gecmis olsun canim neyin var
yoksa adet günündemisin?
ayy karinina sicak su lastigi yok dogum sancisi gibidir bilmezmiyim
ewet ablacm adet günümdeyim.. sicak suda koyuyorum ilaçda içiyorum yine agriyor yineee senağlamagece delirdim resmennn(
ewet ablacm adet günümdeyim.. sicak suda koyuyorum ilaçda içiyorum yine agriyor yineee senağlamagece delirdim resmennn(
güzelim senin bahsettigin diyetden yapan arkadaslar oldu
ama benim bildigim ise yaramamis masal olarak kaldi dediler
sepze diyeti yap daha iyi bence
yada benim gibi lahana corbasi yap ye
gerci ben ara verdim
normal diyete döndüm cok yapmak iyi deyilmis lahanayi
cvp için sağol daha önce denedim lahanayı ama sadece 1 kaseyle kaldım midem almdı kendimi zorlayıp ilerde belki denerim yeniden bugün şu diyete başladım devam edebilirsem
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rimiz/180978-kayinvalidemin-corba-diyeti.html
her zamanmi oluyor adet sancin senin
doktorlar özel regl agri kesici yaziyor demek okadar siddetliki kesmiyor
canim benim ya yanimda olsan masaj yaparim sana :çok üzgünüm:
canım evdeysen yat üzerini ört bir battaniyeyle karnını ve ayaklarını sıcak tut
sıcak su torbası birebir bencede
Güzelim benimde cok agrim olur öyle anlarda biraz kalcamin üst tarafini ovdugum zaman geciyordu..
Biraz haraket etmeyi denesen onunda faydasi oluyor bazen veya uzan yarim saatlik bir uyku bile iyi gelebilir...
O agri cok kötüüüü ben genc kizken beni yataklara düsürürdü okadar kötüydü :çok üzgünüm:
else .!.:canım 84 gün sonra evlilik var yoksa :asigim:
adet sancısı bende de çok oluyodu yasmin kullanıyorum inanır mısın adet olduğumu bile anlamadım
evlilik varsa ve hap düşünüyosan adetin için de faydası olur diye söyledim
aslinda bütün corbalar zayiflatiyormus biliyormusun
gecen ünlü bir diyetisyen söylerken izledim tv de
ben lahanayi sepzeyi tercih ettim cine iki yemek yasigi mercimek koydum sadece gerisi sepze
Güzelim iki dogumdan sonra tabiki azalma var agrilarimda ama halen agirdigi oluyor sanci tuttugu zaman bacaklarim bile titriyor ama ayaklarimi sicak tutmadigim zaman oluyor..
Ayaklarini sicak tutmaya calis ben herzaman corap patik ve terlik giyerim dikkat ettigim icinde azalma var...
Tavsiye ederim sicak tut kendini
paylaşım için sağol canım benim de kırmızı etten uzak durmam gerekiyor cokacimcoookkızlar kan grubu dıyetını duydunuz mu hıc,ben yapmadım ama mantıklı gelıyor.ilgilenenler buradan okuyabılırler.
Uzm Dyt Gökmen Gök
buna gore benım sebze agırlıklı beslenmem ve kırmızı etten uzak durmam gerekıyor
slm kızlar sabahtan berı gezıyorum en az 3 sat yurudum tempolu ama neden bugun dısımı cektırdım 20 lık cok canım acıyordu artık dayanamadım ve dedım cektıreyım kurtulayım sabah bırtane gırısını öglen dısımı cektırmeden tam ekmek dönerı götürdüm bıdaha yemek yıyemem dıye cok susadım cenem hala kayık off su içmek istiyorum ve 1,30 saat gectı hala kanıyor napıcam ben yaaa
meraba çıtırlarım benim. ben de sabah bir tabak maydanoz. yarım domates ve iki biberle kahvaltımı yaptım. ama önce aç karnına iki bardak sıcak su ve elma sirkeli suyumu da içtim. kahvaltıyla beraber şekeriz çay içiyorum artık şekeri de bıraktım. kahvaltıdan bir saat sonra sardım streç folyoyu niveanın cd siyle spor yaptım tam bi saat. sonra öğlen pirinç lapası yedim iki kaşık yoğrtla beraber. bol bol zıpladım.acıktıkça bir kaşık lapa yedim üzerine sürekli su içtim. daha ne yapiim ben ya hala folyolanmış halde oturuyorum evin içinde. bu hafta daha fazla kilo vermem lazım.yaza tiril tiril elbiselerimi giyip salına salına dolaşıcam diye planlar yaptım bi güzel. valla hayallerim suya düşmesin çook üzülürüm bu çaba sonuç vermezse
sagol zeynacım tesukkurler kızlar sımdı daha iyiyim devamlı tukurdugum için kan gelıyormus sıktım kendımı ve yuttum valla bı baktım hakkaten durdu sımdı yemegımıde yedım ohh sefam olsun cayımıda içtim ohh kımseler yok bende gıdeyım barı öpüyorum hepınızı kızlar bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?