vayy enişte kalp kırmayı bildiği gibi onarmayı da iyi biliyo anlaşılan azcıkda benimkine öğretse hep haklıdır saolsuntunaydin kizlar nasilsiniz ben kapi ziliyle uyandim benim kuzu bu gece pek uyutmadi beni ve kargo esim haber vermemisti bisey aldigini ben spor yaparken konusuyodum iste bu dambillardan olsa felan diye onlardan almis supriz yapmis banada 2set almis biri bir kiloluk biri iki kiloluk bende biraz sonra sporumu yaparim artik
Canım suzanım benim..
Nasılsın nasıl gidiyor diyet:))
14 şubat 28 gün kaldı...
Az kaldı ama çok korkuyorum
4. sezeryan ondan..
canım 83 oldum..
ve çok hantallaştım..
Doğuma dek noluyor bana anlamaıyorum
ama diğer 3 ünde de 30 kg almıştım ortalama..
çk takmıyorum ama ameliyat beni ürkütüyor işte
Canım Allah sana da o günleri göstersin inşalalh...
canım 83 oldum..
çok hantallaştım..
Yürüken ahanda böyle çekilin yoldan ağır vasıta geçiyor diyorum..
Buz her yer iki kez kaydık arabayla..
Sanırım içinde ben olduğumdan dengeledik (şişkoluğumla dengeledim aracı)
ve sağlı sollu park etmiş arabalara
Rabbim korudu çarpmadık
canim ödem atiyorsun takib et hem meton hizlaniyormus regliykenCanım, regl ile alakası ne ki? Şu an bende reglim de. Reglim bitince kilo azlığım olur mu?
tünaydın kızlarrrrrr
hasta olcam galiba, her yerim dökülüyor
süpriz mi yapmistunaydin kizlar nasilsiniz ben kapi ziliyle uyandim benim kuzu bu gece pek uyutmadi beni ve kargo esim haber vermemisti bisey aldigini ben spor yaparken konusuyodum iste bu dambillardan olsa felan diye onlardan almis supriz yapmis banada 2set almis biri bir kiloluk biri iki kiloluk bende biraz sonra sporumu yaparim artik
hosgeldın zeynep bi görünüp kayboluyosun kendınden de bısıler yaz barı bıdahakıne
gecmıs olsun canım napalım ugrasıyoz ıste yemeklerle derdımız
alemsın suzıcım her hareketın bı olay
ben cevap yazana kadar geldi görüyom simdi asagidasağol cicim :)
tesekkurler suzi :)
aa gelmedı mı melojj işleri vardır belkım dun de evde değildi ondan gelememiştir :)
sağol canım ahh ah hep öyle bende haftasonu cıss pişridim ama dokanmadım vallaha ahanda
bloguma da yazdımm Tatlı / Tuzlu Anılarım....: İsveç Keki
ben gelene kadar gitmissin oku yazdigimi aysebaharcimCanım suzanım benim..
Nasılsın nasıl gidiyor diyet:))
14 şubat 28 gün kaldı...
Az kaldı ama çok korkuyorum
4. sezeryan ondan..
canım 83 oldum..
ve çok hantallaştım..
Doğuma dek noluyor bana anlamaıyorum
ama diğer 3 ünde de 30 kg almıştım ortalama..
çk takmıyorum ama ameliyat beni ürkütüyor işte
Canım Allah sana da o günleri göstersin inşalalh...
canım 83 oldum..
çok hantallaştım..
Yürüken ahanda böyle çekilin yoldan ağır vasıta geçiyor diyorum..
Buz her yer iki kez kaydık arabayla..
Sanırım içinde ben olduğumdan dengeledik (şişkoluğumla dengeledim aracı)
ve sağlı sollu park etmiş arabalara
Rabbim korudu çarpmadık
tüh ya gecen bende de oldu gecmis olsun canimolurmu canimm yazdim sana görmedin
ayyy makinam bozuldu yaaaaaaaicindede camasir uffff
tamam canimOrtimm geçmiş olsun dikkat et kendine
ama yazık güzelim cildine yapma bunu
Geçmiş olsun melojj özelde maalesef öyle ya karnım ağrıyo diyenin apandistini alanları biliyorum ben.
Herşeyi paraya çıkarmak için yapmacakları şey yok.
