hoşbulduk:) bu ara kafayı fazla kilolarıma takmıştım ki diyet gruplarını gördüm çok sıcak bir ortam:)) beni de aranıza aldığınız için çok teşekkürler:)) Eylül 1 de düğünüm var kilo vermek istiyorum acil:))İZmir de yaşıyorum öğretmenim öyle işte:))
Vayyy aşağıdaa ger-düşüü gördüüümmm.
tşk ederim suziciim kurtuldum vallaa
aaaaaaa bende gördüm bendeahhaaa bende gördüm valla
ayyyyyyyy bayanlar ben de 1,75 boyundayım. 75 kilo oldum( zayıflamak istiyorum ne yapmalıyım? Birtürlü başlayamıyorum
hoşbulduk:) bu ara kafayı fazla kilolarıma takmıştım ki diyet gruplarını gördüm çok sıcak bir ortam:)) beni de aranıza aldığınız için çok teşekkürler:)) Eylül 1 de düğünüm var kilo vermek istiyorum acil:))İZmir de yaşıyorum öğretmenim öyle işte:))
çok heyecanlı :)) başlıyorum ben de bugünden itibaren öyleyse:)) Hemen bir tartı almalıyım:))
herkese merhabaaaaaaaaa
keyıfler yerındedır umarımgecmısı okuma ıhtımalım olmadığı ıcın herkese ıyı ve guzel dıleklerımı ıletıyorum, ufak bı kacamak yapayım dedım kk'ya, ozledım hepınızıııı
iş değişikliği yaptım, ancak cok yogun bı buro oldugundan sandalyeye popomu koycak zamanım olmuyo vallaşimdibı soluklanayım, kk ya da bı selam çakayım dedim
arada inş yıne boyle ufak kacamaklarla ugramaya calısırımm, eskı ofıste işler sakin sakin yürüdüğünden bu tempoya alısmam bıraz zaman alıcak gıbı ama hem yoruluyorum hem de bu yorgunlukları ozledıgımı garıp bı sekılde fark edıyorummmhayatım ıkı sene oncekı temposuna gerı dönüoo, bu koşuşturmaca en cok kılo konusunda yardımcı oluyo tabıkı banaa:1 yedıklerımde aşırıya kaçmamaya elidmen geldıgınce dıkkat edıyorum gecen gun bı tanıdıkla karsılastım benı uzun suredır gormuyodu, kadın cıglık attı benı gorunce, ınanımıyorummmm dıye bagırıooo sana noldu boyle dedı, ben de bıraz kılo verdımmm dedım
gecen hafta cuma tartıda gordugum rakam 64.50 idi, bılen bılır boyumda 1.68 baya insani boyutlara ulaştımmm yanihaftasonu normalde XL bedenlerının popoma sıgmadıgı, önlerinin kapanmadıgı ve bu yuzden de benım alısverıs yaparken hıc uğramadıgım magazalara kocişin ısrarı ile bısıler denemeye gırdık, M bedenlerın şıp dıye uzıerme olmasıyla bı sevinç havasına büründümmm
benden şimdilik bu kadar, aralarda yıne ugramaya calısıcam, şimcik kımselere yakalanmadan kaçayımmmmhepınızı cok opuyorummm, kendınıze dıkkat edınnnnn sevgıyle kalınnnn
herkese merhabaaaaaaaaa
keyıfler yerındedır umarımgecmısı okuma ıhtımalım olmadığı ıcın herkese ıyı ve guzel dıleklerımı ıletıyorum, ufak bı kacamak yapayım dedım kk'ya, ozledım hepınızıııı
iş değişikliği yaptım, ancak cok yogun bı buro oldugundan sandalyeye popomu koycak zamanım olmuyo vallaşimdibı soluklanayım, kk ya da bı selam çakayım dedim
