- 14 Aralık 2011
- 309
- 4
- 118
kristewan sebn senınlee orti oldummm amaaaaa:OO:)) kabul etmıomusunyas kac ben 23um bu arada sen?
Oyy pazara çıkmayı cok özledim ne güzel hersey taptaze.
Kolay gele sana
Teşekkür ederim 114 gün kaldı ama geçmiyo zaman..
Aşağıda belirtmiş olduğum madde koduna fiyat tanımlaması yapılmamıştır. Ancak fiyat otomatik gelmektedir. Kim tarafından talep edilmiştir.
Aslında ben 5 günde 5 kilo diyetini uyguluyorum. Hani ilk hafta sırf et ve su ile beslenilmesi gereken diyeti.
Süper olurrrrr. Benimde ortim yoktu :)))
Benimde adım Nilay bende memnun oldum :)
Ben bugün sadece iki tavuk baget yedim o kadar. Aynı şeyi yapmışız, çok az yemişiz. Olsun.
Yemeyelim :))))
msj ini bulcam diye boguldum gecmisde dilek ahada madde koduymus:44::26:
Süper olurrrrr. Benimde ortim yoktu :)))
Benimde adım Nilay bende memnun oldum :)
Ben bugün sadece iki tavuk baget yedim o kadar. Aynı şeyi yapmışız, çok az yemişiz. Olsun.
Yemeyelim :))))
O zaman ben az sonra yemeğimi yemeye başlayım. Aslında bundan 6 ay önce bende diyetisyene gitmiştim. Bana diyet listesi vermişti. 2-3 gün bağlı kalıp bırakmıştım. Onu mu uygulasam?Canım o diyetler bi zaman sonra sıkıyo en iyisi sağlıklı beslenmek.
Aynı şekilde sana da diyorum yememek kilo verdirmez. Aksine hasta olmana yol açar.
Biz burda sağlıklı besleniyoruz.
Ben geçen hafta sürekli menülerimi paylaştım yiyerek 2.200 verdim.
Diyetisyene başladım geçen hafta. Hiç yeemeyerek kendine işkence edersin ve bi zaman sonra sıkılıp yemeğe saldırırsın.
Hasta olmanda cabası.
Sabah 2 dilim tam tahıllı ekmek veya çavdar ekmek, domates, salatalık, peynir, 1 dilim haşlanmış yumurta.
Aralarda 1 kuru incir veya 2 tane ceviz veya 4*5 tane badem.
Öğlen:
Tavuk veya et yemeği onlar yoksa 4-5 kaşık sebze yemeği yanında salata ve yoğurt
1 dilim ekmek.
Ara da meyvelerden.
Akşamda gene 4-5 kaşık sebze yemeği veya tavuk falan tüketebilirsiniz.
Bunlar midenizi çalıştırır ve daha çok vermenizi sağlar.
Bende sizin gibi hiç yemeyeerek başlamıştım diyete.
Ama bu geçici bi yöntem sağlıklı ve kalıcı da değil.
Canım o diyetler bi zaman sonra sıkıyo en iyisi sağlıklı beslenmek.
Aynı şekilde sana da diyorum yememek kilo verdirmez. Aksine hasta olmana yol açar.
Biz burda sağlıklı besleniyoruz.
Ben geçen hafta sürekli menülerimi paylaştım yiyerek 2.200 verdim.
Diyetisyene başladım geçen hafta. Hiç yeemeyerek kendine işkence edersin ve bi zaman sonra sıkılıp yemeğe saldırırsın.
Hasta olmanda cabası.
Sabah 2 dilim tam tahıllı ekmek veya çavdar ekmek, domates, salatalık, peynir, 1 dilim haşlanmış yumurta.
Aralarda 1 kuru incir veya 2 tane ceviz veya 4*5 tane badem.
Öğlen:
Tavuk veya et yemeği onlar yoksa 4-5 kaşık sebze yemeği yanında salata ve yoğurt
1 dilim ekmek.
Ara da meyvelerden.
Akşamda gene 4-5 kaşık sebze yemeği veya tavuk falan tüketebilirsiniz.
Bunlar midenizi çalıştırır ve daha çok vermenizi sağlar.
Bende sizin gibi hiç yemeyeerek başlamıştım diyete.
Ama bu geçici bi yöntem sağlıklı ve kalıcı da değil.
O zaman ben az sonra yemeğimi yemeye başlayım. Aslında bundan 6 ay önce bende diyetisyene gitmiştim. Bana diyet listesi vermişti. 2-3 gün bağlı kalıp bırakmıştım. Onu mu uygulasam?
