GUNAYDIN kizlar vallahi bahar midir nedir yorgunum nedense tursu gibi biraksalar ayilar gibi uzun sure uyurum sanirim kiz buyudukce yoruyor beni diyet iyide tatlisizlik beni oldurecek aksamda cayla biraz cikolatali biskuvi yedim sabahta 4tane yedim yemek aramiyorum ama tatlisiz yasamak zor dun giidp diyabetik tatlilardan aldim bari seker oranini azaltiyim diye delircem yoksa hepten SEVILCAN inm gecmis olsun 20likleri bende cektirdim rahat ettim zaten agizda fonksiyonu yokmus onlarin cekilmesi gerekiyormus kurtulmus oldun
sevilcan cok gecmis olsun 20 disleri zamaninda halledilmesi lazim hic bekletmeyin kizlar diger dislere de
cok zarari oluyor onlarin.iger disleri egriltiyor yer dar oldugu icin 20 lik disler cikmak istedigi icin dis etleri cekiliyor.4 tanede bende vardi iki tanesi amaleiyatla aldilar cok kötü oldu.digerlerini beklettim sükür onlarida ameliyat dediler ama normal cekim oldu.
valla bugün pogaca yaptim beyime kahvaltida degisiklik olsun istedim ama sadece bir tane yedim yaninda salatalik ve domates yedim bol ve yesil cayimi ictim.
1 porsiyon çilek kaç tane bilen var mı? 100 gr 40 kaloriymiş az önce öğrendim ara öğün bugün çilek düşünüyorum 5,6 tane varmı ki 1 porsiyonu
evet tatlım 5,6 tane 100 gr ortalama
ilk kutlayan ben olayim ne guzel tebrik ederim insallah normal kilanada zorlanmadan ulasirsina.s.
tatatataaaam, yeni tickerım nasıl olmuş? 1 kilo daha verdiiim kaydirigubbakcemile2 insan emeklerinin karşılığını görünce çok mutlu oluyor yaa
kizlar bende yeni halimi albumume ekliyecegim.. zambak ile bursefa eklerde ben eklememmi ayolllllllll yorumlarinizi beklerim hee
:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?