slm kızlar akşam giremedim gene
bahsettiğim misafirim geldi:2::2::2::2::2:
bilgilendirdiğin için teşekürler canım.
günaydın. gerçi öğle oldu ama.
benim oğlumda karla oynamak için can atıyor. burda kar yağmıyor bizde memlekete gitmeyi bekliyoruz.
bugün oruç tutacam diye gece bişeyler yedim uyandımki adet olmuşum. bende çok hafif bir kahvaltı yaptım.
bu arada herkese kocaman merhaba.
sonra geleyim 2 isarkadasi hastatekide 11 den sonra öbür odaya gececek öbürü doktora gidiyor:44: ne kadar karisik anlatim yani yanlizim
kızlar günaydın
dün 66.4üm bugun 66.3 çıktım yani heepitopu 100gram mı gitmiş
dün hiç kaçamak yapmadım ve az yedim 6dan sonra da bişi yemedim
regliyim acep ondan mı
Oooo kimlerr gelmişşşş
Boyun uzun değilmiydi senin
Tünaydın bide
çizelgen yanlış olmuş şeker tekrar bi bak istersen.
Eki Görüntüle 328081
GünaydınnnPArdon tünaydınnn
NApıyosunuz çıtır yolunda ilerleyen kalın çıbık krakerler
Hedefi 55 yaptım ben. Artık 1 sene mi sürer 10 senemi sürer o kiloya gelmem ama hedef 55 İşte
kızlar mutfağın lavabosu tıkanmıştı benimkine söledim açıver diye.lavabo iki gideri var.kocişte bi güzel söktü.içlerini boşaltıp temizledikten sonra yerine takamadı geri.parçaları bir türlü birleştiremedi.bende bilemedim.neyse uraştı sonunda yaptı emmebu defalavabonun azına kadar su doldurup pompalamak istemiş giderin daha ilerisi tıkanmış meğerse pompalama işlemini yaparken borunun biri yerinden pırt pırtlamasınmı bi lavabo dolusu su olduğu gibi benim mutfak mefta oldu tabidolapların altına varana dek halıda gitti tabi. bulaşik makinasının pirizi ıslanmış fişini takım derken sigortalarda atmasinmi .bi taraftan evi su basar elektirik gider ben yazarken yoruldum yaw.bide mutfağın suyunu çekip dolapların altlarınısildim 2.5saaturaştık şimdi mutfak mis mis oh güzel oldu.oldu olmasınada halıyı attım banyoya sabaha onu yıkıcam artık.dolaplarım silincekti kaldı.perşembe misafirlerim var..daha yapacak çokiş var.
Uzun canım ama kemikler kalınbalık etlilikte varAnca idealime geliyorum malum spor yapmayınca yag oranı fazla oluyo
evet bende farkettım onuu puccaaacımm dun gece meyvee yok dıye tutamadım kendımıı yedımmm cok mutsuz oldum sonra da((((
offff geçmiş offff oku oku bitmiyo çok şeyler kaçırmışım
aama arkideşlerim sizlerden ayrı olduğumda hiç cıs yapmıyorum haberiniz olsun
menümü bile yazamamışım neyse bu günki menümü akşam olmadan yazarım inşallah
akşam giremicem kızçeler yaaaa:2::2::2:
hadi bakalim karakedicimcanım birgünde belli olmaz bu işlerrr. aynı gün içinde 600-700 gr oynadığı oluyo sen haftalık toplamı düşün günlüklere bakma
oh oh buna pynanır dimi. Hadi bakalım bak fahri ortin ilan ettim kendimi takip ediyom seni. ikimizde aylardır tıkandık senle durmadan uğraşacam sen verecen bende verecem hadi bakiiim 1 marta ne kaldı şurda...
Hedefi 55 yaptım ben. Artık 1 sene mi sürer 10 senemi sürer o kiloya gelmem ama hedef 55 İşte
zeynepim zeynepim canim zeynepimslm kızlar nasılsınız
ivetEşinin kardeşi mi
Günaydın
Herkes hasta desene :2:
kayinin gelcekdin dimi :26: napiyo bakalimoffff geçmiş offff oku oku bitmiyo çok şeyler kaçırmışım
aama arkideşlerim sizlerden ayrı olduğumda hiç cıs yapmıyorum haberiniz olsun
menümü bile yazamamışım neyse bu günki menümü akşam olmadan yazarım inşallah
akşam giremicem kızçeler yaaaa:2::2::2:
Eşinin kardeşi mi
Günaydın
Günaydın reglide farketmiyor bittikten sonra hızlıca gidiyor hemen:119:
Stepperın bugün mü geliodu gelmişmidi hatırlayamadım
sonrası mutsuzluk zaten bitki çayı falanda mı yoktu su içseydin hicbiri yoksa miden şişerdi.
