70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben geldimm yine
ama çook suçluyum
yedim birpaket biskrem paketini:mymeka::mymeka:

:mymeka::mymeka::mymeka:
ya ben neyaptımm
artık yarın tüm gün spor yapsam ancak veririm aldıgım kaloriyi:mymeka:

izninin olması iyi canım... cumartesi günleri 14:30 da çıkıyoruz ama geçen hafta sorun çıktı işlerde 17:00' ye kadar bekledim mecburen ama telafisi yok tabiki... arada pazarda iş oluyor ama diinlenmeden gidiyoruz... :1no2::1no2::1no2:

burası motive için çok güzel... insan başarı öykülerini dinleyince kilo çizelgeliri görünce bende yaparım diyor... bende motive oluyorum burada.. delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Ben geldimm yine
ama çook suçluyum
yedim birpaket biskrem paketini

ya ben neyaptımm
artık yarın tüm gün spor yapsam ancak veririm aldıgım kaloriyi

zambakcım ne yaptın sennn???? :uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:

canım keske yemeden once bıze yazsaydın,nıyetı bvozdum felan dıye,durdururduk senı.simdi olan olmus ama ceza vermemız gerekır sanaklava:.benım onerım 15x3 set mekık cek sımdı. kabul mu?

evet canım ya çok ama çoook üzgünüm

biskrem çok tatı canım daha hafif birşey yesen daha iyi bence... gerçi eskiden benide ondan bakası kesmiyordu kriz tutunca işyerinde başka tatlı olmadığı için hemen götürüyordum... şimdi ağzıam oymuyorum valla... işyerinde 5 kız aynı odadayız.. yaşlarımızda yakın... hepside zayıflar kilo sorunları yok.. bizimde ortak bir çekmecemiz var maaş alınca dolduruyoruz çekmeceyi... çekmece benim yanımda olduğu halde ben normalde bile hiç bakmıyordum çekmeceye.. onlar habire atıştırıp duruyorlar... geçen gün diyete başlamadan bana döndü valla azmine hayranım elin hiç çekmeceye gitmiyor dedi.. bu benim .ok hoşuma gitmişti.. şimdi diyete başladığım için bana teklif etmeyin hiç özenmem ama gözümede sokmasınlar dimi canım.. ne çok dolmuşum doldurdum sayfayı... :1hug::1hug:

canım keske yemeden once bıze yazsaydın,nıyetı bvozdum felan dıye,durdururduk senı.simdi olan olmus ama ceza vermemız gerekır sanaklava:.benım onerım 15x3 set mekık cek sımdı. kabul mu?

tamam canım cezama razıyım:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ama bidaha olmayacakk:çok üzgünüm:
bu hafta çok güzell bişekilde telafi edicemm

tamam canım cezama razıyım
ama bidaha olmayacakk
bu hafta çok güzell bişekilde telafi edicemm

sana ders olsun canım... bir daha yapma valla neler çekiyoruz gram gram vermek için... :1hug:

yeni resimler ekledim... şişko resimlerim albümüne bakmak istersen...

--------------------------------------------------------------------------------

bursefa bende azmine hayranım senin ama dayanamadımm
ama cezamı kestiler yapıcam valla şimdi başlıyorum

ne güzel bak spor yapacaksın... bende çayımı içiyorum birazdan bende nivea bady yapacağım.... zayıflayacağız zambak başka yolu yokkkkk.......

ne güzel bak spor yapacaksın... bende çayımı içiyorum birazdan bende nivea bady yapacağım.... zayıflayacağız zambak başka yolu yokkkkk.......

canım ilk 15 bitti
valla yaptım
kaldı 30 mekik
ceza yöntemi iyi geldi yermiyim ben bidaha kaydirigubbakcemile
ya arkadaşlar yeşil çayı nasıl içiyorsunuz evde var ama tadı çok kötü limon falan sıkıyormusunuz

canım ilk 15 bitti
valla yaptım
kaldı 30 mekik
ceza yöntemi iyi geldi yermiyim ben bidaha
ya arkadaşlar yeşil çayı nasıl içiyorsunuz evde var ama tadı çok kötü limon falan sıkıyormusunuz

ohh iyi olmuş canım.. erisin gitsin yoksaaaa klava:klava: geliyor... ben hiç içmedim yelil çay.. aldım ama yapamaım bir türlü...

ohh iyi olmuş canım.. erisin gitsin yoksaaaa klava:klava: geliyor... ben hiç içmedim yelil çay.. aldım ama yapamaım bir türlü...

canım benim yanlardaki can simitlerim gitti
pört pört pörtlemişti
ama şuan kalmadılar

niye biskreme yenildim anlamadımm:mymeka:
neyse geçti gitti
yarın ve diger günler süper olcakhihoyyythihoyyythihoyyyt

canım benim yanlardaki can simitlerim gitti
pört pört pörtlemişti
ama şuan kalmadılar

niye biskreme yenildim anlamadımm
neyse geçti gitti
yarın ve diger günler süper olcak

olsun canım herkez hata yapar... sen azimli hırslı bir çıtırsın!!!! bir daha olmayacağına eminim.... simitlerde gider yağlarda erir Allah'ın izniyle hepsi olacak... senin resimlerin yok canım.. neden eklemiyorsun??? :uhm::uhm:

canım ben pc nin kamerasından çekip koymuştum ama kamera şuan çekmiyor
fotomakinasıyla şuanki halimi çekip koyabilirimm
bikaçgün sonraa
tamammŞeniz
neyse ben çıktım kendinize iyi bakınnn

canım ben pc nin kamerasından çekip koymuştum ama kamera şuan çekmiyor
fotomakinasıyla şuanki halimi çekip koyabilirimm
bikaçgün sonraa
tamamm
neyse ben çıktım kendinize iyi bakınnn

tamam caım ekleyince haber verirsin... iyi geceler... bizden başka kimse yoktu zaten ben tek kaldım...

bursefa fotograflarin nerde canim yaa bende bakmak istiyorummmm..

bursefa fotograflarin nerde canim yaa bende bakmak istiyorummmm..

benim sayfamda canım arkadaşım olmadığın için göremeişsindir gizliydi resimlerim... ekledim listeme seni kabul edip bakabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…