70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar kizlar ben geldim
herkeze hayirli pazarlar dilerim,

kizlar ya aksamlari ben cok acikiyorum gec yattigim ve sigara ictigim icinde mide ister istemez kaziniyor,
ben meyva gece gece cok yiyorum
yada yine sepze tür biseyler yiyorum
zarari yoktur demi gec saatde olmasina rahmen
yemesem kendimi ac hissediyorum

meraba çıtırlarım benim. ben de sabah hafif bi kahvaltı yaptım sonra doğru çocukların okuluna gittim veli toplantısı var diye. iki çocuk aynı okulda okuduğu için (biri yedinci sınıfa biri de birinci sınıfa gidiyo) sınıflar arası mekik dokudum valla. sonra eve gelip elma kompostosu yaptım. tatlı krizi için birebir. birazdan kendimi streç filmle sarıp niveanın cdsini de çalışacağım. bu hafta daha fazla kilo vericem inşallah. görüşürüz hanımlar

meyvenin çok bişeyi yok ama çok fazla yenmesini de tavsiye etmiyolar günde bi porsiyon idealmiş bide yatmana 1.5-2 saat kala sudan başka bişey içme yeme diorlar

saol canım yardımın ıcın ama ıcımı yasadıklarımı bı ben bılırım

Selam kislar 60 dk yürüyüsümü yaptim geldim.. Annemler lahmacun yaptilar öyle güzel kokuyorduki herkes yedi bi benle kizkardesim yemedik kendimize sehriye corbasi ile salata yaptik yedik.. biraz sonra yine disari cikacagiz. yarinda carsiya cikip ziplamak için ip alacagim :))) bu yemek bana sabaha kadar yeter..

bu arada albumume resimimi ekledim herkes bana zayiflama diyor fizigin cok guzel diyor ama ben bi kere kafama takdim illaki belim incelecek baska bi yolu yok..

sedaozer arkadaşımın dikkatine!
Sedacım beni duyarmısın lütfen,lütfen yani...
canım bundan önceki haftada kilo bildirimi yatığım halde listede daha önceki kilom vardı söyledim ama duyulmadı.dikkatten kaçtı heralde.
yine bu cuma kilo bildirimi yaptım liste erken hazırlanmış ben annem misafir olduğu için onu bırakamıyorum tek başına hoş olmuyor ayrıca dr hastane işleri vardı pek giremedim dedim kilomu bildirdim ama listede bu kez hiç yokum Oysa listede düzeltme yapacağını yazmıştın tatlım.biliyorum gönüllü bir sorumluluk aldın ama madem aldın lütfen biraz daha dikkatli olurmusun.70 in altına düşmüşüm yıllar sonra bunu listede görmek bile beni mutlu edecek.yani ben kilomu yazıyorum ama galiba havada kalıyor.o zaman buraya girmemin takip etmemin bir anlamı kalmıyor.ne kadar sık giremesemde her fırsatta takip etmeye katılmaya çalışıyorum.doğrusu çok üzüldüm.Biraz daha dikkat lütfen.neticede burda olmamızın belli bir amacı var ve ben ha yazmışım ha yazmamışım nede olsa kendi kendime takıldığımı düşünmeye başladım doğrusu.

ayparçam sen nasıl yaptın böyle bir şeyi çok şaşırdım valla.... balık yemen normal ama çokomeli nasıl yediğine şşırdım... çünkü kendini kontrol altında tutabiliyordun kaçamak yapmıyordun ama arada oluyor demek... olsun sen hırsla yakmışsındır şimdi onları... hihoyyythihoyyythihoyyyt

hoşgeldin arkadaşım aramıza... kendi kendine çok güzel kilo vermişsin inşallah burada daha güzel kilolarından kurtulacaksın.. buranın atmoferi çokr farklı... :dance::dance:

kizlar bende yeni halimi albumume ekliyecegim.. zambak ile bursefa eklerde ben eklememmi ayolllllllll yorumlarinizi beklerim hee

iyi yapmışsın canım bakacağım şimdi... yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

saol canım yardımın ıcın ama ıcımı yasadıklarımı bı ben bılırım

çok üzüldüm canım... bütün evliliklerde böyle olaylar olabiliyor malesef... umarım en kısa zamanda hatasını anlar ve kendini affettirir... dertleşmek istediğin zaman özelden de yazabilirsin canım.... :1hug::1hug:

listenin erken hazırlanması önerisi benden çıktı belki sedanın da işi vardı listeyi hazırlayamadı yeniden. o yüzden canını çok sıkma haftaya kesin olur adın hem daha çok vermiş olursun kilo kupayıda kaparsın kaydirigubbakcemile3