Geçmiş olsun..
kızlar merhaba... okulda işler çok yoğun hiç giremiyorum çok üzülüyorum yaaa bugün sabah okula gelmeden önce hazırlanırken önceden giydiğim ama doğumdan sonra hiç denemediğim bir pantolonum vardı elime o geçti şöyle havaya tuttum baktım eşime dedimki bidenesemmi zor ama belki girerim içine bacağımdan geçmeyeceğini düşünürken hooop giydim çok sevindim azıcık kalçam çıktı ama olsun hatta fotomuda çektim
Eki Görüntüle 328175
ama okula geldim moralim yerinde öğretmenler odasında oturuyoruz arkadaşlara koşu bandını satıyorum tanıdığınız varsa düşünen dedim erkek hocalarda birisi neden satıyorsun sen daha formuna girmedin dedi sizli bizli muhabbetim var benim okuldakilerle bu sene başında atandığım için ağzım açık kaldı aşk olsun hocam dedim gülerek ama çok içerledim dondum bişey diyemedim
anammm bende burdan öğeniormmm kızın dün telde konuştuk yaa nie sölemiosnnn
çok çok geçmiş olsunnnn
kızlar merhaba... okulda işler çok yoğun hiç giremiyorum çok üzülüyorum yaaa bugün sabah okula gelmeden önce hazırlanırken önceden giydiğim ama doğumdan sonra hiç denemediğim bir pantolonum vardı elime o geçti şöyle havaya tuttum baktım eşime dedimki bidenesemmi zor ama belki girerim içine bacağımdan geçmeyeceğini düşünürken hooop giydim çok sevindim azıcık kalçam çıktı ama olsun hatta fotomuda çektim
Eki Görüntüle 328175
ama okula geldim moralim yerinde öğretmenler odasında oturuyoruz arkadaşlara koşu bandını satıyorum tanıdığınız varsa düşünen dedim erkek hocalarda birisi neden satıyorsun sen daha formuna girmedin dedi sizli bizli muhabbetim var benim okuldakilerle bu sene başında atandığım için ağzım açık kaldı aşk olsun hocam dedim gülerek ama çok içerledim dondum bişey diyemedim
Özlettin kendini
Daha sık gel aramıza
evet maalseseffff öyleee doğumu o hastenede yaptım ve çok memnun kaldım
onun için gitmiştim ama böle bişi çıktıı allahtan yırttık :)
çok tşk ederimmm
seninde sevdicek hastaymışşş inş. en kısa zamanda sağlığına kavuşurr
ayy kızlarr vaayy kızlaaarrrr nabersinnzzzz
ne bol konuşmuşunuz ikik gün girmedikkkk maşallahhh
pazara günü eşim evde die girmedimm dünde hastaneye gittim
ben özelde kadın doğuma muayene olmuştum geçen hafta rahminde yara var
tamamı yara yakılması lazım dedi 300 lira istedi hem pahalı geldi
hemde ablam dediki devlette daha özenlki yapıolar işlerini devlette yaktır dedii
iikiii dinlemişim onuu gittiim tekrar muayene etti rahminde yara fln yok dedi
tamam mı yara dedi dedimm hayıırr dedi ufacık bi yerde var o da ilaçla geçicek dediii
allaahıımmmm özelde tamamen para tuzağı için yarasız yere muamele yapıcaklardı demekkii
neysekiii doğrusunu öğrendimde rahatladım benden böyle kızlarrrr
diyetime tam gaz devammm sporudaaa bitekkk benim ufaklık uyumadıı için dün yapamadım
jilliannn yapıommm inş. oda fayda verirrr göbeeeemmm gitse yeter banaaa
inş. bu haftaa 57 leri görürürmmm
Eki Görüntüle 328175
gecmıs olsun canım valla kıme güvencegımzı sasırdık
gecmis olsun canimayy kızlarr vaayy kızlaaarrrr nabersinnzzzz
ne bol konuşmuşunuz ikik gün girmedikkkk maşallahhh
pazara günü eşim evde die girmedimm dünde hastaneye gittim
ben özelde kadın doğuma muayene olmuştum geçen hafta rahminde yara var
tamamı yara yakılması lazım dedi 300 lira istedi hem pahalı geldi
hemde ablam dediki devlette daha özenlki yapıolar işlerini devlette yaktır dedii
iikiii dinlemişim onuu gittiim tekrar muayene etti rahminde yara fln yok dedi
tamam mı yara dedi dedimm hayıırr dedi ufacık bi yerde var o da ilaçla geçicek dediii
allaahıımmmm özelde tamamen para tuzağı için yarasız yere muamele yapıcaklardı demekkii
neysekiii doğrusunu öğrendimde rahatladım benden böyle kızlarrrr
diyetime tam gaz devammm sporudaaa bitekkk benim ufaklık uyumadıı için dün yapamadım
jilliannn yapıommm inş. oda fayda verirrr göbeeeemmm gitse yeter banaaa
inş. bu haftaa 57 leri görürürmmm
Eki Görüntüle 328175
Eki Görüntüle 328175
Geçmiş olsun canım :26: kime güveneceğimizi şaşırdık valla
ayyyyyyyy bayanlar ben de 1,75 boyundayım. 75 kilo oldum( zayıflamak istiyorum ne yapmalıyım? Birtürlü başlayamıyorum
ayyyyyyyy bayanlar ben de 1,75 boyundayım. 75 kilo oldum( zayıflamak istiyorum ne yapmalıyım? Birtürlü başlayamıyorum
tşk ederim suziciim kurtuldum vallaagecmis olsun canimucuz kurtulmussun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?