tünaydınntunaydin kizlar nasilsiniz ben kapi ziliyle uyandim benim kuzu bu gece pek uyutmadi beni ve kargo esim haber vermemisti bisey aldigini ben spor yaparken konusuyodum iste bu dambillardan olsa felan diye onlardan almis supriz yapmis banada 2set almis biri bir kiloluk biri iki kiloluk bende biraz sonra sporumu yaparim artik
Geçmiş olsun canım
7:
cok gecmis olsun canimisallah verecez bu arada kizkardesin gözükmüyo melojj
hosgeldın zeynep bi görünüp kayboluyosun kendınden de bısıler yaz barı bıdahakıne
gecmıs olsun canım napalım ugrasıyoz ıste yemeklerle derdımız
1:
canim benim regl oldummu +2 kilo bile gösteriyo takmiyorumsIkma canini regl bitince güzel rakam görecen gör bak
canim gecmis olsun baya kötü bir gün gecirmissiniz
aysebaharcim canim benim hosgeldinaz kaldi dimi gün sayiyon :26:
Geçmiş olsun canım
Ayy neden oynuyosun yüzünle sonra iz kalır onlar :26:
Ayyy gerçekten hem suçlu hem güçlü yaaakolay gelsin çekirge
Hoşgeldinnnnnnnaz kaldı seninde doğuma canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah kaç kilo oldun ki
Hoşgeldinnnn :) Sen ağır vasıtaysan bende vinçim
Ayyy o çizelgede kilo vermek yerine bende, senin gibi bebeğimi bekleyeceğim günü görebilecek miyim acaba? :))
hosgeldın zeynep bi görünüp kayboluyosun kendınden de bısıler yaz barı bıdahakıne
gecmıs olsun canım napalım ugrasıyoz ıste yemeklerle derdımız
alemsın suzıcım her hareketın bı olay
estagfurullah sen ıkı kısısın çoğu şiştir zaten bu kadar neden kokuyosun o gercek kılon deılkı senın su anda dogumdan 1 ay sonrakı kılonla gel bana
tünaydınn
hadi hayırlısı olsun canım eşinin jestleri çoğaldı
gecmis olsun canim yaakızlar mutfağın lavabosu tıkanmıştı benimkine söledim açıver diye.lavabo iki gideri var.kocişte bi güzel söktü.içlerini boşaltıp temizledikten sonra yerine takamadı geri.parçaları bir türlü birleştiremedi.bende bilemedim.neyse uraştı sonunda yaptı emmebu defalavabonun azına kadar su doldurup pompalamak istemiş giderin daha ilerisi tıkanmış meğerse pompalama işlemini yaparken borunun biri yerinden pırt pırtlamasınmı bi lavabo dolusu su olduğu gibi benim mutfak mefta oldu tabidolapların altına varana dek halıda gitti tabi. bulaşik makinasının pirizi ıslanmış fişini takım derken sigortalarda atmasinmi .bi taraftan evi su basar elektirik gider ben yazarken yoruldum yaw.bide mutfağın suyunu çekip dolapların altlarınısildim 2.5saaturaştık şimdi mutfak mis mis oh güzel oldu.oldu olmasınada halıyı attım banyoya sabaha onu yıkıcam artık.dolaplarım silincekti kaldı.perşembe misafirlerim var..daha yapacak çokiş var.