akşam çok geç yattım kızlar tapiği bekledim hatta... sabahta 09:30'da kalktım... kahvaltıdan sonra bahçeye indim.. çiçek ekmek için derken biraz toprağı kazayımda havalansın dedim...spor yerine doğal hareket etmiş olurum dedim... streçledim kendimi iyi oldu terledim toprakla stres attım... çiçekleri diktim... duşumu aldım yemek yedim birşeyim yoktu ama şimdi kollarımın ağrısından duramıyorum.. koca kazma kollarımmı mahvetti... baya ağır kazma salladım durdum... zor yazıyorum valla... yazdılarınızı anca okuyup yorum yazdım ama kimse kalmamış topikte...

Ben geldimm
bursefa canım sadece sen varsın galiba
yorumunu okudum canım evet kalça ve basen problemli daha çok

kızlar bir hafta lahana çorbası içmiştim diyete başlarken böbrekleri çok yoruyormuş ve öğlenleri de içemiyorum işyerinde... yazan arkadaşlar vardı bende biraz araştırdım bulduğum yazıyı sizlerle paylaşıyorum... sadece diyet için birçok derde devaymış elma sirkesi.... şifa bulmanız ümidiyle....

1001 derde deva elma sirkesi
Devamını yazmadan duramayabilirim demiştim, nitekim kendime hakim olamadım. Yıllardır denenmiş ve sonuç vermiş sirke reçetelerinden söz etmek istiyorum. Yeni keşfettiğim ancak çoğu kişinin zaten bildiği Elma Sirkesi, bal ve su karışımının vücuttaki eksik mineralleri tamamlayarak insanı gençleştirip dinçleştirdiğini söylemiştim. Yalnız sirkeli toniğin yemek aralarında veya yatarken alınmasından sonra ağzın çalkalanması gerekiyormuş, aksi halde diş minelerine zarar verebiliyormuş.

Çin, Pekin'de sirke bar açılmış. Çeşitli meyvelerden yapılan şifalı sirkeler resimde görüldüğü gibi servis ediliyor.

Akne sorunu olanlara önerilen reçetede bir bardak suya iki çorba kaşığı elma sirkesi karışımının akneler üzerine günde bir kaç kez uygulanması öneriliyor. Karışımın enfeksiyonu azaltarak akneyi kurttuğu belirtiliyor. Ayrıca iki fincan elma sirkesine yarım kilo kadar yaban turpu rendelenecek, iki hafta bekletildikten sonra süzülerek akne üzerine pamukla sürülecek. Deneyecek olanlar, aksi bir tesir olasılığına karşı önce cildin küçük bir bölümünde uygulasın. Sonuç alan olur da geri dönüp bildirirse hepimiz öğreniriz.

Yaş ilerledikçe ortaya çıkan kahverengi küçük lekecikler can sıkıcı. 2 çay kaşığı elma sirkesine 1 çay kaşığı soğan suyu eklenip leke üzerine sürülecekmiş, iddia edildiğine göre 2 hafta sonunda lekeler solmaya başlıyormuş.

Artrit için ağrıyan veya acıyan eklemlere 2 yumurta beyazı, yarım çay fincanı elma sirkesi ve dörtte bir çay fincanı zeytin yağı karışımı sürülmesi gerektiği belirtilmekte. Daha da iyisi bir bardak suya katılmış 2, 3 çorba kaşığı elma sirkesi her yemekten önce içilmeliymiş, bu doğal ilaç pek çok kişinin derdine deva olmuş.

Orta şiddette astımı olan bazı kişilerin bileklerin iç kısmına elma sirkesi kompresi yaparak ve elma sirkesi tonıği içerek rahatlayabildiği belirtiliyor.

Atlet ayağı adıyla bilinen mantar hastalığında en iyi ev yapımı ilacın günde iki kez ayağa uygulanacak yarı yarıya sulandırılmış elma sirkesi banyosu olduğu söyleniyor. Ya da günde bir kaç kez ve yatmadan önce etkilenen bölgeye elma sirkesi sürmek de yararlı oluyormuş.

Burun kanamalarında elma sirkesine batırılmış bir pamuğun top haline getirilerek burun deliğine yerleştirimesi öğütleniyor, kanamayı daha çabuk durduruyormuş.

