Haziranda 86-84 kilo falandım temmuzdan beri de bu topikteyim ve yediklerime dikkat ediyorum.
Sürekli uydugum söylenemez ama diyeti bıraksam da en fazla 1 -1.5 kilosunu geri almışımdır sonra da vermişimdir.
70 rakamını görünce bi rahatlık çöktü pek dikkat etmedim açıkcası aklıma ne geliyosa yedim.
Geçen hafta 70.6ken şimdi 68.4 ü gördüm cuma sabahı.
İnş. bu şekilde gidecek ama genel olarak 3+2 şeklinde beslendim ben.
Sabah kahvaltımı yaptım aramı yaptım öglen yemegimi yedim tekrar ara akşam yemeği sonra.
Aç bırakmadım kendimi.
Yemezseniz bağırsaklarınızda çalışmaz zaten.
Doğadan 7 otlu çay, doğuş bergamotlu yeşil çay, doğuş maydanozlu limonlu veya kayısılı form çaylarından destek aldım.
Bunlarda benim evrim geçirmiş hallerim
84den başlıyo en son ki resim 71 ken.
Eki Görüntüle 327588
Fıstık gibi olmuşsun valla :))Haziranda 86-84 kilo falandım temmuzdan beri de bu topikteyim ve yediklerime dikkat ediyorum.
Sürekli uydugum söylenemez ama diyeti bıraksam da en fazla 1 -1.5 kilosunu geri almışımdır sonra da vermişimdir.
70 rakamını görünce bi rahatlık çöktü pek dikkat etmedim açıkcası aklıma ne geliyosa yedim.
Geçen hafta 70.6ken şimdi 68.4 ü gördüm cuma sabahı.
İnş. bu şekilde gidecek ama genel olarak 3+2 şeklinde beslendim ben.
Sabah kahvaltımı yaptım aramı yaptım öglen yemegimi yedim tekrar ara akşam yemeği sonra.
Aç bırakmadım kendimi.
Yemezseniz bağırsaklarınızda çalışmaz zaten.
Doğadan 7 otlu çay, doğuş bergamotlu yeşil çay, doğuş maydanozlu limonlu veya kayısılı form çaylarından destek aldım.
Bunlarda benim evrim geçirmiş hallerim
84den başlıyo en son ki resim 71 ken.
Eki Görüntüle 327588
Haklısın tatlım, sağlıklı ve düzenli beslenmeliyiz. Kilolarımdan nefret geldi de, o yüzden bir an evvel vereyimde kurtulayım çabasına girdim.
aynennn resmennn nılusumm nefrett geldııı bole psıkolojıkmen coktummm bole hayattan mutlu degılımm erkek arkadasımla paso tartısıyoruzzz cunku ben streslıymmm gıydıklerım olmuo mıllet bu kadar kılo almıs olmama goz suzuyooo sınırımmm bozulduuu yeterrr dedımmmm gırdımmmm neteeee burayaaa geldımmm kendımeee yoldas aradımmm ve bugun basladımmmnılussss hayırlııı olsunnn bırakmayalımmm lutfennn ((
ayrıcaa ben de 2 sene once dıyetısyene gıtmıstım o dıyetısyenınnn lıstesınııı uygulamayı dusunuyorumm o da sağlıklı baya 1600 kalorılık mı senınkı de?
Teşekkür ederiz :))
Özel mesaj ile kime bildirim yapıcaz? Bir de 100 mesajı geçmeden gönderilmiyormuş. Ben daha 54 teyim.
Haklısın tatlım, sağlıklı ve düzenli beslenmeliyiz. Kilolarımdan nefret geldi de, o yüzden bir an evvel vereyimde kurtulayım çabasına girdim.
Özel mesaj ile kime bildirim yapıcaz? Bir de 100 mesajı geçmeden gönderilmiyormuş. Ben daha 54 teyim.
monicim sen temizliğini şimdilik yüzeysel olarak yap.malum sınavın var.bahar gelince yaparsın temizliğini..
şimdi canım yemek istemiyor,oğluşuma götüreyim deseydin
ilk okuyunca bendeböle olmuştum..şimdi anlaşıldı fıstık..