canim bende almanyadayimkauflanda kendi yapimlari vollkorntoast ekmegi var ve 60kalori ben hersabah iki tane yiyorum onlardan
günaydiiiiin canlarimm
ay ne günaydini ayol saate bak :26: ya ben yine cok uyudum offf :26:
neyse kolorilerin cayiiirrr cayyiiirrr yandigi , accik yemek yedigimiz , mutlu , huzurlu , saglikli gün olsun insallahh
senin kaloriler yandi canim onu biliyoruz zatentünaydınnnnnnnn
aminnnnn diyorummmmm:)
evet çok sinir bozucu bir durum
akşam 8 de geldi yemek hazırladım beyfendiye konuşmadıgım halde
yemekleri beğenmez ben ıspanaka yemem ben bulgur yemem sanki anası çok güzel yemekler yapıyomuş gibi
sinirim bozuldu akşam gelir gelmez pc sordu eşimde bozuk dedi
iiyide oldu yoksa akşma kadar evde durur takılırdı
kadın olsa neyse kızlar ama bir erkek rahat edemiyorum sinirim bozuluyo
adam 3 günl,üğüne geldi bakalım bugün 4 gün gidemedi rizeye
ay canım allah sabır versin ya bir ara yeni evli iken bunim kaynanada takmiştı oğlanı size gönderelim orada kursa gitsin diye. olur dedim yeni evli halimle 7-8 ay iki oğluna birden bakacam. çektim eşimi dedim ki "senin kardeşinde benim kardeşimde bir yanlış anlama ama hastalıktır zorunluluktur onun dışında kimse 2 haftadan fazla kalamaz ben kimseye bakamam "didim. Allahtan gelmedi ya ben 7-8 ay nasıl uğraşacam kardeşi ile hadi bayan olsa neyse ev işine yardım eder iki laflarsın vakit geçer de erkekle olmuyo bacııımbelli değil bir kez< daha böyle gelmişti
birde yeni evlendiğim seneydi daha 2 aylık evliydim
geldi 15 gün kaldı
düşünün yani
birde kaynanam eşimin aklına girmeye çalışıyomuş
kardeşin ist iş bulmuşda bekar evinde kalcakmış arkadaşlarıyla
benim gönlüm razı değil ne etsekki demiş
yani bizde kalsın demeye getirmeye çalışıyomuş
eşimde niye gönderdiniz orda iş yokmuydu
adam zaten çalışmıyo etmiyo
demiş
ay ne güzel :) bende dambıl iistiyom ben yarım kiloluk bilek ağırlıklarım var onlarla çalışıyom ama artık az geliyorlar bir kiloyo geçmem lazım benimde.tunaydin kizlar nasilsiniz ben kapi ziliyle uyandim benim kuzu bu gece pek uyutmadi beni ve kargo esim haber vermemisti bisey aldigini ben spor yaparken konusuyodum iste bu dambillardan olsa felan diye onlardan almis supriz yapmis banada 2set almis biri bir kiloluk biri iki kiloluk bende biraz sonra sporumu yaparim artik
canim3 cok zor gelir diye tahmin ediyorum
Bence 1 den baslamalisn
Hazir olmadgn icin sakatlayabilirsn kendini
Canim blackcate katiliyorum en keyiflisi 3 mil
Allah tamamina erdirsin canim
Cok heyecanlisindir sen simdi
2 dilim ekmek arası kaşarlı ve sosisli tostumu ve bir dilim peynirli böreğimi yedim.
2 bardak çayımı içerken topiği incelerken bardağı devir kanepeye bide onu silmekle uraştım.
haaa diyeceğim oki tostumu yidim,banyoda halıcığım beni bekler.köpüklemiştim gidimmde durulayım çıksın..
dişarıda ele romantik bir hava varki kizlarkar yağii
ayy çok sevindim çocuklar gibi.. akşama kadar yağar inş..
inş tuttururda çocuklarımla kardan kadın yaparız
günaydın naf orada kar yokmu??
cnm ben 35 oldum yolu yarıladım iki çocuğum var.14 yıllık evliyim.
senin şu anki yaşadığın heyecanı bende yaşamıştım.
bir yandan ailenle ayrılma korkusu diğer yandanda sevdicek zor oluyor ama zaman her şeyin ilacı
.ıinş mutlu olursunuz..
ben görünmez miyim yaa... aşk olsun...
olurmu canimm yazdim sana görmedin
ayyy makinam bozuldu yaaaaaaaicindede camasir uffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?