Yüksek tansiyonda doktor kontrolü ve düzenli ilaç kullanımı hayati önem taşıyor. Ancak tedavinin yanı sıra günde iki kez elma sirkesi, bal, su toniği içilmesi tansiyonun düşürülmesine yardımcı oluyormuş. Sirkedeki yüksek potasyum değerleri vücuttaki tuz seviyesini dengeliyor, magnezyum ise kan damarlarını gevşeterek kan basıncını düşürüyor. Daha önce de vurguladığım gibi, doktor kontrolü ve tansiyon düşürücü diyet asla ihmal edilmemeli.

Ter kokusuna karşı koltuk altları günde bir kez elma sirkesiyle silinmeliymiş, böylece zararlı olup olmadığını bilmediğimiz deodorantları da kullanmaktan kurtulabiliriz belki. Ayak kokusu için ise günde üç kez içine üçte bir çay fincanı elma sirkesi katılmış bir tas ılık suda ayak banyosu öneriliyor.

Kemik erimesine karşı savaşta, manganez, magnezyum, fosfor, kalsiyum ve silisyum zengini elma sirkesi, bal ve su toniği kemik yoğunluğunu artırarak etkili oluyormuş.

Morarmalara karşı 1 çay kaşığı tuz, yarım çay fincanı ılık elma sirkesi karışımıyla kompres önerilmekte.

Güneş yanığı veya diğer yanıklarda bölgeye sürülen elma sirkesi acıyı azaltıyor, dezenfekte ediyor ve iyileşme için gereken besleyicileri sağlıyormuş. Bunu deneyen biri önce çok yaktığını ama sonra gerçekten etkili olduğunu söylüyor.

Kanser önleyici olarak günde bir elma yenilmesi ve elma sirkesi, bal, su toniği içilmesi öneriliyor. Zaten bizim güneş giren eve doktor girmez ata sözümüze benzer olarak elma giren eve doktor girmez gibi bir şey de okudum.

Kolesterol de elma sirkesinden nasibini alıyor haliyle. Elma sirkesindeki suda çözünen pektin liflerinin yağları ve kolesterolü emerek vücuttan attığı düşünülüyor. Yakın zamanda Japon gıda üreticisi Mizkan tarafından yapılan bir araştırmada günde üç çay kaşığı sirke içmenin kolesterolü belirgin bir biçimde düşürdüğü anlaşılmış. Bu etkiyi yaratan da sirkedeki ana maddelerden biri olan asetik asit. Sonuçlar 2005 yılında Japon Beslenme ve Gıda Bilimi Derneği toplantısında açıklanmış. Etkiyi iyice artırmak için sirke toniğinin yanı sıra lifli gıdalardan zengin, az yağlı bir diyet öneriliyor.

Soğuk algınlığında eskiden anneciğim sırtımıza kare kare tentürdiyot sürer, üzerine de sıcacık tülbent kapatırdı. Şimdilerde ise hemen ilaca sarılmak adet oldu. Solunum yollarını etkileyen hafif üşütmelerde kahve rengi kesekağıdı sirkeye batırılıyor, bir tarafına karabiber serpiliyor, karabiberli taraf göğüse kapatıldıktan sonra üzerine bir havlu konup 20 dakika istirahat ediliyor. Muhtemelen hiç bir yan etkisi olmayan çok eski bir kocakarı ilacı.

Nasırlarda ise bir parça ekmek sirkeye batırılıp nasırın üstüne konuyor, üstü bandajlanıyor ve bir gece bekletiliyormuş. Sabah nasır soyularak çıkıyormuş ya da elma sirkesi sade olarak bölgeye sürülüp bantlanıyor, bu işlem sabah akşam tekrarlanıyor.

Gece öksürüklerinde elma sirkesi serpilmiş bir havlunun yastığın bir kenarına konulması tavsiye ediliyor, bu da eski bir reçete.

Kepek sorunu için saç diplerine elma sirkesi sürülüp yarım veya bir saat bekletildikten sonra saç yıkanıyor. Böylece kaşıntı ve kepek yaratan bakteri ve mantarlar yok ediliyor.

Pişiklerde, egzamada yarı yarıya sulandırılmış, böcek ısırmaları ve deniz anası tahrişlerinde sulandırılmamış elma sirkesinin bölgeye sürülmesinin etkili olduğu belirtiliyor. Deniz anası tahrişlerine karşı Avusturalyalı can kurtaranlar daima yanlarında sirke bulundurur ve bazen ölümcül bile olabilen deniz anası iğneleri ve zehrine karşı ilk müdahaleyi bununla yaparlarmış.

Varislerin üstüne sabah akşam sirkeli havlu sürülüp, sirke bal toniği içildiğinde bir ay sonunda damarların toplanmasıyla olumlu etkinin farkedildiğini belirten kaynak, bu ev ilacının İngiltere, Almanya ve İskoçya'da uzun yıllardır kullanıldığını da söylüyor.

