ay canıııııım kolay gelsinkızlar mutfağın lavabosu tıkanmıştı benimkine söledim açıver diye.lavabo iki gideri var.kocişte bi güzel söktü.içlerini boşaltıp temizledikten sonra yerine takamadı geri.parçaları bir türlü birleştiremedi.bende bilemedim.neyse uraştı sonunda yaptı emmebu defalavabonun azına kadar su doldurup pompalamak istemiş giderin daha ilerisi tıkanmış meğerse pompalama işlemini yaparken borunun biri yerinden pırt pırtlamasınmı bi lavabo dolusu su olduğu gibi benim mutfak mefta oldu tabidolapların altına varana dek halıda gitti tabi. bulaşik makinasının pirizi ıslanmış fişini takım derken sigortalarda atmasinmi .bi taraftan evi su basar elektirik gider ben yazarken yoruldum yaw.bide mutfağın suyunu çekip dolapların altlarınısildim 2.5saaturaştık şimdi mutfak mis mis oh güzel oldu.oldu olmasınada halıyı attım banyoya sabaha onu yıkıcam artık.dolaplarım silincekti kaldı.perşembe misafirlerim var..daha yapacak çokiş var.
karpuz mu karpuz mu he düşür eşeğin aklına karpuz kabuğunu bu mevsimde nereden bulup yiyecem ben onu ?kedicik nere kızz daha karpuz kesicez..ama sen bilin tabi sporla az kalori gitmiştir demi
günaydııııııııııııın yerim senin o modununGünaydın kısçeler.
Kar yağmış olsada bugün burda güneş var.
Yağmur ve kapalı havadan iyidir.
Bide sizi seviyorum.:103::103::112:
Bide bugün şu moddayım.:113::113:
hımm halı yıkamak kaç kalori yakar acaba ?2 dilim ekmek arası kaşarlı ve sosisli tostumu ve bir dilim peynirli böreğimi yedim.
2 bardak çayımı içerken topiği incelerken bardağı devir kanepeye bide onu silmekle uraştım.
haaa diyeceğim oki tostumu yidim,banyoda halıcığım beni bekler.köpüklemiştim gidimmde durulayım çıksın..
günaydıııııııınGünaydınn kızçeler
Hava ne kadar soğuk yaa
Geçmişe bakayım diyorum ama korkuyorum şuan :18::18:
Korkunun ecele faydası yok bi koşu gidip geleyim
Herkese günaydınnn
Bugün Antalya bile çoook soğuk kızlar. Resmen kar havası var dünden beri. Tabii karı görmek mümkün değil ama
ay canıııııım kolay gelsin
karpuz mu karpuz mu he düşür eşeğin aklına karpuz kabuğunu bu mevsimde nereden bulup yiyecem ben onu ?
günaydııııııııııııın yerim senin o modunun
hımm halı yıkamak kaç kalori yakar acaba ?
günaydıııııııın
ya kızlar sabahları birine görev versekte geçmişi özet yapıp sunsabaşka türlü olmayacak giden gelemiii geçmişten
Herkese günaydınnn
Bugün Antalya bile çoook soğuk kızlar. Resmen kar havası var dünden beri. Tabii karı görmek mümkün değil ama
Günaydınn kızçeler
Hava ne kadar soğuk yaa
ben sporumu genellikle yatmadan önce yürüyerek yapıyorum.şimdi ise haftada 3 gün sabahları platese gidiorum..çok fazla kilo kaybetmesemde inceldiğimi accık hissediyorum.
bende anlamadımki var bişeler ama ne olumsuzlukları üzerime doru çekiorum..
şimdi halımı yıkıcamya spor sayılırmı acep:26::26:
Ahh ahh özlenmezmiiiii uzun zamandır mı görüşemiyosunuz?
Millette er var sabah bırakıyo akşam alıyo bizde servise talim
kizlar morelim cok bozulduay ne bu benim esimden cektigim telefonunu satmis kumar oyniycam diye ben sonra geleyim elim ayagim bosaldi yine
10 senedir cekiyorum düzelir dedikce hep ayni hep ayni
Al kısçem alNafımın ortisisin senden bişi saklamam
Ben sevdim tadını. Doyurucu hemde.
Format atıcaktım gidicektim güya teknik nedenden dolayı atamıyorum yarına kaldı artık:
Iyi aksamlar kizlar..
Benim oglan has oldu gene ya bu aralar cok sk hasta oluyo bu adam ya..
