Hoşgeldinn canımBenimde kanıma girdiniz valla bende mi bulgur yapsam
Görüciizzzz suzicimmmmmmm
Aslında ben espiri yapıyosun sanmıştım ahahaha ben daha rezilim ahahaha
Bana atıcaksınız canımcumaya kadar 100 mesajı doldurursunuz herhalde :26: dolduramazsanız bakarız
Sarımsaktan olmuştur canım :26: bi soda içseydin tansiyonunu dengelerpc başında kalmaktan olsa biz napalım 10 saat çalışıyorum kafadan 7 saat pcye bakıyorum Dilek napsınnnnn
hoşbulduk canım
çok teşekkür ederiiimmm iyi bende katıldıımm o zaman aranızaa yaşasıınn DİYEETT
ben bikaç sene önce ne hoş 25 kilo vermiştiim yaaa ama geri aldııımm puuuffffff
ortımmm benımmmmm vallaaa cok mutsuzdum az guldurdun yuzumuuu su bı gercekkk bızı bızden daha ıyı anlayannn olamıcakk cunkuuu benımmm ınek spora gıdıoo delı gıbı dıyet yapıo ıbı benımmm gercektennn bu kılolardan kurtulmam lazımmm once saglık tabı ama sonra ah ah bı 14 kılo verdıgımdee halımıgormekkk ıstıyorummm nasıl hem o daaa boleee saftırık gbı bakakalcakkk hehehehehe bendee ona o zamannn boleee gulucemmmmw:2::2:
hahahaha
Mükemmelsin sen ya.
Öyle olacak sen hiç canını sıkma ortim. 100 mesajı geçelim, daha sık iletişime geçeriz seninle.
Bizimkileri mort etmenin zamanı geldi
Hamarat hatun.
Bugün benim menü istediğim gibi değil ya.
Akşama da çorba ya da sebze yemeği varsa sebze yemeği yiyim diyorum.
Yarına daha dikkatli olucam evden getireceklerimde
aferin kızlar böyle devam edin bırakmayın birbirinize destek olunaynennn resmennn nılusumm nefrett geldııı bole psıkolojıkmen coktummm bole hayattan mutlu degılımm erkek arkadasımla paso tartısıyoruzzz cunku ben streslıymmm gıydıklerım olmuo mıllet bu kadar kılo almıs olmama goz suzuyooo sınırımmm bozulduuu yeterrr dedımmmm gırdımmmm neteeee burayaaa geldımmm kendımeee yoldas aradımmm ve bugun basladımmmnılussss hayırlııı olsunnn bırakmayalımmm lutfennn ((
dıyetısyenııı uygualaybılırsınnn canım bende oyle yapıorumm 1600kalorılık bı dıyet o da senınkı de oyle mı?
ah şu erkekler ne ka sinir bozucular ya...Benimki daha fazla galiba. O zamanlar diyetisten boyumu ölçmüştü 1.76ya 75 kilo gelmiştim. 2000 üstü kalorilik bir diyet yazmıştı. Ama uygulamıyorum
Uygulayacağım.
Tabiki de pes etmek yok, seni yarı yolda bırakır mıyım ortim?
Bu arada sakın sevgilini kafana takma. Geçen gün bana inek dedi, bende ona sıska dedim. Hem benden 5 kilo az hem de 2 cm kısa. Sinir etti beni.
ruweydaaa bencee sen pcdeee cok kalıdıgındannn bı anda kalktıysannn ondan olmus olabılırrrr cok uzun sure bakma ekranaaa
Hoşgeldinn canımBenimde kanıma girdiniz valla bende mi bulgur yapsam
Görüciizzzz suzicimmmmmmm
Aslında ben espiri yapıyosun sanmıştım ahahaha ben daha rezilim ahahaha
Bana atıcaksınız canımcumaya kadar 100 mesajı doldurursunuz herhalde :26: dolduramazsanız bakarız
Sarımsaktan olmuştur canım :26: bi soda içseydin tansiyonunu dengelerpc başında kalmaktan olsa biz napalım 10 saat çalışıyorum kafadan 7 saat pcye bakıyorum Dilek napsınnnnn
evet ortım haklısınnn bızımkılerııı delı etme zamanııı geldııı zaten uzagız bızzz geldıgınde ya da ben gıttıgımdee soke olmasınıı ıstıyorummmmP ayrıca ortımmm ben sımdııı bı porsıyon meyvee yıyorummm haber4ın olsunnn
Kilo çizelgesini yapmakla başlayabilirsin.