Fazla kilo sorunu için her yemekte bir bardak suya ilave edilmiş iki tatlı kaşığı elma sirkesinin yağı azaltılmış bir diyette kilo vermeyi hızlandırdığı gerçeğinin yüz yıllardır koca karı ilaçları literatüründe bilindiği ve kullanıldığı da okuduklarım arasında. Ancak bu iş için iki kez fermente edilmiş bütün haldeki elmaların sirkesi kullanılmakta. Sirke kesinlikle süzülmemeli, damıtılmamalı veya pastörize edilmemeli, aksi halde zayıflatıcı özelliği kaybolmakta diyor kaynak. "Folk Medicine" yani ev yapımı ilaçlar kitabının yazarı Dr. D.C.Jarvis kilo kaybının yavaş fakat kalıcı olduğunu vurguluyor. Gözlemlerine göre aşırıya kaçmadan beslenen ve her yemekte 2 tatlı kaşığı sirke içen 95 kiloluk bir kadın 2 yıl içinde 81 kiloya inebiliyormuş.

Öte yandan son yıllarda Arizona Üniversitesinden beslenme uzmanı Carol S. Johnston sirke ve diyabet arasındaki yararlı ilişkiyi araştırırken deneklerin beklenmedik bir yan etkiyle kilo kaybettiklerini gözlemlemiş. Her yemekten önce iki tatlı kaşığı sirke içen deneklerin dört haftada ortalama olarak yaklaşık bir kilo (hatta bazıları yaklaşık 2 kilo) kaybettiği, ancak sirke kullanmayan kontrol grubundakilerin kilosunda bir değişiklik olmadığı görülmüş. Gerçekten ilginç, ayrıca internette bu yöntemi uygulayıp kilo kaybettiğini söyleyen bir çok kişinin yorumlarına da rastlamak mümkün.

Ben geldimm
bursefa canım sadece sen varsın galiba
yorumunu okudum canım evet kalça ve basen problemli daha çok

benim derdimde aynı malesef.... bacaklarımda da var ama basen ve göbek bastırıyor hepsini...

yaza problem olmaktan çıkacak inşallah...

Acun'u izliyorum arada içim parçalandı.... ne hayatlar var ya... depremi yeniden yaşattı bize.... Allah kimseye göstermesin çok kötü... senağlamasenağlama Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

merhabalar, bi yoruldum bugün kızlar yaa, yüryüş beni mahvetti... Bide yarına sınavım var sabahlıycam bu bünye nasıl dayanıcak bunaa... (( bugün rejimi bozmadım, yalnız dayanamadım bir tanecik kakaolu bisküvi yedim, amaan o da bi tane zaten pekde sallamadım. Onun dışında pek fazla bişiy yemedim, bide sporumuda yaptım. Ama üstüne bir de adet olmuşum, vay halime! heryerim sızlıyor! Pek bi dardayım şuan, ağrı sızı, ders, uyku, yorgunlukk..

aksam bende ko$uya çiktim kizkardesimle ofss yoruldummmirmirmirmir

slm kızlar!!bende aranıza katılıyorum.daha önceleride denemem olmuştu ama bu sefer çok kararlıyım sizin de desteğinizle tabi.
70kiloyum ve boyum 1.60.baya bi dobişim anlayacağınız.diyet ve egzersizi bir arada götürmeye çalışacam.
*sabahları peynir söğüş yumurta klasik menü
*yarım saatlik yürüyüş ve mekik,
*ara öğünde 1 meyve
*hafif öğle yemeği,
*ara öğünde 1 meyve
* akşamlarıda sadece salata veya çorba
*akşam 10dk.koşu ve genel bir egzersiz.
1hafta yapıp aldığım yolu sizle paylaşıcam.Allah hepimize kolaylık versin.
bir bayana fazla kilo hiç yakışmıyor kim ne derse desin KURTULALIM ŞUNLARDAN YAZ GELİO

hosgeldin fraga a.s.
insaallah birbirimizi destekliyerek werecegiz kilolarimizi yerimseniben

aynen canım pazar günü dinlenmek yerine hareket edeyim biraz fayda faydadır gram bile gitse yeter dedim ama çok kötü oldum... yarın için başarılar canım... :1hug::1hug:

--------------------------------------------------------------------------------

aksam bende ko$uya çiktim kizkardesimle ofss yoruldumm

olsun arkadaşım bu yorguluklar üzerimizden giden gramda olsa kilolar... :1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…