70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gecmis olsun canim neyin var
yoksa adet günündemisin?
ayy karinina sicak su lastigi yok dogum sancisi gibidir bilmezmiyim

ewet ablacm adet günümdeyim.. sicak suda koyuyorum ilaçda içiyorum yine agriyor yineee senağlamagece delirdim resmennn (

ewet ablacm adet günümdeyim.. sicak suda koyuyorum ilaçda içiyorum yine agriyor yineee senağlamagece delirdim resmennn (

Güzelim benimde cok agrim olur öyle anlarda biraz kalcamin üst tarafini ovdugum zaman geciyordu..
Biraz haraket etmeyi denesen onunda faydasi oluyor bazen veya uzan yarim saatlik bir uyku bile iyi gelebilir...
O agri cok kötüüüü ben genc kizken beni yataklara düsürürdü okadar kötüydü :çok üzgünüm:

canım 84 gün sonra evlilik var yoksa :asigim:
adet sancısı bende de çok oluyodu yasmin kullanıyorum inanır mısın adet olduğumu bile anlamadım
evlilik varsa ve hap düşünüyosan adetin için de faydası olur diye söyledim

cvp için sağol daha önce denedim lahanayı ama sadece 1 kaseyle kaldım midem almdı kendimi zorlayıp ilerde belki denerim yeniden bugün şu diyete başladım devam edebilirsem
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rimiz/180978-kayinvalidemin-corba-diyeti.html

aslinda bütün corbalar zayiflatiyormus biliyormusun
gecen ünlü bir diyetisyen söylerken izledim tv de
ben lahanayi sepzeyi tercih ettim cine iki yemek yasigi mercimek koydum sadece gerisi sepze

her zamanmi oluyor adet sancin senin
doktorlar özel regl agri kesici yaziyor demek okadar siddetliki kesmiyor
canim benim ya yanimda olsan masaj yaparim sana :çok üzgünüm:

16 yasindan beri böyle sancili agriyor..senağlama aldigim ilaçta adet sancilari için içiyorum biraz kesiyor sonra tekrar basliyor.. ah canim benim:1hug:

canım evdeysen yat üzerini ört bir battaniyeyle karnını ve ayaklarını sıcak tut
sıcak su torbası birebir bencede

canim yatinca daha çok agriyor yaa.. ben yatinca çok terliyorum çatliyacak gibi oluyorum.. bi terliyorum bi ü$üyorum.. :1no2:

canim $imdi nasil yinemi sancili oluyor.. birazdan du$tan sonra yürüyü$e çikmayi deneyecegim.. gerçekten çok zorrrr benim agladigim zamanlarda oluyor senağlama
dayanamilmaz oluyor bazen..

ewet canim nasipse ins. yaza ewleniyorum.. Hap düsünmüyorum kilo falan alirim diye korkuyorum.. :1no2:

Güzelim iki dogumdan sonra tabiki azalma var agrilarimda ama halen agirdigi oluyor sanci tuttugu zaman bacaklarim bile titriyor ama ayaklarimi sicak tutmadigim zaman oluyor..
Ayaklarini sicak tutmaya calis ben herzaman corap patik ve terlik giyerim dikkat ettigim icinde azalma var...
Tavsiye ederim sicak tut kendini

aslinda bütün corbalar zayiflatiyormus biliyormusun
gecen ünlü bir diyetisyen söylerken izledim tv de
ben lahanayi sepzeyi tercih ettim cine iki yemek yasigi mercimek koydum sadece gerisi sepze

bilmiyordum ama bir müddet sonra istediğim gibi zayıflayamazsam sadece çorba ve salatayla beslenmeyi düşünüyorum

sancilarim azalacaksa bende hemen bi cocuk dogurayimmm delikafaduldenayaklarimi sicak tutmaya gayret gosteriyorum canim üst üste corap patik giyiyorum kaydirigubbakcemile3

selam kızlar bende şu streçleme olayından çok iyi sonuç almıştım geçen sene ama bu sene çocuk doğurunca yine kahrolası kilolar geri geldi napalım minişlerimin uğruna işte.ama kararlıyım yine vericem zayıflatıcı yağlardan sipariş ettim kekik yağı biberiye yağı melisa yağı susam yağı portakal yağı . bunları karıştırıp incelmesini istediğiniz bölgelere masaj yapıp sürüyosunuz sonrada streçliyosunuz.ister yürüyüşe çıkın ister egzersiz yapın istersenizde müziği açıp oynayın ama 1 haftada baya güzel kilo verdiriyo tabikide yediklerimizede dikkat ederek.lahanayı soğanla haşlayıp suyunuda içiyodum ben o da süper kilo verdiriyo şimdi bunların hepsine yine başlıycam yaza çok az kaldı ben biran önce malzemelerimi alıyımyerimseniben

kimse yokkk
gitmiş herkess
kaçamak yapmayın sakınn
ben azönce azcık yaptımm
canım çok tatlı istedi evde biskrem vardı
4tane yedimm :mymeka:
keşke yemeseydimmm

paylaşım için sağol canım benim de kırmızı etten uzak durmam gerekiyor cokacimcoook

geçmiş olsun arkadaşım a.s. acil şifalar diliyorum sana diş ağrısını iyibilenlerdenim hatta doktor gitmem gerekiyor doğumdan sonra fireler oldu kafamçokkarıştı

meraba çıtırlarım benim. ben de sabah bir tabak maydanoz. yarım domates ve iki biberle kahvaltımı yaptım. ama önce aç karnına iki bardak sıcak su ve elma sirkeli suyumu da içtim. kahvaltıyla beraber şekeriz çay içiyorum artık şekeri de bıraktım. kahvaltıdan bir saat sonra sardım streç folyoyu niveanın cd siyle spor yaptım tam bi saat. sonra öğlen pirinç lapası yedim iki kaşık yoğrtla beraber. bol bol zıpladım.acıktıkça bir kaşık lapa yedim üzerine sürekli su içtim. daha ne yapiim ben ya hala folyolanmış halde oturuyorum evin içinde. bu hafta daha fazla kilo vermem lazım.yaza tiril tiril elbiselerimi giyip salına salına dolaşıcam diye planlar yaptım bi güzel. valla hayallerim suya düşmesin çook üzülürüm bu çaba sonuç vermezse

gün içinde nekadar pirinç lapası yiyorsunn
canım ya bende salına salına yürümek istiyorummkaydirigubbakcemile3

sagol zeynacım tesukkurler kızlar sımdı daha iyiyim devamlı tukurdugum için kan gelıyormus sıktım kendımı ve yuttum valla bı baktım hakkaten durdu sımdı yemegımıde yedım ohh sefam olsun cayımıda içtim ohh kımseler yok bende gıdeyım barı öpüyorum hepınızı kızlar bye

valla bir bardak pirinçten yaptım lapayı.öğlen ufak bir tabakta yedim yoğurtla beraber. ara öğünde de dereotu ve yoğurtla beraber bir kaşık bir kaşık acıktıkça yedim bi kaseyi geçmedi

geçmiş olsun canım.diş ağrısı insanı canından bezdirir bilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…