Sarımsaktan büyük bir ihtimal, korkma :))kızlarr az önce çok pisss başım döndü yaa..neden olmuş olabilir acaba,,
öğlen brokoli salatasını sarmısaklı yapmıştım o yapmış olabilirmi acaba
yoksa pc başında fazlamı kalıyorum acaba neden olurki.?
ben daha 18deyımm benım de ızın vermıo atmayaaa
Canim link bulamadm ben dedgm egzersz icingünaydiiiin kizlar
mutlu , huzurlu , acikmadigimiz , ciislara elimizi sürmedigimiz , kalorilerin cayiiirr cayiirr yandigi birgün olsun insallahhhhhh
yeni gelenlerede hos geldniz diyoruumay ben eskidim sanki
canim almanyadayim ya l
almanyadayim kizlar bana link yollayyiiiiiiin ay bulamamdiim
canim gecmis olsun biseyi yoktur insallah
Canım seni not etmiştim zatenbaşka orti arayan olursa eşleştiririm
Bi ekşın olmasın sakın
Ahahahha
Ay al benden de o kadar yaninaber dilek ,naf..yeni üyelerrrr..
napıyonuz yaa ben buraya giremez oldum bana bika çcümle çakında geri döneyim heee
düzenim bozluldu yaa bıktım yaniiiii..bari şu yeni yılda incelsem artıkınnnn
Hosgeldiiiinselam kızlar aranıza yeni katıldım. 72 kiloyum acilen zayıflamak istiyorum. birlikten kuvvet doğar diyerekten geldim ben de :)
Sarımsaktan büyük bir ihtimal, korkma :))
Ne 18'i cimcime 25'tesin :))
kızlarr az önce çok pisss başım döndü yaa..neden olmuş olabilir acaba,,
Benimki daha fazla galiba. O zamanlar diyetisten boyumu ölçmüştü 1.76ya 75 kilo gelmiştim. 2000 üstü kalorilik bir diyet yazmıştı. Ama uygulamıyorumaynennn resmennn nılusumm nefrett geldııı bole psıkolojıkmen coktummm bole hayattan mutlu degılımm erkek arkadasımla paso tartısıyoruzzz cunku ben streslıymmm gıydıklerım olmuo mıllet bu kadar kılo almıs olmama goz suzuyooo sınırımmm bozulduuu yeterrr dedımmmm gırdımmmm neteeee burayaaa geldımmm kendımeee yoldas aradımmm ve bugun basladımmmnılussss hayırlııı olsunnn bırakmayalımmm lutfennn ((
dıyetısyenııı uygualaybılırsınnn canım bende oyle yapıorumm 1600kalorılık bı dıyet o da senınkı de oyle mı?
sarımsak tansıyonu düşürmüş olabılrı tabı ama bılgısayara cok bakınca da oluyo
kızlar cok ılgınc bende bugun ıcın aksamdan bulgur pılavı yapmıstım yesıl mercımeklı cok severım bende yıcem valla ben dıyetısyene gıttıgımde bı lıste vermıstı bugun ona bkatımda mesela aksam 2 dılımekmek var ekmek yerıne bulgur pılavının karsılıgı 3 kasık 2 dılım=6 kasık yıcem brokolı salatası ve yogurtla patateste yapmıstım ama yemıycem oglenyedım onu ıs yerınde cunku
naf 300-500 suzi dünde kaldi :111: ama ozamana aclikdan ölecem sankim
Valla ya bize gelen işi buraya kopyalamışım rezilim.
kızlarr az önce çok pisss başım döndü yaa..neden olmuş olabilir acaba,,
Hoşgeldin
Burda hem muhabbet ediyoruz hem kilo veriyoruz kiloyla ilgiili herseyi konusuyoruz.
Her cuma sabah tartılma günümüz tartılıp bildirimimizi buraya yapıyoruz.
Hergün neler yediklerimizi yazıyoruz ki doğru ve yanlışlarımızı burda kilo veren tecrübeleri arkadaşlar yorumlasın.
Çünkü ilk başlarda çok hatalar yapılabiliyor amacımız sağlıklı kilo vermek.
Buraya takılırsan anlarsın zaten
yaptım yemekleri pişio şimdi
valla ortalıktan kayboldum yine ilerlemiş sayfalarrr
ruweydaaa bencee sen pcdeee cok kalıdıgındannn bı anda kalktıysannn ondan olmus olabılırrrr cok uzun sure bakma ekranaaa
Benimki daha fazla galiba. O zamanlar diyetisten boyumu ölçmüştü 1.76ya 75 kilo gelmiştim. 2000 üstü kalorilik bir diyet yazmıştı. Ama uygulamıyorum
Uygulayacağım.
Tabiki de pes etmek yok, seni yarı yolda bırakır mıyım ortim?
Bu arada sakın sevgilini kafana takma. Geçen gün bana inek dedi, bende ona sıska dedim. Hem benden 5 kilo az hem de 2 cm kısa. Sinir etti beni.
ya kızlar komediyim ben yaaa. yine ne geldi başıma sormayın. pantalonun fermuarı bozuldu
şuan ön taraf açık oturuyom yani. inşallah bugün kimsenin yanına falan gitmem gerekmez. toplu iğne ilede tutturulmuyo ki yaaa delirecem
aptal göbiş bu kaçıncı yaaaaaaaaaaaa aynı pantolonun fermuarını 3 kere değiştirttim yine patladıııııı:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?