70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Burda hem muhabbet yapıyoruz hem sağlıklı kilo veriyoruz.
Her cuma sabah tartılıp bildirim yapıyoruz. Sonra da listemiz var zaten kim kaç kilo vermiş kim kaç kilo almış belli oluyor.
Akşam akşam giremiyosakta sabaha yediklerimizi paylaşıyoruz.
Hatalarımız varsa direkt sırıtıyo zaten.
Amacımız sağlıklı kilo vermek burda takılırsan alışırsın zaten.

herkese merhabaaaaaaaaa

keyıfler yerındedır umarım gecmısı okuma ıhtımalım olmadığı ıcın herkese ıyı ve guzel dıleklerımı ıletıyorum, ufak bı kacamak yapayım dedım kk'ya, ozledım hepınızıııı

iş değişikliği yaptım, ancak cok yogun bı buro oldugundan sandalyeye popomu koycak zamanım olmuyo valla şimdibı soluklanayım, kk ya da bı selam çakayım dedim

arada yıne boyle ufak kacamaklarla ugramaya calısıcamm eskı ofıste işler sakin sakin yürüdüğünden bu tempoya alısmam bıraz zaman alıcak gıbı ama hem yoruluyorum hem de bu yorgunlukları ozledıgımı garıp bı sekılde fark edıyorummm hayatım 2-2.5 sene oncekı temposuna gerı dönüoo, bu koşuşturmaca en cok kılo konusunda yardımcı oluyo tabıkı banaa yedıklerımde aşırıya kaçmamaya elimden geldıgınce dıkkat edıyorum

hatta gecen gun bı tanıdıkla karsılastım benı uzun suredır gormuyodu, kadın cıglık attı benı gorunce, ınanımıyorummmm dıye bagırıooo sana noldu boyle dedı, ben de bıraz kılo verdımmm dedım

gecen hafta cuma tartıda gordugum rakam 64.50 idi, bılen bılır boyumda 1.68 baya insani boyutlara ulaştımmm yani haftasonu normalde XL bedenlerının popoma sıgmadıgı, önlerinin kapanmadıgı ve bu yuzden de benım alısverıs yaparken hıc uğramadıgım magazalara kocişin ısrarı ile bısıler denemeye gırdık, M bedenlerın şıp dıye uzıerme olmasıyla bı sevinç havasına büründümmm

benden şimdilik bu kadar, aralarda yıne ugramaya calısıcam, şimcik kımselere yakalanmadan kaçayımmmm hepınızı cok opuyorummm, kendınıze dıkkat edınnnnn sevgıyle kalınnnn

Son düzenleme:
kızlar öğlen yemeğe cıkamadım eşimi kreşten aramıslar cocugu almamız ıcın elektrıkler yokmus uyutmamıslar üşümesin diye eşimde evdeydı ben aldım getırdım ıs yerıne sonra geldı esım alıp gıttı bende cekmecemde hazır corba varmsı onu yapmak zorunda kaldım leblebı fılan gecıstırdım malesef

ayyyyyyyy bayanlar ben de 1,75 boyundayım. 75 kilo oldum( zayıflamak istiyorum ne yapmalıyım? Birtürlü başlayamıyorum

Aramıza hoşgeldin İzmir ' in neresindensin

Vayyy aşağıdaa ger-düşüü gördüüümmm.

Ben görmedimm hani nerde nerdeee

yeni işin hayırlı olsun canım ınsan yogun tempoya alsıınca evde durmak da zor gelıyo tabı saglık olsunda calıs canım maşallah kılolarda gıdıyo hersey yolunda anlasılan cok sevındım beklıyoru zarada süprizlerini kendine iyi bak

Ahh ger-düşümmmmmmm özledikk seni.
Normalde de konuşuyoruz ama kk da ayrıydı tabi ki.
Yeni işin hayırlı olsun tekrar..

Karambole gelmişsin.
Akşama kadar işin zor valla.

