meyvenin çok bişeyi yok ama çok fazla yenmesini de tavsiye etmiyolar günde bi porsiyon idealmiş bide yatmana 1.5-2 saat kala sudan başka bişey içme yeme diorlarmerhabalar kizlar ben geldim
herkeze hayirli pazarlar dilerim,
kizlar ya aksamlari ben cok acikiyorum gec yattigim ve sigara ictigim icinde mide ister istemez kaziniyor,
ben meyva gece gece cok yiyorum
yada yine sepze tür biseyler yiyorum
zarari yoktur demi gec saatde olmasina rahmen
yemesem kendimi ac hissediyorum
almiracım sıkma canını olabılır tatlım belkı farkına varmadan böle bısey yapmıstır bence kımse bilerek bişey yapmaz hele kı kocalar onlar bızım en yakınımız üzülme tamammı üstündede durma tatlım içini bilmiyorum ama diyecegim bişey yok :sm_confused:
--------------------------------------------------------------------------------
Günaydin herkese..
Arkadaslar ben cok üzgünüm senağlama
Dün sadece otla beslendim aksam annem tutturdu kücük balik yaptim azicik ye ne olur felan diye kiramadim gittim bi kücük balik birazda salata yedim ve bugün aksine kilo almisim dün dünyanin sporunu yaptim
Sabah kilo aldigimi görünce sinirden gevrek ekmege cokomel sürdüm sürdüm yedim galiba 5 parca yedim((
Parmagimi bogazima sokup geirmi cikarsam acaba
--------------------------------------------------------------------------------
ayy dayanamayacagım yazıcam yenı oldugum ıcın burda tabıkı kımseyı tanımıyorum ama ne yapayım paylasmak ıstıyorum uzun zamandan berıde takıp edıyorum burayı dogum yaptıktan sonra baya bı kılom kalmıstı 86 ıyla doguma gırdım tabı dogum kıloları gıttıkten sonra kalan kılolar basıma dert oldu tartılmadım hıc sınırım bozulmasın dıyee ama bır ara soyle gozumun ucuyla bır tartıya baktımkı 75 ıyı dedım bu kadar ındıysem eskı kılomada ınerım aylar sonra bırda tartıldım yanı gecen hafta 71.5 cıktım ogunden berı yanı 2 haftadır dıkkat edıyorum sırke lahana derken bugun69,.5 cıktımm su yedılı rakamı bugun gormedım yaaa suan ucuyorum resmen sızlerle paylasmak ıstedımm
kizlar bende yeni halimi albumume ekliyecegim.. zambak ile bursefa eklerde ben eklememmi ayolllllllll yorumlarinizi beklerim hee
saol canım yardımın ıcın ama ıcımı yasadıklarımı bı ben bılırım
listenin erken hazırlanması önerisi benden çıktı belki sedanın da işi vardı listeyi hazırlayamadı yeniden. o yüzden canını çok sıkma haftaya kesin olur adın hem daha çok vermiş olursun kilo kupayıda kaparsın kaydirigubbakcemile3sedaozer arkadaşımın dikkatine!
Sedacım beni duyarmısın lütfen,lütfen yani...
canım bundan önceki haftada kilo bildirimi yatığım halde listede daha önceki kilom vardı söyledim ama duyulmadı.dikkatten kaçtı heralde.
yine bu cuma kilo bildirimi yaptım liste erken hazırlanmış ben annem misafir olduğu için onu bırakamıyorum tek başına hoş olmuyor ayrıca dr hastane işleri vardı pek giremedim dedim kilomu bildirdim ama listede bu kez hiç yokumOysa listede düzeltme yapacağını yazmıştın tatlım.biliyorum gönüllü bir sorumluluk aldın ama madem aldın lütfen biraz daha dikkatli olurmusun.70 in altına düşmüşüm yıllar sonra bunu listede görmek bile beni mutlu edecek.yani ben kilomu yazıyorum ama galiba havada kalıyor.o zaman buraya girmemin takip etmemin bir anlamı kalmıyor.ne kadar sık giremesemde her fırsatta takip etmeye katılmaya çalışıyorum.doğrusu çok üzüldüm.Biraz daha dikkat lütfen.neticede burda olmamızın belli bir amacı var ve ben ha yazmışım ha yazmamışım nede olsa kendi kendime takıldığımı düşünmeye başladım doğrusu.
Ben geldimm
bursefa canım sadece sen varsın galiba
yorumunu okudum canım evet kalça ve basen problemli daha çok
merhabalar, bi yoruldum bugün kızlar yaa, yüryüş beni mahvetti... Bide yarına sınavım var sabahlıycambu bünye nasıl dayanıcak bunaa... (( bugün rejimi bozmadım, yalnız dayanamadım bir tanecik kakaolu bisküvi yedim, amaan o da bi tane zaten pekde sallamadım. Onun dışında pek fazla bişiy yemedim, bide sporumuda yaptım. Ama üstüne bir de adet olmuşum, vay halime! heryerim sızlıyor! Pek bi dardayım şuan, ağrı sızı, ders, uyku, yorgunlukk..
aksam bende ko$uya çiktim kizkardesimle ofss yoruldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?