Cok iyi besliyorum gene de hasta oluyo
Ates falan ugrastriyo dun gecedwn beri
kızlar mutfağın lavabosu tıkanmıştı benimkine söledim açıver diye.lavabo iki gideri var.kocişte bi güzel söktü.içlerini boşaltıp temizledikten sonra yerine takamadı geri.parçaları bir türlü birleştiremedi.bende bilemedim.neyse uraştı sonunda yaptı emmebu defalavabonun azına kadar su doldurup pompalamak istemiş giderin daha ilerisi tıkanmış meğerse pompalama işlemini yaparken borunun biri yerinden pırt pırtlamasınmı bi lavabo dolusu su olduğu gibi benim mutfak mefta oldu tabidolapların altına varana dek halıda gitti tabi. bulaşik makinasının pirizi ıslanmış fişini takım derken sigortalarda atmasinmi .bi taraftan evi su basar elektirik gider ben yazarken yoruldum yaw.bide mutfağın suyunu çekip dolapların altlarınısildim 2.5saaturaştık şimdi mutfak mis mis oh güzel oldu.oldu olmasınada halıyı attım banyoya sabaha onu yıkıcam artık.dolaplarım silincekti kaldı.perşembe misafirlerim var..daha yapacak çokiş var.
dişarıda ele romantik bir hava varki kizlarkar yağii
ayy çok sevindim çocuklar gibi.. akşama kadar yağar inş..
inş tuttururda çocuklarımla kardan kadın yaparız
günaydın naf orada kar yokmu??
canım 55 sana az degıl mı boyun uzun sanırım
Yok pes etmiyorum canım ama uff ilaçta kullanıyorum ya ondan kesin yaaa. Şu 65 i bi kırabilsem gerisi çorap söküğü gibi gelicek ama.
sosıs cok faydalı bısey deıl onun yerıne guzel bı yemek yesen daha ıyı olur aksamkı kabak yemgıde bende yaparım ıcıne bı tutam bulgur atarım eger oyle bıseyse sorun deıl benceherkese selam....
sabah
1 dilim karışık tahıllı ekmek(tadı pasta gibi)
1dilim peynir
1 dilim salam
3 zeytin
yarım domates
yarım zeytinli açma:18::18:
öğlen
bol salata ve haşlanmış 2 mink sosislerden
akşam
2 kaşık light yoğurt
2 kepçe çorba
5-6 kaşık bulgurlu kabak yemeği
2 lt su
1 bardak kayısıı çay
3 mil + 500 adım leslie
kızlar güzel güzel yorumlayın moral bulayım...
canım benım yaa bu nasılbı belaysa kurtulmakta zor oluyor huzurukalmıyo aılelerın allah yardımcın olsun esınde ıns yola gelır ne dıyımkizlar morelim cok bozulduay ne bu benim esimden cektigim telefonunu satmis kumar oyniycam diye ben sonra geleyim elim ayagim bosaldi yine
10 senedir cekiyorum düzelir dedikce hep ayni hep ayni
bende corba harıcı kasık kullanmam boyle daha zevklı oluyo yemesıİviiittt daha ne sırlarım var ama söylemiyorum
Şaka bi yana bide kaşık kullanmıyorum çorba haricinde doktor öyle didi..
gecmıs olsun cok üstüne düşünce daha ock hastalnıyolar zatenSagolun kizlar..
Ya aile apartmani bizimki ayakkabiyi cikarmaya useniyolar kapidan sevip gotmek istiyolar
E benimki canavar hep hareket halinde terliyo ediyo bi sicak bi soguk bu kacinci ateslenmesi bilmiyorum valla
En sonunda tatli tatli azarladim herkesinkapibgorusu kesinlikle yasak diye.
Ustune titrerken hasta olunca insan kotu oluyo
allah ıyılıgını versın yas pasta neyıne yetmıyoda yanında kurabıye dıyonşimdi şöyle kocaman br dlim yaş opasta olsa yanında da fırından yeni çıkmş kurabiye....sıcacık poça, hım yada cips, kuruyemiş...
canım menün toplamda iyide sabah öğle akşam ayırsan daha belirgin olur. en az 3 ana 3 ara öğün yapıyon di mi o çikolatalı ekmek ne zaman yendi bakim birde
iyi geceler canım konuşmak istersen biz buradayız. bazen tek çözüm herşeyi Allaha havale etmektir...
