70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

süpersınnnn puccaa darısı basımızaaaa evettt bende sımdı ara ogun yapıcammm gec kalıorumm ama bı meyve yıyımmm barıı

Fıstık gibi olmuşsun valla :))

kızlarr az önce çok pisss başım döndü yaa..neden olmuş olabilir acaba,,
öğlen brokoli salatasını sarmısaklı yapmıştım o yapmış olabilirmi acaba
yoksa pc başında fazlamı kalıyorum acaba neden olurki.?

Son düzenleme:

ben daha 18deyımm benım de ızın vermıo atmayaaa

Hepimiz ilk başta öyle diyoruz.
Ama zaman içinde vermek en iyisi hem haftada 1 istediğini yiyebiliyorsun etki etmiyo

Şok etmişim sizi
Hiç farketmedim valla Bi işe bi kk ya bakınca böyle oluyo

Sarımsaktan büyük bir ihtimal, korkma :))
ben daha 18deyımm benım de ızın vermıo atmayaaa

Ne 18'i cimcime 25'tesin :))

aynennn resmennn nılusumm nefrett geldııı bole psıkolojıkmen coktummm bole hayattan mutlu degılımm erkek arkadasımla paso tartısıyoruzzz cunku ben streslıymmm gıydıklerım olmuo mıllet bu kadar kılo almıs olmama goz suzuyooo sınırımmm bozulduuu yeterrr dedımmmm gırdımmmm neteeee burayaaa geldımmm kendımeee yoldas aradımmm ve bugun basladımmm nılussss hayırlııı olsunnn bırakmayalımmm lutfennn((

dıyetısyenııı uygualaybılırsınnn canım bende oyle yapıorumm 1600kalorılık bı dıyet o da senınkı de oyle mı?

Canim link bulamadm ben dedgm egzersz icin
2 dambil alip uzmantvden kas calistirabilirsn
Ben faydasni gordm
Leslie 3 milin linkini de bulablrsn
Telden yaziyorm yoksa bulurdm saa

Canım seni not etmiştim zaten başka orti arayan olursa eşleştiririm

Bi ekşın olmasın sakın

Ahahahha

Canim bizi de not edermisin
Balgaymakla orti olduk

naber dilek ,naf..yeni üyelerrrr..
napıyonuz yaa ben buraya giremez oldum bana bika çcümle çakında geri döneyim heee
düzenim bozluldu yaa bıktım yaniiiii..bari şu yeni yılda incelsem artıkınnnn
Ay al benden de o kadar yani
selam kızlar aranıza yeni katıldım. 72 kiloyum acilen zayıflamak istiyorum. birlikten kuvvet doğar diyerekten geldim ben de :)
Hosgeldiiiin

Sarımsaktan büyük bir ihtimal, korkma :))

Ne 18'i cimcime 25'tesin :))

hadı yaaa 25 mı olmusummm ne ara olmusummm demek forumaaa ne kadar yazarsan o kadar cogalıoo ıyı o zamannn bol bol yazaqlımmm nılusummm ozel mesajlasmamızz gerektıgındeee engellenmeyelımm

sarımsak tansıyonu düşürmüş olabılrı tabı ama bılgısayara cok bakınca da oluyo

yaptım yemekleri pişio şimdi
valla ortalıktan kayboldum yine ilerlemiş sayfalarrr

Son düzenleme:
Benimki daha fazla galiba. O zamanlar diyetisten boyumu ölçmüştü 1.76ya 75 kilo gelmiştim. 2000 üstü kalorilik bir diyet yazmıştı. Ama uygulamıyorum
Uygulayacağım.
Tabiki de pes etmek yok, seni yarı yolda bırakır mıyım ortim?
Bu arada sakın sevgilini kafana takma. Geçen gün bana inek dedi, bende ona sıska dedim. Hem benden 5 kilo az hem de 2 cm kısa. Sinir etti beni.

Hoşgeldinn canım Benimde kanıma girdiniz valla bende mi bulgur yapsam

naf 300-500 suzi dünde kaldi :111: ama ozamana aclikdan ölecem sankim

Görüciizzzz suzicimmmmmmm

Valla ya bize gelen işi buraya kopyalamışım rezilim.

Aslında ben espiri yapıyosun sanmıştım ahahaha ben daha rezilim ahahaha

Bana atıcaksınız canım cumaya kadar 100 mesajı doldurursunuz herhalde :26: dolduramazsanız bakarız

Sarımsaktan olmuştur canım :26: bi soda içseydin tansiyonunu dengeler pc başında kalmaktan olsa biz napalım 10 saat çalışıyorum kafadan 7 saat pcye bakıyorum Dilek napsınnnnn

hoşbulduk canım
çok teşekkür ederiiimmm iyi bende katıldıımm o zaman aranızaa yaşasıınn DİYEETT

ben bikaç sene önce ne hoş 25 kilo vermiştiim yaaa ama geri aldııımm puuuffffff

ruweydaaa bencee sen pcdeee cok kalıdıgındannn bı anda kalktıysannn ondan olmus olabılırrrr cok uzun sure bakma ekranaaa

PC'de çok kalmaktan olsa, biz muhasebeciler baygın gezerdik herhalde hep. Sarımsaktan olmuştur o, bir de az yediysen.

ortımmm benımmmmm vallaaa cok mutsuzdum az guldurdun yuzumuuu su bı gercekkk bızı bızden daha ıyı anlayannn olamıcakk cunkuuu benımmm ınek spora gıdıoo delı gıbı dıyet yapıo ıbı benımmm gercektennn bu kılolardan kurtulmam lazımmm once saglık tabı ama sonra ah ah bı 14 kılo verdıgımdee halımıgormekkk ıstıyorummm nasıl hem o daaa boleee saftırık gbı bakakalcakkk hehehehehe bendee ona o zamannn boleee gulucemmmmw:2::2:

Amaniiiiiiiiiiiiiin

Anacim gevezesiniz diyorum baska bisi demiyorum..
Gecmisre boguldum

ortağı olmayan birisi benle orti olur mu aceeeppp lütfeennn
tek başımaa tartıya çıkmak istemiyoruumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…