canim benim regl oldummu +2 kilo bile gösteriyo takmiyorumregliden sanırım
ama canım sıkılıyor böyle görünce
neyse sağ olun kızlar
canim gecmis olsun baya kötü bir gün gecirmissinizcnm bide sen bizi canlı izlicektin adam hem suçlu hemde güçlü.sigorta atınca ölece kalakalmış.priz yakındaydı suyun girip girmediğini kontrol etmek istemiş fişi söküp takınca elektrik gitmiş.bende topikte takılıyodum öylesine..bana seslenmiş ama duymamışım aynı evin içinde nasıl seslendiyse artık..elktrik kesilince herkesinki gitti sandım nerden bilimm..bana söyleniyo nie duymuyon nie gelmion ölsem haberin olmıcak yoksa ölim diemi beklion daha bir sürü şey .tüm öfkesini benden çıkartmaya çalıştı.bende ona öfkeyle cevap verdim.sonra fırını dolabın içinden çıkartmaya çalışıyodu kapağının açılmasıyla yere gümm diye yapişti
ankastre fırınımın kulpunuda kırdı.sonrada onu yapiştirmeye uğraştı
neyse gidiimde yolluğu yıkıyım el kol çalışmalarına devamm
aysebaharcim canim benim hosgeldinGünaydın..
Şişko geldi..
Ağır vasıta yani
Stepperın bugün mü geliodu gelmişmidi hatırlayamadım
sonrası mutsuzluk zaten bitki çayı falanda mı yoktu su içseydin hicbiri yoksa miden şişerdi.
Ne zaman gidiyo belli mi
kızlar merhabaa :)
naıslsınzı ben dün hastaydım işe gelemedım atesım fln vardı çook halsızdım ama bugun gayet ıyıym
dün dinlendim ettim :) evimin işlerini yaptım ama dün hiçbişeey yıyemedım iştahım yoktu hıc akşam bi tabak çorba
biraz da tavuk yedım yatmadan da süt içtim ekmek hiç yemedım napim midem bulanıyordu ve ıstahım yoktu
ınsallah bu hafta kılo veırız hepişmiz yaaa :) :) :)
siz napiyosunzu naıslskınızz
hadi ozaman kolay gelsin
evettttttkafam agrimiycak
kizlar yaa benim bi ayna var odada 10 kat daha fazla gösteriyoaz önce aldim elime orami sIk burami sIk birde dudagimin orayi sIkdim sisti sanki silikonlan sisirdim aciyo da ha birde isarkadasiyla strec yaptik karnimizi suan oturdugum yerde sargiliyim
cnm bide sen bizi canlı izlicektin adam hem suçlu hemde güçlü.sigorta atınca ölece kalakalmış.priz yakındaydı suyun girip girmediğini kontrol etmek istemiş fişi söküp takınca elektrik gitmiş.bende topikte takılıyodum öylesine..bana seslenmiş ama duymamışım aynı evin içinde nasıl seslendiyse artık..elktrik kesilince herkesinki gitti sandım nerden bilimm..bana söyleniyo nie duymuyon nie gelmion ölsem haberin olmıcak yoksa ölim diemi beklion daha bir sürü şey .tüm öfkesini benden çıkartmaya çalıştı.bende ona öfkeyle cevap verdim.sonra fırını dolabın içinden çıkartmaya çalışıyodu kapağının açılmasıyla yere gümm diye yapişti
Günaydın..
Şişko geldi..
Ağır vasıta yani
canim benim regl oldummu +2 kilo bile gösteriyo takmiyorumsIkma canini regl bitince güzel rakam görecen gör bak
belli değil bir kez< daha böyle gelmişti
birde yeni evlendiğim seneydi daha 2 aylık evliydim
geldi 15 gün kaldı
düşünün yani
birde kaynanam eşimin aklına girmeye çalışıyomuş
kardeşin ist iş bulmuşda bekar evinde kalcakmış arkadaşlarıyla
benim gönlüm razı değil ne etsekki demiş
yani bizde kalsın demeye getirmeye çalışıyomuş
eşimde niye gönderdiniz orda iş yokmuydu
adam zaten çalışmıyo etmiyo
demiş
Merhaba kızlarrrrr.