Ne zaman gidiyo belli mi
hadi bakalim karakedicimkolay gelsin ozaman bize
bende dün boyumu ölcdümde kücülmüssüm sankim 1.58 cikti hedefi büyütcemde gözüm korkuyo
zeynepim zeynepim canim zeynepimnasilsin canimcim
ivetbugün firarim uzun sürecek
kayinin gelcekdin dimi :26: napiyo bakalim
sonra geleyim 2 isarkadasi hastatekide 11 den sonra öbür odaya gececek öbürü doktora gidiyor:44: ne kadar karisik anlatim yani yanlizim
bilgilendirdiğin için teşekürler canım.
günaydın. gerçi öğle oldu ama.
benim oğlumda karla oynamak için can atıyor. burda kar yağmıyor bizde memlekete gitmeyi bekliyoruz.
bugün oruç tutacam diye gece bişeyler yedim uyandımki adet olmuşum. bende çok hafif bir kahvaltı yaptım.
bu arada herkese kocaman merhaba.
ahahhaaha bana dönüceğini biliyodum fıstık
Geçmişzede seni
ahahahah günaydınnn arzu abla bi geçmişzede daha
slm kızlar nasılsınız
Tünaydınlarrrrrrrrr ben resmenn bugun 77.8 cıktım ınsallah hep bole gıderr,gece tutamadım kendımııı ekmek peynır domates yedım(( meyve yoktuu ((ama sabah kalktım tartıldım sanırım bı sıkıntı cıkarmıcak bu bana (
slm kızlar akşam giremedim gene
bahsettiğim misafirim geldi:2::2::2::2::2:
hadi ozaman kolay gelsin
Geliyo canım bu akşam gibi elimde olur sanırım. Veya yarın balım yolda gözüküyo şuan
Korkmasın gözün ben hızımı alamadım 3 kilo verdim yaaa hedefi yükselttim 30 kilo vermiş gibi
Geçen gün düşündüm ayda1 kilo versem 24 ayda düğüne kadar tamideal kiloma ulaşıyorum
Dırdırcı olanda hasta mı suzi
canım birgünde belli olmaz bu işlerrr. aynı gün içinde 600-700 gr oynadığı oluyo sen haftalık toplamı düşün günlüklere bakma
oh oh buna pynanır dimi. Hadi bakalım bak fahri ortin ilan ettim kendimi takip ediyom seni. ikimizde aylardır tıkandık senle durmadan uğraşacam sen verecen bende verecem hadi bakiiim 1 marta ne kaldı şurda...
Eşinin kardeşi mi
Günaydın
Günaydın reglide farketmiyor bittikten sonra hızlıca gidiyor hemen:119:
cnm bide sen bizi canlı izlicektin adam hem suçlu hemde güçlü.sigorta atınca ölece kalakalmış.priz yakındaydı suyun girip girmediğini kontrol etmek istemiş fişi söküp takınca elektrik gitmiş.bende topikte takılıyodum öylesine..bana seslenmiş ama duymamışım aynı evin içinde nasıl seslendiyse artık..elktrik kesilince herkesinki gitti sandım nerden bilimm..bana söyleniyo nie duymuyon nie gelmion ölsem haberin olmıcak yoksa ölim diemi beklion daha bir sürü şey .tüm öfkesini benden çıkartmaya çalıştı.bende ona öfkeyle cevap verdim.sonra fırını dolabın içinden çıkartmaya çalışıyodu kapağının açılmasıyla yere gümm diye yapiştigülsekmi üzülsekmi çok komik olmuş
çok zor bir durum daha iyi olmuş sana spor olmuş uğraş uğraş dur canım
sabahta halıyı yıkarken yuvarlak çiz omuz ve kol çalış
cok gecmis olsun canimkızlar merhabaa :)
naıslsınzı ben dün hastaydım işe gelemedım atesım fln vardı çook halsızdım ama bugun gayet ıyıym
dün dinlendim ettim :) evimin işlerini yaptım ama dün hiçbişeey yıyemedım iştahım yoktu hıc akşam bi tabak çorba
biraz da tavuk yedım yatmadan da süt içtim ekmek hiç yemedım napim midem bulanıyordu ve ıstahım yoktu
ınsallah bu hafta kılo veırız hepişmiz yaaa :) :) :)
siz napiyosunzu naıslskınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?