70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bursefa resımlerını gordum,cok sempatıksın,kılo verınce fıstık otesı olacaksın canım,ha gayret

teşekkür ederim canım mesajını görmemişim şimdi gördüm daha... üsttü forma altını sorma resimleri onlar... üst idare ediyorda gerisini sorma ama gidecek hepsii....

hayret ediyorum valla masallahiniz var ya
ben hayatda yemem gözüm hep kalori tabellasinda

ama bakiyorumda herkez cani cekeni yemis

arsız gönlüm sen nezaman geldinde yazdın hiç görmemişim... bir dahada yazmadan kaçmışsın... bende bugün kaçamak yaptm ama isteyerek değil.. arkadaşımı kırmamak için tadlarına baktım sadece...

kimse yok ama ben topiğimizi bekliyorum kızlar.... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

üfffffff rakıbeme bak nekadar hızlı ve azımlı

slm fıstıklar nası gıdıyo şöle bı topıge göz attım bana bısı yazan varmı dıye tabı yıne yok.neyse cok yogundu bugün aksama kadar süpper gectı aksam esım benı baya bı üzdü hemde arkadasların evınde rencıde ettı benı cok agladım gözlerım cok sıs basım agrıyo cok kötüyüm.ve sımdı benı beklıyo yatalım dıye bısı yokmus gıbı.bende tabı kadın olarak hepınız gıbı onunla yataga gırmek zorundayım.yıne bılıyorum her tartısmanın sonundakı gıbı yıne yatınca agır konusacak yada ıstedıgı baska seyler olacak.hemen hemen her erkek böle dıılmıdır.yıne ben ona nekadar sırt cevıreyım yada gücüm nekadar.neyse canlarım canınızı sıkmak ıstemezdım ama ben bugün böleyım ıste.ve su saatte sızden baska dertlesecegım kımsem yok.ıı geceler canlarım ııkı varsınız öptümsenağlama

Günaydin herkese..

Arkadaslar ben cok üzgünüm senağlama
Dün sadece otla beslendim aksam annem tutturdu kücük balik yaptim azicik ye ne olur felan diye kiramadim gittim bi kücük balik birazda salata yedim ve bugün aksine kilo almisim dün dünyanin sporunu yaptim

Sabah kilo aldigimi görünce sinirden gevrek ekmege cokomel sürdüm sürdüm yedim galiba 5 parca yedim ((

Parmagimi bogazima sokup geirmi cikarsam acaba CADIARZU

geçmis olsun sevilcancim a.s.

günaydın kızlar artıstcım buseferdacım cok sagolun kızlar hepınıze ayrı ayrı tesekkur edrım cok iyiyim kızlar bomba gıbı sankı 10 yas geclesmıs gıbıyım demekkı 20 lik diş insanı cok yıpratıyormus yuzume bı ayrı renk bı ayrı can geldi sanki yada bana öle geldi kendimi 18 yasındaymısım gibi hissettim yanlız bir sorunum yine var sag taraf dişietimde birtanesi hazırolda bekliyormuş yan yatmıs sekılde cok saglıksız yerlesmiş galıba onun içinde amelıyat olucakmısım bakalım aman tek sorun olmasında kurtalayım ay kızlar kımse cekmesın su 20 lik sorunu cok sagolun arkadaslar hepinizi öpüyorum

almiracım sıkma canını olabılır tatlım belkı farkına varmadan böle bısey yapmıstır bence kımse bilerek bişey yapmaz hele kı kocalar onlar bızım en yakınımız üzülme tamammı üstündede durma tatlım içini bilmiyorum ama diyecegim bişey yok :sm_confused:

ayy dayanamayacagım yazıcam yenı oldugum ıcın burda tabıkı kımseyı tanımıyorum ama ne yapayım paylasmak ıstıyorum uzun zamandan berıde takıp edıyorum burayı dogum yaptıktan sonra baya bı kılom kalmıstı 86 ıyla doguma gırdım tabı dogum kıloları gıttıkten sonra kalan kılolar basıma dert oldu tartılmadım hıc sınırım bozulmasın dıyee ama bır ara soyle gozumun ucuyla bır tartıya baktımkı 75 ıyı dedım bu kadar ındıysem eskı kılomada ınerım aylar sonra bırda tartıldım yanı gecen hafta 71.5 cıktım ogunden berı yanı 2 haftadır dıkkat edıyorum sırke lahana derken bugun69,.5 cıktımm su yedılı rakamı bugun gormedım yaaa suan ucuyorum resmen sızlerle paylasmak ıstedımm kaydirigubbakcemile5

GUNAYDIN kizlar vallahi bahar midir nedir yorgunum nedense tursu gibi biraksalar ayilar gibi uzun sure uyurum sanirim kiz buyudukce yoruyor beni diyet iyide tatlisizlik beni oldurecek aksamda cayla biraz cikolatali biskuvi yedim sabahta 4tane yedim yemek aramiyorum ama tatlisiz yasamak zor dun giidp diyabetik tatlilardan aldim bari seker oranini azaltiyim diye delircem yoksa hepten SEVILCAN inm gecmis olsun 20likleri bende cektirdim rahat ettim zaten agizda fonksiyonu yokmus onlarin cekilmesi gerekiyormus kurtulmus oldun

ilk kutlayan ben olayim ne guzel tebrik ederim insallah normal kilanada zorlanmadan ulasirsina.s.

ablacim kendini bu kadar sikmaa balikta diyete giriyor fisfisfiswallahi ben balikta yerim tawukta sırnaşık şey

bu arada gunaydin herkesciklereee

cikiyim bari sopali hareketlerimi yapayim malum bel karin kilolarin en kotu yerlestigi yerler 300 cevirme 300 yanlara yapiyorum az mi nasil

Nuraycimmm ayni dert bendede var cikolata gofret kek muhallebi hastasiyim ama suan yememek icin zor tutuyorum kendimi bu sabah cok sinirlendim ve dört bes dilim gevrek ekmege sürdüm cokomelli

Artisttt sende hosgeldin canimcim agrilarin ne alemde ???

tatatataaaam, yeni tickerım nasıl olmuş? 1 kilo daha verdiiim kaydirigubbakcemile2 insan emeklerinin karşılığını görünce çok mutlu oluyor yaa

tatatataaaam, yeni tickerım nasıl olmuş? 1 kilo daha verdiiim kaydirigubbakcemile2 insan emeklerinin karşılığını görünce çok mutlu oluyor yaa
Tebrikler bitanem azmin sonu selamet :teytey:
Öylemiydi o atasözü unuttum neyse yinede tebrik ediyorum seni cani gönülden darisi tüm ugras veren arkadaslarin basina sırnaşık şey

gece sancim wardi ablacim simdi yok aman olmasin i$ime engel oluyo gamyoncuiremsu
tebrik ederm tombikos arkadasim yerimseniben bende yapacagimmm
ben simdilik kaçar ewin temizligi duruyor daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…