70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kristewan sebn senınlee orti oldummm amaaaaa:OO:)) kabul etmıomusun yas kac ben 23um bu arada sen?

Merhaba :))
Ben orti olduğumuzu yeni gördüm, şimdi :)) Yoksa ne kabülsüzlüğü, estağfirullah :))
Memnun oldum orti :) Benim yaşımda 21.

msj ini bulcam diye boguldum gecmisde dilek ahada madde koduymus :44::26:

Aslında ben 5 günde 5 kilo diyetini uyguluyorum. Hani ilk hafta sırf et ve su ile beslenilmesi gereken diyeti.

Canım o diyetler bi zaman sonra sıkıyo en iyisi sağlıklı beslenmek.

Süper olurrrrr. Benimde ortim yoktu :)))
Benimde adım Nilay bende memnun oldum :)
Ben bugün sadece iki tavuk baget yedim o kadar. Aynı şeyi yapmışız, çok az yemişiz. Olsun.
Yemeyelim :))))

Aynı şekilde sana da diyorum yememek kilo verdirmez. Aksine hasta olmana yol açar.
Biz burda sağlıklı besleniyoruz.
Ben geçen hafta sürekli menülerimi paylaştım yiyerek 2.200 verdim.
Diyetisyene başladım geçen hafta. Hiç yeemeyerek kendine işkence edersin ve bi zaman sonra sıkılıp yemeğe saldırırsın.
Hasta olmanda cabası.

Sabah 2 dilim tam tahıllı ekmek veya çavdar ekmek, domates, salatalık, peynir, 1 dilim haşlanmış yumurta.
Aralarda 1 kuru incir veya 2 tane ceviz veya 4*5 tane badem.
Öğlen:
Tavuk veya et yemeği onlar yoksa 4-5 kaşık sebze yemeği yanında salata ve yoğurt
1 dilim ekmek.
Ara da meyvelerden.
Akşamda gene 4-5 kaşık sebze yemeği veya tavuk falan tüketebilirsiniz.
Bunlar midenizi çalıştırır ve daha çok vermenizi sağlar.

Bende sizin gibi hiç yemeyeerek başlamıştım diyete.
Ama bu geçici bi yöntem sağlıklı ve kalıcı da değil.

Süper olurrrrr. Benimde ortim yoktu :)))
Benimde adım Nilay bende memnun oldum :)
Ben bugün sadece iki tavuk baget yedim o kadar. Aynı şeyi yapmışız, çok az yemişiz. Olsun.
Yemeyelim :))))

aslında bu kadar ac bırakmamızaa grek yok kendımızı 1600 kalorılık beslensek ıyı olur ortım sonra gerı almayalım dıe en cok ta tabı kı sende benım gıbı al ver sıkıldıysann bıraz uzun vadelı ama en azından 70e duselımm yaaaa 5gun 5 kılo dıyetını mı yapalım ne dersınn 5 gun? ya alırız yıne gerı dıe korkum

Orti olabilirsiniz aslında . Sende saglıksız beslenmişsin.
Sabah güzel bi kahvaltı yapma imkanın yok mu?[/QUOTE]

kahvaltı yapma ımkanım var yenı bıttı fınallerımmm ama fınal donemınde aldım en cok da kılolarııı bır and 79 oldum anlamadımmm ama nılaycım nasıl aldıysak verıcezzz o yuzdennn kendımızı kuralım yemeyelım sımdı ara ogun yapalım bı bardak sut ya da bı meyve sonra aksam en gec 8e kadar aksam yemegımızı yemıs bıtrmıs olalım gece yatrken de bı bardak sut uyuyalımmm cok da gec uyumayalım benım oyle bı sorunum var ıste gece geclere kadar uyumamm delı gıbı abur cubur yerımmm ama rtık YOKKKK!!!NİLAYCIKIMLA BASARICAZZ INSALLAHHHH

kızlar herkese merhabaaa beni de aranıza alıııınnn tek başıma zayıflayamıyoomm yaa

sizden rica etsem biriniz bana burdaki uygulamanın nasıl olduğunu kısaca özetleyebilir mi?? ve benim neler yapmam gerektiğinii?? şimdikten teşküüürr ettim :)

O zaman ben az sonra yemeğimi yemeye başlayım. Aslında bundan 6 ay önce bende diyetisyene gitmiştim. Bana diyet listesi vermişti. 2-3 gün bağlı kalıp bırakmıştım. Onu mu uygulasam?

puccaaa dogru dıyosunnn 1600kalorılıkk besleelım bızzz bak ne guzel vermıssın kılolarını ne kadar zamanda gıttııı bunlar hep bu duzende mı yıyorsun?

O zaman ben az sonra yemeğimi yemeye başlayım. Aslında bundan 6 ay önce bende diyetisyene gitmiştim. Bana diyet listesi vermişti. 2-3 gün bağlı kalıp bırakmıştım. Onu mu uygulasam?

Uygulayabiliyosan uygula canım. Cidden yardımcısı olur.
Bende sizin yaptıgınız yanlışları yaptım o yzden uyarıyorum.
Amacımız buraya gelenlere yardımcı olmak.
Yanlış anlamayın. Yememek güçten düşürdüğü gibi stres ve sinir de yaptırıyor.

