70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay canıııııım kolay gelsin
kedicik nere kızz daha karpuz kesicez..ama sen bilin tabi sporla az kalori gitmiştir demi
karpuz mu karpuz mu he düşür eşeğin aklına karpuz kabuğunu bu mevsimde nereden bulup yiyecem ben onu ?
Günaydın kısçeler.
Kar yağmış olsada bugün burda güneş var.
Yağmur ve kapalı havadan iyidir.
Bide sizi seviyorum.:103::103::112:
Bide bugün şu moddayım.:113::113:
günaydııııııııııııın yerim senin o modunun
hımm halı yıkamak kaç kalori yakar acaba ?
Günaydınn kızçeler
Hava ne kadar soğuk yaa
Geçmişe bakayım diyorum ama korkuyorum şuan :18::18:
Korkunun ecele faydası yok bi koşu gidip geleyim
günaydıııııııın

ya kızlar sabahları birine görev versekte geçmişi özet yapıp sunsa başka türlü olmayacak giden gelemiii geçmişten

Herkese günaydınnn
Bugün Antalya bile çoook soğuk kızlar. Resmen kar havası var dünden beri. Tabii karı görmek mümkün değil ama

günaydın
ya inanamıyom tüm türkiye donuyoı erzurumda kışın en sıcak günleri yaşaniii. etrafta kar bile kalmadı dünkü sıcaktan. felaket bir rüzgar var onun dışında sıcağız sabah +1 di yine...kar saadece dağda var şehir temiz akşam haberlerde erzurumu kar fırtınalı gösteriyor hadiii oradan didim kar bilem yok ne fırtınası

Günaydın Blackim
ahahhahah ben bi akşam çıktım valla 5-6 sayfa geçmiş vardı sabah geldiğimde
Giden gelemiyo cidden geçmişten.

Herkese günaydınnn
Bugün Antalya bile çoook soğuk kızlar. Resmen kar havası var dünden beri. Tabii karı görmek mümkün değil ama

Günaydın
Yazz gelsinnn yazzzzzz

Günaydınn kızçeler
Hava ne kadar soğuk yaa

Günaydın yawrum

Sayılır tabi Halı yıkama sporu kaç kalori yakarsın acep

Ahh ahh özlenmezmiiiii uzun zamandır mı görüşemiyosunuz?

Millette er var sabah bırakıyo akşam alıyo bizde servise talim

Araba servise gitti yarından itibaren sabah mesajlaşmalarımıza geri dönebiliriz bebem

kizlar morelim cok bozuldu ay ne bu benim esimden cektigim telefonunu satmis kumar oyniycam diye ben sonra geleyim elim ayagim bosaldi yine
10 senedir cekiyorum düzelir dedikce hep ayni hep ayni

Kumar derken makinada oynuyodu yanlış hatırlamıyosam dimi suzicim :26: Allah yardımcın olsun canım kendi bırakmak istemediği sürece bırakamaz bence :26: Allah yardımcın olsun canım

Al kısçem al Nafımın ortisisin senden bişi saklamam
Ben sevdim tadını. Doyurucu hemde.
Format atıcaktım gidicektim güya teknik nedenden dolayı atamıyorum yarına kaldı artık:

Yirim seni ortime tüyoda verirmiş

Iyi aksamlar kizlar..
Benim oglan has oldu gene ya bu aralar cok sk hasta oluyo bu adam ya..
Cok iyi besliyorum gene de hasta oluyo
Ates falan ugrastriyo dun gecedwn beri

Çok geçmiş olsun canım

Ayy gelmiş geçmiş olsun canım vesile ile temizlendi ama senin için çok yorucu olmuştur ya

dişarıda ele romantik bir hava varki kizlarkar yağii
ayy çok sevindim çocuklar gibi.. akşama kadar yağar inş..
inş tuttururda çocuklarımla kardan kadın yaparız

günaydın naf orada kar yokmu??

Yok canım nerdeeeeeee kar kim biz kimiz kaç senedir yağmıyo anca totomuz donuyo burda

Ya geçmişe dalınca çıkamıyorum araya iş giriyo telefon giriyo hiç çıkamıyorum öğlen oldu nerdeyse bundan sonra akşamlarıda uğrayıp en azından geçmişi okumam lazım

Yarın büyük günn dıptıss dıptısss bakalım diyetisyen ne diyecek

Yok pes etmiyorum canım ama uff ilaçta kullanıyorum ya ondan kesin yaaa. Şu 65 i bi kırabilsem gerisi çorap söküğü gibi gelicek ama .
canım 55 sana az degıl mı boyun uzun sanırım
sosıs cok faydalı bısey deıl onun yerıne guzel bı yemek yesen daha ıyı olur aksamkı kabak yemgıde bende yaparım ıcıne bı tutam bulgur atarım eger oyle bıseyse sorun deıl bence
kizlar morelim cok bozuldu ay ne bu benim esimden cektigim telefonunu satmis kumar oyniycam diye ben sonra geleyim elim ayagim bosaldi yine
10 senedir cekiyorum düzelir dedikce hep ayni hep ayni
canım benım yaa bu nasılbı belaysa kurtulmakta zor oluyor huzurukalmıyo aılelerın allah yardımcın olsun esınde ıns yola gelır ne dıyım
İviiittt daha ne sırlarım var ama söylemiyorum
Şaka bi yana bide kaşık kullanmıyorum çorba haricinde doktor öyle didi..
bende corba harıcı kasık kullanmam boyle daha zevklı oluyo yemesı
gecmıs olsun cok üstüne düşünce daha ock hastalnıyolar zaten
şimdi şöyle kocaman br dlim yaş opasta olsa yanında da fırından yeni çıkmş kurabiye....sıcacık poça, hım yada cips, kuruyemiş...
allah ıyılıgını versın yas pasta neyıne yetmıyoda yanında kurabıye dıyon

maşallah ben hıc spor yapamazklen sen hergun yapıyon ıns cabalrıın sonucunu alırısn bu hafta canım

gecmısı yarıda bıraktım yoksa gelemıycektımherkese güzel bır gün diliyorum

kızlar günaydın

dün 66.4üm bugun 66.3 çıktım yani heepitopu 100gram mı gitmiş
dün hiç kaçamak yapmadım ve az yedim 6dan sonra da bişi yemedim
regliyim acep ondan mı