kızlar herkese merhabaaa beni de aranıza alıııınnntek başıma zayıflayamıyoomm yaa
sizden rica etsem biriniz bana burdaki uygulamanın nasıl olduğunu kısaca özetleyebilir mi?? ve benim neler yapmam gerektiğinii?? şimdikten teşküüürr ettim :)
aslında bu kadar ac bırakmamızaa grek yok kendımızı 1600 kalorılık beslensek ıyı olur ortım sonra gerı almayalım dıe en cok ta tabı kı sende benım gıbı al ver sıkıldıysann bıraz uzun vadelı ama en azından 70e duselımm yaaaa 5gun 5 kılo dıyetını mı yapalım ne dersınn 5 gun? ya alırız yıne gerı dıe korkum
kahvaltı yapma ımkanım var yenı bıttı fınallerımmm ama fınal donemınde aldım en cok da kılolarııı bır and 79 oldum anlamadımmm ama nılaycım nasıl aldıysak verıcezzz o yuzdennn kendımızı kuralım yemeyelım sımdı ara ogun yapalım bı bardak sut ya da bı meyve sonra aksam en gec 8e kadar aksam yemegımızı yemıs bıtrmıs olalım gece yatrken de bı bardak sut uyuyalımmm cok da gec uyumayalım benım oyle bı sorunum var ıste gece geclere kadar uyumamm delı gıbı abur cubur yerımmm ama rtık YOKKKK!!!NİLAYCIKIMLA BASARICAZZ INSALLAHHHH
ha kolyeyi diyono gecen senede kaldi canim ikimzde kaybetmisdik ama simdi o beraber yiyelim diyo zar zor ikna ettim
yada cumaya kaydirayim ödül olarak
Merhaba :))
Ben orti olduğumuzu yeni gördüm, şimdi :)) Yoksa ne kabülsüzlüğü, estağfirullah :))
Memnun oldum orti :) Benim yaşımda 21.
aahahahhahah
Ayyy koptummmm canım ya bize gelen işi kopyalamıştım buraya yapıştırmışım hiç farkında değilim
kolay gelsin sanada canım,bisayfa önce ben gidiyorum başlığı altında yazdıklarımı oku bi,bulgurla ilgili bişeyler yazmıştım,bende yapcam bugün ve yiycem
aahahahhahah
Ayyy koptummmm canım ya bize gelen işi kopyalamıştım buraya yapıştırmışım hiç farkında değilim
Hımm anladımödül alacak kadar zayıflıycam diyosun yani
Hayırlı olsun not ettim sizi orti olarak kızlar haftaya lütfen özel mesaj ile kilo bildirimlerinizi yapınız
Ciddimisin
5 günde 5 kilo diyeti bana çok cazip gelmişti ama baksana ortim bizden daha tecübeli olan PuCCaa öyle yapmamamız gerektiğini söylüyor. Test etmiş onaylamış :)
Yani daha yavaş ve daha mı sağlıklı vermeliyiz sence?
Başarıcaz inşallah dediğin gibi, sonuna kadar yanındayımmm :)
Abu cubur yoooooooooooooooooook.
puccaaa dogru dıyosunnn 1600kalorılıkk besleelım bızzz bak ne guzel vermıssın kılolarını ne kadar zamanda gıttııı bunlar hep bu duzende mı yıyorsun?
Haklısın tatlım, sağlıklı ve düzenli beslenmeliyiz. Kilolarımdan nefret geldi de, o yüzden bir an evvel vereyimde kurtulayım çabasına girdim.Uygulayabiliyosan uygula canım. Cidden yardımcısı olur.
Bende sizin yaptıgınız yanlışları yaptım o yzden uyarıyorum.
Amacımız buraya gelenlere yardımcı olmak.
Yanlış anlamayın. Yememek güçten düşürdüğü gibi stres ve sinir de yaptırıyor.
Hayırlı olsun not ettim sizi orti olarak kızlar haftaya lütfen özel mesaj ile kilo bildirimlerinizi yapınız
monicim sen temizliğini şimdilik yüzeysel olarak yap.malum sınavın var.bahar gelince yaparsın temizliğini..herkesin menüsünde benzer şeyler varmış valla
benim de silmem lazım cam dolap kapı vs.
hep öteliyorum nereye kadar bakalım
Evet güzel bişeymiş canım ben arkadaşı gelin spasına götürdüğümde girmiştim saunaya çok güzel ve sıcacıktı
Sen iddaa süresini uzatabiliyosan uzat bence
Tamamgerçi bulgur pilavına da dayanamam
Bende dolapları sildim geçen cumahalıları filan sildim perdelerimi yıkatıcam ütü yapıcam bugün
şimdi canım yemek istemiyor,oğluşuma götüreyim deseydinkizlar alintiyi evde yapayimcasuslar var etrafimda
noldu karakedi magdur olmus
tugba saunaya girmis kocayi bekliyo
birsey diycem isarkadasi 2 tane kapali pudding almis
ha kdrcim gelmis canim benim aksam gel konusak firar da zor oluyo
ben pudding i yemedim buzdolapinda planimi bozcak bende dedimki illa istiyorsan yarin kahvaltida kahvalti niyetine yiyelim :26:
olur dimi bana bi el attin
ne komik bişey zaten içindeyken gülmekten kilo verirsin ayrıca ayaklarda açık olsa dışarıda böle çıksan millet seni uzaydan geldin sanıp kaçacak delik ararlar ayy çok güldüm ya
işin espirisi canım terletiyorsa iyi ama bu kadar çok yorulmana değcekde abartı bir kilon yok kaş yapayım derken göz çıkarırdın mazallah
çok dikkatli ol hasta olursun terleme iyide sonrası hastalık yapıyo dikkatli ol yediklerine içtiklerine sonrasında birde üşütme
aahahahhahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?