70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok teşekkür ederim ayparçam ve artisst ınşAllah hepimiz böyle devam ederiz yolumuza

sevilcan cok gecmis olsun 20 disleri zamaninda halledilmesi lazim hic bekletmeyin kizlar diger dislere de
cok zarari oluyor onlarin.iger disleri egriltiyor yer dar oldugu icin 20 lik disler cikmak istedigi icin dis etleri cekiliyor.4 tanede bende vardi iki tanesi amaleiyatla aldilar cok kötü oldu.digerlerini beklettim sükür onlarida ameliyat dediler ama normal cekim oldu.
valla bugün pogaca yaptim beyime kahvaltida degisiklik olsun istedim ama sadece bir tane yedim yaninda salatalik ve domates yedim bol ve yesil cayimi ictim.

kizlar cok yoruldum evi temizledim sildim süpürdüm ögle yemegimi yaptim simdi oglusumun kalkmasini bekliyorum o kalsin ögle yemegi yeriz mantar kavurdum...
Sonrada sahile gidicegiz cocuklar oynarken bende ip atlarim :)
Yolda 30 dakika sürüyo 1 saat yürüyüs yapmista olurum
Yarina en azindan bi kac gram vermis olayim mirmirmirmir

almiram sende gelmissin hosgeldin canim...iyisindir insallah
Senin elbise bitmedimi daha halen resim bekliyoruz :))

1 porsiyon çilek kaç tane bilen var mı? 100 gr 40 kaloriymiş az önce öğrendim ara öğün bugün çilek düşünüyorum 5,6 tane varmı ki 1 porsiyonu

sagolun canlarım benım hepınız cokkk incesiniz tesekkurler a.s. a.s. a.s. a.s.a.s. a.s. a.s.a.s. a.s. bunlarda bana klava::mymeka: :mymeka::tomato: :roflol:

kizlar bende yeni halimi albumume ekliyecegim.. zambak ile bursefa eklerde ben eklememmi ayolllllllll yorumlarinizi beklerim hee
:roflol:

merhaba kızlar kardeşimi gönderdim küüçük ögrencim de gitti şimdi size yazabilirim..
sabah peynir ve haşlanmış yumurta yedim öglen yani az önce :) yogurt yedim bi tabak ve aklıma yemek geldikçe yanıma sişeyle su aldım onu içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…