70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nasilsiniz kizlar benim kiz mizmizya kucagimda oturup duruyo biyere koyunca hemen ciglik atmaya basliyo ne dismis ya cikmadi hala

bende bulgur dusunmustum ama vazgectim aksam munude nohut pirinc pilavi karnibahar salatasi ve kofte var

ne komik bişey zaten içindeyken gülmekten kilo verirsin ayrıca ayaklarda açık olsa dışarıda böle çıksan millet seni uzaydan geldin sanıp kaçacak delik ararlar ayy çok güldüm ya
işin espirisi canım terletiyorsa iyi ama bu kadar çok yorulmana değcekde abartı bir kilon yok kaş yapayım derken göz çıkarırdın mazallah
çok dikkatli ol hasta olursun terleme iyide sonrası hastalık yapıyo dikkatli ol yediklerine içtiklerine sonrasında birde üşütme

nasilsiniz kizlar benim kiz mizmizya kucagimda oturup duruyo biyere koyunca hemen ciglik atmaya basliyo ne dismis ya cikmadi hala
bende bulgur dusunmustum ama vazgectim aksam munude nohut pirinc pilavi karnibahar salatasi ve kofte var

Herrkeste bi bulgurdur almış basını gitmiş İyiyiz seni sormalı?

Daldan dala suzi

ne içiyorsun
bende koca kupa y.çayımı şimdi içtim
;Afiyet olsun şekerlerrrr

Koca kupa 7 otlu cay

Evet içelim güzelleşelim. Ama benim canım bişeyler yemek istiyor sankimmmm, 1 portakal yedim ama kesmedi. En iyisi yeşil çayla bastırayım.

Benimde meyveli yoğurt saatim onu da yiyeyim bari.

Herrkeste bi bulgurdur almış basını gitmiş İyiyiz seni sormalı?

Daldan dala suzi

Koca kupa 7 otlu cay

Benimde meyveli yoğurt saatim onu da yiyeyim bari.

iyidir canim kiz kucagimda mizmizlaniyo ben gulerek gecmisi okuyorum ne cok kalori yakma durumu olmus

Haydin bitki çayı içelimmm.

Beşibiyerde içtim ben demin

Hoşgeldin cnm not ediyorum hemen sizi haftaya cuma orti bildirimini bana özel mesaj ile yaparsınız anlaşıp

Evet içelim güzelleşelim. Ama benim canım bişeyler yemek istiyor sankimmmm, 1 portakal yedim ama kesmedi. En iyisi yeşil çayla bastırayım.

Yeşil çay ve badem acayip tok tutuyo beni :26:

Kahvaltıda puding olmaz tabiki suzi sen onu evde yerim diyip al götür çocuk yesin canım hem arkadaşında kırılmamış olur

Birde sizin iddaa işi vardı o ne oldu diğer arkadaşın söylediği kiloya inmişmiydi :26:

Hoşgeldin cnm ben kendi adıma iyiyim sende iyisindir inşallah ohh afiyet olsun

ha kolyeyi diyon o gecen senede kaldi canim ikimzde kaybetmisdik ama simdi o beraber yiyelim diyo zar zor ikna ettim
yada cumaya kaydirayim ödül olarak

Rejimde ilk günüm ve baya acıktım. Derste çalışınca kendimi daha da aç gibi hissediyorum. Sevgilim de baskı yapıyor hadi yemek yiyelim, sen yemezsen bende yemem falan. Ayrıca katı bir diyet yaptığımdan dolayı bana kızıyor. Bir yandan açlık, bir yandan dersler, diğer yandan sevgilimin baskısı... Nasıl dayanacağım bilmiyorum.

ktım kıll

aynı durumdayızzz bılıomusun canımmm bugun benım dee ılk gunum dıyettee ve baktım kkılolarımız da aynı sayılırrr bırlıktee yedıklerımızı soyleyıp yol alalım ben de bugun bıraz fazla ac bıraktım kendımı koca tabak salata yedım o kadarrr ama yarından ıtıbaren ara ogunlerı atlamadan yapmaya koyulalım barııı bılmıorum vallaa canımmm su 2 ay ıcınde baya bı versek aksam spora gıtmeyıı dusunuorummm meselaaa ama brbırımızee ne yedıgımızı falan soyleyelım fıkır verelımmm ok ben deniz memnun oldum...

Neler yedin ki?
Katı diyet yapma başlarda çabuk gider ama sıkılırsın ve yemege saldırırsın tekrar.
Dengeli beslen.
Bana yediklerini yazabilir misin?

Orti olabilirsiniz aslında . Sende saglıksız beslenmişsin.
Sabah güzel bi kahvaltı yapma imkanın yok mu?

Süper olurrrrr. Benimde ortim yoktu :)))
Benimde adım Nilay bende memnun oldum :)
Ben bugün sadece iki tavuk baget yedim o kadar. Aynı şeyi yapmışız, çok az yemişiz. Olsun.
Yemeyelim :))))

Aslında ben 5 günde 5 kilo diyetini uyguluyorum. Hani ilk hafta sırf et ve su ile beslenilmesi gereken diyeti.

boşta olan arkadaşlardan biriyle orti olabilirsin canım...boyu boyuna kilosu kilona olursa çok daha iyi olur bence..

benim ortim var ama beni görmüyoo

kristewan sebn senınlee orti oldummm amaaaaa:OO:)) kabul etmıomusun yas kac ben 23um bu arada sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…