327489
Eki Görüntüle 327490
Eki Görüntüle 327487
Eki Görüntüle 327488
Eki Görüntüle 327491 Eki Görüntüle 327492 Eki Görüntüle 327493 bunlarda annemin evindeki masaj yatağında yatarken karnıma koyduğum titreşimli iyon ışınlar veren aparatuzun süre kullanabilseydim faydasını görürdüm eminim ama
nasilsiniz kizlar benim kiz mizmizya kucagimda oturup duruyo biyere koyunca hemen ciglik atmaya basliyo ne dismis ya cikmadi hala
bende bulgur dusunmustum ama vazgectim aksam munude nohut pirinc pilavi karnibahar salatasi ve kofte var
kizlar alintiyi evde yapayimcasuslar var etrafimda
noldu karakedi magdur olmus
tugba saunaya girmis kocayi bekliyo
birsey diycem isarkadasi 2 tane kapali pudding almis
ha kdrcim gelmis canim benim aksam gel konusak firar da zor oluyo
ben pudding i yemedim buzdolapinda planimi bozcak bende dedimki illa istiyorsan yarin kahvaltida kahvalti niyetine yiyelim :26:
olur dimi bana bi el attin
ne içiyorsun
bende koca kupa y.çayımı şimdi içtim
;Afiyet olsun şekerlerrrr
Evet içelim güzelleşelim. Ama benim canım bişeyler yemek istiyor sankimmmm, 1 portakal yedim ama kesmedi. En iyisi yeşil çayla bastırayım.
Herrkeste bi bulgurdur almış basını gitmişİyiyiz seni sormalı?
Daldan dala suzi
Koca kupa 7 otlu cay
Benimde meyveli yoğurt saatim onu da yiyeyim bari.
Haydin bitki çayı içelimmm.
nafıcım bizde gur-be yle ortişiz sana nasıl bildircez özelinemi atalım canımmm
kızlar oku oku bitiremedim valla atladım geldim
gece ne çok muhabbet etmişiniz valla keyfiniz bol olsun canlarım benim ya
bu arada dalmışım bir merhaba demeden herkese sağlıklı mutlu bol bol kilo verişli bir hafta diliyorumm
Evet içelim güzelleşelim. Ama benim canım bişeyler yemek istiyor sankimmmm, 1 portakal yedim ama kesmedi. En iyisi yeşil çayla bastırayım.
kizlar alintiyi evde yapayimcasuslar var etrafimda
noldu karakedi magdur olmus
tugba saunaya girmis kocayi bekliyo
birsey diycem isarkadasi 2 tane kapali pudding almis
ha kdrcim gelmis canim benim aksam gel konusak firar da zor oluyo
ben pudding i yemedim buzdolapinda planimi bozcak bende dedimki illa istiyorsan yarin kahvaltida kahvalti niyetine yiyelim :26:
olur dimi bana bi el attin
nasilsiniz kizlar benim kiz mizmizya kucagimda oturup duruyo biyere koyunca hemen ciglik atmaya basliyo ne dismis ya cikmadi hala
bende bulgur dusunmustum ama vazgectim aksam munude nohut pirinc pilavi karnibahar salatasi ve kofte var
Herrkeste bi bulgurdur almış basını gitmişİyiyiz seni sormalı?
Daldan dala suzi
Koca kupa 7 otlu cay
Benimde meyveli yoğurt saatim onu da yiyeyim bari.
Beşibiyerde içtim ben demin
Hoşgeldin cnmnot ediyorum hemen sizi haftaya cuma orti bildirimini bana özel mesaj ile yaparsınız anlaşıp
Yeşil çay ve badem acayip tok tutuyo beni :26:
Kahvaltıda puding olmaz tabiki suzisen onu evde yerim diyip al götür çocuk yesin canım hem arkadaşında kırılmamış olur
Birde sizin iddaa işi vardı o ne oldu diğer arkadaşın söylediği kiloya inmişmiydi :26:
Hoşgeldin cnmben kendi adıma iyiyim sende iyisindir inşallah ohh afiyet olsun
iyidir canim kiz kucagimda mizmizlaniyo ben gulerek gecmisi okuyorum ne cok kalori yakma durumu olmus
kizlar ben kactim durmuyo benim kuzu
he ya öyle olmusdilekcim sen demin nededin cod la ilgili :26: napim sabah yiyebilirmiyim puddingi :26:
ktım kıllRejimde ilk günüm ve baya acıktım. Derste çalışınca kendimi daha da aç gibi hissediyorum. Sevgilim de baskı yapıyor hadi yemek yiyelim, sen yemezsen bende yemem falan. Ayrıca katı bir diyet yaptığımdan dolayı bana kızıyor. Bir yandan açlık, bir yandan dersler, diğer yandan sevgilimin baskısı... Nasıl dayanacağım bilmiyorum.
ortimm nasılsın canımmm
Rejimde ilk günüm ve baya acıktım. Derste çalışınca kendimi daha da aç gibi hissediyorum. Sevgilim de baskı yapıyor hadi yemek yiyelim, sen yemezsen bende yemem falan. Ayrıca katı bir diyet yaptığımdan dolayı bana kızıyor. Bir yandan açlık, bir yandan dersler, diğer yandan sevgilimin baskısı... Nasıl dayanacağım bilmiyorum.
ktım kıll
aynı durumdayızzz bılıomusun canımmm bugun benım dee ılk gunum dıyettee ve baktım kkılolarımız da aynı sayılırrr bırlıktee yedıklerımızı soyleyıp yol alalım ben de bugun bıraz fazla ac bıraktım kendımı koca tabak salata yedım o kadarrr ama yarından ıtıbaren ara ogunlerı atlamadan yapmaya koyulalım barııı bılmıorum vallaa canımmm su 2 ay ıcınde baya bı versek aksam spora gıtmeyıı dusunuorummm meselaaa ama brbırımızee ne yedıgımızı falan soyleyelım fıkır verelımmm ok ben deniz memnun oldum...
ktım kıll
aynı durumdayızzz bılıomusun canımmm bugun benım dee ılk gunum dıyettee ve baktım kkılolarımız da aynı sayılırrr bırlıktee yedıklerımızı soyleyıp yol alalım ben de bugun bıraz fazla ac bıraktım kendımı koca tabak salata yedım o kadarrr ama yarından ıtıbaren ara ogunlerı atlamadan yapmaya koyulalım barııı bılmıorum vallaa canımmm su 2 ay ıcınde baya bı versek aksam spora gıtmeyıı dusunuorummm meselaaa ama brbırımızee ne yedıgımızı falan soyleyelım fıkır verelımmm ok ben deniz memnun oldum...
boşta olan arkadaşlardan biriyle orti olabilirsin canım...boyu boyuna kilosu kilona olursa çok daha iyi olur bence..Herkesin ortisi mi var?
Eee benim ortim kim olacak? :26:
Neler yedin ki?
Katı diyet yapma başlarda çabuk gider ama sıkılırsın ve yemege saldırırsın tekrar.
Dengeli beslen.
Bana yediklerini yazabilir misin?
Orti olabilirsiniz aslında . Sende saglıksız beslenmişsin.
Sabah güzel bi kahvaltı yapma imkanın yok mu?
boşta olan arkadaşlardan biriyle orti olabilirsin canım...boyu boyuna kilosu kilona olursa çok daha iyi olur bence..
benim ortim var ama beni görmüyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?