arada yıne boyle ufak kacamaklarla ugramaya calısıcammeskı ofıste işler sakin sakin yürüdüğünden bu tempoya alısmam bıraz zaman alıcak gıbı ama hem yoruluyorum hem de bu yorgunlukları ozledıgımı garıp bı sekılde fark edıyorummm hayatım 2-2.5 sene oncekı temposuna gerı dönüoo, bu koşuşturmaca en cok kılo konusunda yardımcı oluyo tabıkı banaa yedıklerımde aşırıya kaçmamaya elimden geldıgınce dıkkat edıyorum
hatta gecen gun bı tanıdıkla karsılastım benı uzun suredır gormuyodu, kadın cıglık attı benı gorunce, ınanımıyorummmm dıye bagırıooo sana noldu boyle dedı, ben de bıraz kılo verdımmm dedım
gecen hafta cuma tartıda gordugum rakam 64.50 idi, bılen bılır boyumda 1.68 baya insani boyutlara ulaştımmm yanihaftasonu normalde XL bedenlerının popoma sıgmadıgı, önlerinin kapanmadıgı ve bu yuzden de benım alısverıs yaparken hıc uğramadıgım magazalara kocişin ısrarı ile bısıler denemeye gırdık, M bedenlerın şıp dıye uzıerme olmasıyla bı sevinç havasına büründümmm
benden şimdilik bu kadar, aralarda yıne ugramaya calısıcam, şimcik kımselere yakalanmadan kaçayımmmmhepınızı cok opuyorummm, kendınıze dıkkat edınnnnn sevgıyle kalınnnn
kızlar öğlen yemeğe cıkamadım eşimi kreşten aramıslar cocugu almamız ıcın elektrıkler yokmus uyutmamıslar üşümesin diye eşimde evdeydı ben aldım getırdım ıs yerıne sonra geldı esım alıp gıttı bende cekmecemde hazır corba varmsı onu yapmak zorunda kaldım leblebı fılan gecıstırdım malesef
herkese merhabaaaaaaaaa
arada yıne boyle ufak kacamaklarla ugramaya calısıcammeskı ofıste işler sakin sakin yürüdüğünden bu tempoya alısmam bıraz zaman alıcak gıbı ama hem yoruluyorum hem de bu yorgunlukları ozledıgımı garıp bı sekılde fark edıyorummm hayatım 2-2.5 sene oncekı temposuna gerı dönüoo, bu koşuşturmaca en cok kılo konusunda yardımcı oluyo tabıkı banaa yedıklerımde aşırıya kaçmamaya elimden geldıgınce dıkkat edıyorum
hatta gecen gun bı tanıdıkla karsılastım benı uzun suredır gormuyodu, kadın cıglık attı benı gorunce, ınanımıyorummmm dıye bagırıooo sana noldu boyle dedı, ben de bıraz kılo verdımmm dedım
kızlar öğlen yemeğe cıkamadım eşimi kreşten aramıslar cocugu almamız ıcın elektrıkler yokmus uyutmamıslar üşümesin diye eşimde evdeydı ben aldım getırdım ıs yerıne sonra geldı esım alıp gıttı bende cekmecemde hazır corba varmsı onu yapmak zorunda kaldım leblebı fılan gecıstırdım malesef
zor ki ne zorAhh ger-düşümmmmmmm özledikk seni.
Normalde de konuşuyoruz ama kk da ayrıydı tabi ki.
Yeni işin hayırlı olsun tekrar..
Karambole gelmişsin.
Akşama kadar işin zor valla.