Ger-düşş hasretimize dayanamadın demek bende özledim muhabbetlerimizi işin tekrar hayırlı olsun canım bu tempoya da uyum sağlarsın sen

Koşturmaca kiloya yaramış süpersin kendini salmamışsın tavık bacakları ne alemde teyzenin yaptığı yemekler güzel demiştin artık tavık yemiyomusun yoksa

Kendine dikkat et arayı soğutmayalım görüşelim bebem

Eşin neden gidip almamışki kreşten :26:

Karambole gelmişsin.
Akşama kadar işin zor valla.
zor ki ne zor

canım kres ıs yerıme yakın yürüme mesafesı deıl ama yakın ev uzak arabada kresın ordaydı esım sabah bırakıyo ekndı otobusle gıdıyo eve o yuzden cocuk beklemsın dıye almak durumundaydım bır deuyku saatıydı az kestırmıs orda ama tabı esımde arkadan yetıstı ben ac kaldım ama

aslıdna eşim cocugu taksıyel alıp ablama goturmemı ıstedı dedım ablamla görüştün mü o da gezmedeymıs cocuklar evdeymıs oyle olunca o zamn ne anlamı var işe getireyim sende arkadan gel al dedım

Son düzenleme:
yine gel canimcim bak yazin geliyom ankaraya dügün var görüsek
aman cocuk üsütmesin bide arzucum zaten yeni atladiniz hastaligi dikkat edin kendinize gecti dimi :26:

Ayy evet olan sana olmuş dışarıdan tavık felan söylesen diycem ama saat 3 olmuş

unutmadan menümü yazayim aksam ek yaparim

sabah: 1dilim kara ekmek recel
1dilim kara ekmek 1 yaprak kasar peynir 4 cerrydomates

ara: 1 mandalina

öglen: porsion döner salata ( pilav ekmek yok )

ara: birazdan 1 tane daha mandalina yiycem

aksam :26: corba mi icsem

arada 1 avuc beyaz leblebi yessem :26:

yine gel canimcim bak yazin geliyom ankaraya dügün var görüsek

aman cocuk üsütmesin bide arzucum zaten yeni atladiniz hastaligi dikkat edin kendinize gecti dimi :26:
aynen canım cok sukur ıyı bu ara ondan hemen kostum zaten hatta dedım nıye beklemısler oglene kadar gelır sanmıslar ama gelmemıs elektırık oyle olunca cocukları uyutmayalım dıey haber vermısler
Ayy evet olan sana olmuş dışarıdan tavık felan söylesen diycem ama saat 3 olmuş

canım saat 2 gıbı gıttı onlar soyleyım dedım tek bı yer vardı o da baktım hep kızartma türü tavukla rbıle o yuzden ıvır zıvırla ıdare deyım dedım aclık hıssetmıyom allahtan su anda atıstırdıgım ıcın

iyikide uyutmamislar uyuyana kar yagar derler dogru öylece uyuya kaldikmi biz bile üsüyoz :18:
olan sana oldu canim benim ac kaldin

Akşam çorba+salata+yogurt yapabilirsin canım.

saol canım 10 gun fılan evdeydım aslında onda da evde duramadım, iş gorusmelerıne fılan gıttım sureklı, bı de kendı davalarımın durusmaları vardı onlarla ılgılendım oyuzden o 10 gunden de pek bısı anlayamadım acıkcası ılk gun bı gazla evı temızledim, perdelerı fılan yıkadım gerısı yıne iş güçle uğraşmakla geçti

.

saol canım kk da ne var ne yok merak edıyorum valla ben de, aklım kalıo ama zaman yok :26: ben de fırsat buldukca arada boyle kacamaklar bari yapayım dedımmm

valla ofıste yemeklerı bı abla yapıyo, miss gıbı işe gırdıgımden berı hıc tavuk yapmamıstı, inanırmısın bugun tavuk yapmış hemde tavuk bacagııı öğlen ounca bugun ne sıparıs verıp yesem dıye dusunmemek buyuk luksmuş valla, öğlen ofıse bı gelıyoruz yemekler hazır olmuş oluo aslında kılo alır mıyım acaba dıye cekinmiştim ilk başta ama ofisin koşuşturmacası fazla olunca dengeledıler bırbırlerini yanı ofis b ı yandan beslio bı yandan yaktırıooo

Akşam çorba sadece acıktırmazmı canım :26:

Kızartma yemekten iyidir çorba canım iyi yapmışsın inşallah akşama kadar tutar seni acıkmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…