70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kizlar nasil gidiyor ya kac defa da bir bildiriyor ilkin pazartesileri idi simdi cuma oldu da her cuma mi bildiriyoz kilolarimizi???
valla her sabah sauna esortmanimi giyip spor yapmaya devam edyiorum yeni altlerim geldi:)
bakalim ne olcak ama iki gündür kullaniyorum aleti bacak aralarim acayip agriyor cok kötü hamlik cöktü.sauna esortmanda suyumu cikariyor.beyim iki günden birarsin diyor.pes etmek yokkkkkkkk.

geçmiş olsun canım.diş ağrısı insanı canından bezdirir bilirim.

sagol tatlım cok tesekkur ederım bıraz sıkıntım gecsın bende lapaya baslıcam hemde regılım suaan bı agırlık cokuyorkı sormayın gıtsın öyle uyuyasım gelıyo sımdı meyve almaya gıttı kardesım meyvelı yogurt yapıp yıcem afıyet olsun bana hemde kızlar sızde yapın tatlı olarak fazla kalorılı olmuyor yogurdu yıyınce ben bılıyorum kesın uyurum valla sızın dıleklerınızden cabuk atlattım rahatsızlımı ben bılseydım böle cabuk gececegını 5 senedır bosu bosuna o acıları cekmısım neyse yıne cenem dustum ben kactım kızlar görüsürüz öpüldünüz

kizlar bugun aksam sehriye salatasi ile 3 dilim aldim malesef adet günlerimde malesef kendimi tutamiyorum..

geçmiş olsun arkadaşım... çıkmışsın sanırım ama bende doktorumun bana verdiği tarifi vereyim...

yarım litrelik pet şişeye 1 tatlı kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karbonat birkaç damlada tendirdiyot damlatıp suyu çalkalayıp devamlı kullanmıştım...

çektirdiğin zaman asitli içecekler ve sıcak soğuk yasak demişti ılık olacak herşey... :1hug::1hug::1hug:

ewet ablacm adet günümdeyim.. sicak suda koyuyorum ilaçda içiyorum yine agriyor yineee gece delirdim resmennn (

geçmiş olsun canım... sıcak bir şeylerde içersen iyi gelir... :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

kızlar gene kaynatmışsınız... Allah muhabbetinizi arttırsın... ben geldim ama okumaktan anca yazıyorum... ben bugün akçamak yaptım.. birtane günüm var ayda bir gittim mecburen... biraz makarna yedim, 3 tane yaprak sarması kekin yarısını böldüm bir lokma yedim... börek, çörek ve profiterol vardı ve birkaç dolma daha vardı ama yemedim.... kendimi tuttum.. ısrar ettiler kaçırdım tabağımı mutfağa... aferin dimi bana... :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ben geldimm..bursefam sagolasin tatlim çok $ükür sancim yok $imdilik.. :1hug:

--------------------------------------------------------------------------------

inamiyorum sana kiz sen bu hafta kiloda veremedin az bogazina dur de daaa
spor yapip erit bari
simdi yag depolamasin yine

ay ne yapayım canım ben onunla kurtardığıma seviniyorum... gitmeden 1 saat yürüdüm... eve gitmden yine yürüdüm... birazcık erimiştir belki....
geçen hafta hiç kaçamak yapmadım yürüyüş artı spor yaptım ama yinede veremedim... yarında full spor ve yürüyüşle geçireceğim günümü...

maasallah bursefa,bayagı azımlısın,bu hafta kesın kılo verceksın ınanıyorum ben.

aksam bısey yemedım,starbucks da cappıcıno ve yanındada bıkac cıkolatalı lokum atıstırdım sadece.yarın da calısıyorum,ıns. kacamaksız gecer haftasonu:Saruboceq:

kizlar en cok ne yemeyi özlediniz
benim canim su aralar baklava cekiyor :çok üzgünüm:

canım ben özlemiyorum hatta yanımda neler yiyorlar... çarşıda neler kokuyor.. yemeden geçmediğim şeylerin yüzüne bile bakmıyorum ama gittiğim yerde yemeseydim ayıp olurdu... lise arkadaşlarımla seneler sonra buluştuk... ilk defa evine gittim... yemessem üzülürdü onun için tadına baktım azıcık...

yazmayı unuttum ben tatlı çekince canım kuru üzüm veya kayısı atıyorum ağzıma kan şekerim düşmesin diye... hiç öyle tatlı felan çekmiyor canım... yendim vallla azimliyim... bugüm geçtiğim heryerde dondurmalar çıktı karşıma metro istasyonunun içinde bile ama her zaman dondurma için yatıya giden ben yüzüne bile bakmadım...

sevindim canım rahatlamışsındır biraz...:1hug::1hug::1hug:

ewet canim rahatladim.. :sm_cool:

benim canim kadayifli muhallebi çektiydi onuda sagolsun yengem yapti yedimm..kaydirigubbakcemile3 yedim ama sonrada pisman oldum pfsss.. :1no2:bu hafta sanirim ben kilo weremiyecegim.. :çok üzgünüm:

ebet canım valla azimliyim... sebze ve meyva ile besleniyorum artı spor... yarınımı paso sporla geçirceğim... bu hafta yerimde saymayacağım... nescafeyi çok sevdiğim halde onu ble içmiyorum 2 haftadır... çayı seviyorum ilk gün onuda içmedim ama baş ağrısı yaptı tiryaki olunca... şekeri aalttım ve az şekerle sabah 1 fincan akşam 2 fincan içiyorum onun dışında ayran ve süt içiyorum arada o kadar...

pazar günleri çalışmak kötü oluyor... hafta içi iznin varsa bir derece yoksa dinlenmeye vakit kalmıyor... beden yorgunluğu değilde zihin yorgunluğu bitiriyor insanı... sana yarın için iyi çalışmalar canım... :1hug::1hug::1hug:

sagol canım,ıznım var ,salı gunu mesela bu hafta,sureklı degısıyor,bızım ız de boyle napalım.

yarın erken kalkabılırsem kosu bandında yuruyecegım ben de,bu hafta ıyı bır kılo vermek ıstıyorum.ama burası cok ıyı geldı bana,kendımı frenlememe yardımcı oluyor ve motıve edıyor:enbuyukkk:

bursefa resımlerını gordum,cok sempatıksın,kılo verınce fıstık otesı olacaksın canım,ha gayret:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…