hadi ye bakalım birşey olmaz bir portakaldan :))
ben akşam kek yiyecem diye yazmıştım amaaaa yemediiiiim :) aç değilde yorgunum bende ya hergün spor çok yoruyor beni. işten gel birde spor amaaaaan ya gitsin gari ama bu yağlar
evet bebegim sagol canimKumar derken makinada oynuyodu yanlış hatırlamıyosam dimi suzicim :26: Allah yardımcın olsun canım kendi bırakmak istemediği sürece bırakamaz bence :26: Allah yardımcın olsun canım
bazen bunalima giriyorum arzucum cok zor gercekden sagol canimcimcanım benım yaa bu nasılbı belaysa kurtulmakta zor oluyor huzurukalmıyo aılelerın allah yardımcın olsun esınde ıns yola gelır ne dıyım
canım 55 sana az degıl mı boyun uzun sanırım
sosıs cok faydalı bısey deıl onun yerıne guzel bı yemek yesen daha ıyı olur aksamkı kabak yemgıde bende yaparım ıcıne bı tutam bulgur atarım eger oyle bıseyse sorun deıl bence
canım benım yaa bu nasılbı belaysa kurtulmakta zor oluyor huzurukalmıyo aılelerın allah yardımcın olsun esınde ıns yola gelır ne dıyım
bende corba harıcı kasık kullanmam boyle daha zevklı oluyo yemesı
gecmıs olsun cok üstüne düşünce daha ock hastalnıyolar zaten
allah ıyılıgını versın yas pasta neyıne yetmıyoda yanında kurabıye dıyon
maşallah ben hıc spor yapamazklen sen hergun yapıyon ıns cabalrıın sonucunu alırısn bu hafta canım
gecmısı yarıda bıraktım yoksa gelemıycektımherkese güzel bır gün diliyorum
canım birgünde belli olmaz bu işlerrr. aynı gün içinde 600-700 gr oynadığı oluyo sen haftalık toplamı düşün günlüklere bakmakızlar günaydın
dün 66.4üm bugun 66.3 çıktım yani heepitopu 100gram mı gitmiş
dün hiç kaçamak yapmadım ve az yedim 6dan sonra da bişi yemedim
regliyim acep ondan mı
evet bebegim sagol canim
bazen bunalima giriyorum arzucum cok zor gercekden sagol canimcim
burdan ortim halay a sesleniyorumbugün tarti beni mutlu etti tutmayin beni gümbür gümbür geliyommm
bilgilendirdiğin için teşekürler canım.canim3 cok zor gelir diye tahmin ediyorum
Bence 1 den baslamalisn
Hazir olmadgn icin sakatlayabilirsn kendini
Canim blackcate katiliyorum en keyiflisi 3 mil
Allah tamamina erdirsin canim
Cok heyecanlisindir sen simdi
günaydın. gerçi öğle oldu ama.Günaydınn kızçeler
Hava ne kadar soğuk yaa
Herkese günaydınnn
Araba servise gitti yarından itibaren sabah mesajlaşmalarımıza geri dönebiliriz bebem
Yirim seni ortime tüyoda verirmiş
gecmısı yarıda bıraktım yoksa gelemıycektımherkese güzel bır gün diliyorum
yaaaa sorma canım..eşim batırdı geçti köşesine oturdu.zavallı benKaradeniz fıkrasına dönmüşsünüz vallaGeçmiş olsun, bahaneyle mutfağın pırıl pırıl olmuştur artıkım
şimdi bide yolluk çıktı başıma offyaaaDikkat et halını yıkarken, biyerleri daha batırmayasınGerçekten var sende bi durum
büyük konuşma kedicik bilirsin oraya kar bi gelirse,pir gelirgünaydın
ya inanamıyom tüm türkiye donuyoı erzurumda kışın en sıcak günleri yaşaniii. etrafta kar bile kalmadı dünkü sıcaktan. felaket bir rüzgar var onun dışında sıcağız sabah +1 di yine...kar saadece dağda var şehir temiz akşam haberlerde erzurumu kar fırtınalı gösteriyor hadiii oradan didim kar bilem yok ne fırtınası
burayada öyle çok yağmaz zati. öyle accık atar garipleri sevindirir o kadarAraba servise gitti yarından itibaren sabah mesajlaşmalarımıza geri dönebiliriz bebem
Kumar derken makinada oynuyodu yanlış hatırlamıyosam dimi suzicim :26: Allah yardımcın olsun canım kendi bırakmak istemediği sürece bırakamaz bence :26: Allah yardımcın olsun canım
Yirim seni ortime tüyoda verirmiş
Çok geçmiş olsun canım
Ayygelmiş geçmiş olsun canım vesile ile temizlendi ama senin için çok yorucu olmuştur ya
napim nafcım artıkın spor yerine geçio die kendimi teselli ediyorum.
Yok canım nerdeeeeeee kar kim biz kimizkaç senedir yağmıyo anca totomuz donuyo burda
kedicik her hayalde bir gerçeklik payı varmışcanım hayal kuruyoooz hayal kurarken yasak değil yaaaaaaa bak yiyom işte:125::125::125:
kizlar bende sizi takip ediyorum benide ortiniz yapın.bende sizinle ayniyim tıkandım kaldım okadar spor yapmama rağmen gitmiyoocanım birgünde belli olmaz bu işlerrr. aynı gün içinde 600-700 gr oynadığı oluyo sen haftalık toplamı düşün günlüklere bakma
oh oh buna pynanır dimi. Hadi bakalım bak fahri ortin ilan ettim kendimi takip ediyom seni. ikimizde aylardır tıkandık senle durmadan uğraşacam sen verecen bende verecem hadi bakiiim 1 marta ne kaldı şurda...
bilgilendirdiğin için teşekürler canım.
günaydın. gerçi öğle oldu ama.
benim oğlumda karla oynamak için can atıyor. burda kar yağmıyor bizde memlekete gitmeyi bekliyoruz.
bugün oruç tutacam diye gece bişeyler yedim uyandımki adet olmuşum. bende çok hafif bir kahvaltı yaptım.
bu arada herkese kocaman merhaba.
slm kızlar nasılsınız
slm kızlar nasılsınız
GünaydınnnPArdon tünaydınnn
NApıyosunuz çıtır yolunda ilerleyen kalın çıbık krakerler
Hedefi 55 yaptım ben. Artık 1 sene mi sürer 10 senemi sürer o kiloya gelmem ama hedef 55 İşte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?