benim sayfamda canım arkadaşım olmadığın için göremeişsindir gizliydi resimlerim... ekledim listeme seni kabul edip bakabilirsin...
bursefa resımlerını gordum,cok sempatıksın,kılo verınce fıstık otesı olacaksın canım,ha gayret
hayret ediyorum valla masallahiniz var ya
ben hayatda yemem gözüm hep kalori tabellasinda
ama bakiyorumda herkez cani cekeni yemis
baktimmm çok güzelsin ablacim..abla diyorum ya$in 30 sanirim..
selam kızlar bende şu streçleme olayından çok iyi sonuç almıştım geçen sene ama bu sene çocuk doğurunca yine kahrolası kilolar geri geldi napalım minişlerimin uğruna işte.ama kararlıyım yine vericem zayıflatıcı yağlardan sipariş ettim kekik yağı biberiye yağı melisa yağı susam yağı portakal yağı . bunları karıştırıp incelmesini istediğiniz bölgelere masaj yapıp sürüyosunuz sonrada streçliyosunuz.ister yürüyüşe çıkın ister egzersiz yapın istersenizde müziği açıp oynayın ama 1 haftada baya güzel kilo verdiriyo tabikide yediklerimizede dikkat ederek.lahanayı soğanla haşlayıp suyunuda içiyodum ben o da süper kilo verdiriyo şimdi bunların hepsine yine başlıycam yaza çok az kaldı ben biran önce malzemelerimi alıyımyerimseniben
geçmis olsun sevilcancim a.s.
slm fıstıklar nası gıdıyo şöle bı topıge göz attım bana bısı yazan varmı dıye tabı yıne yok.neyse cok yogundu bugün aksama kadar süpper gectı aksam esım benı baya bı üzdü hemde arkadasların evınde rencıde ettı benı cok agladım gözlerım cok sıs basım agrıyo cok kötüyüm.ve sımdı benı beklıyo yatalım dıye bısı yokmus gıbı.bende tabı kadın olarak hepınız gıbı onunla yataga gırmek zorundayım.yıne bılıyorum her tartısmanın sonundakı gıbı yıne yatınca agır konusacak yada ıstedıgı baska seyler olacak.hemen hemen her erkek böle dıılmıdır.yıne ben ona nekadar sırt cevıreyım yada gücüm nekadar.neyse canlarım canınızı sıkmak ıstemezdım ama ben bugün böleyım ıste.ve su saatte sızden baska dertlesecegım kımsem yok.ıı geceler canlarım ııkı varsınız öptümsenağlama
ayy dayanamayacagım yazıcam yenı oldugum ıcın burda tabıkı kımseyı tanımıyorum ama ne yapayım paylasmak ıstıyorum uzun zamandan berıde takıp edıyorum burayı dogum yaptıktan sonra baya bı kılom kalmıstı 86 ıyla doguma gırdım tabı dogum kıloları gıttıkten sonra kalan kılolar basıma dert oldu tartılmadım hıc sınırım bozulmasın dıyee ama bır ara soyle gozumun ucuyla bır tartıya baktımkı 75 ıyı dedım bu kadar ındıysem eskı kılomada ınerım aylar sonra bırda tartıldım yanı gecen hafta 71.5 cıktım ogunden berı yanı 2 haftadır dıkkat edıyorum sırke lahana derken bugun69,.5 cıktımm su yedılı rakamı bugun gormedım yaaa suan ucuyorum resmen sızlerle paylasmak ıstedımm kaydirigubbakcemile5
Günaydin herkese..
Arkadaslar ben cok üzgünüm senağlama
Dün sadece otla beslendim aksam annem tutturdu kücük balik yaptim azicik ye ne olur felan diye kiramadim gittim bi kücük balik birazda salata yedim ve bugün aksine kilo almisim dün dünyanin sporunu yaptim
Sabah kilo aldigimi görünce sinirden gevrek ekmege cokomel sürdüm sürdüm yedim galiba 5 parca yedim((
Parmagimi bogazima sokup geirmi cikarsam acaba CADIARZU
ablacim kendini bu kadar sikmaa balikta diyete giriyor fisfisfiswallahi ben balikta yerim tawukta sırnaşık şey
bu arada gunaydin herkesciklereee
Tebrikler bitanem azmin sonu selamet :teytey:tatatataaaam, yeni tickerım nasıl olmuş? 1 kilo daha verdiiim kaydirigubbakcemile2 insan emeklerinin karşılığını görünce çok mutlu oluyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?