Kumar derken makinada oynuyodu yanlış hatırlamıyosam dimi suzicim :26: Allah yardımcın olsun canım kendi bırakmak istemediği sürece bırakamaz bence :26: Allah yardımcın olsun canım
evet bebegim sagol canim
canım benım yaa bu nasılbı belaysa kurtulmakta zor oluyor huzurukalmıyo aılelerın allah yardımcın olsun esınde ıns yola gelır ne dıyım
bazen bunalima giriyorum arzucum cok zor gercekden sagol canimcim

burdan ortim halay a sesleniyorum bugün tarti beni mutlu etti tutmayin beni gümbür gümbür geliyommm

canım hayal kuruyoooz hayal kurarken yasak değil yaaaaaaa bak yiyom işte:125::125::125:

sonra geleyim 2 isarkadasi hasta tekide 11 den sonra öbür odaya gececek öbürü doktora gidiyor:44: ne kadar karisik anlatim yani yanlizim

kızlar günaydın

dün 66.4üm bugun 66.3 çıktım yani heepitopu 100gram mı gitmiş
dün hiç kaçamak yapmadım ve az yedim 6dan sonra da bişi yemedim
regliyim acep ondan mı
canım birgünde belli olmaz bu işlerrr. aynı gün içinde 600-700 gr oynadığı oluyo sen haftalık toplamı düşün günlüklere bakma
evet bebegim sagol canim

bazen bunalima giriyorum arzucum cok zor gercekden sagol canimcim

burdan ortim halay a sesleniyorum bugün tarti beni mutlu etti tutmayin beni gümbür gümbür geliyommm

oh oh buna pynanır dimi. Hadi bakalım bak fahri ortin ilan ettim kendimi takip ediyom seni. ikimizde aylardır tıkandık senle durmadan uğraşacam sen verecen bende verecem hadi bakiiim 1 marta ne kaldı şurda...

canim3 cok zor gelir diye tahmin ediyorum
Bence 1 den baslamalisn
Hazir olmadgn icin sakatlayabilirsn kendini

Canim blackcate katiliyorum en keyiflisi 3 mil

Allah tamamina erdirsin canim
Cok heyecanlisindir sen simdi
bilgilendirdiğin için teşekürler canım.
Günaydınn kızçeler
Hava ne kadar soğuk yaa
günaydın. gerçi öğle oldu ama.
Herkese günaydınnn

benim oğlumda karla oynamak için can atıyor. burda kar yağmıyor bizde memlekete gitmeyi bekliyoruz.

bugün oruç tutacam diye gece bişeyler yedim uyandımki adet olmuşum. bende çok hafif bir kahvaltı yaptım.

bu arada herkese kocaman merhaba.

Araba servise gitti yarından itibaren sabah mesajlaşmalarımıza geri dönebiliriz bebem
Yirim seni ortime tüyoda verirmiş

ahahhaaha bana dönüceğini biliyodum fıstık
Geçmişzede seni

gecmısı yarıda bıraktım yoksa gelemıycektımherkese güzel bır gün diliyorum

ahahahah günaydınnn arzu abla bi geçmişzede daha

Günaydınnn PArdon tünaydınnn

NApıyosunuz çıtır yolunda ilerleyen kalın çıbık krakerler

Hedefi 55 yaptım ben. Artık 1 sene mi sürer 10 senemi sürer o kiloya gelmem ama hedef 55 İşte

Karadeniz fıkrasına dönmüşsünüz valla Geçmiş olsun, bahaneyle mutfağın pırıl pırıl olmuştur artıkım
yaaaa sorma canım..eşim batırdı geçti köşesine oturdu.zavallı ben
ama dediğin gibi bahaneyle mis mis oldu..halıyıda silmeyi düşünüyodum
oda aradan çıktı şimdi yıkadım süzülüyo da elim değmişken bide yolluk atıp köpükleyip ısladım.

Dikkat et halını yıkarken, biyerleri daha batırmayasın Gerçekten var sende bi durum
şimdi bide yolluk çıktı başıma offyaaa
daha mutfağın dolaplarını silemedim

büyük konuşma kedicik bilirsin oraya kar bi gelirse,pir gelir

burayada öyle çok yağmaz zati. öyle accık atar garipleri sevindirir o kadar

canım hayal kuruyoooz hayal kurarken yasak değil yaaaaaaa bak yiyom işte:125::125::125:
kedicik her hayalde bir gerçeklik payı varmışya sen bizden gizli kaçamak yapıosun yada yapimm diye düşünüosun

kizlar bende sizi takip ediyorum benide ortiniz yapın.bende sizinle ayniyim tıkandım kaldım okadar spor yapmama rağmen gitmiyoo
artık yediklerimede dikkat etmeye başladım..benide alın nolurrrrrrrrrr

günaydın cnm..
o duyguyu bende bilirim.

Tünaydınlarrrrrrrrr ben resmenn bugun 77.8 cıktım ınsallah hep bole gıderr,gece tutamadım kendımııı ekmek peynır domates yedım(( meyve yoktuu((ama sabah kalktım tartıldım sanırım bı sıkıntı cıkarmıcak bu bana(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…