25 kiloyu tek başına mı verdin yoksa diyetisyenden falan yardım aldın mı?
Bide yaşın kaç tanıt accık kendinii.
hahahaha
Mükemmelsin sen ya.
Öyle olacak sen hiç canını sıkma ortim. 100 mesajı geçelim, daha sık iletişime geçeriz seninle.
Bizimkileri mort etmenin zamanı geldi
Bende malesef fastfood ürünü birşeyler yiyeceğim.
Sevgilim yüzünden :84:
ayy iyi ki yemek yapmayı biliorum hee
bilmesem halimiz nice olurdu
he ekmeğini falan unuttun dimi
çorba çok iyi oluyo akşamları
sebze yoksa çorba salata şeklinde yersin..
kilo çizelgesi mi :26: şeeeyyy ben nasıl yapcamkii onu acep :26:
hemen tanıtayıımm kendimiii 22 yaşındayıımm öğrenciyiimm 73 kiloyuum boyum 1.65, bikaç sene önce 85 kiloyduumm 25 kilo verip 60a düşmüştüümm he hooşştek başıma verdiimm diyetisyene gitmiştiim ama baktım kadının kendine hayrı yok bana nasıl hayrı dokunsun diyerek paçaları sıvadım ve kilomu verdiiiimm ama nolduu tabiki geri aldıımm sonraaa kilo vermem lazıımm çünkü bikaç ay sonra nişanıım var
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html burdan bakabilirsin.
Bnde 22 yaşındayım adım Dilek. Temmuzdan beri bu topikteyim.
Dikkat edersen verirsin canım. Kendini aç bırakma sağlıklı beslen yeter.
Canim link bulamadm ben dedgm egzersz icin
2 dambil alip uzmantvden kas calistirabilirsn
Ben faydasni gordm
Leslie 3 milin linkini de bulablrsn
Telden yaziyorm yoksa bulurdm saa
Canim bizi de not edermisin
Balgaymakla orti olduk
Ay al benden de o kadar yani
Hosgeldiiiin
yaptım yemekleri pişio şimdi
valla ortalıktan kayboldum yine ilerlemiş sayfalarrr
Amaniiiiiiiiiiiiiin
Anacim gevezesiniz diyorum baska bisi demiyorum..
Gecmisre boguldum
ortağı olmayan birisi benle orti olur mu aceeeppp lütfeennn
tek başımaa tartıya çıkmak istemiyoruumm
aferin kızlar böyle devam edin bırakmayın birbirinize destek olun
ah şu erkekler ne ka sinir bozucular ya...
oturduğum yerde biranda oldu cnm bende anlamadım.kolayınan başım dönmez benim dönüncede feci döndü ayakta olsam düşerdim heralde.epey sürdütansiyonum düşmüş olabilir..
tuzlu ayranı biliyorumda sodayı hiç duymadım:26:ben bu netten korkuyom radrasyon yaydığı için o yüzden acaba didimdi.:26:
NAF nerde yaaaa
orrrtaaaammmm nirdesinnnnn?
tanıştığımıza çok memnun olduumm Dilekcim ben de Gamze
hemen girip başlayayıımmm çizelgemeee sonra da kilo vereyiiimm yani inşallah
Sabah yiyemedim ama öğlen stajyer çocuktan rica ettim 1 dilim yemekhaneden getirsin diye.
Saolsun 6 dilim kepek ekmeği getirmiş.
1 dilim yedim gerisi kaldı.
İyi valla biliyosun yemek yapmayı bende bilip yapmayanlardanım bi gün lazım olursa yapıcam ins
.
Hamarat ortim
Ortaaammm burdayım kocişimle konuşuyodum almaya geliyomuşta beni
Ettim bile
naf bızı kaydettın mııı sen bızz de kriantem ile orti oldduukkk
ohhh mesai bitti yaniii
Ettim bile
pardonnn kristewan ile
tamam en azındannn ekmegın ustunu yemee altını ye sdcc ust kapagııı al ustundennn ole ye canımmmfıyet olsunnn gecıkme yemek yemedeee 8e kadar aksam yemegı faslı kapansınnn yanında mı senınkııı ben tıtmayım artıkkk sonraa konusuruzz yıneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?