70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tünaydınn
hadi hayırlısı olsun canım eşinin jestleri çoğaldı

Geçmiş olsun canım

7:

sağol cicim :)

cok gecmis olsun canim isallah verecez bu arada kizkardesin gözükmüyo melojj

tesekkurler suzi :)

aa gelmedı mı melojj işleri vardır belkım dun de evde değildi ondan gelememiştir :)

hosgeldın zeynep bi görünüp kayboluyosun kendınden de bısıler yaz barı bıdahakıne

gecmıs olsun canım napalım ugrasıyoz ıste yemeklerle derdımız
1:

sağol canım ahh ah hep öyle bende haftasonu cıss pişridim ama dokanmadım vallaha ahanda

bloguma da yazdımm Tatlı / Tuzlu Anılarım....: İsveç Keki

Canım suzanım benim..
Nasılsın nasıl gidiyor diyet:))
14 şubat 28 gün kaldı...
Az kaldı ama çok korkuyorum
4. sezeryan ondan..

canım 83 oldum..
ve çok hantallaştım..
Doğuma dek noluyor bana anlamaıyorum
ama diğer 3 ünde de 30 kg almıştım ortalama..
çk takmıyorum ama ameliyat beni ürkütüyor işte

Hoşgeldinnnn :) Sen ağır vasıtaysan bende vinçim
Ayyy o çizelgede kilo vermek yerine bende, senin gibi bebeğimi bekleyeceğim günü görebilecek miyim acaba? :))

Canım Allah sana da o günleri göstersin inşalalh...

canım 83 oldum..
çok hantallaştım..
Yürüken ahanda böyle çekilin yoldan ağır vasıta geçiyor diyorum..
Buz her yer iki kez kaydık arabayla..
Sanırım içinde ben olduğumdan dengeledik (şişkoluğumla dengeledim aracı)
ve sağlı sollu park etmiş arabalara
Rabbim korudu çarpmadık

tünaydınn
hadi hayırlısı olsun canım eşinin jestleri çoğaldı

sorma canim ben fazla ilgilenmiyorumya onunla simdi o ustume dusmeye basladi gunde 5 10 kere seni seviyorum diye dolasiyo

ya kizlar gecmis bitmiyo nekadar cok konusmussunuz ben kaciyorum fazla kaynatmayin bitmiyo okumasi

öbür odadan isarkadasi geldi oturmaya kahve icdik dedikodu yaptik birazdan yemeye cikiyorum kizlar alinti yapamadim sonra görüsürük

günaydiiiiin canlarimm

ay ne günaydini ayol saate bak :26: ya ben yine cok uyudum offf :26:

neyse kolorilerin cayiiirrr cayyiiirrr yandigi , accik yemek yedigimiz , mutlu , huzurlu , saglikli gün olsun insallahh

gecmis olsun canim yaa
canim bende almanyadayimkauflanda kendi yapimlari vollkorntoast ekmegi var ve 60kalori ben hersabah iki tane yiyorum onlardan

ayy ecrin yardimci olalim birbirimize canim yaa canim burada kaufland yok ben bide acikinca knäckebrot yiyorum arada yada canim tuzlu isteyince

günaydiiiiin canlarimm

ay ne günaydini ayol saate bak :26: ya ben yine cok uyudum offf :26:

neyse kolorilerin cayiiirrr cayyiiirrr yandigi , accik yemek yedigimiz , mutlu , huzurlu , saglikli gün olsun insallahh

tünaydınnnnnnnn
aminnnnn diyorummmmm:)

ooo yine sayfalarca konuşulmuş anca geidim oku oku :) herkesi alıntılayamadım kızlar ama hepinizi eşit seviyooooooom

ay canım allah sabır versin ya bir ara yeni evli iken bunim kaynanada takmiştı oğlanı size gönderelim orada kursa gitsin diye. olur dedim yeni evli halimle 7-8 ay iki oğluna birden bakacam. çektim eşimi dedim ki "senin kardeşinde benim kardeşimde bir yanlış anlama ama hastalıktır zorunluluktur onun dışında kimse 2 haftadan fazla kalamaz ben kimseye bakamam "didim. Allahtan gelmedi ya ben 7-8 ay nasıl uğraşacam kardeşi ile hadi bayan olsa neyse ev işine yardım eder iki laflarsın vakit geçer de erkekle olmuyo bacııım
ay ne güzel :) bende dambıl iistiyom ben yarım kiloluk bilek ağırlıklarım var onlarla çalışıyom ama artık az geliyorlar bir kiloyo geçmem lazım benimde.
akşam tv izlerken falan aklına geldikçe al eline oturduğun yerde hareket yap valla çok işe yarıyoooooo.

tubaaaa seninki ne oldu ameliyat olmuş mu nasıl geçmiş..
ruweydaa kız benim orti yok ondan bulduğuma yapışıyom sana da yeterim ben senin orti yok muydu?
kız suziii gözüm sende inceleceeez
anneciiik nickin aklıma gelmedi rabbim yardımcın olsun bekliyoz yeni bebişin haberlerini...aysebahar mış yeni gördüm :)
naf ortalıkta ortin yokken acık sırnaşam sana

canim3 cok zor gelir diye tahmin ediyorum
Bence 1 den baslamalisn
Hazir olmadgn icin sakatlayabilirsn kendini

Canim blackcate katiliyorum en keyiflisi 3 mil

Allah tamamina erdirsin canim
Cok heyecanlisindir sen simdi

evet yaa bir an önce 4 şubat geçsn istiyorum..

ahh canımmm.. o halı başa bela. üstüne kanepe.. iyi spor oluyor..

benimde öyle bi yanda ailem bi yanda aşkım... umarım zamanla alışırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…