Hoşgeldin
Burda hem muhabbet ediyoruz hem kilo veriyoruz kiloyla ilgiili herseyi konusuyoruz.
Her cuma sabah tartılma günümüz tartılıp bildirimimizi buraya yapıyoruz.
Hergün neler yediklerimizi yazıyoruz ki doğru ve yanlışlarımızı burda kilo veren tecrübeleri arkadaşlar yorumlasın.
Çünkü ilk başlarda çok hatalar yapılabiliyor amacımız sağlıklı kilo vermek.
Buraya takılırsan anlarsın zaten

5 günde 5 kilo diyeti bana çok cazip gelmişti ama baksana ortim bizden daha tecübeli olan PuCCaa öyle yapmamamız gerektiğini söylüyor. Test etmiş onaylamış :)
Yani daha yavaş ve daha mı sağlıklı vermeliyiz sence?
Başarıcaz inşallah dediğin gibi, sonuna kadar yanındayımmm :)
Abu cubur yoooooooooooooooooook.

ha kolyeyi diyon o gecen senede kaldi canim ikimzde kaybetmisdik ama simdi o beraber yiyelim diyo zar zor ikna ettim
yada cumaya kaydirayim ödül olarak

Hımm anladım ödül alacak kadar zayıflıycam diyosun yani

Merhaba :))
Ben orti olduğumuzu yeni gördüm, şimdi :)) Yoksa ne kabülsüzlüğü, estağfirullah :))
Memnun oldum orti :) Benim yaşımda 21.

Hayırlı olsun not ettim sizi orti olarak kızlar haftaya lütfen özel mesaj ile kilo bildirimlerinizi yapınız

aahahahhahah
Ayyy koptummmm canım ya bize gelen işi kopyalamıştım buraya yapıştırmışım hiç farkında değilim

Ciddimisin

kolay gelsin sanada canım,bisayfa önce ben gidiyorum başlığı altında yazdıklarımı oku bi,bulgurla ilgili bişeyler yazmıştım,bende yapcam bugün ve yiycem

kızlar cok ılgınc bende bugun ıcın aksamdan bulgur pılavı yapmıstım yesıl mercımeklı cok severım bende yıcem valla ben dıyetısyene gıttıgımde bı lıste vermıstı bugun ona bkatımda mesela aksam 2 dılımekmek var ekmek yerıne bulgur pılavının karsılıgı 3 kasık 2 dılım=6 kasık yıcem brokolı salatası ve yogurtla patateste yapmıstım ama yemıycem oglenyedım onu ıs yerınde cunku

Hımm anladım ödül alacak kadar zayıflıycam diyosun yani

Hayırlı olsun not ettim sizi orti olarak kızlar haftaya lütfen özel mesaj ile kilo bildirimlerinizi yapınız

Ciddimisin

naf 300-500 suzi dünde kaldi :111: ama ozamana aclikdan ölecem sankim

aynennn abur cuburuuu keselımm onun yerınee cok mu ıstedı canın bısıler yemekkk gıt koca tabak salata yap tatlımmmm yesılcay kesınlıkle ztnnn onu ıhmal etmıyoruzzz bıtkı caylarımızı falannn bencee saglıklııı ve yavas yavas verelımmm bı anda verıpp bı anda almayalımmm hep yanındayımmm yeterkııı kurtulalımmm su kılolardannn cuma gunlerı de tartılalım bugun pazartesı bak 5 gun var onumuzdeee 5gune kadarrr 2 kılo gıderr ben ınanıyorumm su olsaaa da gıtsınnn yanı baksana ben dun tartıldım 79.3 cıktım bugun 78.7 demekkı ac bıraktım yaaa 0.6 dustuuu ama yersem hemen alırım o yuzcen ac kalmadannn yapalım bız bu ısı:)

puccaaa dogru dıyosunnn 1600kalorılıkk besleelım bızzz bak ne guzel vermıssın kılolarını ne kadar zamanda gıttııı bunlar hep bu duzende mı yıyorsun?

Haziranda 86-84 kilo falandım temmuzdan beri de bu topikteyim ve yediklerime dikkat ediyorum.
Sürekli uydugum söylenemez ama diyeti bıraksam da en fazla 1 -1.5 kilosunu geri almışımdır sonra da vermişimdir.
70 rakamını görünce bi rahatlık çöktü pek dikkat etmedim açıkcası aklıma ne geliyosa yedim.
Geçen hafta 70.6ken şimdi 68.4 ü gördüm cuma sabahı.
İnş. bu şekilde gidecek ama genel olarak 3+2 şeklinde beslendim ben.
Sabah kahvaltımı yaptım aramı yaptım öglen yemegimi yedim tekrar ara akşam yemeği sonra.
Aç bırakmadım kendimi.
Yemezseniz bağırsaklarınızda çalışmaz zaten.
Doğadan 7 otlu çay, doğuş bergamotlu yeşil çay, doğuş maydanozlu limonlu veya kayısılı form çaylarından destek aldım.
Bunlarda benim evrim geçirmiş hallerim
84den başlıyo en son ki resim 71 ken.

Haklısın tatlım, sağlıklı ve düzenli beslenmeliyiz. Kilolarımdan nefret geldi de, o yüzden bir an evvel vereyimde kurtulayım çabasına girdim.

Teşekkür ederiz :))
Özel mesaj ile kime bildirim yapıcaz? Bir de 100 mesajı geçmeden gönderilmiyormuş. Ben daha 54 teyim.

herkesin menüsünde benzer şeyler varmış valla
benim de silmem lazım cam dolap kapı vs.
hep öteliyorum nereye kadar bakalım
monicim sen temizliğini şimdilik yüzeysel olarak yap.malum sınavın var.bahar gelince yaparsın temizliğini..

şimdi canım yemek istemiyor,oğluşuma götüreyim deseydin

aahahahhahah
Ayyy koptummmm canım ya bize gelen işi kopyalamıştım buraya yapıştırmışım hiç farkında değilim

ilk okuyunca bendeböle olmuştum..şimdi anlaşıldı fıstık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…