İyi ve rahat rejimler, sağlıklı kilo vermeler...
Ben bugün diyetisyenin verdiği diyete başladım. Haftada 2 kilo vermeyi hedefliyorum.
Şu an iyiyim. Hafif acıktım ama 50 dakika sonra yemek yiyeceğim :)
cnm bide sen bizi canlı izlicektin adam hem suçlu hemde güçlü.sigorta atınca ölece kalakalmış.priz yakındaydı suyun girip girmediğini kontrol etmek istemiş fişi söküp takınca elektrik gitmiş.bende topikte takılıyodum öylesine..bana seslenmiş ama duymamışım aynı evin içinde nasıl seslendiyse artık..elktrik kesilince herkesinki gitti sandım nerden bilimm..bana söyleniyo nie duymuyon nie gelmion ölsem haberin olmıcak yoksa ölim diemi beklion daha bir sürü şey .tüm öfkesini benden çıkartmaya çalıştı.bende ona öfkeyle cevap verdim.sonra fırını dolabın içinden çıkartmaya çalışıyodu kapağının açılmasıyla yere gümm diye yapişti
güzel sonuclar alirsin isallah canimMerhaba kızlarrrrr.
İyi ve rahat rejimler, sağlıklı kilo vermeler...
Ben bugün diyetisyenin verdiği diyete başladım. Haftada 2 kilo vermeyi hedefliyorum.
Şu an iyiyim. Hafif acıktım ama 50 dakika sonra yemek yiyeceğim :)
Geçmiş olsun canım
Ayy neden oynuyosun yüzünle sonra iz kalır onlar :26:
Hoşgeldinnnn :) Sen ağır vasıtaysan bende vinçimGünaydın..
Şişko geldi..
Ağır vasıta yani
İnşallah canım benim. Aminnnngüzel sonuclar alirsin isallah canim
ama ama gördümmü duramiyorum ki
tünaydın kızlarrrrrr
hasta olcam galiba, her yerim dökülüyor
Ortim gelmiş ama geçmişten çıkamadı sanırım
Ben yemek hazırlamaya gidiyorum kızlar öptüm sizi
Merhaba :)
Sanırım sen et ve su rejimini uygulamıştın değil mi?
Sonuçların neler? Merak ettim de :)
selamm hoşgeldinnnn
yoo ben öle bişey yapmadım valla
ben normal sağlıklı beslenerek diyet yapıorum canımm
karıştırdın sanırım
et ve su rejimi nasıl oluoki?:44:
Allah allah, karıştırdım sanırım.
Hani 5 günde 5 kilo verdiren rejim var ya, sadece et ve su yiyip içiyorsun.
hosgeldın zeynep bi görünüp kayboluyosun kendınden de bısıler yaz barı bıdahakıneslm kızlar nasılsınız
gecmıs olsun canım napalım ugrasıyoz ıste yemeklerle derdımızkızlar merhabaa :)
naıslsınzı ben dün hastaydım işe gelemedım atesım fln vardı çook halsızdım ama bugun gayet ıyıym
dün dinlendim ettim :) evimin işlerini yaptım ama dün hiçbişeey yıyemedım iştahım yoktu hıc akşam bi tabak çorba
biraz da tavuk yedım yatmadan da süt içtim ekmek hiç yemedım napim midem bulanıyordu ve ıstahım yoktu
ınsallah bu hafta kılo veırız hepişmiz yaaa :) :) :)
siz napiyosunzu naıslskınızz
alemsın suzıcım her hareketın bı olayhadi ozaman kolay gelsin
evettttttkafam agrimiycak
kizlar yaa benim bi ayna var odada 10 kat daha fazla gösteriyoaz önce aldim elime orami sIk burami sIk birde dudagimin orayi sIkdim sisti sanki silikonlan sisirdim aciyo da ha birde isarkadasiyla strec yaptik karnimizi suan oturdugum yerde sargiliyim
Günaydın..
Şişko geldi..
Ağır vasıta yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?