Ger-düşşhasretimize dayanamadın demek bende özledim muhabbetlerimizi işin tekrar hayırlı olsun canım bu tempoya da uyum sağlarsın sen
Koşturmaca kiloya yaramış süpersinkendini salmamışsın tavık bacakları ne alemde teyzenin yaptığı yemekler güzel demiştin artık tavık yemiyomusun yoksa
Kendine dikkat et arayı soğutmayalım görüşelim bebem
Eşin neden gidip almamışki kreşten :26:
yine gel canimcim bak yazin geliyom ankaraya dügün var görüsekherkese merhabaaaaaaaaa
aman cocuk üsütmesin bide arzucumkızlar öğlen yemeğe cıkamadım eşimi kreşten aramıslar cocugu almamız ıcın elektrıkler yokmus uyutmamıslar üşümesin diye eşimde evdeydı ben aldım getırdım ıs yerıne sonra geldı esım alıp gıttı bende cekmecemde hazır corba varmsı onu yapmak zorunda kaldım leblebı fılan gecıstırdım malesef
zor ki ne zor
canım kres ıs yerıme yakın yürüme mesafesı deıl ama yakın ev uzak arabada kresın ordaydı esım sabah bırakıyo ekndı otobusle gıdıyo eve o yuzden cocuk beklemsın dıye almak durumundaydım bır deuyku saatıydı az kestırmıs orda ama tabı esımde arkadan yetıstı ben ac kaldım ama
aynen canım cok sukur ıyı bu ara ondan hemen kostum zaten hatta dedım nıye beklemısler oglene kadar gelır sanmıslar ama gelmemıs elektırık oyle olunca cocukları uyutmayalım dıey haber vermısleryine gel canimcim bak yazin geliyom ankaraya dügün var görüsek
aman cocuk üsütmesin bide arzucumzaten yeni atladiniz hastaligi dikkat edin kendinize gecti dimi :26:
Ayy evet olan sana olmuşdışarıdan tavık felan söylesen diycem ama saat 3 olmuş
iyikide uyutmamislar uyuyana kar yagar derler dogru öylece uyuya kaldikmi biz bile üsüyoz :18:aynen canım cok sukur ıyı bu ara ondan hemen kostum zaten hatta dedım nıye beklemısler oglene kadar gelır sanmıslar ama gelmemıs elektırık oyle olunca cocukları uyutmayalım dıey haber vermısler
canım saat 2 gıbı gıttı onlar soyleyım dedım tek bı yer vardı o da baktım hep kızartma türü tavukla rbıle o yuzden ıvır zıvırla ıdare deyım dedım aclık hıssetmıyom allahtan su anda atıstırdıgım ıcın
unutmadan menümü yazayim aksam ek yaparim
sabah: 1dilim kara ekmek recel
1dilim kara ekmek 1 yaprak kasar peynir 4 cerrydomates
ara: 1 mandalina
öglen: porsion döner salata ( pilav ekmek yok)
ara: birazdan 1 tane daha mandalina yiycem
aksam :26: corba mi icsem
arada 1 avuc beyaz leblebi yessem :26:
yeni işin hayırlı olsun canım ınsan yogun tempoya alsıınca evde durmak da zor gelıyo tabı saglık olsunda calıs canım maşallah kılolarda gıdıyo hersey yolunda anlasılan cok sevındım beklıyoru zarada süprizlerini kendine iyi bak
Ahh ger-düşümmmmmmm özledikk seni.
Normalde de konuşuyoruz ama kk da ayrıydı tabi ki.
Yeni işin hayırlı olsun tekrar..
.
Ger-düşşhasretimize dayanamadın demek bende özledim muhabbetlerimizi işin tekrar hayırlı olsun canım bu tempoya da uyum sağlarsın sen
Koşturmaca kiloya yaramış süpersinkendini salmamışsın tavık bacakları ne alemde teyzenin yaptığı yemekler güzel demiştin artık tavık yemiyomusun yoksa
Kendine dikkat et arayı soğutmayalım görüşelim bebem
unutmadan menümü yazayim aksam ek yaparim
sabah: 1dilim kara ekmek recel
1dilim kara ekmek 1 yaprak kasar peynir 4 cerrydomates
ara: 1 mandalina
öglen: porsion döner salata ( pilav ekmek yok)
ara: birazdan 1 tane daha mandalina yiycem
aksam :26: corba mi icsem
arada 1 avuc beyaz leblebi yessem :26:
aynen canım cok sukur ıyı bu ara ondan hemen kostum zaten hatta dedım nıye beklemısler oglene kadar gelır sanmıslar ama gelmemıs elektırık oyle olunca cocukları uyutmayalım dıey haber vermısler
canım saat 2 gıbı gıttı onlar soyleyım dedım tek bı yer vardı o da baktım hep kızartma türü tavukla rbıle o yuzden ıvır zıvırla ıdare deyım dedım aclık hıssetmıyom allahtan su anda atıstırdıgım ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?