70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar merhaba... okulda işler çok yoğun hiç giremiyorum çok üzülüyorum yaaa bugün sabah okula gelmeden önce hazırlanırken önceden giydiğim ama doğumdan sonra hiç denemediğim bir pantolonum vardı elime o geçti şöyle havaya tuttum baktım eşime dedimki bidenesemmi zor ama belki girerim içine bacağımdan geçmeyeceğini düşünürken hooop giydim çok sevindim azıcık kalçam çıktı ama olsun hatta fotomuda çektim

ama okula geldim moralim yerinde öğretmenler odasında oturuyoruz arkadaşlara koşu bandını satıyorum tanıdığınız varsa düşünen dedim erkek hocalarda birisi neden satıyorsun sen daha formuna girmedin dedi sizli bizli muhabbetim var benim okuldakilerle bu sene başında atandığım için ağzım açık kaldı aşk olsun hocam dedim gülerek ama çok içerledim dondum bişey diyemedim

vayy enişte kalp kırmayı bildiği gibi onarmayı da iyi biliyo anlaşılan azcıkda benimkine öğretse hep haklıdır saolsun

gecmıs olsun canım ben 85 le gıtmıstım doguma ama kılolu hamıel kaldım 70 le fazla şişim yoktu dogumdan sonra 73 e kadar düştüm ancak.demekki senın vücudun cok ödem tutuyo o kadar kılo olmaz zaten dedıgım gıbı dogumdan 1 ay sonrakı kılonla gel banakorkma aynı zamanda allah kolaylıgını verır sag saglım kavusursun ıns bebişine isim noldu bu arada

Canım, regl ile alakası ne ki? Şu an bende reglim de. Reglim bitince kilo azlığım olur mu?
canim ödem atiyorsun takib et hem meton hizlaniyormus regliyken
tünaydın kızlarrrrrr
hasta olcam galiba, her yerim dökülüyor
dikkat et canim
süpriz mi yapmis güle güle kulan canim
he arzucum eksion yapiyorum hayatima
ben cevap yazana kadar geldi görüyom simdi asagida
ben gelene kadar gitmissin oku yazdigimi aysebaharcim korkma tanidigim cogu kisi 3 seseryan yapmislar mesela victoria beckham o da 4 seseryanini yapiyo tanidigim sanki allahim saklamis canim iyiki kaza yapmadiniz
olurmu canimm yazdim sana görmedin

ayyy makinam bozuldu yaaaaaaa icindede camasir uffff
tüh ya gecen bende de oldu gecmis olsun canim
Ortimm geçmiş olsun dikkat et kendine

ama yazık güzelim cildine yapma bunu
tamam canim

karakedicik nereye kayboldun unutmayayim diye menü paylasicam sistim sanki dünya yedim

Geçmiş olsun melojj özelde maalesef öyle ya karnım ağrıyo diyenin apandistini alanları biliyorum ben.
Herşeyi paraya çıkarmak için yapmacakları şey yok.
Geçmiş olsun..

evet maalseseffff öyleee doğumu o hastenede yaptım ve çok memnun kaldım

onun için gitmiştim ama böle bişi çıktıı allahtan yırttık :)

çok tşk ederimmm

seninde sevdicek hastaymışşş inş. en kısa zamanda sağlığına kavuşurr

canım cok abartı bı kılon yok benım gıbı bolgesel senınde aman takma ben zaten kadınların kılolarına yorum aypan erkeklere gıcık olurum sanane lan dıycen vücuduma mı bakıyon hayret bısey sana mı düşmüş bende de var kosu bandı ama satmayı düşünmüyom hıc kullanamasamda elbet bıgun kullancam

Göbek bi dikkat çekiyo canım bide var öyle densizler ben anlatsamm ufuuuu neler denmedi bana milletin içinde.
Gülüp geçiceksin boşver kimseye de kilo lafını yapma bence bi kilo muhabbetini yapınca habire başına kakıp duruyolar.
Ben begendim kolların toton gayet normal duruyo.

Özlettin kendini
Daha sık gel aramıza

Buralardayım kısçe ben akşamları bi görünüo kaçıyorum..
Yoksa cevap yazıyorum

Doktorlar için çok basit geliyo herhalde. İyi yırtmışsın
Saol canım hem psikolojisi hem bedeni bozuk.

Geçmiş olsun canım :26: kime güveneceğimizi şaşırdık valla

Bacaklara bak çıktı dediği totoya bak rabbimmmmm can veriyorum

Senin kollar biraz geniş bence bide ufacık göbeğin var hiç kiloluyum deme

O adama da uyuz oldum seni mi süzüyomuşta karar vermiş ben olsam kocam böyle beğeniyo daha fazlasını yapmıycam derdim

Bu hafta kilo verebilecekmiyim çok merak ediyorum.
Beslenme düzenim şaştı biraz. Dış etkenler tarafından yediklerime dikkat ediyorum ama ne biliyim sanki değişim yok gibi.
Umarım gidiyordur pef cuma olsa da tartılsam.
Kendime söz verdim tartılmıcam cuma dışında.

ayyyyyyyy bayanlar ben de 1,75 boyundayım. 75 kilo oldum( zayıflamak istiyorum ne yapmalıyım? Birtürlü başlayamıyorum

gecmis olsun canim ucuz kurtulmussun
cok hos duruyorsun canim agzi olan konusuyo iste ona ney ise

ayyy elin adamı bi bayanın kilosu shakkında ne diye yorum yapar yaa gıcıkkk lak lakcı adam tipi

Geçmiş olsun canım :26: kime güveneceğimizi şaşırdık valla

tşk ederim şekerimmm :)

ayyyyyyyy bayanlar ben de 1,75 boyundayım. 75 kilo oldum( zayıflamak istiyorum ne yapmalıyım? Birtürlü başlayamıyorum

hoş geldiinnnn

karar ver ve hemen başla dengeli besslenmeye erteledikçe zorlanıyo insann :)

hoşbulduk:) bu ara kafayı fazla kilolarıma takmıştım ki diyet gruplarını gördüm çok sıcak bir ortam:)) beni de aranıza aldığınız için çok teşekkürler:)) Eylül 1 de düğünüm var kilo vermek istiyorum acil:))İZmir de yaşıyorum öğretmenim öyle işte:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…